Bene Gábor : CIGÁNYVÉDÕK vagy RASSZISTÁK a HATALOMBITORLÓI?



CIGÁNYVÉDÕK vagy RASSZISTÁK a HATALOMBITORLÓI?




A kérdést önnek kell eldöntenie kedves olvasó.


Hiszen az utóbbi 18 esztendõben láthatóvá váltak azok az anomáliák, amelyek a cigányság beilleszkedését a termelés munka és versenyszférájába megakadályozták, s a magyar társadalom számára egy eltartott, élõsködõ nációként jelent meg. Amikor azonban a „liberális” belügyminiszter elindította a lavinát a megélhetési bûnözés feltalálásával, akkor jelentkezett igen erõteljesen a cigánytársadalomban egy szinte mesterségesen kialakított ún. Roma réteg.


Ezek a beilleszkedés, (nem beolvadás!) s az európai normák betartása helyett a bûnözés útját választották – lehet nem is tehettek egyebet -, s így keserítették meg a vidéki magyarság életét a folyamatos lopások, rablások és erõszakoskodások elkövetésével. Ezek a bûnelkövetõk pedig elõszeretettel hivatkoztak a ROMA származásukra, amely a belügyi szerveknél - különösen Kuncze idõszakában, de ma is - bizonyos fokig védelmet is biztosított nekik.


Bizony ma sem esne a közszolgálati médiában egyetlen egy szó sem a romabûnözésrõl, ha a legutóbbi áldozatok nem külföldi állampolgárok lennének, hanem magyarok. Sõt, ha a román és szerb sajtó nem kapja fel az ügyet és nem mondja ki világosan, hogy az elkövetõk ROMÁK, akkor ma sem lenne ez téma, mert az álságosság takarójával letakarnák az elkövetõk hovatartozását. Pedig ez önmagában rasszizmus, mert a külsõ rassz jegyek alapján kerül hátrányba a magyarság, hiszen még azt hihetné a világ, hogy magyarok mészárolták le a román sportolót. S akkor azt is elhinnék, hogy szerb és horvát társát is õk késelték meg, valószínûleg a Gyurcsány által oly sokszor hangoztatott: idegengyûlöletük miatt! (S, milyen jól jött volna egy ilyen akció neki!)


Én még soha nem sértõdtem meg azon, ha valaki magyarnak nevezett! Elõfordult, hogy magyaroztak a cigányok, de én ezt nem sértésnek, fasizmusnak, rasszizmusnak, szélsõségesnek, hanem természetesnek vettem. Hiszen magyar vagyok. Az más, ha megsértik õsi jelképeinket, megsértenek magyarságomban, nemzeti hovatartozásomat kigúnyolják vagy lenézik. Ezen utóbbi cselekedetek szerintem a tudatos rasszizmus jelei, ami felismerhetõ a hazai politikai osztály és a mi adóforintjainkon kinevelt – de idegen érzelmû - értelmiség háza táján. Az oka pedig, a megosztás elõsegítése. S jól tudják, hogy a megosztás csak akkor lehetséges, ha éket tudnak verni közénk, s egy ilyen ék szerintük a cigányság is. Természetesen õket szintén megosztották azzal, hogy romapolitikát hirdetnek, s egyes vezetõiknek „lenyúlási” lehetõséget adnak, s a többségük nyomorog.


Az integrációs cigány politika óriási kudarcot vallott és leleplezõdött a politika minden mesterkedése a tények elhallgatása kapcsán. Most nyilvánvaló lett a politika hazudozásai ellenére is, hogy a közvetlen segélyezésen alapuló megközelítés nem tartható fenn tovább, mert növeli a cigányság nyomorát, kiszolgáltatottságát és rontja beilleszkedési esélyeit. A teljesítmény nélküli segélyezésnek erkölcsi romboló hatása is felismerhetõ lett és az „ingyen” segély határozottan erõsíti a cigányok „parazitizmusával” kapcsolatos, egyébként sajnos jogosnak mondható elõítéleteket is. Tehát a becsületes cigányságnak sem érdeke tovább fenntartani ezt, hanem a munka világába való visszatérés az igazi érdeke. Ezt viszont a válságra való folyamatos hivatkozással a kormány mindig el fogja odázni, s így folyamatosan fenntartja a feszültséget az országban.
„A megélhetés feltételeinek romlása vonzóbbá teheti azt a szélsõséges demagógiát, amely a kisebbségeket hibáztatja a gondokért: az elmérgesedõ elosztási viták egyre erõsebb etnikai színezetet kaphatnak” írja egy politikailag korrekt újság. Csupán az a gond, hogy szokás szerint hamis a beállítás, mert mi „állítólagosan szélsõségesek” nem a cigányságot hibáztatjuk, hanem a politika által irányított rendõrség tehetetlenségét, s a jogok liberalizmusát!


Amíg csak a miskolci cigányvajda mondja ki az igazságot és a jogvédõk hisztériásan sikoltoznak a helyesen: „romabûnözés” kifejezése ellen, addig sajnos a cigányság egészére vetülnek a cselekmények árnyai. Minden rendes cigányembernek javaslom tehát, hogy határolódjon el a romabûnözéstõl és jelentkezzen önként közmunkára a helyi önkormányzatoknál, s egyetlen percig ne vegyen fel tovább segélyt csak akkor, ha annak ellenértékét ledolgozta.


