Együttérzõ zsidók és a fõrend üzenete.


Együttérzõ zsidók és a „fõrend” üzenete.


(A legnagyobb önuralomra és józanságra van akkor szükségünk, amikor elolvassuk az alábbiakat. Az lebegjen szemünk elõtt mindig, hogy semmiféle provokációnak nem szabad felülni akkor, amikor alig várják, hogy valami "kiverje a biztosítékot" nálunk!)




Hering József fordította le az alábbi olvasói üzeneteket, amelyekbõl süt a gyûlölet.


Igaz, évekkel ezelõtt megkaptuk már egyik hazai képviselõjüktõl, hogy: „Ti sohasem tudtok bennünket annyira gyûlölni, mint mi benneteket!” A nyilatkozat igazsága már néhányszor bebizonyosodott, de a gyûlölet ilyen messzirõl is izzó parazsa, csak a napokban jutott el hozzám. A zsidó humanizmus gyöngyszemeibõl válogatott a fordító, de én is onnan merítem a muníciót. Ne feledjük, hogy minden igaztalan vád és minden gyûlölet visszahull azok fejére, akik – önmaguk szerint –, a világ legbékésebb, legszeretetreméltóbb és fõleg Jahve által kiválasztott népe. (sic)


Az Izraelben megjelenõ héber nyelvû napilap (Jediot Áháronot), jól szerkesztett, informatív beszámolót közölt a magyarországi vörösiszap kiömlésével okozott ökokatasztrófáról, ám az olvasói kommentárokból a legaljasabb magyargyûlölet sugárzott. Ilyen megnyilvánulásokat olvashattunk ott: "Csak így tovább, pusztuljanak! A magyarok számára nincs irgalom!"


Én nem is csodálkozom ezen a mérhetetlen gyûlöleten, hiszen egész Európából hozzánk menekültek (akik tudtak) a második világégés idõszaka alatt, mert sehol másutt nem lehettek biztonságban a vörös lobogó alatt masírozó náciktól, akik elfoglalták szinte az egész földrészt.


A zsidók gyûlölete érthetõ, hiszen hálásnak kellett volna lenniük a magyaroknak! Pl. Nemcsak a nyugat európai, hanem azon lengyel zsidóknak is, kiket a náci-szovjet harapófogóból ide menekülve, szintén befogadtunk!


Egyetlen olyan személyt sem tudna a zsidóság felmutatni, akit nem engedtünk át a határon, nem engedtünk volna „partra szállni”! Nekik pedig hálát kellett volna mutatniuk, de saját felsõbbségi tudatuk, és/vagy kisszerûségük miatt ez a csekélység – nagyon is nehezére esett volna a kiválasztottaknak! Egyszerûbb volt nekik az õsi gyûlöletet feltüzelni magukban, mint szembenézni a valós tényekkel. Tehát még ma is sokkal egyszerûbb nekik gyûlölni, mint szeretni!


Ám nem kell ezen csodálkozni, hiszen évezredek óta ezt táplálják beléjük, s akit így nevelnek fel, azok ilyenné is válnak.


Ám ne gondoljuk, hogy csak az egyszerû zsidók között terjesztették el a megélhetési gyûlölködést a pénzhatalmi politika "felsõrendûbb" haszonlesõi, hanem a nem sokat változott "szocialista szellemi elit" tagjainak nagy része is ezt a folyamatos gyûlölködést részesíti elõnyben. Ráadásul ez a "liberális" értelmiség, csak addig liberális, amig egyet értenek vele, de ha nem, akkor vége van a híres tolarenciának.


Engedje meg a kedves olvasó, hogy egy tehetséges, „kiválasztott fõrend” sorait bemutassam:


Esterházy Péter „alkotásából” idézek, melynek címe: Így gondozd a magyarodat!


„A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése után túrónak használhatjuk......”


BG: Nem hiszem, hogy ez ellen az „alkotás” ellen, valaha is tiltakozott volna bárki a zsidóság közül oly módon, hogy az áttörhette volna az általuk uralt médiadiktatúra elhallgatásának falát. S akik tiltakozhattak volna, azok már nem élnek. (Radnóti Miklós, Rózsa-Flores Eduárdo, Krassó György, stb.) Mindez egy nép erkölcsiségét és kisszerûségét mutatja, s elõidézte a sokszor a szemünkre hányt „Kurucinfo” szindrómát! A gyûlölködést ugyanis nem a „kuruc” kezdte, hanem a „svájcisapkázók” és Spiró-féle „pár csenevész”, akinek a lelkébõl gyökeredzik a gyûlölet.


