Át léptük a Rubikont Bösztörpusztán.



Át léptük a Rubikont Bösztörpusztán.



Az elhallgatási taktika ellenére a magyarság legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye jól sikerült. Nem csak a látványos történelmi élõkép volt, ahol a szentkorona felnagyított másolatát vettek körbe hagyományõrzõ gyalogosok, ahol Nagy-Magyarországot – pontosabban a Szent Korona Országainak határait megformálva – az õsi határkerülés szertartását megidézve vágtatták körbe a korhû öltözetû lovasok, hanem a szentkorona másolata elõtt, róhatta le tiszteletét a megjelent nemzet, azaz a politikailag szervezett nép. A több száz elõadó, a kézmûvesek és a megszervezett megyei nagysátrak kiállításai, mind azt bizonyították, hogy akarattal, összefogással – szinte a semmibõl – lehet óriásit alkotni.


A magyarság életében történelmi jelentõségû három nap volt a böszörpusztai Magyarok Országos Gyûlése. Az augusztus 21-22-23 napokon zajló események, ma még nem látható következményekkel járnak majd a Szent Koronai Országainak, s így Hazánk életében is. Sokan csak magyaros zsibvásárnak, vagy gõzkieresztésnek fogják majd értékelni. Ám lesznek majd olyanok is, akik minden mocskot rá szórva a szervezõ Magyarok Szövetségére, szocialista-kommunista vagy liberális-kufár és pénz kicsalogató rendezvénynek fogják titulálni.Nekik nagyon ajánlom az írásom után olvasható Kiáltványt!


Minél jobban elhallgatták a médiumok, annál hevesebben fogják majd fasisztázni, nácizni, szélsõségesezni azok, akiknek a magánérdekeit veszélyezteti a záró ünnepségen felolvasott Kiáltvány, illetve a társadalmi vitára bocsátandó – a történelmi alkotmányossággal jogfolytonosságot kimondó – alaptörvény szövege.


A Magyarok Szövetsége átlépte azt a Rubikont, amelyet eddig, (valószínûleg gyávaságból) egyetlen – magát érdekképviseletnek tituláló szervezet sem mert átlépni –, és ezzel leleplezte a hamis rendszerváltás folyamatát, s az ezt elõkészítõ politikai szereplõket. Megmutatta, hogy nem hajlandó a politikai pártoskodás nemzetellenesen megosztó bábszínházi mutatványában részt venni és a magyar politikai nemzetfogalom Deák Ferenc ez irányú gondolatai alapján – tehát mindenféle kirekesztés nélkül – valódi nemzetépítõ tevékenységgel, a nemzeti érdekképviselet következetes vállalásával igyekszik a régóta szükségessé vált RENDSZERVÁLTÁST meg valósítani. Nem bújik a jelenlegi ál-törvényesség „kirablóinkat védõ” paragrafusai mögé, hanem kimondja, hogy: alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hív fel mindenkit, ha az erkölcsi hitelét vesztett politikai garnitúra nem nyit lehetõséget a valaha volt történelmi magyar államokkal való jogfolytonosság elõtt! Sokan fogják megkérdezni a jövõben, hogy pontosan mire is gondolt a Magyarok Szövetségének a (munkában) elöljáró testülete, az alkotmányjogi jogos védelem és a polgári engedetlenség kilátásba helyezése kapcsán?


Nos egy friss szerbiai példa. Az ottani privatizált üzemekben gyakoriak a tiltakozó akciók. Júliusban összesen 32 ezer szerb sztrájkolt amiatt, hogy munkahelyük új tulajdonosa nem fizetett bért, vagy nyugdíjjárulékot, s a helyzet egyre romlik! 2002 óta az elõzõleg megkötött privatizációs szerzõdések közel negyedét semmisnek nyilvánította a Szerb Állam! Nálunk ez mikor következik be? A Magyarok Szövetsége szerint a nemzetnek kárt okozó szerzõdéseket


- követve a szerb példát – mielõbb felül kell vizsgálni! Ezt kikényszeríteni, pedig az engedetlenség minden formájával lehetséges csak! Ezúttal vegyünk példát a szerbekrõl!


