Pornós gárdista?



Pornós gárdista?



A kuruc.info és a hír.



Elõrebocsátom, hogy a választási küzdelemben a legkivédhetetlenebb antireklám az, amikor az ellenfél által ügyesen bekészített ál-bizonyíték csontvázak, valahogyan mégis – de mindig idõben – kidõlnek a szekrénybõl. Ilyenkor rendszeresen kiderül, hogy a szekrénytulajdonos nem zárta a szekrényt, sõt a szobát, de az egész lakást sem.


Én csak ma kaptam egy tájékoztatást, hogy egy csinos szõke nõ (?) pornófilmes múltjával könnyedén lett gárdista és azóta, példásan bajtársias és megváltozott magatartást folytat. Azonnal tollat (klaviatúrát) ragadtam, mert annyira ismerõs a helyzet; a politikai alvilág mesterkedései a jelen példán ragyogóan tetten érhetõk. Elõször a kuruc.info tényfeltáró munkáját kell megdicsérnem, hiszen szakított a hazánkban oly szokásos: „a mi kutyánk kölyke nem vétkezhet” elmélettel, s be is bizonyította, hogy nincs köze a lakájmédia pártokat istenítõ stílusához. (egyszerûbben fogalmazva, pártfüggetlen!) Ez azért is fontos, mert rendszeresen meggyanúsítanak egyes Jobbikos személyiségeket azzal, hogy õk a Kuruc.info szerkesztõi.


Lehet a kuruc.infót szeretni vagy nem, de maga a történet fényesen bizonyítja a portál valódi pártfüggetlenségét.


Általában nem szokták az emberek felvállalni a kuruc.infót, hiszen a politikai osztály és a tudatipar hiénái rendszeresen fasisztázzák és mocskolják õket. Ám én nem tartom õket sem fasisztának, sem szélsõségesnek, mert az indulataik, szóhasználatuk éppen a liberális moslék ellensúlyozására és leleplezésére olyan: amilyen. Ismerjük el, hogy hatásaiban nem mérsékelt sem az RTL sem az ATV, a közszolgálatinak nevezett csatornákról nem is beszélve.


Én, aki nemzeti liberálisnak gondoltam magam évtizedeken át, s a hagyományos magyar értékrend radikálisan elkötelezett hívévé fejlõdtem, vallom, hogy: kutyaharapást szõrével!



Csak erkölcsi kérdés ez?



Mielõtt a szõke démon viselt dolgairól értekeznék, önvallomásként elmondom, hogy néhány évtizedig én magam is szörnyû károkozást végeztem a magyar fiatalság között, hiszen mint lemezlovas (dee jay, vagy diszkós) a „szabad világ zenéivel” traktáltam a fiatalságot. Sokan persze azt mondják erre, hogy össze sem hasonlítható a pornófilmekben szereplõ szõke gárdista tevékenységével, amire kemény válaszom van. Nem önostorozásként, csak tényként említem, hogy az akkor még láthatatlan globalizmus legkártékonyabb önkéntesei a 70’, 80’, 90’ években, éppen mi lemezlovasok voltunk. Amikor rádöbbentem a szándékomon kívüli károkozás veszélyeire, akkor minden erõmet a jóvátételre kezdtem koncentrálni!



Az ügy kapcsán meggondolásra szánt kérdéseim tehát így hangoznak:


-Lehet, hogy a pornós lány is felismerte azt a szörnyû erkölcsi fertõt, amiben odáig leledzett?


Sõt, nem csak felismerte, hanem azonnal és tettekben is odaállt a nemzet legjobbjai mellé?


-Lehet, hogy õ az egyik olyan beépített ember, akinek a Jobbik erkölcsi lejáratása a feladata?


Sõt, bátorsága, tüntetésen való kiállása, is a célegyenesben lévõk lejáratását szolgálta?


-Lehet, hogy a Gárdának és a Jobbiknak nincs is lehetõsége a jelentkezõ tagok átvilágítására?


Ha így van, akkor legalább gondolkodtak volna el, hogy milyen jövõbeni hatást vált majd kiaz eset!



