TELJESSÉGÜNKÉRT!


TELJESSÉGÜNKÉRT!



A január 2.-i hamisított civil tüntetés jelmondata az volt, hogy: „Lesz még magyar köztársaság!” Ezért valójában azt a címet kellene adnom az írásnak, hogy: „Lesz még magyar királyság!” Ám véleménydiktatúra által tönkretett önálló gondolkodó és elemzõ képesség hiánya miatt, mégsem ezt választottam.


2012. Fergeteg hava nyolcadik napján Szent Korona ünnep volt, ahol fõvédnök az a személy volt, aki 2006 õszén a Parlament Caféban azt mondta nekem a Szent Korona alkotmányosságának felvetése kapcsán, hogy: „ne butáskodjak már!” A Teremtõ különös kegyelme, hogy többen is „megtértek” azóta a hitetlen Tamások közül és az ünnepség idén - a 34-ik évfordulón -. állami felkarolással jött létre. Amit azért mindenképpen megemlítek, hogy a méltó állami ünneplés nem helyettesíti a korona fõhatalmának a mielõbbi visszaállítását, melyrõl a mai társadalom többségének szerintem fogalma sincs. Így errõl a teljesen alapvetõ tudományos kérdésrõl sajnos, csak a bolsevik-liberális lózungokat ismerik.



Pedig nekünk a Szent Korona adott erõt, küldetést a példa nélküli állameszménk megvalósításához, ahol az államszervezet olyan szerves életközösséget hozott létre, amelyet évszázadokon át nem volt képes a monetáris diktatúra megtörni!


Az akkori magyar államtól az élõsködõ spekuláció azért idegen, mert a már az egész Európát eluraló pénzuralmi alá-fölérendeltségi viszonyok helyett egy mellérendelõ és megosztott hatalmi rendszer jött létre a Szent Korona – tehát nem egy gyarló emberi személy – közremûködésével. Ebben a koronában megtestesülõ személy tulajdonol mindent, amit nem ember alkotott! Így nem lehet magántulajdonná tenni a földet, a föld méhének ásványi kincseit, a vizeket, a levegõt és semmit, ami a következõ nemzedékek életfeltételeit befolyásolná. De a korona bonyolult személyiségében összpontosul a fõhatalom is, amelyet a nemzet adott át neki, mint egyetlen megbízható és szakrális királyt helyettesítõ személynek, akiben megjelenik az igazságos és méltányos jog, azaz maga az Alkotmány! Ezt az állameszmét nem képes elviselni a monetáris diktatúra, mert nem tûri el a magántulajdon önérdekû tobzódását, de a közjó ellen felépített látszatdemokráciát és a politikai hatalom diktatúráját sem! A Szent Koronában összpontosuló fõhatalom tehát csak a nemzet jóváhagyásával és a Szent Koronával történõ beavatással oszlik meg a beavatott uralkodó és a nemzet között. Ezzel tehát megszületett egy - az európai állameszmétõl lényegileg különbözõ - mellérendelõ és megosztott hatalmi rendszer. Sem a végrehajtó hatalom (a király, a kormány, vagy kormányzó) nem képes a teljes hatalmat önös céljaira fordítani és másik fél (a közösség, a nemzet, az önkormányzat) rovására. Nincs lehetõsége senkinek magához ragadni a hatalmat, mert mint a korona alkotmányában rejlõ joguralmi állam, olyan zsinórmértéket biztosít a Szent Korona tagok számára, amit nem lehet áthágni következmények nélkül. (Ez utóbbi miatt találta ki a globalizmus számunkra a következmények nélküli ország „jogtalan jogrendjét” 1989-ben!) Mivel a jelen törvénykezés csak a jogfolytonosság helyreállítása után lenne támadhatatlanul legitim, így a Húsvéti alaptörvényrõl ki kell a nemzetnek mondania, hogy nem ezt várta el a Fidesztõl! A törvénytelen rendszerbõl törvényest csak akkor lehet alkotni, ha olyan sziklára építünk melyet õseink raktak le, s nem az európai monetáris diktatúra termékeit akarjuk saját jogrendi alapnak tekinteni, hanem a történelmi alkotmányunkat!


Ezért a magyar nemzet legfontosabb írott alaptörvénye továbbra is az Aranybulla marad, amely biztosítja a nemzet számára - még a beavatott uralkodóval, vagy a látszatra szabad választásokon választott (kormánnyal) végrehajtó-hatalommal szemben is - a történeti alkotmányon alapuló számonkérés lehetõségét! Ez a mi õsi és 1956-os ellenállási kötelezettségünk!

Talán nem véletlen, hogy a nagyobbik lányom január 8-án született, s ezen a napon ünnepeljük Szent Koronánk visszatérését ide a Kárpát-medencébe. Az USA-ból történõ hazaszállításakor a korona egyik amerikai hazakísérõje elmondta, hogy Õk pontosan tudják, hogy: „A VILÁGBÉKE FELTÉTELE A MAGYAR SZENT KORONA”


Talán az sem véletlen, hogy tavaly a ’hazatérés’ 33-ik évfordulóján ott voltam Verõcén, de idén nem hívott magához a Szent Korona se az Országházba, se a Duna Palotába! Az sem lehet természetesen véletlen, hogy a koronának már 4 zománcképérõl derült ki az idegenkezûség sátáni beavatkozása.


AZ IS BIZTOS, HOGY E HELYZETBEN NEM TUD ELÉGGÉ HATNI!



Fohászkodjunk tehát, mert szavaink, gondolataink Teremtõ erõvé válhatnak:



Szeretném, hogy a népeink ismét nemzetté válva visszatérnének az Isten hitre, megtisztuljanak és öntudatra ébredjenek. S a kipróbáltan bevált Szent Korona alkotmánya újra hatályosuljon, hogy a szerves jogfejlõdés újra elindulhasson.



Nagyon szeretném elérni-megérni, hogy a hazánk az elcsatolt területeivel és Szentkoronás lelkületû nemzetiségeivel végre egyesülve váljon újra: élhetõ hazává. Szeretném, ha lerázva magunkról az aranyborjú pénzhatalmát, végre megvalósítanánk 2006 morális forradalmát, ahol az erkölcs gyõzedelmeskedik!



Szeretném megérni, hogy a sátáni erõk meneküljenek el tõlünk és visszatérjen közénk a hun-szkíta értékrend tiszta forrása. Szeretném, hogy a gyermekeink Isten hitben, szellemi-lelki-testi tisztaságban, egészséges nemzeti tudatban és egészséges (saját) én-öntudatukban, és magyar értékrendben nevelkedjenek fel.



A hazánknak és a nemzetünknek higgadt, szeretettel teli, egységesedõ-egésszé és teljessé váló tudatra ébredést, tehát: Teremtõ teljességet kívánok a Szent Korona ünnepén!



Szeged, 2012-01-09 Dr. Bene Gábor S.