NÉPIRTÁS MAGYARORSZÁGON!


Egy jó barátom hívta fel a figyelmemet arra, hogy az ENSZ egyes rendelkezései segíthetnének a küzdelmünkben, csak tudományos alapossággal kell hivatkozni rá. Miközben olvasgattam az említett globalista intézmény honlapját eszembe jutott egy tavalyi cikkem. Mivel nehezen boldogulok az européer jogpozitivizmus túlzó és felesleges szabály-dzsungelével, így arra gondoltam, hogy legalább leellenõrzöm: megtartotta-e aktualitását az akkori írásom? Arra kérem önöket, hogy segítsenek ennek eldöntésében! BG


2011. november 22., kedd


Népirtás Magyarországon!


Az ENSZ 1948.dec.9. határozata, de a Nemzetközi Büntetõbíróság Római Statútuma is foglalkozik a népirtással.



Ez utóbbi Rómában készült, 1998. július 17-én, s a 6.-ik cikk így szól: „A jelen Statútum a népirtás alatt a következõ cselekmények bármelyikének, valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport, mint olyan, teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:



  • a csoport tagjainak megölése;

  • a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;

  • a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerõszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának elõidézése;

  • oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;




Minek nevezzük azt, ami hazánkban történik manapság, ha nem népirtásnak?
Pl. a gúnyhatár román oldalán az OTP (tehát Csányi Sándor) 14,85% THM-el adja azt a személyi kölcsönt, amit itthon 32,29% THM-el. Velünk persze nem csak az OTP, de a többi bank is ugyanezt teszi. Közben ömlik a tv-bõl a sok bank reklámja folyamatosan, de nem arról, hogy a „magyar” OTP ottani bankjának fiókja a személyi kölcsönt (ami nem is jelzálog alapú) a hazai THM fele alatt adják! Megdöbbentõ és leleplezõ ez a bankárkaszt szándékait tekintve.

Nézzük elõször a (d) pontot: oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;
Önök szerint nem népirtás az, ha a lakáscélú hitel – amely egy családalapításhoz elengedhetetlen feltétel, hiszen a madárnak is elõször fészket kell raknia, s utána születnek a kicsinyei – olyan anyagi válságba sodorják a hitelfelvevõt egyoldalú szerzõdésmódosítás lehetõsége okán, hogy képtelen fizetni és öngyilkos lesz?
Vagy önök szerint az a tény, hogy hitel nélkül nem képes a keresetébõl szinte senki lakáshoz jutni, az a kulturálisan magyar lakosság számára nem valóságos akadálya a gyermekvállalásnak, más értelemben: nem a születések meggátolása?

Nézzük másodsorban a (c) pontot: a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerõszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának elõidézése;
Önök szerint nem népirtás az, hogy a „független” Nemzetei Bank nem függ a népszuverenitás képviselõitõl, s így olyan magasan tartja az alapkamatokat, hogy az egyébként is profitéhes nyugati anyabankok nem, de a hazánkban mûködõ leánybankjai gond nélkül dobták be a köztudatba a „svájci frank” alapú, ún. olcsóbb hitelt? Ez ugyanis egyértelmûen a magyar lakosság ellen irányuló adósságcsapdába csalás esete, amellyel olyan életfeltételeket erõszakoltak rá, amely a nemzet részleges és fizikai pusztulását fogja elõidézni!

Nézzük harmadsorban a (b) pontot: „a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;”

Önök szerint a bankok tevékenysége - amely a fentieken kívül még az ország gazdaságának a bilincsbe tételét is eredményezte -, nem eredményezett a nemzet tagjainak súlyos testi (éhezés!) és lelki sérelmet? Hisz óriási pénz- és hitelszûke keletkezett akkor, amikor az MNB hatalmas mennyiségû valutát tartalékol arra, hogy a multicégek ki tudják vinni a nyereségüket valutában, s ne kelljen nekik itt befektetni. Önök, akik már lassan megértik a pénznek a hatalmi aspektusát, amely biztosítja az adósságra épülõ pénzrendszer fennmaradását, így ráébrednek arra - az államilag is fedezett - csalásra, amely benne rejlik a szisztémában, s amely kilátástalanná teszi a vállalkozást, a gyermekvállalást, az életet! Mi ez, ha nem súlyos testi és lelki sérelem okozása?

Végül nézzük az (a) pontot: „a csoport tagjainak megölése”
Nemrégiben két mártír magyar temetésén vettem részt. Egerben B. Szabó Pált búcsúztattuk, akit az egri kórházvédõk lelkeként ismert meg a nemzet. (szándékosan nem az országot írtam, mert ezúttal sem esik egybe a két fogalom) Az Õ esetében oly annyira maffiaszerû volt a kivégzése, hogy nem is csodálkoztam azon, hogy a rendõrség eleinte (de talán még ma is) kizárta az idegenkezûséget!(sic) Hiszen ha valakinek hosszan sorolhatóak a sérülései, a füleit szinte letépték, a koponyaalapi törés is valószínû, de a fején és a testén csak ütésektõl származtatható sérülések százai vannak, akkor az a személy kínhalált halt, s Õ a magyarságának a mártírja. Ráadásul nem csak súlyos testi, hanem súlyos lelki sérelmet is okoztak 55 éves barátomnak azok, akik az Õ kórházvédõ és antibolsevista tevékenységét nem katedrával – amire nagyon is érdemes személy volt – csupán egy portási állással jutalmazták. Ám a magyarság mártírjai közé kell fogadnunk, Dr. Képíró Sándort is, akit a sarkadi temetõben helyetek örök nyugalomba a szülei mellé. Sándor bátyám halála is egyértelmû, hiszen az ellene megindult rágalmazó hadjárat és bírósági eljárás elvett az Õ életébõl is, jó néhány esztendõt. S jellemzõ a rágalmazókra, hogy telekürtölték az egész világot, hogy nácit fogtak! Pedig ritka becsületességû és tartású embert vádoltak meg az emberiség törpéi. Aki nem hiszi, nézzen utána! Mert csak így leplezõdnek le a népirtók bûncselekményei. Ám a népirtók nem álltnak meg, s tegnap már Makovecz Imre halálhírét olvastam. Persze lehet azt mondani, hogy 76 éves volt a magyar organikus építészet stílusteremtõ alkotója, s így valószínûleg természetes halállal halt meg. Ám a halál, soha nem lehet természetes, hiszen szókimondóan bátor kiállása a magyarság mellett és a népirtás ellen, bizony õt is a legveszélyesebb ellenfelek közé sorolta a láthatatlan és felelõtlenül gyilkolgató erõ, a monetáris diktatúra. Mivel õ is a Szent Korona hûséges tagjaként dolgozott, beletartozott abba a csoportba, amelynek súlyos lelki sérelmet okozott a kufárság eszeveszett ámokfutása.

Ám ma már ott tartunk, hogy a teljes magyar nemzet tagja annak a csoportnak is, melyre évtizedek óta és megfontolva folyik oly életfeltételek ráerõszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának elõidézése. (Ez pedig népirtás!)

A helyzet már annyira tarthatatlan, hogy már nemcsak az adósságcsapdába csalt devizahitelesek, hanem a teljes magyar népesség érzi, hogy megfontolva folyik az olyan életfeltételek ráerõszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának elõidézése.


Ha pedig ez nem népirtás, akkor vajon mi az?






Szeged, 2011-10-19

Dr. Bene Gábor S.


, Forrás: http://adf.ly/3pZN4