A feltett kérdésekre a választ mindenki a saját vérmérséklete és erkölcsi értékrendje alapján adja meg. Viszont vegyük tudomásul, a világ csak akkor fog megváltozni, ha mi magunk is megváltozunk! A változás persze nem a naivitás és a feltétlen megbocsátás irányába szükséges, hanem a logikus magyarázat megtalálása, a jó útra tértek cselekedeteinek mérlegelése és a bûnbocsánatért való hosszadalmas – a bûnnel arányos – Canossa-járás utáni bölcs ítélkezés felé.


Hiszen emberek vagyunk és tökéletlenek! De akinek ilyen fényképei vannak fenn az Interneten, akirõl pornófilm „szerepek felvételei” vannak, annak nem elég azt mondania, hogy: megbántam.



Mit kellett volna tennie Nikinek?



Vannak helyzetek, amikor többlet kötelessége van minden olyan embernek, aki felismeri azt az alapvetõ ellentmondást, ami tisztesség és tisztességtelenség, az erkölcs értékrendje és az aranyborjú imádat között húzódik. Aki tehát felismeri, hogy eddig rosszúton járt, annak nem elég egyenruhát húzni és a többiekhez bajtársiasan és alázattal viszonyulni. Annak ennél, sokkal többet kell tennie! Át kell törnie a hazugságból felépített média falat, meg kell mutatnia a színpad mögötti – a nyilvánosság számára láthatatlan – világot, mert ez szolgálja valóban az erkölcs és az emberiség ügyét. Szerintem Nikolettnek el kellett volna mondania a nagy nyilvánosság elõtt, hogy miért undorodott meg a globalista világ pornóiparának belsõ megaláztatásaitól és nyilvánosan kellett volna vezekelnie, s belekiáltani a „közszolgálatiság” kamerájába, hogy elég volt az erkölcstelen életbõl, s csak az erkölcsi megújhodás hozhat megoldást a magyar társadalom számára! Hiszen éppen neki, adott volna lehetõséget a lealjasult médiavilág akkor, amikor még a saját rabszolgájának érezhette õt. (ám ez a hajó már elment!)


Neki lett volna lehetõsége kitárni a kaput, az emberek részére, hogy nem a Jobbik és nem a Gárda a veszélyes, hanem a hazugságoktól hemzsegõ média és a háttérhatalom pénzéhségét, valamint az emberi lealjasodást kiszolgáló pornóipar, a globalista métely!



Ha ezt megtette volna, már hónapokkal ezelõtt, s a világ elé tárta volna azt, ami õt a Gárdába vitte, akkor ma nem tudnának lejárató kampányt folytatni a Jobbik ellen a – kétséget kizáróan gusztustalan – pornós szereplései kapcsán.
Ma már a Gárdának és a Jobbiknak – a bizonytalan választók körében – komoly veszteséget okozott, s nem mindenki látja át, hogy ezt mesterien rendezték meg azok, akik félnek tõlük.


Csak egy vélemény egy laikus szavazótól, ami a szavazók nagy részének a véleménye:


„Az rendben van, hogy adjunk második esélyt a pornós lánynak, meg becsületes volt, mert elõre elmondta, és még helyt is állt, amikor kellett, de én mindezt hogyan magyarázom el a két kislányomnak???


Hát én most hogyan papoljak otthon a tisztességrõl, a családról, a tiszta szerelemrõl???


Hát lesz foganatja a nevelésnek?


Én nagyon szeretem a Gárdát, de ezt is kéne mérlegelni...”


Sajnos ezt hónapokkal ezelõtt kellett volna mérlegelni, talán akkor, amikor elõször hívta fel a Gárda figyelmét a kuruc. info erre a veszélyre. Mert szinte mindegy, hogy küldték vagy magától jött a hölgy. Az erkölcstelen világ leleplezése csupán az igazság elmondásával lehetséges. Ha a hölgy vállalta volna ezt a leleplezést a nyilvánosság ellõtt, akkor ma ez a botrány már hatástalan, sõt a megtérés és befogadás mintaadója lehetne.



Dr. Bene Gábor S.