A fõhazug újabb trükkjei.



A fõhazug újabb trükkjei.



Az, ami a magyarországi politikai színházban zajlik, egy felháborítóan arcátlan tétlenkedés, valamint állandóan hazudozó össze-vissza nyilatkozgatás a túlélés érdekében, s a globalisták kiszolgálását elrejtendõ. Most a magát miniszterelnöknek képzelõ fõhazug éppen úgy véli, hogy a jövõben erõs, hatékony és cselekvõképes államra lesz szükség, amely feladja a szektorsemlegességet, helyette egyértelmû prioritásokat határoz meg. Érdekes, eddig ennek pontosan az ellenkezõjét mondta. Azt is kifejtette, hogy: nem elég kizárólag külföldi tõkebefektetésre épülõ modernizációs politikát folytatni, nemzeti erõforrásokra jobban támaszkodó gazdaságpolitika kell. Érdekes, eddig ennek is pontosan az ellenkezõjét mondta.


A politikai paprikajancsi elárulta nekünk, az MSZP-nek olyan vezetõkre van szüksége, akik a közösen megalkotott és közösen elfogadott politikáért, hajlandók megküzdeni és szerepelni. Ezzel persze a saját szereplési mániáját kívánta megideologizálni és a médiabutításra épülõ ál-szocialistáknak a jövõtõl való rettegését próbálta tompítani, valamint a globalista pénzhatalom parancsait átszínezni: közösen megalkotott és elfogadott „színpadiasan szocialista” politikává.


Az is érdekes ahogyan „betrükközte” a köztudatba, hogy a jövõben még intenzívebb törvénygyártásba kezdenek. Szerintem meg kell felelniük a háttérhatalom kézivezérlésének. Íme:


„a kormány kötelessége, hogy a parlamenthez forduljon, ott elemezze a helyzetet, azt megértesse az emberekkel és a kijelölt cselekvési irányoknak megfelelõen, néhány héten belül konkrét törvénytervezeteket készítsen” Gyurcsány (vagyontalan) Ferenc elmondta azt is, hogy új nemzetstratégiát kell az ország számára alkotni (globális parancsra), s ez többet igényel, mint „silány sajtótájékoztatókat, szokásos politikai viaskodást”. Ezzel próbál a látszatellenzék részére kényszerhelyzetet teremteni a „szellemi nagykoalíció” megalakítására. Ám ez a macska-egér játék már kezd, nagyon unalmassá válni a gondolkodó magyarság számára.



A félkegyelmû fõhazug fél éve éppen arról beszélt, hogy nem akarja az általános forgalmi adót emelni, mert az fõként a szegényeket sújtaná. Most pedig elmondta, most sem akarja emelni, de nincs elegendõ más forrás az szja- és a tb-teher csökkentésére. Kifejtette azt az épületes marhaságot, hogy a mostani recessziós környezetben bármelyik adót csak úgy tudják csökkenteni, ha más adónemet ezzel egyidejûleg növelnek. Arra nem is gondolhat „õfelsége”, hogy a kormányzati luxust, a miniszteri fizetéseket, illetve a feleslegesen kormányon maradásának kiadásait – lemondásával – azonnal, szinte a nullára lehetne csökkenteni.
Vannak alakításának szebb részletei is. Ilyen például az álellenzék vezérére tett megjegyzése: „Orbán nem mumus, akivel ijesztgetni kell az országot, hanem a nemzeti radikalizmust, a tekintélyelvû antidemokratizmust és a fundamentalista konzervativizmust megtestesítõ és azzal reálisan fenyegetõ politika elsõ számú vezetõje” - állította, de azt nem említi, hogy a fundamentalista konzervativizmust megtestesítõ Bush elnökök leghívebb kéznyalogatója éppen õ volt Európában. Azt is végképp elfeledte, hogy a tekintélyelvû antidemokratizmust pedig, éppen az õ választási hazudozása, a polgárok megtévesztése és a hatalombitorlás szemkilövetõ megvédése valósította meg. Orbán Viktort nemzeti radikalizmussal megvádolni akkor, amikor a Liqud-ot testvérpárttá fogadta és Simon Perez Magyarország felvásárlására tett „viccelõdését” szó nélkül hagyta, végül is nem túlzás, ha egy másik nemzet radikálisaira gondolt. Ilyenkor a gyerekkori játék jut eszembe:”ez mind te vagy, de én mi vagyok?”