A hazai sajtóban és az élet egyéb terein (beleértve a politikait is) hatalmas tolarenciával pátyolgatott Izrael - pontosabban annak egyes fajvédõen gyûlölködõ lakosa -, új beírásokkal "örvendeztette" meg az általa nagyon utált magyar népet a legnagyobb példányszámú izraeli lapban. Szemelgessünk az ószövetségi és talmudista szókinccsel, fordulatokkal átszõtt üzenetekbõl, amelyeket a hazájuk, legismertebb lapjában az egyszerû, de félretájékoztatott és beteges gyûlölettel élõ olvasók jelentettek meg a magyarországi tragédia kommentálására:


1. A Duna vize az általuk (magyarok - H. J.) meggyilkolt zsidók vérétõl is vörös volt. (Náává Álon)


BG: Na ne! A Duna vize már a Szamuely-Sámueli, Kun-Kohn idõszakban vörösre festõdött, s akkor nem a hazaárulás gyanúsak, hanem tisztaerkölcsû, keresztény magyarok vérétõl. Utóbbiakat, többnyire megtévesztett zsidók lõtték a vízbe, a Moszkvából ideküldött gyilkos, bolsevik zsidók parancsára. Igaz „bûnösök vagyunk, akár a többi nép”, de a késõbb Dunába lõtt embereknek sem kellett volna meghalniuk, ha nincs német nemzetiszocialista megszállás, mert akkor nincs statárium. A háborús körülmények között mindenkivel végeztek, aki csak szimpatizált a szovjettel, vagy jelzéseket adott le nekik, vagy ha csak hazaárulásra utaló, gyanús jeleket találtak nála.


Esterházy Péter „alkotásából” idézek ismét, melynek címe: Így gondozd a magyarodat:


„A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat. A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.”


BG: S ebbe az Európába vágynak Izrael állámának bennünket gyûlölõ polgárai is, s a 01473. sorszámú törvényjavaslatot - az Euro-Mediterrán megállapodást -, éppen ma szavazta meg 278 képviselõ! (?) Ám ha ennyire gyûlölnek minket, akkor miért vágynak közénk? Miért kellett a magyarnak csúfolt országgyûlésnek megszavaznia ezt? Mert ezt követõen végleg beindítják a „felvásároljuk Magyarországot” akciót, amelyet már elõre bejelentett Simon Perez? De ha mi ennyire „antijudaisták” vagyunk, ha ennyire félelmetes és rossz itt nekik, akkor miért nem térnek haza a bennünket lenézõ és mocskolódóan gyûlölõ izraeliták? Miért maradnak itt, ahol rossz nekik?



2. Nagyszerû cselekedeteid vannak, Istenünk! Mindent bölcsen cselekedtél! Csak így tovább, pusztuljanak a gójok!!! (El-Mabhúh)


BG: Ezeket az emelkedett jellemû és szolid zsidókat fogjuk tehát magunkhoz ölelni a Fidesz egységes szavazása nyomán,(aki nem hiszi járjon utána!) akik hálát adnak istenüknek, hogy az vörösiszap katasztrófával sújtott minket. Mennyi magasztos emberi értékeket rejt még ez a nemzet a kibucai mélyén?



3. Az igen közeli jövõben legyen így Gázában is. (Békeharcos)


BG: Vajon hány békeharcos él ott a 121 illegálisan létrehozott zsidó telepen, s mennyi lehet még a „legálisan” megépített telepeken? Ezeknek a finom lelkû, sõt mûvészien cizellált és erõszak ellenes békeharcosoknak köszönhettük azokat a minden tekintetben sokkoló képeket, amelyek két esztendeje érkeztek Gázából. Ott láttam életemben elõször, darabokra szakított csecsemõt, s harckocsival szétlapított nagymamát, s mindent, amit egy civilekkel szemben állig felfegyverzett hadsereg produkálhatott! Azokon a kockákon annyi borzalom volt látható, ráadásul sokkal élesebben, mint a „mûvészfilmek” holokauszt rajzain, hogy én szégyelltem!



4. Nagyszerû! Égjen el egész Magyarország! Antiszemita nép. Kívánom, hogy a létezõ összes átok hulljon a fejetekre, magyarok, zsidógyûlölõk.


