A hírek a közszolgálatin”, az igazság pedig a kocsmában!



A hírek a “közszolgálatin”, az igazság pedig a kocsmában!


Amit most leírok, azt egy kocsmában hallottam egy nyugatról hazatért mérnökembertõl, s öt kisfröccsöt ittam meg addig, amíg ezt lejegyeztem!


“Kávét nem kérek csak fröccsöt vagy sört. Egészségedre! A közegészségügy úgyse vigyáz rád, tehát neked kell magadra vigyázni!


Ne pártpolitizálj, inkább igyál! Na jó elmondom, de figyelj!


A poltikai színészek közül sokan nem tudják, hogy õt is mozgatják. Észre sem veszi. A pártok tele vannak buta, öntelt, kapzsi, irányítható vagy zsarolható emberekkel és alvóügynökökkel. És õk nyomják a legradikálisabb szöveget! Egyszer aztán – amikor szükség van a tevékenységére –, akkor felébresztik, s onnantól azt csinálja amit parancsba kap. Ez a pártokrácia lényege. Igyunk!


Az egész választójogi rendszer úgy van kitalálva, hogy nehogy a nemzet valódi képviselethez jusson. Ezt minden eszközzel manipulálják. A látszatdemokrácia rendszerét fenn kell tartani. Mûködhetnek radikális pártok, mûködhetnek tiszta emberek is, de komoly hatalomhoz nem juthatnak. Ha csak... hacsak össze nem fognak. De ma életvitel szerint 14 millió állampolgára van az országnak, ám ezzel szemben csak a 11 millió TB kártya van kiadva. Hogy is van ez?


A választások már eldõltek, csak az a kérdés, hogy mennyit lehet majd csalni? Minden választás manipulált, még az USA-ban is! Az egy fõre jutó biztonsági õrök száma, miért éppen nálunk a legmagasabb a világon? Hogy is van ez? Ennyire kell itt vigyázni a bizonságra? De kinek a biztonságán õrködik ez a rengeteg fegyveres? Mert, hogy nem az enyémen vagy a tieden az biztos!


Miért is van ennyi bank ebben az országban, amikor nekünk szinte csak adósságunk van? Lehet, hogy az adósságból élnek meg a bankok? Igen, igen. Ez pontosan így van. Nem a termelésbõl, nem az értékteremtésbõl keletkezik a profit zöme, hanem a kamatból. Abból az uzsorából, ami akkor is az, ha nem is nagy a kamat. Hiszen olyan pénzt ad kölcsön, ami valójában nincs is. Virtuális.


Ezt egyszer majd részletezem. De most inkább a polisz ügyeivel foglalkozzunk, tehát a politikával. Mert a politikában semmi sem az, aminek látszik. Illetve minden amit beadnak nekünk, az hamis. A választásokon csak az dõlhet el, amit engedélyeznek nekünk. A Jobbik például nem nyerhet választást, szerepe csak annyi lehet, mint egykor a nagy humoristának, jól megmondja a frankót! Emlékeztek Hofira. Õ is pont ezt csinálta, kiengedte a gõzt! Persze a Jobbik, az szeretné számonkérni a pártoktól (Fidesztõl is) a választási ígéreteit. Ám ezt nem lehet. Mert a pénzhatalom és annak helyi kiszolgálói ezt nem engedik meg.(kivéve, ha akkor a lesz a mellettük szavazók száma, hogy már nem lehet lecsalni!)


Jön a Fidesz kormány és megváltozik a hangnem, a szókészlet, az adók, a gazdaságpolitika, stb., de nem változik az adósságcsapda. S így nem lesz mibõl rendbe tenni az országot, s az elõzõ garnitúra felelõsségrevonása is csak vontatottan halad majd, mert a jogállami módszerek lassitják a folyamatot.Ahhoz meg piszkosul ragaszkodnak majd.


Mire a Fidesz sikertelensége világossá válik a választók számára, kb. úgy egy év múlva, addigra már a Jobbikot is meg fogják szállni a szigorúan titkos és kitûnõen rejtõzködõ ügynökök. Ezért a Fidesz kormánynak nem szabad ám megbuknia rövidtávon. Idõ kell ahhoz, hogy a Jobbikot is megszállják. Ez a pártalapú demokrácia mechanizmusa. Ez a képviseleti demokrácia, ahol a képviselõk nem a választót képviselik, hanem a lobbiérdekeket, azaz a kufár pénzhatalmat. A pártoknál persze nem biztos, hogy a vezetõk lesznek a beépültek, hanem inkább a tanácsadók, akik a háttérbe húzódnak, s onnan mozgatják a dolgokat. De hidd el, hogy minden ezeken múlik majd!


A Jobbikot már most is megrogyasztja az odaküldött és erkölcsileg megkérdõjelezhetõ tagok leleplezése. Mert ez nem véletlen ám! Erre készült az ellenfél. Az eddig bebuktatottak lehet, hogy ügynökök, de lehet, hogy csak zsarolható amatõrök. Legalább 10-12 fõt be kell buktani ahhoz, hogy ne legyen hiteles az egyetlen radikálisan magyar párt. Azt a szöveget, amit a Fidesz terjeszt, hogy hogy a Jobbikra leadott szavazatok a Fideszt elütik a kétharmados kormányalakítástól, nem a Fideszes szavazók találják ki, hanem az felsõvezetés tanácsadói. Emlékszel, még a Hóbagoly is tanácsadója volt Fidesznek!


Ennek a hatalmas politikai csalásnak a nemzetközi mintája vagy elõjátéka Görögország. Ahogy a görögöket fogja elintézni az unió, úgy lesz majd nálunk is. Ha kell, akkor hozzák az EU fegyvereseket is. De csak akkor, ha már randalírozókat képeznek ki és neki küldték az üzleteknek, bankoknak, hogy romboljanak, gyújtogssanak, stb. Mert az nagyon látványos, mert ribillióra van szükség, de ezt nem a baloldal találta ki, hanem a Gyurcsány tanácsadói közvetítik a "központból"!


Nincs itt már régen baloldal. Itt már csak háttértanácsadók, szövegkönyvírók és fõrendezõk vannak – akik egy csapat mindkét oldalon –, és van a politikai maffia, akik csak szerepelõk a politika színpadán. A Fidesz képességét és lehetõségét abban a szándékban, hogy kiszorítsa a nemzetellenes balodalt a politikai és gazdasági tereprõl, éppen saját maga korlátozza. Azzal, hogy belement a játszmába és elfogadta ezt a hamis törvényeken alapuló rendszert, azzal hogy õk is különbözõ törvényeket szavaznak meg, sokszor karöltve a kommunista utódpártal. Na meg azért, mert nem utasította vissza a Rákosi-kádár kor jogfolytonosságát. De ezt már 89-ben el kellett volna utasítani, csak akkor még az SZDSZ vezényelte a Fidesz hegedûseit. Hidd el, hogy nem a Jobbik itt az ellenfél, hanem vezetõk saját zsarolhatósága. Hiszen ha nem így lenne, akkor a négy kormányzati évet kihasználták volna és lecsukják Gyurcsányt és az egész “tanácsadói maffiát”!


Azt kérdezed, hogy a Jobbik parlamenti képviselõi támogatják-e majd a Fideszt parlamenti munkájában akkor, ha valóban nemzeti érdekképviseletet valósít meg? Mondam már, hogy semmi nem az aminek látszik! Ezért erre, egyelõre nem lehet válaszolni. Illetve lehetne, de nem érdemes.


Inkább igyuk meg az utolsó fröccsöket és menjünk!”


Lejegyezte: Bene Gábor S.