A hazugságállam rendõrsége vigyáz a kifosztás rendjére.


Ha valakinek még vannak illúziói a jelenlegi jogállammal kapcsolatban, akkor felhívom a figyelmét erre a rendõrségi akcióra.


A jelenleg ugyanis éppen olyan jogállamban élünk mint a Visinszki féle (nemzetellenes) szovjet, vagy a Führer irányította nemeztiszocialista német állam.


Mindháromban úgy alakítják a jogot ahogy a vezetõ garnítúra akarja, ahogy a "fõrendezõ és a szövegkönyvíró" diktálja.


BG


Íme:











"Tisztelt Nemzeti Nyomozó Iroda!


Szíves tudomásukra kívánom hozni az Otthon és Érdekvédõk Szövetsége és a Fehér Kéményseprõk Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nevében, a jelen kialakult helyzet orvoslására a Nyomozó iroda részérõl nagyon komoly fellépést vár.

Nem engedhetõ meg ma Magyarországon, hogy a Tasnádi Péter bûnszövetkezetben elkövetve ingatlanokat szerezzen és lakoltasson ki tulajdonosokat.

Kérdéses a rendõrség felelõssége, aki a Tasnádi utasításaira végzi a munkáját?



Kérem Tisztelettel a hathatós és azonnali segítséget!


Dabasi Tamás


06-20-399-5821






Jan.28.

A RENDÕRSÉG EGYÜTTMÛKÖDIK AZ ÁRVEREZÕ HÁZZAL! - ÉS KIADJA AZ ÁRVEREZÕ HÁZNAK, AZ ÁRVEREZÉS ELLEN TILTAKOZÓK SZEMÉLYI ADATAIT! (Videó riport - 9 videóval.)

















A RENDÕRSÉG EGYÜTTMÛKÖDIK AZ ÁRVEREZÕ HÁZZAL!


ÉS KIADJA AZ ÁRVEREZÕ HÁZNAK, AZ ÁRVEREZÉS ELLEN TILTAKOZÓK SZEMÉLYI ADATAIT!



http://www.szabad-riport.gportal.hu/gindex.php?pg=32089879



- Videó riport -


A bevezetõ szöveg alatt nézhetõ:


2010. Január 27. - Budapest, VII. Károly körút 13-15. A lph. III/18. - Délelõtt 10 óra.


Itt, ezen a helyen és ebben az idõben, az Árverezõ Ház Zrt. 84 magyar család otthonát kívánja elárverezni. - Köztük, a 72 éves, pilisi Balogh Antalné egyetlen otthonát. - Ám az árverezéseket nem tudják elkezdeni, mert az árverési termekbe, benyomulnak a jogosan felháborodott tiltakozók, és az újságírók.


Az Otthonvédõk, Hídvégi Tiborral, valamint a VÉSZ mozgalom aktivistái, Éliás Ádámmal az élen. - De ott voltak, mind a Nemzeti Jobboldal és a Nemzeti Baloldal képviselõi is. - A Gárda, a Jobbik, a Véderõ, és a Munkáspárt tagjai, valamint a Magyar Nemzetért, a Magyar Népért felelõsséget érzõ, önálló civilek...


Az árverésen feltûnik Tasnádi Péter, az ismert maffia vezér, röviddel ezután a Magyar Hírlap fotóriporterét komoly inzultus éri; berántják egy zárt helyiségbe, és fényképezõ gépe memória kártyájának az átadására kényszerítik... Majd Tasnádi Péter, minõsíthetetlen stílusban sértegeti a VÉSZ elnökét, és életveszélyesen megfenyegeti...


És a rendõrség osztagai már a helyszínen is vannak. De nem azt teszik, ami a dolguk lenne, - nem a nyilvánvaló bûncselekményt akadályozzák meg, (a 84 magyar család otthontalanná tételét,) - ehelyett inkább együtt mûködnek a maffiával, és intézkedésbe fognak a tiltakozók, és a közfeladatot ellátó újságírókkal szemben...


Az alábbi 9 videót, a helyszínen készítették, a Szabad Riport munkatársai:


A jobb érthetõség kedvéért, - fülhallgató használata ajánlott!


1.


