Ki képviseli itt a stuccpolitikát?




Ki képviseli itt a stuccpolitikát?


Ma kaptam egy levelet, egy harcostársamtól, akit végtelenül tisztelek kiállása, valamint a nemzet iránti feltétlen hûsége miatt. Levelében nem kérte ugyan a véleményemet, de ezen kis vitaanyagot elém tárta, amit most – mint a Jobbikra szavazó állampolgár, s mint a Magyarok Szövetségének születésem okán önkéntes tagja – megosztok önökkel. Az én megjegyzéseim zöld színnel szerepelnek majd a szövegben, s a végén szerelõ összefoglalómban is.


Kõmûves Géza szerint;
"A megoldás mûhelye viszont a parlamenti pártoknál egyáltalán nem, de az un.
Jobbik, Magyarok Szövetsége, röhejes CÖF, stb - nél sem található, az attól
következetesebb, a jelenlegi rendszer reformjától, EU tagságtól, NATO - tól
és minden, alapból zsidó ármánytól távol álló szervezeteknél viszont
fellelhetõ!"
(Kedves Géza! A „zsidó ármány” szókapcsolatot értem ugyan, de felhívom a figyelmét arra, hogy gojokra és zsidókra, nem a magyarság osztja fel az emberiséget! Az egy másik nemzet! Mi csak tisztességes embereket és tisztességtelen bûnözõket ismerünk! Olyanokat - akik ha idejönnek -, elfogadják a Szent Korona igazságos és méltányos jogrendjét, s olyanokat, akik idegen „jogrendet” kényszerítenek másokra! BG)


Csovanyos9 válasza:

Kedves Kõmûves Géza
Nézõpontom szerint bölcsebb lenne "a megoldás mûhelyét" a Jordán folyó partján keresnie, mert ilyen vészterhes történelmi idõkben az idõ elõrehaladtával villámgyorsan elfogyhat maga körül a levegõ...
Amit ön javasol, álságosan joviális bölcselkedõ modorában az nem más mint a cionista fõhatalmi ág által utolsó mentsvárként bevetett ún. "kontraproduktív struccpolitika" (vagy inkább "apolitika") vegytiszta esszenciája a'la "Magyarok Szövetsége".
Lényege, hogy a hatalommal elégedetlen, lázadozó, a hatolomra veszélyt jelentõ "elem", rebellis energiáit olyan irányokba és fõképp olyan módokon vezesse le, amelyek az ég világon semmilyen, ismétlem SEMMILYEN VESZÉLYT NEM JELENTENEK A HATALOMRA.
(
Szerintem azok nem jelentenek valódi veszélyt, akik elhitetik az emberekkel, hogy teljes nemzetté érés és összefogás nélkül lehet átütõ eredményeket elérni, s be lehet úgy kerülni a magyarnak csúfolt alsóházba, hogy komolyan veszélyeztessék a global-bolsevista pénzhatalom egyeduralmát. Egyedül a Jobbiknak van esélye a képviseletre, s ha nem pártpolitikát, hanem okosabban – a legszélesebb alapokon nyugvó - nemzetpolitikát mutatnának fel a lakosságnak, akkor nagyon komoly lenne az esélyük. Nekünk nagyon össze kell ahhoz fognunk, hogy akár egy kis rést is ütni tudjunk a globál-bolsevik hatalmon, s ehhez minden jóakaratú magyarra és hungarusra szükség van!


A feladat tehát óriási, s nem komoly pártot, hanem komoly nemzetet igényel! BG)


A kontraproduktív struccpolitika lényege, hogy rávezetik arra, hogy a "lázadó", tulajdonképpen úgy lázadjon, hogy ne lázadjon.


(A magyarság soha nem volt lázadó, s minden szabadságharcunk joghelyreállító küzdelem volt! Nekünk ragaszkodni kell az alkotmányosságunkhoz, az Aranybulla ellenállási záradékához, s ha valódi nemzetté érik a mai lakosság, akkor tehetetlenek lesznek, hiszen csak jogainkat követeljük vissza! Ha viszont nyíltan fel lázadunk, akkor jön az új vérszivattyú a szovjet helyett létrehozott újabb Unio, amely nem kevésbé birodalmi jellegû, mint a másik. BG)
Hasonló ez a 22-es csapdájához, csak itt tulajdonképpen a "nem cselekvésen" van a hangsúly.
Körmönfont teknika ez, nem is vetik be csak legutoljára, amikor már a probléma letagadása, ledumálása vagy elferdítése (cigánybûnözés, zsidóbûnözés, politikusbûnözés, multibûnözés, uzsorabûnözés, fiskális kiszipolyozás stb.) annak lényegi nyilvánvalósága okán nem lehetséges.
Igen eljutottunk a vésõ konklúzióhoz: "ez" egy "zsidó ármány". (Ahogy ön más kontextusban fentebb fogalmazott)

UI: Maradok továbbra is velejéig gonosz és kártékony demagóg zsenialitásának feltétlen híve:
egy Keresztény Magyar Hazafi

