Mégis kik vagyunk mi?


http://hirszerzo.hu/belfold/20101220_bazi_sok_jo_hirunk_van_magyarorszag#utm_source=hsz_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2010_12_20&utm_content=top


Megdöbbentõ fordulat: jó hírek tömegével indul ez a csodálatos nap!
2010. december 20. 06:05




"Nagy napra virradtak Önök és mi is. A forradalmi Országgyûlés ma fogadja el az új Médiatörvényt, a Médiahatóság oltalma alá helyezve Önöket és minket, a tájékoztatási és propagandafront napszámosait.



Ennek köszönhetõen végre megtisztul a magyar internetes onlájn szájbertér is. Ideje volt. Mi, magyar demokraták nem rágódhatunk a múlton, tekintetünket a fényes jövõbe vetjük. Az új médiatörvénnyel beköszöntõ 2011-re készülve a mai napot csupa jó és szívmelengetõ hírrel indítjuk. Ma egy olyan Hírszerzõt fognak olvasni, amely biztosan elnyeri nem csupán az Önök, de a sajtószabadság védõszentjeinek tetszését is.






Mi végre vagyunk a világban? Vajon az országban tényleg csak az a sok mocsok bír történni, amivel a média nap mint nap mérgezi életünket és gyermekeink ártatlan lelkét? Nincsenek ebben az országban jó hírek? De vannak, csak eddig direkt eltitkoltuk õket Önök elõl.




Például jó hír Önöknek, nekünk, mindannyiunknak és valamennyiünknek egyaránt, hogy amíg a hivatásos rettegõk és külföldrõl pénzelt huhogók a saját levükben fõnek a jogászkodó formalizmus kötelékeitõl megszabadított magyar demokrácia erõinek diadalmas pörölycsapásai alatt roskadozó elefántcsonttornyaikban (ezt még egy kicsit gyakorolni kell), addig az ország szebbé-jobbá tételén két kezük munkájával dolgozó tömegekre – valóban, nem csak kitaláltuk – a Nap is másképp süt.



Mi az Ön véleménye arról, hogy a Magyar Géniusz Programnak Európa-szerte csodájára járnak? Semmi, ugye?


Ne tegyen magának szemrehányást – ezt a hírt mi és a hozzánk hasonló, íróasztal mögül újságot író nagyarcú jöttmentek gondosan eltitkoltuk Ön elõl.
Tudott Ön arról, hogy milyen lett Sárvár wellness-központja? Nem árulunk zsákbamacskát: nagy lett, szép és jó. Ön errõl sem tudott – mert manipuláltuk Önt, hogy ne vegye észre a szeme láttára zajló, szakadatlan építõmunkát.
Vagy nézzünk szét a Jászságban – volt fogalma Önnek arról, hogy kérges kezek alatt alakul, formálódik, hovatovább – merjük kimondani – fejlõdik szellemi arculata? Ugye, hogy nem. Ahogy – fogadjunk – azt is eltitkolta Ön elõl az ellenzéki tömegtájékoztatási, kommunikációs és tudatipar, hogy milyen hétköznapi csoda születik 2013 végére Kecskeméten, és hogy milyen boldogságot szereztek nemzetünk nagyjai több száz, ártatlan gyermeknek a hétvégén az Országházban?



Vége a rémhírterjesztõk korának, vége a „tudósításnak” álcázott, maró gúnnyal átitatott célozgatások vadnyugati káoszának. Rend lesz.
Tudjuk, hogy változnunk kell. Nem csupán a közéletünket megtisztító és személyiségünket a múlt béklyói alól napról napra felszabadító forradalmi hullámok sarkallnak minket erre, de magunkon is érezzük, hogy nem mehet így tovább.



Szerkesztõségünk tagjai sápadtak, szemük karikás a romkocsmákban, belterjes, belvárosi „értelmiségiek” között eltöltött alkoholgõzös éjszakák után, miközben kollégáinknak fogalmuk sincs azoknak a honfitársainknak az életérõl, akiknek Önök elõtt eddig gondosan eltitkolt sikereinket köszönhetjük.


Mégis kik vagyunk mi? – tesszük föl magunknak a kérdést egy-egy józanabb órán –, hogy íróasztalunk biztonságosnak hitt mellvédje mögül oktatjuk „jogállamiságra”, na meg az úgynevezett „rendszerváltás” „vívmányainak” „védelmére” oktassuk azokat, akiknek jóvoltából az ország – ha tetszik ez nekünk, ha nem – mégiscsak újjá fog épülni?
És itt elérkezünk a legfontosabb kérdéshez, amelynek feltételét egyetlen, magát újságírónak nevezõ dolgozó értelmiségi sem spórolhatja meg ezekben a sorsformáló napokban: vajon lehetséges-e jól újságot írni, ha elménket elzárjuk a dolgozó tömegek kollektív bölcsességétõl?