BG: Mennyire más lelkületûek a szintén szemita eredetû palesztinok! Mert onnan, a palesztin területekrõl, ahol sok millió ember él összezsúfolódva, mint óriási koncentrációs táborban, szóval onnan csak együttérzés érkezett, mint ahogy mi is együtt éreztünk velük, amikor két éve rátörtek a "békeharcosok" tankjai a békés és fegyvertelen gyerekekre, fiatalokra, s minden ott lakó palesztin civilre. Több ezer halott és sebesült, s állítólag szervkereskedõk ezrei követték a harckocsikat! Én akkor felutaztam Budapestre, hogy tüntessek a szemita palesztin nép elleni aljas támadás ellen! Én ott voltam és gyertyát gyújtottam, s én lennék antiszemita?



5. Dölyfös magyarok, nevettetek a románokon, most fizessetek! (Ádi)


BG: Ádi viszont egy talpig gentleman! Õ kihasználva a katasztrófahelyzetet, amelyet egyébként a pénzimádó kufárság zúdítottunk a nyakunkba, dölyfösnek nevezi népünket. De hát miért nevez így minket? Nem mondom, hogy nincsenek hibáink! Radnótival vallom, hogy „bûnösek vagyunk, akár a többi nép”, de erre az elképesztõ hazug vádaskodásra és aljas gonoszkodásra nem vállalkozott volna egyetlen magyar lelkû ember sem! Ahogy a Dunába lövéseket sem vállalták egykor. Persze minden népben akad hitvány, de én remélem, hogy a nemzetek hitványai lassan elfogynak. A maradék inkább térjen meg, de soha ne tudjon nevetni a más kárán, s ne tudjon más kínjain, szenvedésén szórakozni! Ráadásul a román ökokatasztrófának éppen mi voltunk a kárvallottjai, s így magunkon nevettünk volna?



6. Gyilkosok!


BG: Aki ezt írta: láthatta a gázai filmet, s most tör ki belõle a sajátjai elleni gyûlölet, hiszen ez a megrázó film nem szólhat nekünk, akik nem gyarmatosítottunk, s nem irtottunk ki másokat!



7. Bûnözõk számára nincs irgalom.


BG: Ezt bizony én is így gondolom! De vannak e nagyobb bûnözõk a földön, mint azok, akik elûzik õsi települési földjeikrõl a testvérnépüket? Akik csak szavakban akarnak békét, s közben civileket gyilkolnak, s a szabadságharcosokat terroristaként kezelik, s ezzel becsapják a népeket? Mert ami ott történik, az valódi és bizonyított népirtás, azaz genocídium!



8. Sajnálom a megsérült országot, a természetet és az állatokat, ám a magyar emberek számára nincs irgalom.


BG: Nekem ez úgy hangozik, mintha komoly gond lenne az üzenõ személyiségével, hiszen ha a természet fontos neki, akkor egy embertársa miért nem? Az irgalom persze nehezen beszerezhetõ annak, akit gyûlöletre neveltek, akivel elhitették, hogy a magyar lélek képes lenne genocídiumra. Ám az ezer éves magyar államiság ennek az ellenbizonyítása, s minden történelemhamisítási szándék ellenére ott a másik bizonyíték, hogy a zsidó embereknek egy haja szála sem görbült meg addig, amíg a német megszállás be nem következett. Horthy Miklósnak nem véletlenül biztosította a megélhetését élete végéig a Zsidó Világszervezet.



9. A magyar nemzet meggyilkolta, megsemmisítette és elveszejtette szinte az összes zsidóját a második világháború idején. Remélem, hogy a szennyezõdés helyben marad, és nem éri el a Dunát.


BG: Elõször is, ha megsemmisült volna az összes zsidó, az sem róható fel egy nem szuverén államnak, amelyet megszálltak a német „szocialisták”! Ráadásul Európa többi megszállt országában még annyi részvétet és segítséget sem kaptak a zsidók, mint tõlünk! Ne feledjük, hogy nálunk akkoriban nem csak az itt született zsidók éltek, hanem egész Európából ide menekültek, mert csak itt fogadták be õket! Tehát mi inkább voltunk befogadók, s a nácik voltak a gyilkolók! Ha nincs kollektív bûnösség, akkor a nemzet nem bûnös! Néhány magyar vehetett ugyan ebben részt, de azokat a háború után el is ítélték. Viszont a hatalomra került kommunista zsidók számtalan olyan embert kivégeztek, aki segített zsidóknak, vagy rejtegette õket. Az viszont gyanús, hogy miért nem beszélnek soha a román Vasgárda terrorjáról, akik német megszállás nélkül is kiirtották a teljes regáti, s dél-erdélyi zsidóságot. Ez nem téma?



