ELÉGEDETT VAGY A REDSZERREL?


Kedves Simó Endre, Halász József, stb.!


Naponta több száz villámposta levelet kapok, s képtelenség ezt feldolgozni és megválaszolni.

A legtöbb levelet küldõknek javaslom az alábbiakat:

Amíg a divide et imperát nem tudjuk legyõzni önmagunkban, nem tudunk alázattal lehajolni az agymosás által kiábrándulttá és depresszióssá tett emberekhez, addig magunk is hozzájárulunk a megosztáshoz, addig nincs kiút a pártpolitikai õrületbõl. Magam is hibázom akkor, ha olyan elvárást fogalmazok meg a nép számára, hogy alkosson nemzetet végre! Csak lépésrõl lépésre lehetséges a szemfelnyitás és az önszervezõdés is! Ám ebben minden tisztakezû és jóakaratú emberre számítanunk kell, s nincs szélsõség és nincs múltgyalázás!

Csak a szervezett civilkontroll lehet az, amely megállíthatja ezt a lehetetlen helyzetet, ahol nincs erkölcs, nincs hit, nincs tisztesség.



ELÉGEDETT VAGY A REDSZERREL?



Íme egy link, amely a magyar emberek számára lehetõvé teszi, hogy az eddig nem létezõ közvetlen demokrácia aktív részesei legyenek!


(Bár a képviseleti demokrácia csõdje még nem dötötte le az elhallgatás falát, de mi már döntögetni próbáljuk!)


http://sima.publ-iq.hu/forum/csiratema.php?tema_azonosito=epg6vxodkp
Ez a link segíti, hogy a nemzet legfontosabb sorskérdései kapcsán kialakult véleményetek szabad kifejtése mellett, rendelkezésetekre álljon a javaslattétel lehetõsége is.


Ez egy valóságos és pártfüggetlen népképviseleti rendszert alapozhat meg!



Nemcsak szavazni hívjuk tehát a nemzet tagjait, nemcsak újabb "sóhivatalt" kívánunk életre hívni, hanem alulról építkezve kívánjuk javaslataitok alapján felállítani a Nemzeti Bölcsek Tanácsát - ezzel a forradalmian új internetes rendszerrel - lehet majd a testület tagjainak javaslatokat, témafelvetéseket is ajánlani.



Tehát elindulhat végre az a CIVIL KONTROLL, amit évek óta hiányolnak hazánk polgárai.
Elégedett vagy hazánk állapotával?
Ha nem, akkor a saját érdekedben jelölj pártfüggetlen és a saját teljesítményeik alapján elismert személyeket a Nemzeti Bölcsek Tanácsába!
Ezzel a közvetlen demokrácia aktív tagja leszel.



Küld tovább barátaidnak, ismerõseidnek a Magyarok Szövetségének honlap címét vagy a fenti linket, hogy valóban aktív alakítója lehess a civil kontrollnak, teljesedjen ki az a jog, amelyet a pártpolitika „népszuverenitásnak” hív, miközben a származékos jogon felhatalmazott képviselõk nagy többsége nem is téged képvisel, hanem a pártjaik irányelveit!



Honféltõ szeretettel: BG