Körlevél a konzultációs kérdõívek kapcsán.


Körlevél a konzultációs kérdõívek kapcsán.



Szájer Józsefet hallgattam pár napja, ahogy az Országgyûlés alsóházi termében megnyilatkozott. " ....az 1990 elõtti szocialista korszak nem része a jogfolytonos magyar államnak, kivéve ebbõl a rövid 1956-os idõszakot.... Magyarországnak soha nem volt kartális alkotmánya, s csak az elmúlt 20 évben vált "élõ" alkotmánnyá a kartális......nem az EU szuverenitása jön ide, hanem fordítva, tehát a mi szuverenitásunk ad életet az EU-nak......felelõsséget kell éreznünk a jövõ nemzedékekért, gátat kell szabni annak, hogy a jövõ kormányai tovább tudják folytatni az eladósításunkat.......20 éve egy nem legitim parlament alkotmányozott, s ebben a saját felelõsségemet is elismerem... a képviselõk - tehát önök - joga és felelõssége ezen változtatni!"



Sok igazságot mondott ki Szájer úr, bár néhány szóhasználattal nem értek egyet, de úgy érzem itt az idõ ismét arra, hogy az MSZ által 2009-ben elkészített alaptörvény tervezet változásairól tájékoztassam önöket. Elõre jelzem, hogy március 15-e elõtt pár nappal itt, közre fogom adni Tagozat által elfogadott Nemzetvédõ Alaptörvény változatát. Nem bízom sajnos abban, hogy ez az alsóház elé kerül, de minden magyarnak szent kötelessége az alkot mányos jogfolytonosság helyreállítása, s így nagy feladat vár ránk a hamis közbeszéd megszüntetése kapcsán.


Remélem azt, hogy sokan megértik azt, hogy a "konzultáció" valójában egy ellenõrizetlen népszavazás szerepét tölti be a hatalom számára, nekünk pedig egy fontos lehetõséget ad arra, hogy véleményt nyilváníthassunk!



Kérem önöket, olvassák el az alábbi körlevelemet,


s az utána szervezzék meg a kérdõívek összegyûjtését!




Kedves Szövetségesek!






A „konzultációs” kérdõíveket úgy kell nekünk kitölteni, hogy felhívjuk a politikusok figyelmét a Szent Korona Alkotmányának és a történelmi jogfolytonosság helyzetére. A képviselõknek visszaállítani a magyar jogrendet és a történeti alkotmányosság jogfolytonosságát nem joguk, hanem szent kötelességük! Ezért a kérdõíveket nem szabad egyenként visszajuttatni, hanem megyénként össze kellene gyûjteni azért, hogy ne lehessen visszaélni a bizalmunkkal és jóhiszemûségünkkel. A szövetségünk csak ebben lát ma lehetõséget a pártpolitika befolyásolására. Én átérezve az ügy fontosságát, vállalom a gyûjtést Szegeden, esetleg a megyémben is.


A keresztülhúzott, de aláírt és „Szentkorona fõhatalmát vissza” jelzéssel ellátott kérdõíveket, egy meghirdetett tüntetés keretén belül kell átadnunk majd a Házelnöknek!



Minden településen fel kellene vállalni a kérdõívek összegyûjtését valakinek. Én Szegeden minden egyes csütörtökön (esetleg szerdán)


17 órától a Roosevelt téri Halászcsárda pincetermében várom azokat, akik vagy segítenek a munkában, vagy elhozzák a saját, vagy családi, ismerõsi körbõl a kérdõíveket!



Aki postán szeretné nekem eljuttatni: 6725 Szeged, Nyíl u. 48


Szeged, 2011-02-28 Bene Gábor S.