Tudjuk jól: ez a kérdés foglalkoztat ma nem csupán minket, de tudjuk pontosan, számos szerkesztõség több száz munkatársát szerte az országban. Ám van egy jó hírünk, Magyarország: a mi esetünkben a gondolatot tett követte.
Erõs elhatározás kellett – de a puszta emberi akarat biztosan kevés lett volna hozzá. Kellett a dolgozó tömegek befogadó szeretete, a Nemzeti Együttmûködés Nyilatkozatának e (szigorúan csak nemzetközi értelemben) zavaros idõkben is biztos iránytûje, és persze a nemzetközi hiéna- és keselyûhad minden korábbinál elszántabb támadása Magyarország, a magyar emberek és – mondjuk ki végre – a magyar sport ellen. Ellenünk. Ez a fékevesztett, habzó szájú támadás sarkallt minket arra, hogy végre megismerjük annak az országnak a valódi arcát, amelyben élünk, amelyben felnõttünk, és amely – ne féljünk kimondani! – a mi hazánk.
Nem hallgathatunk, amikor bajban van a mi hazánk. Bár sok esetben hetek óta merevlemezeinken lapulnak a balliberális kollégáinkhoz hasonlóan általunk is gondosan elhallgatott jó hírekrõl szóló közlemények, most ez a (már-már végzetes) késlekedés Önöknek és nekünk is okulásunkra szolgál. Enélkül ugyanis nem zúdíthatnánk Önökre azt a sok, nyavalygásaink sûrûjébe veszõ hétköznapi csodát, amely – már ma is bevilágítja a tudni vágyó, szépre éhes Olvasóink képernyõjét."



..................


http://hirszerzo.hu/cimke/j%c3%b3+h%c3%adr



jó hír



Senki sem lesz magányos karácsonykor - itt a megoldás


Magyarországon egyedülálló akcióval igyekszik boldogabbá tenni a magányosok számára az ünnepet a Rex Kutyaotthon Alapítvány: a Négylábú-szeretet futárok elnevezésû kezdeményezéssel gazdira váró, nyugodt menhelyi kutyákat és macskákat juttatnak el a befogadást vállalókhoz.


2010. december 20. bullet 11:57




Örüljön velünk! Kiderül, kik jöttek össze 2010-ben (Képek)


Az elmúlt évet tekintve 2010-et talán a nagy esküvõk és nagy szakítások évének lehetne nevezni, voltak azonban viszonylag drámamentes romantikázások is bõven - számol be a nana.hu.


2010. december 20. bullet 11:55




Igen! Orbán Viktorral közösen értékelheti ezt a nagyszerû évet!


Ugye Ön is boldog, hogy ilyen küzdelmes, ám tartalmas éven vagyunk túl mi, magyarok? Ugye Ön is úgy gondolja, hogy itt az idõ értékelni ezt a csodálatos esztendõt? Nem akárkivel teheti most meg!


2010. december 20. bullet 11:48




Egy fantasztikus, csodálatos befektetés


A Novartis AG svájci gyógyszeripari vállalat 500 millió dollárt fordít oroszországi beruházásokra az elkövetkezõ öt évben.


2010. december 20. bullet 11:46




Van miben bíznunk: apad a Tisza


Folyamatos az apadás a Felsõ-Tiszán; a folyón már csak Tiszabercelnél van érvényben elsõfokú árvízvédelmi készültség - közölte a térségi környezetvédelmi és vízügyi igazgatóság vezetõje hétfõn az MTI-vel.


2010. december 20. bullet 11:35




Orbitális fesztiválöröm Pécsett


Háromnapos fesztivállal búcsúzik az évadtól Pécs: Európa egyik idei kulturális fõvárosa december 29. és 31. között könnyûzenei koncertekkel, néptánc-elõadásokkal, étellel és itallal várja a közönséget.


2010. december 20. bullet 11:24




Csodálatos visszatérés: Magdi anyus új szerepben! (Videó)


A Magdi anyust sokáig alakító Fodor Zsóka új kihívásokat keresett magának, ezért mostanában a Csárdáskirálynõben próbálja kihozni magából a legjobbat, egy hercegnõ bõrébe bújva - jelenti a Tabu Tv.