Ajánlom figyelmébe az alábbi esszét: (még a Magyarok Szövetségével kapcsolatban írtam majd' egy éve, de ide is tökéletesen ideillik)


Elõször:
Egy Alkotmányozó Nemzetgyûlés létrejöttéhez szükség van egy Nemzetre: ez volt a Nemesség, így, nagybetûvel írva, mint társadalmi osztály, errõl a mai Magyarországon már nem beszélhetünk, VAGY szigorú választójogi és választhatósági CENZUSON alapuló NEMZETKÉPVISELETI rendszerre, errõl meg a mai KÖZTÁRSASÁGI ÁLLAMFORMA miatt nem beszélhetünk. (Ugyanis a "nemzet" történelmi viszonylatban nem egyenlõ a néppel, amibe a plebs is beletartozik).


( S ön, mit tett annak érdekében, hogy nemzetté érjen a magyar lakosság jobbik része? Lehetséges, hogy komoly érdemei vannak, ám akkor mégis létezik nemesség és akkor ön is tagja annak. Mert nemes célokért szólni és tenni: az bizony nemesít, a szó legszebb értelmében. A Magyarok Szövetségének pedig születése jogán ön is tagja, tehát önre is hirdesseTamási Áron gondolatát: "aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan"!


Egyébként a Mintszenty-féle vétó miatt maga a köztársaság sem legitim. Az államformáról egyébként lehetne népszavazást rendezni, de nem merik, mert félnek a néptõl! BG)
Másodsorban: egy ALKOTMÁNYRA, amely már létezik, VAN, a szuverenitása, sérthetetlensége felett az ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG õrködik, megváltoztatásához kétharmados parlamenti (A kétharmadról majd áprilisban értekezünk!)egyetértésre van szükség, amelyet értelemszerûen MEG KELL SZEREZNI: parlamenten belüli JELENLÉTTEL.




(Alkotmányunk valóban van, csak elhallgatják, letagadják és olyan sületlenséget tanítanak, hogy az elsõ írott alkotmányunk az 1949.XX. törvény! És az Aranybulla, a Corpus Juris, stb? A Szent Korona - mint emberi hibától mentes személy –, tökéletesen megjeleníti a nemzetszuverenitást, de éppen a magyar közjogi gondolkodástól idegen Alkotmánybíróság az, amely a törvénytelenséget leginkább eltakarja a hétköznapi gondolkodók szeme elõl. Az alsóházi törvényhozás pedig, soha nem módosíthatja az igazi alkotmányt, sem két harmaddal, sem három harmaddal! Mert a nincs rá felhatalmazása, hiszen éppen ez a nagyszerû a magyar alkotmányosságban, hogy az alkotmány az állam fölött álló, az államot és a hatalmat korlátozó, igazságos jogrend. BG) Az Alkotmány parlamenten kívülrõl való HATÁLYON KÍVÜL HELYEZÉSE LEHETETLEN (maximum polgárháborús eszközökkel lenne lehetséges, mert a regnáló hatalmi elit, a hatalmi ágak és erõszakszervezeteik mindent megtennének ennek megakadályozásának érdekében, mivel a fennálló helyzetnek õk a haszonélvezõi.) (A magyar alkotmányosságot több alkalommal is helyreállítottuk már a történelmünk folyamán a Habsburgokkal szembeni közjogi küzdelemben. Most is sikerülhet, ha felismerjük a közjogi küzdelem eszközeit, ha bízunk önmagunkban és a Szent Koronában! BG)


Tehát szerény véleményem szerint a parlamenten kívüli érdekérvényesítési próbálkozás teljesen reménytelen, elvetélt dolog, még egy sokkal erõteljesebb demokratikus hagyományokkal rendelkezõ, fejlett nyugat-európai államban is az lenne, "közvetlen és nem- népképviseleti demokrácia" eszközeivel sem lenne lehetséges, (Ezzel persze önmagadnak is ellentmondasz!) maximum FORRADALOMMAL..... (Ennek esélye a mai apátiában nulla..) (Ha pedig nem építjük fel a nagybetûs Nemzetet, akkor az apátia végzetes lesz!)


Tehát: Alkotmányozó N.-hez parlamenti JELENLÉTRE van szükség, parlamenti jelenléthez egy PÁRTRA van szükség, és így tovább... (Nevezzük a nevén! Én támogatom a Jobbikot, csak attól félek, hogy lényegesen kevesebben fognak rájuk szavazni, mert elegük van a pártokból. Ám ha a nagy nemzeti összefogást meghirdetése, az alkotmányos jogfolytonosság kinyilvánítása után elismerte volna a Magyarok Szövetségének jogos céljait, s a felkínált egyoldalú jognyilatkozatot aláírták volna a képviselõ jelöltjei, akkor szerintem sokkal többen éreznék hitelesnek. Sajnos tehát, a Jobbik, még a saját esélyeit is rontotta. Ma ez még nem nyilvánvaló, de az idõ elhozza a bizonyítékokat erre is. BG)


Így javaslom a hazánkért aggódó Nemzettestvéreimnek, hogy válasszunk EGY ZÁSZLÓT (ez legyen mondjuk az ÁRPÁD-sávos :), ( Remélem az Árpádház zászlajára gondolsz, mert a sávos zászlótól nagyon félnek a zsidó honfitársaink, s ezért nem is mernek az USA-ba kivándorolni, mert ott lépten-nyomon az lobog! Ez friss tapasztalat!) gyûljünk össze MINDANNYIAN ALÁ, és söpörjük el õket (tudjuk kiket) a BÚS BÁNATBA!!!!