A Magyarok Szövetsége, kiáltványában kimondja, hogy elég volt a politika szerepjátszásaiból, a népfelség elvének hangozatása közben elkövetett népirtásból, a gazdaság ellehetetlenítésébõl és az idegen eredetû jogrend, valamint a politikai osztály további bebetonozásából!


A rendezvényen megjelent – elkötelezetten nemzeti gondolkodású -, elõadók összességében 250 ezer ember elõtt tartottak elõadásokat, s leplezték le a pénzháttérhatalom hazai és nemzetközi kiszolgáló személyzetének a tevékenységét. Mindenki számára közérthetõ nyelven hangzott el pl., hogy az EU közvetlenül, vagy rendelkezésein keresztül minden évben 6000 milliárd eurót von el a tagállamoktól és csak 1000 milliárdot csorgat vissza, un. Támogatások formájában.


Milyen támogatásról beszél a hazai kollaboráns és hatalombitorló gazdasági-politikai ál-elit?


Erre született meg a válasz a Magyarok Szövetsége részérõl, s ha valaki nem ezt olvassa ki belõle, az alaposan olvassa át többször is!


Szeged 2009-08-23 Dr. Bene Gábor S. (Kárpáti Harsona)



A MAGYAROK SZÖVETSÉGE ORSZÁGOS GYÛLÉSÉNEK KIÁLTVÁNYA!




Felszólítjuk az Államfõt, az Országgyûlést és a Kormányt, hogy október 23-ig kezdje meg az alkotmányos rend helyreállítását!

2 hónapon belül meg kell indítani az alkotmányozás folyamatát az alábbiak szerint:

A Szent Korona a magyar állam folytonosságát és függetlenségét, a nemzet egységét megtestesítõ jogi személy. Teste a magyar nemzetnek, az ország testének, a földnek, a víznek, a levegõnek és az energiának is jelképes megjelenítõje, ezért minden hatalom és jog forrása, a legfõbb felség. A Szent Korona e minõségében a teremtett világ, a természet törvényeinek elsõdlegességét, fenntarthatóságát, és ezzel együtt az eljövendõ magyar nemzedékek létfeltételeit biztosítja. Az alkotmány a Szent Korona intézményétõl semmilyen módon el nem választható.

Az alkotmány történelmi képzõdmény, azon idõszakban is fejlõdött, amíg a jogfolytonosság csorbult, így maradéktalanul magába foglalja minden erkölcsi, kulturális és jogi fejlõdésünket.
A Magyarok Szövetsége a magyar nemzet nevében az alaptörvény megvitatásával és elfogadásával helyre kívánja állítani a történeti alkotmány jogfolytonosságát.

Az új alaptörvénynek többek között tartalmaznia kell:



1. Kisebb, kétkamarás országgyûlés felállítását
2. A választott képviselõk visszahívhatóságát
3. Az önkormányzatok és társadalmi szervezetek gazdasági és politikai függetlenségének biztosítását.
4. Az elszakított területeken élõ magyarság magyar állampolgárságának helyreállítását
5. Tegye lehetõvé az alkotmány nyugvásának idõszaka alatt a nemzeti érdek súlyos sérelmét okozó szerzõdések felülvizsgálatát.



A további követeléseinket hetente sajtótájékoztató keretein belül magyar, angol és német nyelven közzé tesszük, a sajtóhoz és diplomáciai testületeknek eljuttatjuk.

Amennyiben a hatalmon lévõk nem ismerik el a magyar alkotmányosságot, nem indítják el a jogfolytonosság helyreállításának folyamatát 2009. október 23-ig, akkor alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hívunk mindenkit!

Kérünk minden egyént és társadalmi szervezetet, aki ezzel egyetért, hogy ezen követelésünkben csatlakozzon hozzánk!


Kelt: Bösztörpusztán, 2009 augusztus 23.



Javasolt Záradék: "Amennyiben a hatalmon levõk (köztársasági elnök, alkotmánybíróság, kormány, országgyûlési képviselõk, parlamenti pártok választott tisztségviselõi) nem ismerik el a magyar alkotmányosságot, nem indítják el a jogfolytonosság helyreállításának folyamatát 2009. október 23-ig, akkor kizáratnak a Szent Korona testébõl (megfosztatnak hatalmuktól, javaiktól, jogaiktól) és a nemzet maga ül alkotmányozó Szert."