IDÕRABLÁS vagy GONDOLAT ÉBRESZTÉS?


Kedves Olvasó!



Naponta kapok olyan elektronikus leveleket, amelyek siralmas helyzetünket elemzik - egyébként mesteri módon -, de a megoldást nem tartalmazzák, vagy csak homályosan utalnak rá. Pl.:


http://www.youtube.com/watch?v=L_mzaleognA



Nemrégiben tértem vissza a tengerentúlról, ahol a hõsök már régóta nem születnek, hanem a pénzhatalom kezében lévõ média "csinálja" õket! (lásd az alábbi linket)
(A film megtekintése közben volt egy kis utánérzetem a magyar viszonyokra.)

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262


Persze kapok olyan leveleket is, ahol egyénileg kidolgozott és csodálatos rendszerbe van foglalva a magyar jövõ (az együttgondolkodás kikerülésével!)


és olyanokat is, ahol a múltbanézés nem azért történik, hogy a bevált értékeket mentsük át a jövõnek, hanem a régi kiváltságok, vagyonok visszaszerzése motiválja az írást.


Ezen utóbbiakra most nem térek ki, mert álláspontom szerint valamennyi szabadságharcunk meghozta azt a közjogi eredményt, amelyet az adott korban el lehetett érni, s helyre is állította a magyar alkotmányosság fõbb elveit.


Ezen állítás alól csak az 1956-os szabadságharcunk a kivétel, mert azóta 53 esztendõ telt el, de nem állt helyre a magyar alkotmányosság elvrendszere, sõt ma, a JOGTALANSÁG JOGOT NEM ALAPÍT elvének teljes kifordításában élünk, egy jogtalan állam, jogtalan "jogrendjében", ahol a politikai megmondóemberek úgy alakítják a jogot, ahogyan csak akarják. Mindezt persze képviseleti demokráciának, jogállamnak és alkotmányos berendezkedésû köztársaságnak hívják.


Eközben persze a jogtalanság "jogára" alapozva néznek minket teljesen hülyének!


Ezért hív a Magyarok Szövetsége minden gondolkodó magyar embert közjogi küzdelemre, mert a hagyományos magyar alkotmányosságot kihajító globál-bolsevik gondolkodás ma is uralja a társadalmat, s így elõször önmagunkat kell alkotmányos jogtudatunkban megalapozni, vagy megerõsíteni, majd a visszaszerzett államunk jogi alapjait kell rendbetenni!


Aki nem teljesen érti, hogy mire is gondolok, az tallózzon egy kicsit az írásaim között!


Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor S.