Válasz a rasszista tûréshatár kapcsán!


Válasz a rasszista tûréshatár kapcsán!



Kedves szerkesztõség! Juttassák el az alábbi levelet a cikkírójuknak, s a jövõben mellõzzék a hamis, és a magyarságot sandán gyanúsítgató cikkeket. A Metró 2010. november 11.-i lapszámuk fõcímapján szerepel a „Nem tûrhetjük a rasszizmust” c cikk. Valóban nem tûrhetõ, ha valaki rasszista indítékkal firkál, de az sem, ha ugyanígy fegyvertelen tömegbe lövet. Én most nem csak a két évvel ezelõtti gázai progromra, nem csak a 2006-os szemkilövõ martalócokra, nem is csak a segélyszállítmányos hajón történt kivégzésekre gondolok, hanem azon hazai eseményekre is, ahol bizonyos cigány és bûnözõ körök rendszeresen tesznek rasszista kijelentéseket, de errõl a média világa konok módon hallgat.


De nézzük a cikk kiemelt állítását: „hat rasszista indítékból elkövetett támadás történt, 2009-ben a rendõrség adatai szerint. A nem kormányzati szervek ugyanakkor 25 ilyen támadást jegyeztek le tavaly” Hozzáteszem, hogy mindezt az Amnesty International jelentése is tartalmazza, amit nagyon meg kell kérdõjeleznünk 2006 õsze óta, hiszen ez a kitûnõ emberjogi szervezet nem készített az akkori eseményekrõl egy valóban komoly jelentést, sõt az ejnye-bejnye kategóriáján kívül – tudomásom szerint – semmi komolyat nem tett.


Tehát hat rasszista szemét van a magyarok között? No és hány rasszista van más nemzetek tagjai között? Az összes nemzetiséget bedaráló franciák, vagy a régebben felsõbbrendûséget hirdetõ németek között? Hány bûncselekményt követnek el a cigányok a "gádzsók" kárára és rohadt magyar felkiáltással? Errõl miért nem tetszenek irogatni? S arról miért feledkeznek meg, hogy utoljára a Szentkorona tudott itt a Kárpát-medencében békés együttélést biztosítani a nemzetiségek között, harmóniát teremteni az itt élõ és befogadott népek családjában! Szóval ne tessenek egyoldalú írásokat megjelentetni, mert a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát! Ugyanis az a „nem hivatalos” 25 támadással szemben – amit ugye a megélhetési cigányok szervezetei mutatnak ki –, több száz olyan támadásról tudunk, ahol primitív személyek támadtak rá olyan (többnyire védekezésre képtelen vagy megfélemlített) emberekre, akik nem ahhoz a rasszhoz tartoznak, akik a börtönökben lévõ tömegnek a 90 %-át adja. Ám ne gondolják, hogy cigányellenes vagyok! Sõt, egyenesen sajnálom õket, mert éppen az a pusztító világerõ hozta õket a jelenlegi sötét helyzetükbe, akikrõl a cionizmus atyja, így nyilatkozott: „Elnyomás és üldözés által nem vagyunk kiirthatók…A zsidóheccek nyomán lefelé felforgatókká proletárosodunk el, minden forradalmi pártnak az altisztjeit mi szolgáltatjuk és egyidejûleg félelmetesen nõ pénzhatalmunk” Tehát ezek szerint, sem a baloldali, sem a jobboldali zsidóság nem akar más népekhez, sem hasonulni, sem alkalmazkodni. Micsoda õs-rasszizmus ez! S, ezen gondolatok nem Adolftól, hanem a Herzl Tivadartól származnak. Ha valakinek nem tetszene, az tegyen panaszt a cionizmus megalapítójánál. Advent elsõ vasárnapján azonban itt a lehetõség a bûnök megbánására, ha keresztények önök.


Mi ugyanis, éppen ezt tesszük mostanában!


BG