FORDULÓPONT-//:


Miközben "full"-os erõdemonstrációt tartanak a nagyhatalmak az átrendezõdésben- /



http://www.wikio.com/video/full-video-military-parade-moscow-part-3215663 -



-miközben elpusztult a lengyel vezetés-


-miközben Peresz moszkvai díszdoktor az arab országokat félti az iráni atomtól-


-miközben egy szomszédos ország választási kampányában örjöngõ vezetõje 24 órás ultimátumokat üzenget hazánknak-


-miközben tegnap munkások tüntettek a vértesi erõmû elõtt, a következõ feliratokkal:


"bezártatok már több bányát, ne kövessetek el újabb hibát"-


-miközben a gyõri baromfifeldolgozók várják fizetésüket a bezárt gyár elõtt-


-miközben a kommunikáció csodájaként próbál szót tisztázni a baloldali mûsorvezetõ a jobboldali pártvezetõvel a reggeli aktuális mûsorban a nemzeti egyeztetésrõl és együttmûködésrõl /- csak a szándékig jutottak,-a rendszer tisztázásra vár-




-miközben csak a lélek tartja a gátakat-



E hét hétfõjén az Országgyûlésben elhangzott az alábbi beszéd:



Forrás:



http://kuruc.info/r/2/59798/












2010-05-18. 22:26





"Az elmúlt 20 évben a mostani 2/3-nak is megvolt a felelõssége"


A hétfõi politikai vitanapon a Fidesz által benyújtott Nemzeti Együttmûködés Programjával kapcsolatban elhangzott felszólalás.



Tisztelt Országgyûlés!

Elõször is nagyon köszönöm a lehetõséget választóinknak, mert 855 ezer ember bölcsessége teszi most lehetõvé, hogy itt az Országgyûlésben felszólaljon egy határozott és megalkuvásoktól mentes nemzeti párt, amely így fogja képviselni a haza érdekeit a jövõben is.

Engedjék meg, hogy én is kapcsolódjak Lázár János szavaihoz, mert voltak pozitív pillanatai ennek a beszédnek, és olyan elemek, amibe bele kellene kapaszkodjunk.

Valóban rendszerhiba történt az elmúlt húsz évben, ahogy a Jobbiknak az egész választási kampányában és a „Radikális változás” címmel meghirdetett programjában szerepel, mert ez az egész húsz év kisebb kivételekkel tévút volt.
Itt a felelõsség többekre hárul és megoszlik, de egészen vissza kell menni a probléma gyökeréig, az Antall-kormányig, amely alkalmatlanságával és gyávaságával lehetõvé tette, hogy a posztkommunista konglomerátum restitúciója megtörténjen.
A posztkommunisták kártételei révén a kilencvenes években már a nemzeti vagyon jelentõs részét felélték különbözõ privatizációs szerzõdésekkel, a Szovjetunió és más szocialista országok felé fennálló követeléseink elkótyavetyélésével.
Ebben sajnálatos és szégyenletes módon segítségükre volt a Károlyi Mihály és a Galilei-kör köpönyegébõl kibújt SZDSZ, amely, mondjuk ki itt és most, hogy az egész elmúlt húsz év legkártékonyabb politikai formációja volt Magyarországon.

Ez a párt minden egyes döntésében határozottan a magyar nemzeti érdek ellen foglalt állást.

Nagyon remélem, hogy a fiatal liberálisok, az LMP, akik most bejutottak a parlamentbe, más úton fognak elindulni.


Az elmúlt nyolc év pedig minden szempontból mélypontot jelentett. Mindnyájan emlékszünk, hogy a hibbant Néró, tettestársai és pribékjei micsoda mérhetetlen pusztítást vittek véghez a társadalom minden területén, az ország és a szocialista szavazók szégyene, hogy ez a pszichésen sérült ember most is közöttünk ülhet az országgyûlésben.


Sajnos azt is hozzá kell tegyük, ha már a rendszerhibáról beszélünk, hogy a húsz évben minden korábbi politikai erõnek megvolt a maga felelõssége.

Megvolt Önöknek is, akik itt most kétharmados többséggel néznek velünk szembe, mert ahogy mi elképzeljük az ellenzékiséget, az nem az a tétlen és tehetetlen viszonyulás, amint 2006 õszén az õszödi beszéd kirobbanását követõen a Fidesz produkált.

Akkor pedig tényleg itt volt az idõ, és cselekvés helyett megvárták azt, hogy gyakorlatilag a magyar emberek vezér nélkül maradva, kivéreztetve és kivert kutyaként elmeneküljenek az utcákról, ahová a jogos felháborodás vezette õket, a Gyurcsány irányította Gergényi-féle rendõrség pribékjei által rendszeresen és brutálisan megtámadva.


De most az a lényeg - és Lázár úr ezt emelte ki -, hogy az új parlament és az új kormány mindenki parlamentje, mindenki kormánya kíván lenni.
Én ehhez a gondolathoz szeretnék kapcsolódni.