10. Ha hinnék Istenben, most azt mondanám, hogy minden tisztelet kijár neki, mert késõn ugyan, de a magyarok megkapták a magukét. A magyarok nagyon kegyetlenek voltak a zsidókkal a második világháború idején és elõtte is, s az antiszemitizmus ott manapság is virul... Tessék, most Isten megadta nekik a méltó választ... (Ráheli, Észak-Izrael)


BG: Isten tudja, hogy mi az igazság, Ráheli azonban nem! Az antiszemitizmus pedig sokkal inkább jellemzõ arra az országra ahol a szemita arabokat üldözik, gyilkolják, másodrendû állampolgárként zsúfolják õket menekülttáborokba, lerombolják házaikat, tönkreteszik megélhetésüket is biztosító ültetvényeiket, stb. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû!


Izrael erkölcsiségét pedig az mutatja leginkább, hogy nem csak eltûri a más népek elleni kirohanásokat, hanem gerjeszti is azokat! Mint ahogy gerjeszti a világban az antijudaizmust azzal, hogy ilyen és hasonló a szellemisége a palesztinok legyilkolásához, az emberi jogok tiprásához szoktatott társadalmának. De gerjeszti azzal is, hogy pl. Magyarországon nem a tisztességes vállalkozások, hanem a spekulációk és a gazdasági bûncselekmények kötõdnek nagy számban megjelenõ zsidóság nevéhez. Mi magyarok, valóban sajnálhatjuk õket, mert a gyûlölet nemzetévé tette õket az a téveszme: hogy õk az Isten kiválasztott népe! Isten ugyanis igazságos, tehát nem választ ki egyet a gyermekei közül, hanem mindet egyformán szereti!


Esterházy Péter „alkotásának” címe: Így gondozd a magyarodat!


„A Kárpát-medence huzatos... (magyarul: húzzon el innen minden magyar). A rágalmaktól magyarod minõsége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törõdj, bazmeg.


(hangjáték - 1991)” (Nos Eszterházy már 91-ben leírta azt, amit Gyurcsány 2006-ban kimondott: „…el lehet innen menni…” Az a mondatrész pedig, hogy „a rágalmaktól a magyarod minõsége alig változik” magáért beszél, hiszen ez a saját rágalmaiknak önleleplezõ bevallásának mintapéldánya!



Ám, hogy ne csak a „kiválasztott” fõrend legyen a hazai gyûlölködõk közül megszólítva, idézném Spiró György, egyik „alkotását”, s felhívom a figyelmét mindenkinek arra, hogy a magyar nem birka, csupán felismerte, hogy az antijudaizmust: maga a bûnözõ zsidóság legalja gerjeszti és tartja életben, mert nekik szükségük van a gyûlöletkultúrára, ami összetartja õket.


1984 Spiró György: Jönnek


Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,
füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,
csönd van. Senki se pisszen. Alantról
kevéske h
ûlt költõ
csontujja int.
Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
csámcsogva, hersegve szívnák a vért -
mi
ért is? ki tudja. Trianonért? -
mered pár utcanév pici csontujja.
Ez olyan kli…ma: itt folyton beborul,
ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
hogy bebizonyítsuk:
nemcsak a szemetek tudnak magyarul.



Az orwelli dátum és a nagyképû magabiztosság figyelmeztet. A nagytestvér figyelme folyamatosan ránk irányul, de azt is tudnunk kell, hogy a magyar Golgota szenvedéseinek végén feltámadhatunk! Csak rajtunk múlik mindez! Az akarat és az igazság mellett kitartó bölcs ragaszkodásra, valamint a hit erejére lesz csupán szükségünk.


Végsõ gondolatként csak annyit írok, hogy nincs semmi oka nemzetünket gyûlölnie egyetlen népnek sem. Mi nem irtottunk ki népeket, nem olvasztottunk magunkba erõszakkal másokat. Ellenkezõleg. Jogkiterjesztéssel nemesítettük azokat a nemzetiségeket, akik elfogadták azt az értékrendet, mely megtartotta államunkat "minden balszerencse közt és oly sok viszály után"!


Ha valaki mégis gyûlöl minket, azt jelenti, hogy olyan szeretne lenni, mint mi. Csak ne hogy arra ébredjünk, hogy miközben átvették a teljes kultúránkat, jogrendünket, arra használják fel mindezt, hogy kiirtsanak minket és minden nagylelkû népet a földön!


2010-11-11 Dr. Bene Gábor S.