AZ MSZP BIZONYÍTÉKGYÁRAT ALAPÍT BUDAHÁZYÉK ELLEN?



A Magyarságot Szipolyozók Pártja bizonyítékgyárat alapít Budaházy ellen.


„Az MSZP – az egykori marxista párttitkárokból vadkapitalista népnyúzó milliárdosokká átalakultak pártja – végnapjait éli. Számukra az volt a „rendszerváltás”, hogy a munkások feje felõl fillérekért leprivatizálták a gyárakat, lenyúlták a téeszeket, s összeépülve a nemzetközi nagytõkével nyomorba döntötték és kifosztották Magyarországot. Gondosan megszüntettek mindent, ami az elõzõ rendszert sokaknak elviselhetõvé tette – a munka biztonságát és a viszonylagos szociális biztonságot -, de meghagyták a hazudozást, a félelemben tartást és 2006-tól visszahozták a terrort.” Dr. Morvai Krisztina


Kedves jogász és érdeklõdõ nemzettársaim!


Azért idézem írásom elején az EU parlamenti képviselõnõ szavait, hogy egyértelmû legyen: egyetértek vele, s aki nem, az ne is olvassa tovább!


Az ugyanis, amit megenged magának a Magyarságot Szipolyozók Pártja, nemcsak jogi krízishelyzet teremt és nemcsak az emberi jogok lábbal tiprása, hanem egy jól felépített színházi elõadás része is azért, hogy a választásokon kapjanak legalább annyi szavazatot, ami elegendõ a köztörvényes bûnözõ vezetõik átmentésére, a mentelmi joggal való visszaélés megvalósítására.


Nemrégiben tértem vissza az Amerikai Egyesült Államokból, ahol volt szerencsém tanulmányozni azt a kérdést, hogy a kongresszusi és szenátusi képviselõknek semmilyen mentelmi joga nincs! Ha ott valaki azt merné mondani - egy bûncselekmény elkövetése, vagy akár csak egy gyanúsítás kapcsán -, hogy õ érinthetetlen képviselõ, akkor bizony pontosan ugyanolyan elbánásban részesülne, mint bármely más bûnözõ. Az amerikai rendõr ugyanis óriási örömmel teszi rá a bilincset egy olyan nagykutya kezére, aki közpénzbõl él és gyanús dolgokba keveredik. Az persze más kérdés, hogy az sem tökéletes, mert a kinti jogrend miatt rövidesen szabadlábra kerülhet bárki, ha az ügyének természete ezt megengedi, s ha akad olyan személy, aki leteszi érte a megszabott óvadékot.


Mindebbõl két fontos dolog következik. Az egyik, hogy Amerikában Gyurcsányt már régen letartóztatták volna. (le kellett volna tartóztatni itthon is, már jóval a kecskeméti vallomástétel elõtt), a másik, hogy Budaházyt viszont szabadon kellett volna engedni, hiszen azok a „bizonyítékok” amiket eddig megtekinthettünk, csak és kizárólag az ÁVH szintjére süllyedt rendõrség alkalmatlanságát és MSZP kiszolgálóvá „emelkedését” bizonyítja.


Az ismert robbantási videó botrányos bemutatása után, valószínûleg több rendõrt is a szõnyegszélére állíthattak, csak így merülhetett fel annak az elképzelésnek a gondolata, hogy „beépítenek” egy alkalmas figurát a már letartóztatott csapatba. Mindez persze idõrendileg sem stimmel, de ez soha nem zavarta az elvtársakat. (lásd a TANÚ c. kitûnõ film!) Az után, hogy 2006. õszén az a szörnyûséges rendõri atrocitás sor megtörtént, majd több száz koncepciós büntetõeljárást indítottak - de menetközben is mindent elkövettek azért, hogy az embereket megfélemlítsék -, mindez alapos elõjel arra, hogy a diktatórikus rendszer fenntartása érdekében további csalásokra és hamisítások sorozatára is számíthatunk. Igaz, hogy a másodfokú ítéletekben megtört a lendület és az egységesség – legalábbis az ÁVH módszereinek teljes felélesztése vonatkozásában. Akkoriban néhány bíró, majd ügyész valószínûleg észhez térhetett, ám a régi beidegzõdéseket levetkõzni nem tudó pártvezetés nem változott semmit.


Sõt, a fiaskó még jobban idegesíthette a Magyarságot Szipolyozók Pártjának vezérkarát. Titokban minden bizonnyal kiadtak – egy a Visinszkij jogrenden alapuló parancsot –, hogy minden eszközzel terroristákat kell találnia a rendõrségnek! Ha úgy nem megy, hogy provokálják az embereket, akkor mesterségesen kell létrehozni azt.