A hatalombitorló miniszterelnököt nem zavarja a pártjában megjelenõ fajgyûlölet és kemény rasszizmus sem. Anno a „cuslág” ügy sem kavart nagy vihart, hanem csendben elintézték. Dõry Miklós az MSZP önkormányzati képviselõjének antiszemita kijelentése, sem kavart nagy vihart, sõt Pásztor Tibor MSZP-s politikus ,,díszzsidózása" pedig végképp nem antiszemitizmus, csupán a kettõs mérce konkrét bizonyítéka, mint a gyõri eset is. A Pádár László gyõri MSZP-s önkormányzati képviselõ által kezdeményezett "Cigány Gárdát" ugyanis rasszista jellegû szervezõdésnek kellene végre minõsíteni, mert a Magyar Gárdától csak a bûnözõknek lenne félnivalója, de egy „köztörvényes bûnözõ” által vezetett és rassz alapján szervezett gárda veszélyes lehet az egész társadalomra. Ez a szélsõbaloldali bolsevizmus átöltözött pártjában nem szokatlan ugyan - de mint kormánypárt -, kötelessége lenne a törvénynek érvényt szerezve megakadályozni a bûnözést és a parlamenti „törvénygyártás” során nem segédkezet nyújtani hozzá! Abba kellene hagyni az általuk gerjesztett gyûlöletkeltést, s ne egy militáns szervezet létrehozásával próbálkozzanak, mert ez „az oszd meg és uralkodj” elvére épülõ technika nyílt megvalósulása és a polgárháborús helyzet kiélezõdését fogja magával hozni! A törvények betartása rájuk is kötelezõ? Akkor inkább a gazdaság és a munkanélküliség problémáját kellene végre megoldani, hiszen ezt többször megígérték már! Az úgynevezett „válságkezelés” hónapok óta folyik, de valójában csak az ország végleges eladósítása történt meg és a tanácskozások halmaza csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet a milliárdossá gazdagodottak ötlettelenségérõl. Amint az látható: õk csak a közvagyonból való ingyen meggazdagodás témakörében és a naponta változó irány „modernizációs szövegében” jók, a válságot csak gerjeszteni tudják, megoldani nem.


A magyar államcsõdre – amelyet a tolvajlásban érdekeltek készítettek elõ -, nemrégiben megérkezett (ráadásként) a világválság szele is, amelynek roppant terheit arra a magyar nemzetre kívánják áthárítani –inflációval-, amely a legkevesebb mértékben sem felelõs érte.


Most jól jön, hogy a kormány embereivel van tele a „független” jegybank, bár a gazdaságot is tönkretették már, s így nincs valóságos árú, vagy munkafedezet a pénzünk mögött. A fõripacs eközben aggódik Anyukája gázszámlájáért, s az infláció bepörgeti majd az ÁFA bevételeket az állam kasszájába. Ezzel megoldódik a helyzet, hiszen velünk fizetteti ki a marhaságainak és a lopásainak az árát. Milyen jó dolog hatalomban lévõ politikusnak lenni!


Senki nem vonhatja felelõségre, senki nem kérdezheti meg: Feri mit írtál az adóbevallásodba?


Az, hogy a cégeitõl évente kapott 114 millió osztalékból még egy kis bankbetétre sem tellett,
valószínûsíti, hogy külföldi bankoknál dugja el a pénzét, amirõl úgy gondolja, hogy nem bukhat le, ezért be sem vallja. A gazdagság nem szégyen akkor, ha tisztességgel, munkával, szorgalommal és tehetséggel szereztük, de ha hazugsággal, bûncselekménnyel, akkor igen.


Vajon hova költheti el az évi 114 millió forintot és azokat a lobbi pénzeket, amelyek az õ pozíciójában nem lehetnek szerények?


És még hol vannak azok a tranzakciók, amik a helyzetükbõl fakadó (benfentes) információk felhasználásából származnak, akár a saját tulajdonú cégeknél, akár a „haverok” által üzemeltett vállalkozásoknál.


A bevallásban az szerepel, hogy: " Az országgyûlési képviselõvel közös háztartásban élõ gyermek: Gyurcsány Tamás, Gyurcsány Anna" viszont a szerény képességû szóvivõ szerint:


"Vele egy háztartásban él a két házasságból származó négy gyermeke, valamint húga lánya, Anita, valamint anyósa, Apró Piroska is"


Ha már magyarázkodni kell, az kínos, de azon nem érdemes filózni melyik hazudik, mert valószínûleg mindkettõ, hiszen ebben a színházban kell tudni rögtönözni! Én csak arra várok, hogy: mikor jön a színpadra az adóellenõr és ki fogja majd alakítani?


Mert az nem lehet, hogy csak kisebb tisztáldozatot hozzon a kormány, hiszen már nagy az elégedetlenség. Ilyenkor szokták azt játszani a politikai színészek, hogy a rendezõ kijelöli az „ügyelõt”, hogy fedezze a legsárosabb táncos komikust és vigye el a balhét, a színpadon lejátszódó bírósági tárgyaláson. Most éppen Gyarmati Mihály lett az ügyelõ és így, az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei irodavezetõjét elítélték felfüggesztett szabadságvesztésre.


A kétrendbeli hamis tanúzásra való felhívás (ez komoly!) bûntette miatt született ítélet, a következõ: egy év szabadságvesztésre és 300 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a bíróság, és az ítélet végrehajtását három év próbaidõre felfüggesztette.
A védekezésében az „ügyelõ” a társadalmi szerepvállalását is megnevezte enyhítõ körülményként, de a bíróság szerint: ilyen tisztségben lévõ személytõl „fõként elvárható lenne, hogy ne kövessen el ilyen bûncselekményt”. Mikor szólítják fel erre a nagyhalakat is?



Szeged, 2009.02.04. Dr. Bene Gábor a Kárpáti Harsona fõmunkatársa.