A magyarok nem képesek szembenézni a múlttal?



A magyarok nem képesek szembenézni a múlttal?



..... ha képesek lettünk volna szembenézni a múlttal, akkor szembetalálkozhattunk volna a szemétre dobott és a globalista kiszolgálók által elhazudott, valamint idegen eredetû jogi maszlaggal pótolt: magyar alkotmányossággal.

Találkozhattunk volna az államot szükségesen korlátozó igazságos magyar jogelvekkel, melyek megtartották hazánkat - több mint ezer éven át - alkotmányos államnak, ahol a hatalom természetjogi megosztását, csak az õsi jogelvek kiiktatása után (1944 és 1949 között) lehetett diktatúrává átépíteni! A jelenlegi államberendezkedésnél a Horthy korszak, sokkal demokratikusabb volt egészen 1944. márciusáig, a német megszállásig. (lehet ezt cáfolni? Csak csúsztatással és hazugságokkal!)


A mai (többpárti) diktatúra – minden látszat és álságos hazudozás ellenére – a Rákosi-kádár vörösfasizmusának a jogfolytonosságában mûködik. Bár errõl nem P.C. beszélni, de éppen olyan jogállam ez a mostani, mint a sztálini-szocialista Szovjetunió, vagy a hitleri-szocialista Németország volt, csupán demokratikusra van maszkírozva, hogy ne tûnjön fel senkinek. Nem is értettem sokáig, hogy a „demokratikus” nyugat miért nem látja ezt? Ám amióta tudom, hogy az államoknak nincs becsületük csak érdekeik, azóta nem csodálkozom azon, hogy nem támadják a mai magyar állam antidemokratizmusát, hiszen ez nekik, nagyon is kifizetõdõ. A mai hatalombitorlóink úgy változtatják meg a "jogrendet" ahogy csak akarják, hiszen nincsenek valódi korlátaik. (ezt jól láthatóvá tette Fletó uralkodása, de a folytatás sem mutathat javulást addig, amíg a modernizáció jegyében alkotmánynak titulálják a jelen globalista hatalmi szabályzatot)



A „népképviselõk” valójában pártképviselõk, s így a hatalomra jutott pártvezetõség szûk körének döntéseit senki sem korlátozza, s a képviselõk nem a lelkiismeretük szerint szavaznak, hanem a pártfegyelem alapján. Nem a közérdek dominál tehát, hanem a pártérdek.


A csalárd módon nyakunkba ültetett idegen jogrend szerint: nincsenek állandó kiérlelt alapelvek, s minden törvény – többségi szavazással – megváltoztatható! Úgy tesznek, mintha a többségnek mindig igaza lenne, bár a valódi többség el sem megy szavazni!



- A szovjet kivonulás elõtt már megérkeztek a pénzügyi-globalista megszállók, akik segítettek „racionalizálni” az államot és a közvagyont.


- A nyílt diktatúra helyébe - az állítólagos (médiabefolyásolástól is?) szabad választások eredményeként - megszületõ képviselõház: elképesztõ hatalomkoncentráció birtokosa lett. Minden ellenõrzõ szervét maga választja!


- Kimondottan is: következmények és felelõsség nélkül mûködik a kormány.


- A pártok nem tartják be választási programjaikat, az Ász jelentéseinek nincsenek valós következményei.


- Az Alkotmánybíróság egy döntésével elvonja a valódi népszuverenitást a néptõl, mert nem enged népszavazást alkotmányossági kérdésben, s eközben nem szakad le az ég, és nem mer felszólalni senki (vagy nem hagyják) mindezek ellen.


- Az AB tehát alkotmányellenes magatartást folytathat, de arra nincs jogosítványa, hogy (quasi közigazgatási bíróságként) felelõsségre vonjon politikai bûnözõket!


- Az állam eladja azt, aminek nem tulajdonosa (sic) csupán kezelõje, s közben a politikusok azt mondják, hogy „a privatizációs vagyonszerzésem nem etikus, de azért törvényes”,…… Soroljam még?


- A demokráciának maszkírozott diktatúra szolgálhatná a közjót is, de ezt csak szavakban teszi....


A magyarok azért nem nézhetnek szembe a múlttal, mert errõl csak a kiválasztottak beszélhetnek a népbutításért leginkább felelõs televíziók nyilvánossága elõtt, pedig a szólásszabadságot és a nyilvánosság fontosságát is fennen hirdeti a politikai osztály, valamint a jólfizetett megmondóemberek.



Vegyük már észre, hogy azért sem nézhetünk szembe az igazi múltunkkal, mert hamisítják a történelmet! A tejtõl a finnugoreredetig mindent hamisítanak, s jó kufár módjára lekicsinylik közben a kultúránkat, letagadják a bennünket eddig is megtartó történelmi alkotmányunk életbevágó fontosságát és fejlõdõképességét. Nekik minden mucsai ami csak magyar, semmit nem ismernek el, ami hozzánk köthetõ.


Letagadják azt is, hogy nem alkalmatlansága miatt, hanem éppen a magyar érdekvédelem leépítésének nyilvánvaló szándéka miatt hazudják el elõlük - az önvédelmünkre nagyon is alkalmas - magyar történelmi alkotmányt.



Mindez csak kevés magyar ember számára világos ma. De holnap már többen leszünk!


A szembenézés tehát nem a magyarok miatt marad el, hanem azok miatt, akik felsõbbrendûnek, kiválasztottnak gondolják, sõt esetenként mondják is magukat, pedig csak hitvány és gátlástalan gyûlölködõk, csaló hazugok. Sajnálom õket!

Mi sohasem tudjuk õket annyira gyûlölni, mint õk bennünket. Ez hát a bûnûnk?

Honfiúi szeretettel:
Dr. Bene Gábor S.