Kell egy csapat! (ezt elõzõleg meg is hirdették!) Egy olyan csapat, amely pl. legyilkol cigányokat, ezzel máris beindulhat egy polgárháborús helyzet. Mindezt a médiában naponta erõsítették, s emellett hoztak nyilvánosságra egyes - zsidók által elkövetett, közösséget kirabló - manipulációkat, amelyek a magyar emberek tûrõképességét naponta tették és teszik próbára. A cél egyértelmû: kialakítani egy komolyabb antiszemita hullámot, s lehet azonnal felmutatni a fasiszta magyarság terrorját. Ha azonban mégsem sikerülne elég hatásosan kierõszakolni ezt, akkor a saját csapatuk következne ismét. Mindez csak azért, hogy Európában igazolni lehessen: az antiszemitizmus elõretört hazánkban. A Szipolyozók felismerték: ez az egyetlen eszköz a hatalom megtartására.


Így alakulhatott ki a két erõszakvonal: a cigányok elleni támadások sorozata és a Csintalan elleni támadás. Ám nem jött be a tervük, s nem kaptak kedvet az emberek a hasonló akciókhoz. Mert a félrevezetett nép törvénytisztelete erõsebb volt a hatalom provokációinál, mert nemzet azt hitte, hogy a hatalom legitim és a törvényeket egy legitim jogrend keretében készíti, az erre felhatalmazott országgyûlés. Ezért aztán eltûrt mindent, de nem gyávaságból, hanem mert nem akart törvényszegõ lenni.


Ám azok, akik a hatalmat már régóta bitorolják, nem voltak ennyire törvénytisztelõk és számos csapdát állítottak. Aki látta a Tanú c. Bacsó Péter filmet, az bizony nem is lepõdött meg ezen. A Magyarok Nyilainak (békaemberek?) szabályos tanúvallomása, vagy inkább önfeljelentése, amely szinte folyamatos és kitûnõ minõségû hangfelvétel, amelyet az adott helyzetben csak akkor lehetett volna elkészteni, ha kínosan ügyel a fecsegõ arra, hogy a mikrofonba beszéljen. (ez is Pelikán szindróma!)


De csapdára utal az ötvenes éveket idézõ, szabálytalan házkutatások sora is (pl. bizonyítékok elhelyezésének a lehetõsége, stb), a vád „bizonyítékainak” eltitkolása hosszú idõn át, s a választásokhoz való közeledés arányában való adagolás, valamint az egyre gyorsuló médiaérdeklõdés is. Minden arra irányul, hogy az a látszat keletkezzen: komoly terrorveszélyt hárított el a kormány rendõrsége. Így lehet majd reklámozni a lakájmédiában, hogy a Magyarságot Szipolyozók Pártjára kötelezõ szavazni, mert ezt csak õk voltak képesek megtenni! Hiszen az MSZP megújulása elindult! Megszabadult a korrupt (és fõleg zsidózó) zuschlagjaitól, ezért szavazzon rájuk feltétlenül a zsidó polgárság! Megszabadult a korrupt alsó vezetõktõl ezért szavazzon rá mindenki, akinek nem sikerült lopnia! Csak nekik adja a voksát a cigányság is, mert a cigányokat félelemben tartókat elfogták. Szavazzon rájuk az is aki rendet akar, mert a terroristákat börtönbe zárják, sõt szavazzon rájuk mindenki mert õk féltik egyedül a demokráciát! A Magyarságot Szipolyozók Pártjának ugyanis egy kis hazugságért sem kell a szomszédba menni, a nagy hazugságokért pláne.


Õk ugyanis nagylelkûek, s elõre megígérik, hogy a Fidesz javára vissza fogják léptetni a képviselõiket a második fordulóban, ha ezzel menthetõ lesz Magyarország és a demokrácia! Ezt ígéri meg a párt új elnöke!


Ja, hogy mindez nem igaz! Mikor zavarta a globál-bolsevikokat mindez?


Nekik egy kis hazugság olyan, mintha trüsszentenének, még jól is esik. Megkönnyebbülnek. (közben a nemzetközi helyzet fokozódik)


Sipánka fõcenzor - aki persze alapból bányarém, csak éppen nem a szén jön fel neki, hanem a terrorizmus – hiszen azonnal kijelentette: „Magyarország arca Európában nem lehet egyben a terrorizmus arca.” ( by Lendvai) Azt persze elfelejti, hogy 2006 õszén éppen õk hajtattak végre terrort az ünneplõkkel szemben, s akkor a terrorizmus arca Gyurcsány volt. Aki valóban személyesen felügyelte az eseményt, ám Krisztina csak elszenvedõje volt annak és nem okozója! A fõcenzor nem véletlenül riogat, parancsot kapott rá, mert magától nem ilyen okos.


