EMLÉKEZTETÕ





"... Valószínû, Kodály Önnek is azt mondaná, hogy mind a négy évet letagadhatná. A négy évben mikor miniszterelnök volt, ön sokat elmulasztott, ami miatt ma rossz állapot van Magyarországon.

Az egyik: Meg kellett volna adni minden Magyarországon született személynek a magyar állampolgárságot.

A második: A közbiztonság miatt vissza kellet volna állítani a csendõrséget.

A harmadik: Vissza kellett volna venni a néptõl ellopott gyárakat és az üzemeket.

Ismeretes, hogy nem voltak milliomos kommunisták, tehát akik megvették a gyárakat azok lopott pénzbõl vehették meg. Ezt meglehetett volna oldani úgy, hogy az EU szakemberei felbecsülik a gyárak jelenlegi értékét. Az adóellenõrök kikutatják, hogy honnan vette a pénzt a jelenlegi tulajdonos a megvételre. Az igazolt összeget le kell vonni a felbecsült értékbõl, az a tulajdonos része. A többi azoké, akik a gyárban dolgoztak, itt valósulhat meg 56 szelleme.

A negyedik: De a legfontosabb Isten és az Istenbe való hit visszaállítása. Mi és sok millióan elõttünk ezer éven át, Isten nevébe esküdtünk fel hazánk védelmére, bíztunk Istenben, hogy megsegít harcunkban, ami nem azért volt, hogy más népek földjét elvegyük vagy leigázzuk õket.

Magyarországnak most nagy változásra van szüksége.
A felelõsségrevonással nem a múltnak tartozunk, hanem a jövõnknek.
Ön négy évig vezette a kormányt, ami elõmenetelt hozott, az a nemzeti érzésû képviselõknek és a dolgozó népnek köszönhetõ. Ön sajnos a kommunisták kezébe vezette az országot. Ezt látták a józan ésszel rendelkezõ, hazájuk jövõjéért aggódó fiatalok. Ezek nem vártak a négyévenként megtartandó választásokra, saját szemükkel látták, hogy a kommunista üszök lángra kapott és ég az ország.
Ön együtt dolgozott ezekkel a jó firmákkal 12 évig. Hová süllyedt az ország?
Ne a szocialistákat és a baloldaliakat hívja az országot építeni (mert azok ellopják még azt, ami maradt) hanem a nemzeti érzésûeket.
Isten Öt úgy segítse."

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/02/23/egy-emigrans-nyilt-levele-orban-viktor-volt-miniszterelnokhoz/