A permanens dezinformációs forradalom


A permanens dezinformációs forradalom



Nekem már régen nincsenek illúzióim a politikai osztállyal szemben. Ám magával az állandó félrevezetésre épülõ monetáris diktatúrával szemben sincs, hiszen az is csak a javunkat akarja. (elvenni!) Magyarország jelenlegi hazaárulói sem önállóan ilyen aljasak, nem maguktól ennyire bátor feljelentõi a nemzetnek, hanem mint irányított eszközei a pénzdiktatúrának: csupán a rájuk kiosztott szerepet képesek eljátszani. Az egyszerû emberek még nem érzik, hogy az egész televízión közvetített EU színház csupán a nép, jogos elégedetlensége szítására irányul, s nem a megoldásra fókuszál, hanem egy kikényszerített forradalomra.



A taposóaknákat elhelyezõ bal-liberálisok ugyanis csak a bankárkaszt által írt forgatókönyvet tanulták be szó szerint, s csupán azért van egy kis izgalom az elõadásban, mert a Fidesz viszont improvizált a szövegkönyv mellé: pár abban nem szereplõ mondatot is. Az ilyen rögtönzésektõl persze ideges lett a bal-lib oldal, hiszen nem megfelelõ végszavakat kapott, de a bankárkaszt még inkább, hisz nem tartották be sem a rendezõi (Clinton), sem a segédrendezõi utasítást (Barroso), de még a színpadi ügyelõ (IMF) világos parancsait sem.


Ezek szerint még a liberális EU adminisztráció sem képes megérteni, hogy szükség van egy kis izgalomra is az elõadásban, mert ha túl unalmas az elõadás, akkor a népek átkapcsolnak a nemzeti radikális adásokra. Persze azt a csapdahelyzetet kevesen értik – s csak a szövegkönyv írói számoltak vele –, hogy amennyiben a permanens dezinformációs forradalom helyett egy valódi forradalom következne be, akkor végre bevethetõek lennének a gyors reagálású erõk, amelyre annyi pénzünket (?) elköltött az EU. Ám senki se gondolja, hogy nincs a szövegkönyvnek olyan záradéka, amely erre az esetre nem gondolt. Sõt, az a legvalószínûbb, hogy elõre ki is van jelölve azon országok köre, ahol ennek a bekövetkezése elõ van készítve. Mert ha 1956-ban nem is sikerült egy antiszemita megmozdulássá silányítani a szabadságharcunkat, de mára ez már alaposan elõ van készítve. Évek óta sulykolják a közvéleménybe, hogy nálunk dúl a rasszizmus, erõsödik az antiszemiták ereje, sõt már egy „szélsõjobboldali” párt még a parlamentbe is bejutott ilyen programmal. Ezenközben mi, azzal vagyunk elfoglalva, hogy miképpen hazudoznak az EU parlament képviselõi.(?)


Csak azt vesszük észre, hogy mennyire felkészületlenek és agresszívek. Közben persze zajlik az elõadás, s a miniszterelnök mindezt aprólékosan megcáfolja. Sõt kijelenti, hogy nem híve az összeesküvéseknek, mert az elbutítja az embert, hiszen leegyszerûsíti a dolgokat. A dolgok pedig nem egyszerûek, de nem is véletlenek, hanem nagyon is tervszerûen épülnek fel.


Az egyszerû ember persze azt hiszi, hogy csupán hatalmi marakodást lát, mert egy hatalmát és erkölcsi tartását (ha valaha lett volna nekik) vesztett társaság szeretne visszakerülni az országot irányító pozícióba, de nem demokratikusan, mert úgy, nincs sok esélye.


Mindez azonban csak illúzió. Egy színpadi trükk, amely eltereli a figyelmünket arról, ami a háttérben zajlik. Látszólag ugyanis a kormányt támadják, de ez nagy tévedés, mert az országot – pontosabban annak államalapító nemzetét – akarják két vállra fektetni. Tabajdi, Göncz és Bokros nagyon is tudja, hogy az elõadás célja nem a kormány ellen irányul, hanem része annak a tervnek, amellyel ki lehet végleg fosztani a magyar embereket és a költségvetést is, egy kis „shortolással”, egy kis árfolyam ingadozással, egy kis leminõsítéssel, stb. Õk már az ország gazdasági lehetõségeit teljesen „szétprivatizálták”, például a centrum államok is alaposan „bevásárolták” magukat a stratégiai ágazatnak minõsülõ energiaszolgáltatások területére. Ám azt a keveset, amit még a törvénytelen és megbízás nélküli ügyvitel kapcsán nem adott el a mindenkori ál-kormány, most szeretnék tõlünk megszerezni. Itt van például a MALÉV esete.