Sajnos a Sztálinista „jogok” amelyeket Visinszkij olyan ragyogóan megfogalmazott ma is mûködik és a terrorizmussal való riogatás hatása alatt, még az ügyészek sem merik az eljárási jogsértéseket piszkálni, s a tisztességes nyomozati munkát megkövetelni a rendõrségtõl. Zlinszky János alkotmánybíró nyilatkozta nemrégen, hogy a jelen korrupciós ügyeit gyorsan fel lehetne tárni és a mai törvények keretei között ítéletet hozni, ha jó jogászok állnának a helyzet magaslatán. Hol vannak tehát?


Budaházy György és társai lefogása és törvénytelenül hosszú ideje történõ fogvatartása ugyanis, nem egy valós terrorcselekmény gyanúja miatt történt, hanem az MSZP vezérkarának a folyamatos gazdasági bûncselekményei feltárásának a veszélye miatt. Ami ugyanis már nem csak a kis és középkádereket – a bekalkulált tisztáldozatokat – érintené az MSZP soraiból, hanem a valóságos legfelsõ vezetés köreit is. Ez pedig a választások miatt nagyon veszélyes, s így az megengedhetetlen. Hiszen akkor nem tudnák a megtisztuló párt látszatát kelteni, s ezzel nem tudnák megszerezni a választásokon mentelmi jog védelmét. (nézd csak meg, hogy hányadik a listán Sipánka és Gyurcsány?)


Jelenleg egyébként valóban komoly a terrorveszély! (errõl márc. 15. közeledése kapcsán már vannak értesüléseim) Rendõrruhába öltöztetett állami terroristák, valamint a szervezett bûnözés tartja rettegésben az országot, és a politikai törpék, de különösen a MSZP vezetõi visszaélnek a bitorlott hatalommal, amely valójában közösség államának hatalma és eszközrendszerre. Ezzel csak vissza tudnak élnek a jelenlegi hatalombitorlók maffiaszerû bûnözõi, a hazugság véres politikusai!


Arra azonban fel kell hívjam mindenki figyelmét: nem csak a jogállam presztizsét kell helyreállítani, hanem a sztálini gyakorlat teljes megszüntetése és a történelmi magyar államokkal való jogfolytonosság visszaállítása az elsõdleges.


Az ügyészség többnyire végrehajtja a maffiapolitikusok utasításait, hiszen a 2006 õszi koholt perek fellebbviteli tárgyalásai, felhívták erre a pártvezetés figyelmét, s õk be is keményítettek. Szerintem csak ezért fordulhatott elõ az, hogy tavaly áprilisban ismét alaptalan és bizonyítékok nélküli büntetõeljárás indult néhány emberrel szemben, s közülük 10 fõ még ma is elõzetesben van. A választások után biztosan el fogják engedni õket, mert az egész eljárás szabálytalan. Ám a közpénzbõl fizetendõ kártérítést nem sajnálja a Magyarokat Szipolyozó Párt, hiszen azt is mi fogjuk megfizetni, s nem õk.


A hatóságokon van a bizonyítási teher, õk viszont számtalan eljárási szabálysértést követtek el idáig. A hatalom a terrorizmussal való riogatást nem csak arra használja tehát, hogy ne szavazzanak az emberek a nemzeti elkötelezettségû pártokra, hanem a politikai színház színesítésére, hogy átterelje a hiszékenyeket a szegfûbirkák egyre szûkülõ szavazótáborába. Amilyen birkák, valóban megteszik, pedig a legújabb hírek szerint nekik csavarnak legtöbbet a présen, az elvtársaik.


Benkõ György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítõ százhalombattai vállalkozó éppen most hozta nyilvánosságra, hogy a rendõrségnek már egy éve(?) rendelkezésére állnak a felvételek arról is, hogy a Hunnia csoport ki ellen tervezett merényletet. (szegény Bástya elvtárs megint kimaradt!) A listán Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos és Horváth Ágnes szerepelnek. (Szerintem ezek után Demszky jogosan fog tiltakozni, hogy õt már megölni sem akarja senki? Micsoda amatõrök!)


Mit fognak még kitalálni, s miket fog elõállítani az MSZP bizonyítékgyár?



Bene Gábor S.