Tán Mazsihisz? MAZSIHISZTÁN!


Tiltakozik a szabadon választott önkormányzat tervei ellen a Mazsihisz




Már a demokratikus választások eredményét jelentõ önkormányzati függetlenség is probléma a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének. A volt munkásõröket dugdosó Mazsihisz, úgy látszik ismét szereptévesztésbe kezdett. Elfogadhatatlannak tartja, hogy a jobbikos polgármester által vezetett Tiszavasvári önkormányzata létrehozzon egy olyan önvédelmi egységet, amely csendõrségnek hívja magát.


Ezzel elfogadhatatlannak tartja azt, hogy megvédjék magukat azok, akik nagyon is védelemre szorulnak.


Ha esetleg mezõõrnek, vagyonõrnek, esetleg In-kal Securitinek neveznék, vagy talán ha parasztõrségnek, akkor tán nem tiltakoznának? (Talán még jobban!)



Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy a régi munkásõrök nem bírják a csendet! Nekik valami zsivaj mindig kell. Ha nem mehetnek már lõgyakorlatra, ha nem masírozhatnak a magyarság megfélemlítésére, ha nem lõhetnek halomra fiatalokat, akkor legalább valami kis visítozást remekeljenek össze, csak úgy szórakozásból. A csendtõl megõrülnek, a csendõrségtõl pedig különösen. No, nem valami személyes 1944-es emlék kapcsán, hanem a feltétlen szereplés okán. Most még csak a kormányt és a Belügyminisztériumot bombázzák, hogy azok azonnal tegyenek törvényes lépéseket, mert nehogy már a szeretett munkásõrség megfélemlítõ vonulásait valaki is felülírja! DE ha nem veszik a lapot, akkor rohannak nyugatra hisztériázni, mert meg kell akadályozni a "csúnya csendõrség" létét Tiszavasváriban mindenáron!



Egy „modern rabszolgaságba” kényszerített országban, nehogy már legyen valamilyen helyi önvédelem. Hiszen a rendõrséget már lepuhították a liberális törvényekkel, a katonaságot teljesen szétverték, mert véletlenül eltanulták volna a szlovák katonaságtól, miként kell rendet csinálni! A „Mazsihisztán” teljes területén csak nekik lehet szavuk, és az erõszakot kizárólag a testvéri pénzhatalom által kézben tartott állami szervek alkalmazhatják, õk is csak a „mazsihisztáni” törvények által meghatározott keretek között.


No de pont a Mazsihisz? Elfelejtették a rákosi-gerõ-farkas-révai korszak vérengzéseit? Vagy a kormányzótanács népbiztosai által elkövetett szörnyûségeket? (Kohn Béla, Augenstein Péter. Schwartz József, Schreiber Béla, Szamuely-Sámuel Tibor. Weiss Béla, Weissfeld Jenõ, Waissit Béla. Kunstätter Zsigmond, Lukács-Lõwinger György. Roth Mátyás, Haubrich József, stb., hogy csak az ismertebbeket említsem.)



"Magyarország kormánya nem engedheti meg, hogy fegyveres magán-, vagy önkormányzati hadseregek jöjjenek létre, olyanok, amelyek egy kifejezetten rasszista jellegû ideológia alapján megfélemlítik a lakosság egy részét, és ezzel elõsegítik a faji gyûlölet terjedését, a társadalmi szegregációt" – írják le közleményükben, s azt is jelzik, hogy az elnevezés a magyar történelem legsötétebb korszakát idézi.



Szót sem szólnék, ha csak a Mazsihisz nyomná ezeket a történelmietlen butaságokat, de ugyanezt tanítják az iskolákban, a média ettõl hangos, a közbeszéd primitívjei is csaholják. Pedig az igazság egészen más, s a két eset össze sem hasonlítható, csak a legsötétebb elmék vetemedhetnek ilyenre.


Elõször is fegyveres magánhadsereg már létezik, csak az izraeli érdekeltségû, s In-kal névre hallgat.Az vajon miért nem zavarja az érzékeny lelkû Mazsihisz vezetõket? Nemrégiben még a rendõrséget is ezek védték!



Önkormányzati hadseregre valóban nincs ma még szükség, de csend-, vagyon- és életvédelemre nagyon is. A kifejezetten rasszista jellegû ideológiára viszont nagyon haragszom, hiszen rasszizmus és antiszemitizmus éppen Izraelben a legerõsebb, hiszen õk valóban gyûlölik a szemita arabokat, s a saját földjükrõl üldözik el õket. Miközben Európát naponta a holokausztra figyelmeztetik, õk ott a legmodernebb eszközökkel rendezik meg szinte naponta a palesztin holokausztot!



