Kasszandra levél a Fidesz kormánynak.




Kasszandra levél a Fidesz kormánynak.



Sem Kasszandrának, sem Kossuthnak nem hittek egykor a leveleik címzettjei. Miért is bízom abban, hogy nekem fognak? Talán mert ennyire nyilvánvalóan még soha nem derült ki, nem leplezõdött le az EU szerepe a modern kor világpolitikai színpadán, mint mostanában.



Mert ma már csak a vakok nem látják a tényt, hogy a monetáris diktatúra csak az új típusú gyarmatosítás eszközeként használja az EU intézményrendszerét.


S azért is, mert az MSZ minden önkéntese és vezetése azon dolgozik, hogy minél több reményvesztett ember visszakapja a hitét.



A hírek azonban gondoskodnak arról, hogy a magyar embereknek vissza ne térhessen a hite, mert a magyarról tudja az ellenfél, hogy nagyon kiszámíthatatlan reagálásokra is képes, ha túlfeszítik a húrt.


Ám a történések más irányba mutatnak!



Varga Mihály, a miniszterelnökséget vezetõ államtitkár az m1 Ma reggel címû mûsorában reggel a következõket említette meg: „Ha az Európai Bizottság felfüggeszti a kohéziós alapokból való támogatást, azzal példát akar statuálni, jelezve, hogy azok az országok, amelyek nem szorítják le a hiányt 3 százalék alá, úgy járhatnak, mint Magyarország. Mi vagyunk az az ország, amely ellen a legrégebben folyik a túlzottdeficit-eljárás, és úgy tûnik, hogy az Európai Bizottság (EB) most elérkezettnek látta az idõt arra, hogy példát statuáljon, és felfüggessze a kohéziós alapokból származó támogatást" - fogalmazott az egykori pénzügyminiszter. Amint már említettem az elõbb a tényt:


Azért dolgozik az MSZ minden önkéntese és vezetése, hogy minél több reményvesztett ember visszakapja a hitét, viszont az EU azért dolgozik, hogy ez ne következzen be!



Mikor veszi már észre OV és a többi Eurokrata, hogy nem tagnak, hanem gyarmatnak vettek be minket az Unióba? Errõl szólt az a cirkusz is, amelyet a hibásan alkotmánynak nevezett Alaptörvény, valamint a sajtótörvény kapcsán rendeztek az Unióban.


Ha akkor ott a nyilvánosság elõtt bejelenti a miniszterelnök a kilépésünket, akkor az, egy láncreakciót indított volna el, s szinte azonnal kilépett volna Spanyolország, Portugália, Olaszország és Görögország biztosan. Igaz akkor azonnal megfenyegették volna a teljes hazai vezetést, sõt az egész magyar népet! Rögtön megkérdezné pár jól-értesült, hogy egy ilyen kijelentés nem sietette volna az újabb világháború kitörését? Mert annak is a küszöbén vagyunk, s csak a Jóisten a megmondhatója, hogy miért is ültetik el bennünk ezeket az õrült félelmeket?



Félünk az inflációtól, a szennyezett víztõl és az élelmiszerektõl, a munkahely elvesztésétõl, az államcsõdtõl…., pedig ez utóbbi csak jót tehetne nekünk, mert végre újra lehetne kezdeni mindent, ahogy az Izlandiak tették.


Azért dolgozik az MSZ minden önkéntese és vezetése, hogy minél több reményvesztett ember visszakapja a hitét, csakhogy Mi hiába ismerjük a bankárkaszt gátlástalanságát,


mert most éppen Önök vannak kormányon. Ám Önök, akik mostanában folyamatosan hajtogatják, hogy: "a mi számaink ma sokkal kedvezõbbek, mint néhány évvel ezelõtt"!



Vegyék már észre, hogy az nem a számok számítanak, hiszen pl. a franciáknak óriási az államadósságuk, de õket nem cseszegeti senki. Nem furcsa ez?



Kedves naivak és ál-naivak!



Vegyük már észre, hogy nem egy túlzottdeficit-eljárás alatt állunk, hanem egy végsõ Trianon elõtt, amikor az IMF parancsára akár fel is számolhatják a teljes hazánkat. Mi akkor is békésen fogunk ücsörögni a TV elõtt, vagy akkorra már kibontjuk a Pro Pátria et Libertate” feliratú zászlót? Mert nem elég kereszténynek látszani, de annak kell lenni! Mikor veszi már észre a kormányunk, hogy:



„Föl kéne szabadulni már”