AZ ÉLIÁS ÁDÁMOT ÉRT ÉLETVESZÉLYES FENYEGETÉS, A RENDÕRÖK FÜLE HALLATÁRA!


"Ezt a kutyát miért nem dobják már ki? Úgy szétverem a pofádat, hogy leszakad a fejed!"


A videóban néhány információ az események hevében, tévesen hangzik el. A Magyar Hírlap sajtósától, nem a sajtóigazolványát, hanem a Tasnádiról készült digitális fényképeket tartalmazó kártyát vették el. És nem egy sajtóst ért az életveszélyes fenyegetés, hanem Éliás Ádámot.


Mindez nem változtat a lényegen, az életveszélyes fenyegetés és a nyilvános sértegetés: A RENDÕRÖK FÜLE HALLATÁRA HANGZOTT EL!


Mindennek fényében, nem értjük az egyik intézkedõ rendõr azon késõbbi kérdését a résztvevõkhöz, miszerint; hogy ki volt a fültanúja, az


Éliást ért életveszélyes fenyegetésnek? - Hát tisztelt rendõr urak: Önök voltak az elsõ tanúk!


*


2.


ÉLIÁS: ''AZ ÁRVEREZÕHÁZ SZÖVETKEZIK TASNÁDIVAL''


Éliás: ''Általános tapasztalatunk, hogy bármilyen árverezésen megjelünk, - ott van a maffia!
Egy tiltakozó: ''Hány ember halt már meg az Árverezõ Maffia miatt?''


*


3.


HÍDVÉGI; A MAFFIA FIFIKÁS NYERÉSZKEDÉSI MÓDSZEREIRÕL...


Hídvégi Tibor: ''Megszerzik az ingatlanokat minimális értéken, majd az árfolyamon értékesítik. És hatalmas nyereségeket csinálnak ezidõ alatt!''


*


4.


A MAGYAR HÍRLAP FOTÓSÁNAK SAJÁT SZAVAI...


A zûrzavart követõen, amikor még sokan nem tudták, kit is bántottak; Magyar Hírlap fotósa, elmondja a rendõrnek; hogyan húzták be a szobába, s megfélemítéssel, hogyan kényszerítették a memória kártyájának átadására.


*


5.


''ISMERNEK OLYAT: MINT A LELKIISMERET?''


''LEHETNE RENDES MUNKÁVAL IS PÉZT KERESNI!'' - Az árverezés ellen tiltakozók elmondják az Árverezõ Ház alkalmazottjának a véleményüket.


*


6.


A RENDÕRSÉG EGYÜTTMÛKÖDIK AZ ÁRVEREZÕ HÁZZAL!


ÉS KIADJA AZ ÁRVEREZÕ HÁZNAK, AZ ÁRVEREZÉS ELLEN TILTAKOZÓK SZEMÉLYI ADATAIT!


Rendõr: ..."Most itt egy igazoltatásra fog sor kerülni, az itt lévõ ház tulajdonosának a KÉRÉSÉRE! Készülni fog egy rendõri jelentés, kölcsönös igazoltatásról. A késõbbiekben, majd az alapján történik meg intézkedés, amennyiben A HÁZNAK, A SZERVEZETNEK A TULAJDONOSA SZERETNE MAJD BÁRKIVEL BÁRMILYEN JOGI KAPCSOLATBA KERÜLNI, - MAJD KI FOGJA KÉRNI A JELENTÉST ÉS A TOVÁBBIAKBAN MAJD Õ FOGJA MEGTENNI!


Szabad Riport: ''Ezek szerint Tasnádi úrnak a kérésére fogják kiadni az adatainkat?


Orbán Róbert: (az Árverezõ Ház vezérigazgatója) "Tasnádi úr az árverésen, egy regisztrált résztvevõként jelent meg." (Vagyis az egyik vásárlója az elárverezendõ ingatlanoknak. - a szerk.) Orbán:"A céghez semmi köze!"...


Rendõr: "Akiknek a kollegáim felírták az adatait, azokat meg szeretném kérni, hogy fáradjanak ki az ajtón! ÉS PERSZE TERMÉSZETESEN AZOK, AKIK NEM FIZETTÉK BE EZT A REGISZTRÁCIÓS DÍJAT, AMI ILYENKOR AZ ELJÁRÁSHOZ KELL.