A faji gyûlölet terjedését pedig valószínûleg az igazság teljes elhallgatása és a liberális gazdaságpolitika okozza, amely nem kíván a cigányságnak munkát adni. Helyette ilyen és hasonló kirohanásokkal tereli el a figyelmet saját magáról és felismerhetõen sanda szándékkal mérgezi a cigány-magyar együttélést, egyre erõteljesebben.



Nézzük csak meg a zsidók egy kiváló írójának gondolatait, hogy jobban érthetõvé váljon számunkra a Mazsihisz hisztériakeltése.


ISRAEL SHAMIR: "A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata. (...)


Amerikai zsidók hozták létre Hollywoodot, és Hollywood fõ témájának a bosszút tette. Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejezõdése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fõ tényezõje. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelmûen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk. Más szavakkal: nincs szükség és nem volt szükség összeesküvésre. Inkább arról van szó, hogy az éretlen Amerika nem tudott ellenállni a zsidó mentalitás hatásának és zsidó állam lett, Izrael nagy testvére. A trieri rabbi egyik unokája, Karl Marx már az 1840-es években megjósolta, hogy Amerika zsidó állam lesz, és a kapzsiság és elidegenedés zsidó ideológiáját öleli magához. Ez magyarázza a zsidók sikerét: teljesen természetes, hogy a zsidó államban a zsidók inkább sikeresek. E magyarázat lehetõvé teszi, hogy a kérdésre válaszoljunk: vajon Amerika a zsidó lobbi miatt támogatja Izraelt vagy az amerikai nagyvállalatok valódi érdekei miatt? A válasz: a zsidó lobbi (...) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek a Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei."



Ezek után ugye nem szabad azon csodálkoznunk, hogy a rendfenntartásért felelõs miniszter Pintér Sándor megfelelõ jogi választ készít elõ a Jobbik által Tiszavasváriban megalapított szervezet ügyében. Ha már valódi rendõri erõt nem tud felmutatni a faluban, akkor legalább „dögöljön meg a szomszéd tehene is”!


"A jogi válasz elõkészítése folyamatban van, ennek megfelelõen kormányrendelet vagy törvény szükséges ahhoz, hogy az ilyen jellegû törekvéseket, ami az állami fõhatalom gyakorlását magán- vagy pártkézbe próbálja vonni, megakadályozzuk" - mondta a belügyminiszter. Az sem zavarta a rovott múltú fõrendõrt, hogy a Jobbik vezetése világosan kifejtette: a csendõrséget nem a rendõrség ellen, hanem annak kiegészítésére hozták létre.



A Mazsihisz viszont még azt is kifejtette, hogy: "Azt a fegyveres testületet, amely mindvégig hû kiszolgálója volt a német megszállás után a kormányzó által kinevezett független magyar kormány õrült terveinek".....(?) Ne essünk bele abba a hibába, hogy elmegyünk egy ilyen hazug propaganda mellett! A mondatrész állításaiból ugyanis semmi sem igaz.


A kollektív bûnösséget sugalló elsõ fordulat, már csak azért sem igaz, mert nem mindenki volt a csendõrök közül kiszolgálója a német megszállásnak, inkább elszenvedõje volt az egész ország! Az meg, hogy egy megszállt országban független magyar kormány létezhetett, valódi "mazsihisztáni" agyrém.


No de ne hasogassuk a szõrt! Inkább olvassuk el a repülõtér névadójának keresetlen szavait a Mazsihisz egykori elõdeirõl.


LISZT FERENC: "A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Õ az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul." (Die Israeliten)



A Mazsihisznek elõször a saját portáján kellene alaposan kisöpörni, majd rávenni a világ zsidóságát, hogy teremtsen munkát a magyarországi cigányságnak. Addig viszont nem feljelentgetni kellene, hanem gondolkodni. Nehogy visszahulljon rá az a sok vádaskodás, amit a bosszú idéz elõ azzal a néppel szemben, amely befogadta, emancipálta, de nem tûri tovább az arcátlan erõszakot, rablást, gyilkolást, sõt a folyamatos „Hellerista” hazudozást sem!


Persze azt is tudjuk, hogy a bankárkaszt jónéven venne egy kis progromot a saját fajtája ellen, hiszen akkor igazolható lenne az általuk véghezvitt kirablásunk! Ám ez nagyon is idegen a magyar lélektõl, s ráadásul nem szeretnénk a pénzhatalmi erõ számára segítséget adni. Hiszen ha mi elkezdünk gyûlölködni, akkor mégis legyõztek minket, hiszen a saját képükre formáltak.



Szeged, 2011-04-21 dr. Bene Gábor S.