Sok éve már tuja minden gondolkodásra képes magyar, hogy rossz üzletet kötöttünk az EU csatlakozással. Nemcsak azért mert eltartunk egy halom ingyenélõ képviselõt, hanem az adminisztráció 30.000 létszámát és az EU bürokraták sikkasztási hajlamait eddig minden csak növelte/növeli. Azt sem tette eddig szóvá egy miniszterelnökünk, pénzügyminiszterünk, külügyminiszterünk se, hogy lényegesen többet adunk be a közösbe, mint amit visszaadnak, ha épp nem jön rájuk a visszatartási roham. Ám ez nekünk nem adható, nem segély, nem támogatás, mint ahogy a média emlegetni szokta, hanem: JÁR! Most közel 500 millió euró visszatartását helyezték kilátásba abból az összegbõl, amit pedig megígértek már a csatlakozáskor. Magyarul - mint már annyiszor - becsapott minket a vén Európa, aki nem gyönyörû nõ, hanem egy undorító boszorkány.


Tegnap az Európai Bizottság azt javasolta a Pénzügyminiszterek Tanácsának, hogy vonják meg Magyarországtól a kohéziós támogatás egy részét, ami kb.143-144 milliárd forintot vonjon el. Ezt hivatalosan azzal indokolták, hogy „a magyar kormány nem tudta garantálni azt, hogy a költségvetése tartósan és fenntartható módon az EB által megkövetelt 3 százalékos GDP arányos hiánytartományon belül maradjon”. Az, hogy erre semmi nem utal, nem zavarja õket, hisz jelenleg csak Finnország, Svédország, Észtország és Luxemburg képes tartósan megfelelni GDP három százaléka alá szorított költségvetési hiánynak. Így azután Õk döntöttek a MI pénzünkrõl. Tehetik, hiszen a bankárkaszt kiszolgálói õk, azaz annak a felelõtlen és rejtõzködõ hatalomnak, amely jól tudja, hogy mit miért csinál. Az adatok ugyanis nem nálunk a legrosszabbak, de ez nem zavarja õket, mert nekik céljaik vannak ezzel. József Attila Táltos-költõnk Hazánk c. versébõl idézek most, hogy az 1982 óta hazánkat pénzügyi megszállás alatt tartó IMF eredményeit lássuk, hiszen mintha Attila sorai mostanában születtek volna:


Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemõhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár


bûn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendõ, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!


S a hozzáértõ dolgozó
nép gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.


Az erõszak bûvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!


Valóban föl kéne szabadulni, bár legjobb lett volna soha be se lépni. Ám nagyon kevesen láttuk ezt elõre, s a társadalom az agymosás következtében nem észlelte, hogy nem fog Õ Bécsben cukrászdát nyitni, de a bécsiek felvásárolják olcsón azt a földet, amelyet õseink életük árán is megvédtek éppen a bécsiektõl. De vissza József Attilához: a csecsemõhalálról éppen az otthonszüléseket erõsítõ szülésznõ jutott eszembe, aki csak azért került a szülészek kereszttüzébe, mert egy hagyományos formát szeretett volna visszahozni, ahol nincs paraszolvencia. Az állam pedig az õ erõszakszervezetét az államalkotók akarata ellenére szabadította rá erre a szerencsétlen magyar kulturális kreatívra, s elítélte. A lelki restségtõl és a csodavárástól ma a társadalom zöme szenved, mert szinte kilátástalannak látja a jövõt. Pedig csak „föl kéne szabadulni már”, hiszen úgy dobta oda az ország a teljes szuverenitását, hogy azt sem tudták a szerencsétlen agymosottak, hogy mi az EU. Ma már sokan tudják, hogy a hozzáértõ dolgozó nép gyülekezete nem az alsóház, hiszen az a lobbisták terepe, ahol párt és frakcióvezetõk kapják az écákat és borítékokat, s már nem érdekes, hogy mint pusztul el szép fajunk! A magyar lelkialkat, a gátlásos de szorgalmas serénység pusztul és a gátlástalan kufárszellem szaporodik. Igazi Táltos volt Attila, aki a jövõbe is látott, mert valóban nem kérdi az ország, hogy mi végre engedik ezt megtenni velünk:


Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyûlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.


Retteg a szegénytõl a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.


Legyen már vége ennek a fortélyos félelemnek, s jöjjön már egy kis remény, hogy megértik a törvényhozók, hogy a nép felszabadításán kellene már dolgozniuk, s nem a magyar föld átjátszásán.


Szabaduljunk föl és ne fizessünk többé egy vasat sem az EU-nak!




Meggyõzõdésem, hogy a kilépés is belendítheti a tehetetlenségbe belefáradt embereket.



Aki pedig szolgálni akarja a hazáját, az kezdjen felvilágosító munkába, s küldje ezt tovább!




Szeged, 2012-02-23 Dr. Bene Gábor S.