Éppen ma 63 éves egy barátom!




Éppen ma 63 éves egy barátom!




Kedves László!



Neked szólnak az alábbi sorok, de közzéteszem, hogy azok is értesüljenek róla, akik oly nagy igyekezettel támadnak téged/minket! Akik talán megbízásból vagy irigységbõl, esetleg butaságból írták sokáig kisbetûvel nevünket, s próbáltak befeketíteni, mert ez látszott számukra célravezetõnek. Ám eddigi kitartó munkád nyomán minden vádaskodónak magába kellene néznie, hiszen hibátlan ember nincs ugyan, de Te, minden hibáddal együtt az elárvult nemzet szolgálatának alázatos és kitartó útját járod! Csupán öt esztendeje ismerlek, de ez alatt meggyõzõdhettem a makacs nemzethûséged szilárdságáról!



Isten éltessen sokáig!



Legyen minden napod olyan, hogy érezd az Isten tenyerén való lét fontosságát, s tudd, hogy a ránk kirótt próbatétel nem öncélú, hanem a nemzetünk küldetésének a beteljesítéséhez teszel hozzá minden nap egy keveset!


Ha látod és tapasztalod a körötted a szenvedést, akkor gondolj mindig arra, hogy Jézusnak is éppen ilyen gondjai voltak a kufár vírussal megfertõzött emberekkel, s Õ is kimondta, hogy kik és milyen céllal fertõzik meg az emberiséget. Az Õ szavait idézve:


„Ti nem tartoztok az én szeretett nyájamhoz; ti az ördögtõl valók vagytok, mert õ a hazugság (gonoszság) atyja, nincsen benne semmi jóság és igazság, miként bennetek sem.”


"A ti atyátok az ördög, és atyátok kívánságát akarjátok követni. Gyilkos az kezdet óta. Amikor hazudik, saját természete szerint beszél (János 8,44)


Elsõsorban ezen igazság kimondása miatt ölték meg Õt!


Ezért gyûlölnek kétezer éve minden igazszólót, s ezért gyûlöli Jézust a zsidóság vékony, gátlástalan és gyûlölködõ rétege. Mi azonban tudjuk, hogy csak akkor gyõzne le minket az ördög, ha a gyûlölködõk a saját képükre tudnának minket formálni. Ha Mi is úgy tudnánk õket gyûlölni, ahogy õk gyûlölnek minket!


Mi azonban járjuk az utat, ahogy kirótta ránk az Isten, de nem vagyunk ezért sem rasszisták, sem antiszemiták, sõt még szélsõségesek sem…


Hiszen éppen a magukat a kiválasztottság mítoszába ringatók a gyûlölködõk és gátlástalanok, s éppen õk a szélsõségesek és õsrasszisták. A szemita népek elleni gyalázatos irtó hadjáratuk okán pedig, éppen õk az antiszemiták. A rasszizmust pedig Golda Meir mondata is bizonyítja:”Márpedig palesztin nép nem létezik”.


A hazugságok elítélésében egyetértünk, de továbbra is hirdetnünk kell úton-útfélen azoknak, akik ma még "hitetlenek"! Továbbra is nyitogatnunk kell azok szemét, akik a magyar közjog helyett az idegenben hisznek, s az igazság helyett a hamisság hazugságaiban. Ez feladatunk, s ebben vagyunk társak, sõt testvérek!



Szeged,2011-09-25 Honfiúi szeretettel: Gábor