2010. december 20. bullet 11:21




Csak elõre! Biztató hír egy újabb útépítésrõl


Folytatódhat a Lulla-Balatonendréd közötti útépítés - adta hírül Kolber István, Somogy megye szocialista országgyûlési képviselõje, Fellegi Tamás fejlesztési miniszter képviselõi kérdésre adott válaszára hivatkozva.


2010. december 20. bullet 11:15




Nyelves csók a Való Villában: egymásnak esett a két villalakó


Elcsattant az elsõ igazi csók a ValóVillában. Korábban ugyan Szandika már egyszer összeakadt Alekosszal, de az csupán közös táncshow-juk része volt - írja a Blikk.


2010. december 20. bullet 11:09




Csodahír a vörösiszapról


Közel 12 millió forint összegben keltek el a Pintér Galéria árverési tételei hétfõn este, az aukció bevételét a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére fordítják.


2010. december 20. bullet 11:04




Csodálatos: az arany még mindig remek befektetés


A papíralapú megtakarítások értékvesztésétõl való félelem miatt az arany világszerte egyre növekvõ népszerûségnek örvend, jóllehet szakértõk szerint rövid távon elképzelhetõ, hogy az 1.390-1.368 dollár körüli ár 1.350-1.330 dollárra csökken unciánként.


2010. december 20. bullet 10:48




Nézõk milliói nézték, ahogy Keresztes Ildi elsírja magát, de nincs baj


Megkönnyezte mentoráltja, Király L. Norbert kiesését az énekesnõ - számol be a Bors. Egymás iránti érzelmeik mélységét jelzi, hogy a verseny után is ölelkezve nyilatkoztak, s nem titkolják, reményeik szerint soha nem ér véget a kapcsolatuk.


2010. december 20. bullet 10:45




Csodálatos: ötezer érmet készítenek a londoni olimpiára


A több évszázados múlttal rendelkezõ Royal Mint, azaz a brit Királyi Pénzverde összesen 4700 érmet készít el a 2012-es londoni olimpia és paralimpia helyezettjei számára.


2010. december 20. bullet 10:36




Remekeltek a függetlenek Borsodban


Két polgármestert és egy városi képviselõt választottak az elmúlt hétvégén Borsodban az idõközi helyhatósági választásokon. Mindhárom befutó függetlenként versengett a voksokért.


2010. december 20. bullet 10:25




Hoffmann Rózsa vigyázó tekintete és az ünnep: sok-sok örömtõl csillogó gyermeki szempár az elsõ szabad NER-karácsonyon!


Az ország minden részébõl sereglettek gyerekek szombat délután a Parlamentbe, õk voltak azok a szerencsések, akik személyesen is részt vehettek az Áprilisi Fülkeforradalom után kikiáltott Nemzeti Együttmûködés Rendszerének elsõ Szabad és Független Karácsonyán.


comments 3 hozzászólás 2010. december 20. bullet 10:18




Rekord: 150 ezer embernek segíthet a Mikulásgyár


A rekordnak számító félmilliárd forintot is meghaladta a Mikulásgyárba érkezett adományok értéke, és ezzel mintegy 150 ezer rászorulónak segíthetnek Magyarország legnagyobb jótékonysági akciójának szervezõi - közölte Zsolnai Endre, a Mikulásgyár tulajdonosa.


2010. december 20. bullet 10:14




Jó hír: lányokat nézegethet, akik "szeretik" egymást!


A brit showbiznisz legbögyösebb fotómodelljeit hívta meg a Nuts folyóirat, hogy olyan fotósorozatot készítsen róluk, amelytõl a Télapó is beindulna - számol be a manna.ro az antenna1.ro nyomán.


2010. december 20. bullet 10:11




Terroristákat kaptak el a britek


A brit rendõrség tizenkét férfit vett õrizetbe hétfõn hajnalban egy kiterjedt terrorizmus elleni mûvelet keretében.


2010. december 20. bullet 10:03




Csúcs: erõsödött a forint


Erõsödött a forint hétfõn délelõtt: az eurót 272,63 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a péntek délutáni 273,18 forint után.


2010. december 20. bullet 09:49




Gyõr is szép idõk elé néz


Egységes csapadékvíz-elvezetõ rendszer épül ki Gyõr szabadhegyi városrészében; a többéves beruházási program legújabb szakasza az Európai Unió és a magyar állam csaknem 68 millió forintos támogatásával valósult meg.


2010. december 20. bullet 09:37