Nemzeti színû állásfoglallás!


Állásfoglalás.



Ezzel a címmel kaptam egy papírt tegnap délután Bösztörpusztán. Az aláírók tiszteletreméltó magyar emberek, akik az egyetlen nem államilag támogatott magyar találkozót – a Magyarok Országos Gyûlését saját munkájukkal – megvalósító személyek. A munkájuk kapcsán a legnagyobb tisztelet illeti õket, nem így engem a munkám kapcsán, amit éppen Õk a „Magyarok Szövetsége Mozgalom szellemiségétõl szokatlan és idegen” jelzõkkel illettek ezen állásfoglalás megírói. Mindez csak a MOGY-on történõ választás miatt!


Elõször is nincs bennem sértõdöttség, csak sajnálat. Sajnálom azokat, akik úgy írták alá ezt a papírt, hogy nem is tanulmányozták a Szövetség vezetõinek felkérésére kialakított választási rendszert. Volt ugyan lehetõségük rá, de nem szóltak hozzá, nem értékelték, nem gondolták át, csak elutasították! Éppen olyan nagy indulattal ugrottak nekem, mint azok, akiket azért kritizáltam egykor, hogy olvasatlanul szavazták meg a Lisszaboni szerzõdést. Az így állásfoglalók elutasították a karszallagos (tehát dolgozó) MSZ szavazókat is.


Nem változott tehát semmi. Uralkodik rajtunk a divide et impera, s nagyokat nevetnek a bankárkaszt ügynökei és a titkosszolgák. Nem kell nekünk ellenség, mert felszalámizzuk mi önmagunkat nélkülük is. Szóval megy az „összeugrasztósdi”, amely vagy a politikai színház egy jelenete, vagy az alázat teljes hiányát felmutató „nemzetvezérek” önzése kapcsán jelenik meg, vagy egyszerûen a vélt magánérdek megjelenése, persze megideologizálva! S ezek után Én sem a közjót szolgálom az állást fogalók véleménye szerint?





A hetekkel ezelõtt közzétett választási elvek a következõk voltak:



1. A választás csak tavaly maradt el Bösztörpusztán, de lett is belõle gond.


2. Olyan választás kell, amely csak pár percet vesz el Bösztörön a munkától.


3 Csak a mellérendelés elve szerint választhatunk tisztségviselõket, mint a


a vérszerzõdés korában "hétmagyarokat", 1956-ban munkástanácsokat.


4. A jelõlés a pártok kendvenc befolyása a szavazókra, így nekünk nem kell!


5. Gyors, biztos, tisztességes választás helyre állítja az MSZ belsõ viszonyait.


6. Csak az szavazhat helyben, személyesen, aki dolgozik. (a karszallag kell)


7. Az egész évben tevékenyen dolgozók is "szavazhatnak", de csak a jelenlévõk arányában, s a helyben lévõ megyei vezetés közremûködésével!