Nagyon remélem, hogy az új parlament és az új kormány azoknak is a parlamentje lesz, akik nem szeretnének Horák Nóra, Szögi Lajos vagy Marian Cozma sorsára jutni. Akik nem szeretnének úgy járni, mint rengeteg kiszolgáltatott idõs ember az ország különösen elmaradott régióiban, ahol mondjuk, 88 éves asszonyként azt kell átéljék, hogy miután kirabolták és mielõtt baltával szétverik a fejét, elõtte még meg is erõszakolják a jellemzõen cigánybûnözõk.
Azt szeretnénk, ha az új kormány, az önök kormánya Szoboszlai Barna kesznyéteni gazdálkodónak is a kormánya lenne, aki, miután számtalan esetben kirabolták, a saját portáján és kerítésén belül próbálta megvédeni a saját munkájával megtermelt zöldséget, de miután baleset következett be, õt hurcolják meg, és az eljárás azóta is folyik.

Azt szeretnénk - ahogy Vona Gábor említette -, hogy az új kormány legyen a magyar gárdisták kormánya is, akik ezekben a pillanatokban is lapátolják a homokot és pakolják a homokzsákokat, miközben a szocialisták gyûlöletkampánya által felheccelt szerencsétlen zombik fasisztázzák õket.
Azt szeretnénk, hogy legyen az új kormány azon családok tucatjainak is a kormánya, akik korábban libatenyésztésbõl tartották fenn magukat, és akiket a Bajnai Gordon vezette Hajdú-Bét tett tönkre.

A volt miniszterelnök a szocialista padsorokból elhangzó vélemények alapján már-már Deák Ferencként a haza bölcse vagy a haza megmentõje lenne az utóbbi egy év megszorító politikája miatt.
Miközben Bajnai Gordon a Hajdú-Bétes „munkájával” emberek haláláért tehetõ felelõssé, úgy tündököl itt, mint a demokrácia õre és megmentõje, akinek meg kell védenie az országot a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelentette állítólagos fenyegetettségtõl.


Nagyon szeretnénk, ha az új kormány azoknak a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak is a kormánya lenne, akik nem tudtak cukrászdát nyitni Bécsben, ellenben az országot gyarmatosító európai uniós és izraeli támogatással megtelepedõ multinacionális vállalatok a tisztességtelen versenyelõnyük által kihasználták és tönkretették õket.

A napokban került nyilvánosságra az APEH-nek egy jelentése, mely szerint az adókedvezmények 70 százalékát az a rendkívül kevés, de befolyásos multinacionális cég tehette zsebre, amelyek nem magyar tulajdonban vannak.

Nagyon szeretnénk, ha az új kormány azoknak az alvállalkozóknak is kormánya lenne, akik a tisztességtelen közbeszerzési törvény és a korrupt kormányzati és állami szereplõk eljárása miatt máig várják a pénzüket.
És mennek tönkre egzisztenciálisan a családjukkal együtt, mert a nagyberuházásokon úgy nyújtják be a pályázatokat a multinacionális fõvállalkozók, hogy eleve azzal kalkulálnak és nyomják le az árat, hogy nem fogják õket soha kifizetni.


Nagyon szeretnénk, ha az új kormány azoknak a devizában eladósodott honfitársainknak is a kormánya lenne, akik a bankok mohósága, a magyar kormány és a Magyar Nemzeti Bank felelõtlensége miatt utolsó erejüket megfeszítve próbálják fizetni a törlesztõrészleteket. Miközben a devizahitelek veszélyeire nem figyelmeztették õket, hanem óriási összegeket fordítottak reklámkampányokra a kereskedelmi bankok, hogy minél többen forduljanak hozzájuk ügyfélként, növelve a profitjukat.
Ezek a bankok nem csökkentették a válság kitörését megelõzõ szintre a törlesztõrészleteket, annak ellenére, hogy a deviza-, illetve valutaárfolyamok gyakorlatilag egy éve egy viszonylag stabil sávban mozognak, és a jegybanki alapkamat már kevesebb, mint fele a 2008. õszi szintnek.

Nagyon szeretnénk, ha olyan kormánya lenne Magyarországnak, amely a banki magatartási és etikai kódex helyett törvényeket fogad el.
Mert törvényekkel kell szabályozni a pénzügyi szolgáltatókat és a kereskedelmi bankokat, hogy ne mint kirabolandó és kifosztandó bennszülöttekre tekintsenek Magyarország polgáraira, akiket tüzes vízzel vagy üveggolyóval vásárolnak meg, aztán az üveggolyókat Pásztor-fiúk módjára einstandolják tõlük.

Mi magyarok szeretnénk végre szabad és független polgárokként élni, egy gyarapodó magyar nemzet részeként, amely nem csupán ebben a megcsonkított 93 ezer négyzetkilométeren, de az egész Kárpát-medencében visszanyeri erejét és jogát az önrendelkezéshez.

Köszönöm szépen."


(Kuruc.info)