Az évtizedekig sikeresen mûködõ vállalat privatizációja elsõ körében a részvények 51%-át adták el, majd 2008-ban a maradék 49%-át is külföldi kézre játszotta (mindössze 80 millió forintért) az MSZP kormány. Akkoriban ez, 180 millió forintról csúszott le 80 millióra. A részvények 100%-át viszont a mostani kormány pontosan 100 milliárd forintért vásárolta vissza! Nos így kell a közvagyont eltékozolni, s a nemzet eladósodását fokozni. Ha körülnézünk, láthatjuk: errõl szól ma minden. A forgatókönyvet írók pedig jól tudják, hogy miként mozgassák a szereplõket.( pl. Malévet csõdközeli állapotba vivõ Váradit)



A segédrendezõ már november 28-án közölte, hogy Magyarország 2012-ben húsz százalékkal kevesebb EU forrást kap, mint kapott még 2011-ben. Tehát a bankárkaszt által mozgatott EU bizottsága nyíltan megnehezíti egy tagország életét, valószínûleg a színpadi ügyelõvel (IMF) egyeztetve. Az Hit gyülekezet televíziója (ATV) sajtóklubjában, a négy jól informált liberál-bolsi idõnként teljesen megfeledkezik magáról, s nyíltan támogatja a spekulációs tõke támadásait a forint ellen, igaz valami elképesztõ nyíltsággal mutatják be a hozzáértésük teljes hiányát. No, ez sem véletlen. Nekik ezt a szerepet írtja elõ a forgatókönyv. Õk pedig nagyon jól alakítanak, s nem is érdekli õket a valóság.


Mint ahogy a vén rikácsoló Heller is szemrebbenés nélkül hazudozott és teszi ezt bármikor. Ezek a senkiháziak tudják, hogy Moszkva helyett Brüsszelbõl kell hívni a csapatokat az „ellenforradalom” leverésére. Ráadásul a pénzügyi megszállást nem is lehet az elsõ szabadkõmûves kormányra hárítani, mert azt már 1982-ben aláírták, 1986-ban becikkelyezték. Legfeljebb mi – az elõadásért fizetõ nézõk – nem tudtunk róla. Hiszen az esemény nem a színpadon történt.



A magyarságot azonban a történelme során szinte mindig, a nagy veszélyek emelték ki a patópáli tespedtségbõl. Képesek voltunk mi a legnagyobb túlerõvel szemben is gyõzni, ha a valódi veszélyt észrevettük. Most az országot akarják kiénekelni alólunk, mert nem elég nekik az, amit eddig megszereztek belõle. Tudja ugyanis a forgatókönyv írók csapata, hogy mindaz, ami itt történt a majdnem elmúlt 68 esztendõ során: az törvénytelen volt! Nem is egyhamar bocsát meg azoknak az improvizálóknak, akik leírták a Nemzeti hitvallásban:


„Nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését. Mert bár a hitvallást követõ normaszöveg teljes mértékben átveszi azt az európai jogrendet, amely valójában a magyar közjogi gondolkodás bevált és fejlõdõképes egyediségének vetett véget - idõlegesen ugyan, de – látszatra törvényesen. Ám azzal, hogy a törvénytelen rendszerbõl törvényest igyekezett alakítani a 2/3-os többséggel rendelkezõ Fidesz, még nem tudta a bankárkasztot jobb belátásra bírni. Nekik ugyanis a magyar történelmi alkotmány olyan, mint ördögnek a tömjénfüst.



Vegyük már észre, hogy ez a támadások alapja. Tudják õk jól, hogy a nemzet tudati állapota igen alacsony, s képtelen az önszervezõdésre is, mert nincs neki valóban erõs a pénzdiktatúra által nem ellenõrzött középosztálya. Sõt azt is tudják, hogy alkotmányos jogtudatának visszaszerzése nélkül nem képes a nép megszerezni az eddigi anyagi veszteségének kompenzálását, mert még az sem tudatosul a társadalomban, hogy joga van a kompenzációra. (A nemzet azonban a tudatos és önszervezõdött része a népnek, amely képes lenne az össztársadalmi érdekképviselet megvalósítására, mert ismeri a saját jogrendjét.)



Én csak arra vagyok kíváncsi, mikor döbben rá erre a tényre a Fidesz vezetõsége, s mikor fogja elhatározni magát, hogy nincs többé „békés egymás mellett élés” a bankárkaszttal. S mikor fogja a magyar társadalom kiizzadni magából azt a nemzetet, amely felállítja a civilkontrollt, amely segít majd minden nemzeti elkötelezettségû kormánynak, s leleplez minden ezzel ellentétes tendenciát, s teszi ezt minden pártszimpátia nélkül. Ja, hogy ez már az erkölcsi forradalom beteljesülése lesz? Valóban, mert a fülkeforradalom mára már kevés!


Remélem ezt bebizonyította számunkra az EU parlament elõtti színes elõadás.



Szeged, 2012-02-14 Dr. Bene Gábor S.