Ne röhöghessen a bûnözõk politikai diktatúrája!






Ne röhöghessen a bûnözõk politikai diktatúrája!



Sok energiát felemésztenek a nemzeti oldalon belüli szócsaták és vádaskodások. Több alakalommal emeltem már ez ellen szót, de az indulatok - egyébként érthetõen - olyan erõsek, hogy nehezen tudjuk magunkat fékezni. Az indulatikat persze többnyire nem az váltja ki, akinek nekiesünk, hanem maga a kilátástalannak tûnõ helyzet, a hatalombitorlók gátlástalan hazudozása és a nemzetinek nevezett ellenzék tehetelen toporgása.


Nem a türelmetlenség magyarság sajátossága, hanem a régóta sárbatiport igazságérzetünk újabb megaláztatása lobbantja fel indulatainkat, s ez késztet bennünket odacsapni, s ezért válunk türelmetlenné! Nagyon is tudják ezt az ellenfeleink - akik a mi Magyar Államunkat foglalták el -, akik örülnek annak, hogy a saját térfelükön tudnak velünk megküzdeni, s azt használják ki, amit valójában éppen õk idéznek elõ a szemtelen nyilatkozataikkal. Igen, nagyon is kihasználják a türelmetlenségünket. Persze megértem én a türelmetleneket, hiszen magam is az vagyok 2006 szeptembere óta!


Megértem én az indulatukat, hiszen nem is lehet nélküle szemlélni a kifosztásunkat és a megaláztatásunkat.


Ám mégis arra kérek most mindenkit, hogy öszpontosítson a jövõ feladataira. Ha nem tudjuk - mi írástudók - felrázni a társadalmat, s nem tudunk nemzetet kovácsolni belõle, akkor a politikailag szervezetlen nép - vezérgondolatok és irányítás nélkül - továbbra is tehetetlen marad. No ezért nagy a felelõsségünk, s ezért írtam az interneten vitatkozó - pártban és nemzetben gondolkodóknak -, az alábbi levelet.


Harcostársaim!

Tisztelettel kérlek benneteket, hogy a közös nemzeti ügy iránti alázattal és a nemzettársak iránti tisztelettel próbáljátok meg a továbbiakban a levelezést!
Ne egymás csépelése és megalázása legyen a téma, hanem a világosan érthetõ mondatok és a félreérthetetlen vélemények közlése a nemzetszolgálat érdekében.
Senki ne vitassa el a másik jogát a véleménye kilvánításra, de azt megfontoltan, s határozottan tegyük.
Ha így folytatjuk, akkor felszalámizzuk önmagunkat, s a bûnözõk politikai diktatúrája - tele szájjal fog majd - röhögni rajtunk!

Legalább mi ne ártsunk saját magunknak! Házik Zolit ismerem, s tudom róla hogy áldozatkészsége és bátorsága kimagasló. Ám nem gondolom, hogy Szabó úr ellenség, csak talán hirtelen és félreérthetõen fogalmazott!

Jusson eszünkbe Wass Albert verse:


Nemzetemet dúlta már tatár,
harácsolta török,
uralkodott fölötte osztrák,
lopta oláh, rabolta cseh.
Minden szomszédja irigyelte mégis,
mert keserû sorsa
istenfélõ nemzetté kovácsolta.
Becsület, tisztesség, emberszeretet
példaképe volt egy céda
Európa közepén!
Mivé lett most?


Gondoljuk meg tehát, hogy mivé is akarunk lenni!?
Részemrõl a Jobbik támogatása egyértelmû, ám ne feledjük el azt az igazságot, amit Széchényi István mondott ki: "a pártoskodás megosztja a nemzetet!" S, ha szívvel-lélekkel a Jobbik mellé állok is, de mindig szükséges a szabadsajtó és a szabad vélemény! Nem történhet meg a Jobbikkal az ami más pártokkal igen, hogy kialakítanak egy pártos sajtóhálózatot, mert az a pártokrácia és a tömegkommunikáció "saját célra" való hasznosítása lenne. Azért is kell a pártfüggetlen sajtó és pártfüggetlen civilmozgalom, hogy a Jobbikot támogatva rámutathasson: a Jobbik nem fasisztoid és nem nemzetiszocialista, hanem a többi párttal ellentétben - demokratikus!
A magyar nemzetnek szüksége van a jelen helyzetben: egy "becsület, tisztesség, emberszeretet" mentén politizáló pártra, s szüksége van egy ugyanilyen kondíciójú nemzetszervezõ civilmozgalomra vagy társadalmi önszervezõdõ közösségek mozgalmára, de a valódi szabadsajtóra, tömegkommunikációra is.(Ilyen pl. a nemzetihirhalo és a karpatiharsona is!)

Nekünk nem használna, ha olyan tisztességtelen eszközökkel dolgoznánk, mint a megnyomorítóink! Sõt, csak gyanússá válnánk a sokszor és sokféleképpen becsapottak, és a különbözõ módon agymosottak számára. Azt mondanák, hogy ezek is olyanok mint a többi párt!
Nekünk akkor lesz gyõzelmünk, ha nem az õ módszereiket alkalmazzuk!


Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor S


A Kárpáti Harsona munkatársa és a Magyar Nemezeti Bizottság tiszteletbeli elnöke