Az idõfaktortól független aktualitás, egy levél, s egy konferencia kapcsán.



Pécsett jártam egy alkotmány konferencián, ahol valaki a kezembe adta az alábbi válaszlevelemet.


Íme a régebbi levél és az annak kapcsán tett megjegyzéseim, amelyek sajnos egyre aktuálisabbak!


Olvasom az Interneten a szöveget, amelyet egy hozzám is eljuttatott levél tartalmaz, s amelyhez egy-két gondolatot azért hozzá kellene tenni, mert csak így lenne az ügy kerek. Íme az eredeti szövegrészlet:


„Együtt kell érezni a romákkal? De hát melyikekkel elnök úr? Szögi Lajos
gyilkosaival? Netán az élsportolót meggyilkoló cigánybandával? A Siófokon
felvonuló, randalírozó, fenyegetõ cigánycsürhével? Az idõs embereket, kis
pénzükért agyonverõ, megkéselõ, öreg asszonyokat megerõszakoló, megcsonkító
kegyetlen cigányállatokkal? A börtönökben levõ több mint 12 000 elítélt
cigánybûnözõvel?
Honnan tudja elnök úr, hogy a cigányasszony gyilkosa nem cigány? Provokációból.
Honnan tudja, hogy a cigányok meggyilkolását nem e épp az aljas politikai
hatalom valamely érdekcsoportja szervezi, és valósítja meg?
Elnök urat nem zavarja, a rendõrség különös tehetetlensége? Nem jutott még
eszébe, hogy a kormányt vonja felelõsségre? Hogy követeljen egy új, normális
igazságügyi és rendészeti minisztert? Egy új, a hatalomtól függetlenül is
dolgozni képes országos rendõrfõkapitányt?
De végül is most üzent az elnök.
Az elnök politikai üzenete egyértelmû. Nem más mint szembefordulás a Magyar
Nemzettel. Nyílt kiállás az országromboló politikai hatalom mellett. Nem
kevesebb, mint minden vonatkozást figyelembe véve, a Nemzet elárulása.
Jó lenne, ha ezek után az elnök úr elhagyná az elnöki palotát, s visszatérne
polgári foglalkozásához, vagy szép csendben élvezné jól megérdemelt nyugdíját.”


Kicsit szomorú szívvel olvasom az "útonálló" sorait. Errõl beszéltünk hónapokig a Kossuth téren, errõl írunk évek óta, minden fórumon - ahol csak lehet.
Tudom, hogy kevés helyen jelenhetünk meg, s ott is csak az elszántan nemzeti gondolkodásúak és a magyar jövõért aggódók olvassák.

A cigányságot módszeresen készítették fel erre a szerepre. Elõször elvették a munka lehetõségeiket, megtömték õket ígéretekkel és "segíllyel" azért, hogy a munka helyett a szülés váljon az egyetlen megélhetési forrásukká, s most pedig szembe fordítják õket, a - ma még többségi - magyar társadalommal.

Elõbb-utóbb ez a szembefordítás fokozatosan egyre több ember áldozatot fog majd jelenteni. A Világbank szerint ugyanis optimálisan 6 millió magyarnak kellene élnie a Kárpát-medencében. (A módszerek a Lugánói Tanulmányból kiolvashatók, amely a nemzetihírháló.hu oldalon, a publicisták anyagai között található. (Bene Gábor név alatt, de köszönet érte Csath Magdának!)


Ha cigányság nem is, de mi ismerjük végre fel, hogy a nevetõ harmadik fog jól járni.
Mindezt azok teszik, akik átmentették magukat a "létezõ szocializmus" vezetõ értelmiségébõl a rabló globalizmus kapitalistájává.
Akik hülyét csináltak a munkásosztályból éppúgy, ahogy az értelmiség naiv és tisztességesebb tagjaiból is.

Elsõsorban a jogász-társadalmat vették meg óriási pénzekkel, hogy hallgasson a jelenlegi állam - de jure - illegitim mivoltáról, és a magyar közjogi gondolkodás helyett pedig fogadja el a ránk tukmált idegen jogrendet és a megvalósított ál- jogállamiság és alibi-demokrácia keretein belül maradjon.

Miért nem követelik a jogászok minden nap a magyar alkotmányosság visszaállítását?
Mert a cigányokkal együtt õket is megvették, vagy megfélemlítették, csak még rafináltabban és még nehezebben átlátható módon.
Egy ügyvéd barátom mondta a minap: a Kossuth tér hatása óriási volt a magyar társadalomra, mert sem a közbeszéd, sem a jobbik nem szólt a történelmi alkotmányosság jogfolytonosságának helyreállításáról 2006 õszéig.
Most viszont errõl beszélnek az emberek, ezt hirdeti a Jobbik, a Magyarok Szövetsége, a 64 Vármegye, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006, az MVSZ, a Trianon Társaság és még nagyon sok nemzeti szervezet és mozgalom.
Elõbb-utóbb a Fidesz is ezt tûzi majd a zászlajára, ha nem akar csúfosan megbukni a választásokon.

Örülök, hogy már jogászok közül is (néhányan) kezdenek visszatérni a probléma gyökeréhez, az elsikkasztott rendszerváltáshoz, de ez ma már kevés.
Ez még nem fog bennünket megmenteni a balliberálisok kiszolgálta globális pénzháttérhatalom gerjesztette cigányterrortól. Ezért kellene az egész társadalomnak egységesen kiállni a munkahelyteremtés, sõt a közmunka lehetõségének kifejezetten a cigányság részére történõ biztosítása mellett!
Mert magának a cigányságnak kellene felismernie, hogy eszközül használja õket a balliberális politika, s ha egy nemzeti liberális kormány alakul, akkor mindezt talán tompítja majd, de megállítani nem fogja tudni! (Hacsak nem állítja vissza a jogok és kötelezettségek egyensúlyát jelentõ természetjogot, s ha nem száll szembe azzal a jogpozitivista törekvéssel, hogy mindent jogszabályban kell megfogalmazni és a régi, jó és bevált elvek maradjanak a feledés homályában!)

Amint már említettem a helyzet annyira el van mérgesedve, hogy a konfliktus további fokozódását megállítani csak a józan gondolkodás tudná. De létezi-e ma Magyarországon józanság, a parlamenti pártok háza táján? És gondolkodás?

BG



ui: Az elnök úr politikai üzenetének kérdésére csak annyit: Most "ünneplik a köztársasági alkotmány" 20 évfordulóját, s én is elmentem a pécsi "alkotmány" konferenciára. Szerencsére ma már sokan látják a helyzet komolyságát az egyetem diákjai és tanárai közül is. Az persze nehezen megy, hogy azok, akik egykor komolyan azt hitték, hogy jó úton inditják el a magyarságot a XXI. század irányába - de azóta sem érintkeznek a lakosság napi problémáival -, azok egycsapásra felismerjék, hogy akkor, ott, utat tévesztettek. Ám igazolhatom, hogy õk is elkezdtek gondolkodni a maegoldásokon. Többen kimondták az elõadók közül is, hogy az 1949. XX. tv megbukott és az alkotmányos válsághelyzet nyilvánvaló!


A kérdés csak az, lesz-e elég erõ a társadalomban arra, hogy nemzetté emelkedve, felismerje a hagyományok erejét, vagy továbbra is hagyja, hogy az okoskodó értelmiségiek, feudális maradványnak mondja a fejlõdõképes, bevált, a bennünket megtartó: magyar történeti alkotmányosságot!



Szeged.2009. szept. 26. Dr. Bene Gábor S.