(Ez értelemszerûen vonatkozik ez minden más népcsoportra, így a magyarra is, mert nem lehet tovább alkalmazni az igazságtalan pozitív megkülönböztetést!)


Ha tehát a magyar cigányság hajlandó a roma, azaz ember szót - ami etnikumot nem jelez -, bûnözõ emberként értelmezni, akkor helyre állhat a rend és akkor együtt követeljük majd a romapolitika megszüntetését, és a „romakormány” távozását a börtönbe. Addig pedig: Adjon az Isten…..



Dr. Bene Gábor S.





A most következõ írás a humor kategóriájába tartozik még ma….





18 pontos kormányterv a romák védelmében


BEVEZETÉSRE KERÜLÕ KORMÁNYINTÉZKEDÉSEK

Az utóbbi napok sajnálatos eseményei miatt (miskolci fõrendõr cigányozása, a sarkadi Tesco lopások miatti bezárása és a Boldogon történt tûzoltónyugdíjas-búcsúztatón kitört tömegverekedés) az alábbi 18 pontos cselekvési programot dolgozott ki kormányunk az SZDSZ-szel karöltve.

1. Ha valakire rámutat az utcán egy cigány honfitársunk, haladéktalanul adja át minden értékét! Az igazi jogkövetõ ekkor lefejel egy közeli oszlopot vagy falat, hogy összeverésünkkel ne kelljen fáradoznia roma barátainknak.

2. Az ELMÜ köteles biztosítani a zavartalan áramlopásokat és biztosítani ezen honfitársainknak a biztonságos hozzáférést villanyóra nélkül.

3. Minden körzeti erdészet köteles kiállítani korlátlan fakitermelési engedélyt és átadni a helyi cigány kisebbségi önkormányzat képviselõinek a falopások elkerülése végett.

4. Aki bármilyen összetûzésbe keveredik cigányokkal (közlekedési vagy tettenérési) azonnal legyen öngyilkos, így szegény cigányoknak nem kell agyonverni ezentúl senkit.

5. Minden családi rendezvényre adjunk meghívót 50 fõ részére a helyi cigány önkormányzatnak, így elkerülhetõ lesz, a hívatlanul beállító romák tömegverekedése. Ugyanez vonatkozik a vállalati rendezvényekre annyi különbséggel, hogy a meghívottak száma150-500 fõ között kell lennie.

6. Nyíljanak „ROMA MARKET"-ek! Itt csak cigányok vásárolhatnak, mert nem lesz pénztár. Így nem kell többé a fárasztó lopásokkal tölteniük idejüket.

7. Minden 80 évét betöltött honfitársunk adja át ingóságait és ingatlanját a helyi cigányságnak! Ezután köteles öngyilkos lenni. Itt az igazi jogkövetõk megszurkálják magukat, esetleg kinyomhatják a szemüket, az asszonyok pedig tegyék szabaddá nemi szervüket, hogy az arra járó cigány fiataloknak ne kelljen erõszakot alkalmazni.

8. Ne zárjuk többé ajtajainkat! Mindenünk, amink van, a cigányokat illeti. Aki ezt nem így gondolja, rasszista, antiszemita;…etc.

9. Lányaink, asszonyaink ellenkezés nélkül engedjenek a cigányok minden szexuális kívánságának! Így nem lesz többé erõszakos közösülés és ebbõl egy esetleges gyilkosság.

10. Újra dízelesítjük vasútvonalainkat, a HÉV és villamos hálózatot. Az így lebontott felsõ vezetékeket átadjuk a helyi cigányoknak, mert úgyis õk vinnék el.

11. Minden vállalkozó köteles védelmi pénzt adni a cigányvajdáknak. Ezt amúgy a pénzügyminiszterünk gyermekeitõl tanulták a romák.

12. Duplájára emeljük a segélyeket és az adókat. Elõzõeket az utóbbiból fedezzük, így nem terheljük szegény cigány barátainkat.

13. A cigánytelepek felszámolására elkülönített milliárdokat a duplájára emeljük és közvetlenül szétosztjuk a romáknak, mert a kapott lakásokat úgyis eladják és visszaköltöznek a cigánytelepre. Ehelyett legyenek ROMA LAKÓPARK-ok. (közvetlenül a roma-marketek mellett)

14. Nem szabad többé cigányt megbuktatni az iskolákban. Így lesznek végre cigány orvosok, ügyészek, mérnökök.

15. Mindenkinek kötelessége utálni a Magyar Gárdát és mindent, ami MAGYAR!

16. Legyen 5 éven belül cigány miniszterelnök!

17. Legyen minden parlamenti képviselõ cigány.

18. Minden magyart börtönbe!

****

Hogy hangzik a "Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja" modern, aktualizált változatban – különösen most, pár nappal a veszprémi vérengzés (cigányok késeltek gádzsókat) után?

"Nem hörög a paraszt, ha a kés nem szúrja!"




Ismeretlen szerzõ