Szabad Riport: ''EZEK SZERINT AKKOR A RENDÕRSÉG EGYÜTTMÛKÖDIK AZ ÁRVEREZÕ HÁZZAL?''


Rendõr: "Nem mûködik együtt senkivel!"


Szabad Riport: "Dehogyisnem!"...


*


7.


A RENDÕRÖK NEM JÁRULNAK HOZZÁ...


A rendõrök nem járultak hozzá, a róluk készült felvételek közléséhez! - Mi pedig úgy gondoljuk, hogy minden ember, minden tettéhez, - vállalja az arcát! Mégha rendõr is az illetõ! Sõt, leginkább akkor! Különösen itt ebben a nyilvános árverési helységben, ahol 84 család otthonát árverezik el, köztük, a 72 éves Balogh Antalné egyetlen otthonát.


Úgyhogy, ha a Rendõrségnek kifogása van, az itt készült felvételeinkkel kapcsolatban, - várjuk jogi megkeresésüket. - Amit, természetesen, szintén a nyilvánosságra fogunk hozni!


És bizony - 2006 október 23.-a óta, - már nem garancia nekünk a rendõrök adott szava! Hogy nem adják ki az adatainkat!... - A maffiának!


*


8.


A RENDÕRSÉG BIZTOSÍTJA AZ ÁRVERÉS FOLYTATÁSÁT


Orbán Róbert, az Árverezõ ház vezérigazgatója szavai, a kivezényelt rendõri egység parancsnokának: "Szerintem, lassan eljutunk addig, hogy rend legyen, és akkor utána folytatjuk!"...


Szabad Riport: ..."A RENDÕRSÉG EGYÜTTMÛKÖDIK AZ ÁRVEREZÕ HÁZZAL, HOGY AZ ÁRVEREZÉST RENDESEN ELVÉGEZZE!"... Hogy 84 magyar otthont árverezzenek el! Hogy 72 éves idõs hölgyet tegyenek ki a -20 fokba!"...


*


9.


A RENDÕRSÉG KITERELI A TILTAKOZÓKAT ÉS AZ ÚJSÁGÍRÓKAT


Az árverés folytatódik...


*


(Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda)


***


ALÁBB PEDIG, A SZABAD RIPORT SZEMSZÖGÉBÕL FENT KÖZÖLT ESEMÉNYNEK , - MÁS MÉDIA ÁLTAL LEÍRT VÁLTOZATÁHOZ JUTHATNAK HOZZÁ.


A 11 jelentõsebb látogatottságú internetes média anyagai egy kattintás után láthatók:


http://www.magyarhirlap.hu/online/tasnadi.html

http://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/megkezdodnek_a_tomeges_kilakoltatasok.html

http://kuruc.info/r/26/54277/

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_01_27_a-torvenytelen-kilakoltatasok-es-arveresek-ellen-tiltakoztak-eliasek

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=26558

http://www.mno.hu/portal/691088

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=306255

http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=9794


http://www.lanchidradio.hu/belfold/vesz_feljelentik_tasnadit_20100127

http://index.hu/bulvar/2010/01/27/vesz_arverezes/

http://nol.hu/belfold/tasnadi_berangatta_egy_szobaba_es_megfenyegette_a_fotost


***


VÉGEZETÜL PEDIG AZ ELÕZMÉNYEK.


ELOLVASHATJÁK ISMÉT AZT A RIPORTUNKAT, MELY EZT AZ EGÉSZ TILTAKOZÁSI HULLÁMOT ELINDÍTOTTA:


Január 25. Jövõnk.Info-Szabad Riport rovat: Elárverezés - 2010. január 27.-én. - Inkább magára gyújtja a házat a néni! "Üzletszerûen" fosztják meg az embereket otthonaiktól!


Jan.25. ELÁRVEREZÉS! - 2010. január 27.-én. - Inkább magára gyújtja a házat a néni! - ''ÜZLETSZERÛEN'' FOSZTJÁK MEG AZ EMBEREKET OTTHONAIKTÓL! - 84 CSALÁD HÁZÁT ÁRVEREZIK EL JANUÁR 27.-ÉN!


*


(Szabad Riport)"