Válasz Halász Józsefnek, földimnek és harcostársamnak!



Válasz Halász Józsefnek, földimnek és harcostársamnak!




Bár nem vagyok megszólítva, ám


(magánemberként és az AJET vezetõjeként)


válaszolok a kihívásra!



(Most hallgattam meg Halász József videó-üzenetét, amelynek a végén ultimátumot adott a Magyarok Szövetségének, a Jobbiknak és a Magyarok Világszövetségének is. )



http://youtu.be/5Ty3WluHkhY




Miközben felhívja a nemzeti szervezeteket az alázatra, közli azt is, hogy ha nem reagálnak az Õ egységesítõ felhívására, akkor nem viselhetik a nemzeti jelzõt, mert méltatlanok rá.



Miután tisztelem Halász Józsefet azért a hatalmas küzdelemért, amit naponta végez, így nem minõsítem ezt az ultimátumot, hanem helyette ismét felajánlom a számára a Magyarok Szövetségének AJE Tagozatának a kereteit, ahová már sok esetben hívtam, de nem akart részt vállalni a munkánkban.



Mi – mármint a Tagozatunk - Halász úr munkásságát a magyarság megmentése érdekében nem hibásnak, hanem kamikaze típusúnak értékeljük!



Véleményünk szerint az igazság kimondása ugyanis csak akkor elég hatásos,


- ha az nem erõszakos,


- ha az nem átláthatatlan az agymosott társadalmi rétegek számára,


- ha nem a nemzeti oldal egyes szervezeteinek vagy mozgalmainak lejáratására: hanem a legszélesebb társadalmi szemfelnyitásra irányul.


Sõt, csak akkor igazán hasznos mindez, ha az a közemberek számára kézenfekvõen egyszerû és logikus, valamint nem ellenszenves a többszörösen vesztes magyar társadalom egyetlen rétegének – például a bigott katolikusok – számára sem.



A gyarmatbirodalomi függés ellen harcolunk mi is, csak azzal a közösségi gondolattal, hogy addig szabad a feltárásban visszafelé lépni, ameddig az igazság kimondásával minden épeszû magyar ember egyet tud érteni és nem okoz további megosztást!


(Mi - valószínûleg méltatlanok - nem értékeljük túl a szerepünket, hanem tesszük a dolgunkat a lehetõ legnagyobb körültekintéssel és az isteni igazság iránti alázattal. Tessszük amit tehetünk, s minden aktív tagunk a maga helyén, tehetsége és lehetõsége szerint dolgozik a nemzet emelésén.)



Mi ugyanis valóban alulról építkezõ és nemzetépítõ mozgalom vagyunk, mert nincs a mozgalmunk élén egyetlen önjelölt próféta sem, viszont éppen ezért vagyunk mások, mint a pártok, vagy a nagy egyéniségek által irányított egyesületek. Nálunk szigorúan minden évben a kiválasztódás történik, de nincs senki bebetonozva, mert a közösségért végzett munka számít.



A Szövetségünk nem hamis célokért, vagy az igazság magánosításán gondolkodik, hanem a Szent Korona állameszme továbbadásán, az õsi magyar értékrend megélésében, a nép tudati és anyagi nemzetté emelésén.



Nincs is közöttünk és Halász úr között ideológiailag nagyobb távolság, csak a módszerek riasztanak idõnként minket, de a jelek szerint más megszólított mozgalmakkal is hasonló lehet a helyzet. (Jóska Bátyám! Én változtatnék az eddigi, sikertelennek bizonyult taktikán, s ha járnám is a magam útját, de nem rúgnék bele többé egyetlen aktívan cselekvõ magyarba se!)



A jogfolytonosság felfüggesztõdését nem csak én, de a nemzeti oldal gondolkodóinak 99 százaléka nem 973-ra teszi, hanem 1944-re. Talán még ezt is nehéz megértetni a társadalom többségével, nem hogy a történelem ködébe veszõ és ma nagyon rosszul hangzó „Géza fejedelem hazaárulását”!



Én is szépen kérem a nemzeti oldal személyiségeit, hogy gondolkozzanak. Válasszák azt az utat, amely most ebben a pillanatban a nagyobb siker reményét hozza el a számunkra, mert valóban az EU gyarmatává lettünk!


Ha Halász József szerint méltatlanná válunk a nemzeti jelzõre, akkor neki egyszerû lesz a dolga a jövõben, mert mi méltatlanok nem zavarjuk õt meg a munkájában, s én sem ajánlom fel neki többé az Msz Alkotmányos Jogfolytonosságot Elõkészítõ Tagozatában való munkálkodást, mert egy méltatlannal egy méltó - biztosan nem fog szóba állni a jövõben. Én minden ilyen ultimátumtól azt várom, hogy bölcsebbé teszi a kiadóját. Adja a Teremtõ, hogy így legyen.



Zárásképpen idézek egy MSZ bölcset, aki épp most olvasta el Jóska bátyám anyagát, s így reagált nekem róla!


"mivel ezek a Nemzeti bölcs kérdések és akaratok, eddig csak max. 200 ezer embert mozgatott meg, közben a maradék 9millió 800 ezer nincs megszólítva, ezért javaslom minden Nemzeti szervezetnek, hogy ne egymásnak adjunk moratóriumokat, hanem kezdjünk végre a 9 millióval foglalkozni, tanítani s gyógyítani, ki-ki a maga módján, s meg lesz a siker"



Honféltõ szeretettel: Dr. Bene Gábor S.