(Kedves Keresztény Magyar Hazafi! Én ott voltam, amikor az elégedetleneknek naponta többször is el kellett magyarázni, hogy a valódi magyar jogrend a mi oldalunkon áll, a ránk kényszerített ál-alkotmány ”jogrendje” pedig a hatalmat kiszolgálók oldalán. Ott voltam akkor is, amikor könnygázt kellett szívni, s amikor gumibottal - tomfával ütöttek a gázmaszkos rendõrök. Én 54 éves koromig nem kerültem összeütközésbe a „törvénnyel”, de 2006-ban sikerült. Ön akkor merre járt? Mert ha minden tisztaszándékú ember ott lett volna - s nem vonom kétségbe az ön szándékait -, akkor a hatalom visszarettenése biztosan bekövetkezik! BG)








Kedves Csovanyos9!

Remélem nem fog megsértõdni, hogy kéretlenül válaszolok önnek, sõt össze is foglalom a gondolataimat!

Elõször is tisztázzuk, hogy a Jobbikra fogok voksolni annak ellenére, hogy tökéletesen tudom: ezzel a tettemmel én is legitimizálok, egy teljesen illegitim hazugságállamot és jogtalan jogrendet.

Ha a magyar nemzet valóban Nemzet lenne - a maga alkotmányos jogtudatával - akkor, nem kellene vitatkoznunk. Ám sajnos ma nincs nemzet, csak nép, vagy lakosság, vagy társadalom, vagy fogyasztók.

Az ön által nagyon is lekezelt Magyarok Szövetsége ezért tartja a nemzetépítést az elsõdleges feladatának, s ennek megfelelõen cselekszik és szervezõdik.

Elismerem a Jobbik erõfeszítéseit, hogy a jelen illegitim állam keretein belül oldja meg a problémát, de a Magyarok Szövetségének felajánlott támogatását is megnyerhették volna, ha nem akarnának (a többi párthoz hasonlóan) biankó-csekket kiállíttatni a képviselõinek a következõ négy évre.

Az én álláspontom az, hogy a mostani választások eredménye be fogja bizonytani, hogy milyen óriási népbutító erõvel áll szemben a Jobbik. Fel fogják ismerni, hogy ha nincs egy valóban nemzetben gondolkodó és nemzetté érni akaró tömegháttér, akkor csak részeredményeket lehet elérni.

A globál-bolsevik hatalom pedig, mindent meg fog majd próbálni, hogy az elõre megszervezett csalások ellenére mégis megválasztott képviselõiket, eltérítsék, megvásárolják, megzsarolják, lejárassák! (ezeknek semmi sem lesz drága!)

A következõ négy év tehát, be fogja bizonyítani: minden képviselõ emberbõl van, de nem egyforma jellemû emberbõl.
Ez pedig a teljes kiábrándultságot eredményez majd, s a politikától való elfordulás éppen a globalisták malmára fogja hajtani a vizet, s erõsíti a látszatot, hogy itt mégiscsak demokrácia van. (ettõl a szótól pedig, hasra esnek a választók!)

Ennek a kiábrándulásnak próbál elébe menni a Magyarok Szövetsége, de ezt, az úgynevezett a nemzeti oldal nem akarja sem érteni, sem értékelni.
Ezért hirdeti a MSZ azt, hogy egy pártokráciában nincs pártos megoldás a problémákra, de nem ellensége a pártoknak, hanem egy pártoktól és megosztási rendszerektõl független NEMZETI erõt akar kiépíteni. Mert a túléléshez - eddig megtapasztalhattuk -, hogy egységes gondolkodás, egységes cél és akarat kell!

Széchenyi igazsága ma is érvényes: "a pártoskodás megosztja a nemzetet"!
Nagyon drukkolok a Jobbiknak, hogy sikerüljön sokkal több eredményt elérni, mint a Miépnek, de a szisztéma (a képviseleti ál-demokrácia) nem így van kitalálva.



Mindezek fényében gondolja át, hogy ki jelent veszélyt a hatalomra?



Szerintem ugyanis azok jelentik a veszélyt, akiket nem engednek szerepelni a médiájukban, akiket elhallgatnak, akik nem vesznek részt az illegitim játékokban, hanem építenek! S nem házat, hanem hazát, nem pártkarriert hanem: NEMZETET!




Honfiui szeretettel: Dr. Bene Gábor S.