Interneten a jólértesültség!


Interneten a jólértesültség!



Mottó: Az a baj világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak,


az okosok pedig tele vannak kételyekkel.



Mostanában olvastam valahol (beütöttem a keresõbe a nevem!)az interneten magamról és meglepõdtem, mert nem értem a kritika lényegét. Nálam nincsenek ugyan címek, de tudom hol van az a néhányszáz cím amit kaptunk és Gonda László valóban nem tudja. Használni persze nem lehet és nem csak személyiségi jogok miatt, hanem a pénztelenség okán. Sajnos nincs arra a nemzeti oldalon senkinek pénze, hogy heti vagy havi hírleveleket postázzon hagyományos módon, s értelme sincs mert van internet!


Ha viszont a „kockás füzetrõl" kérdez valaki, akkor megáll a tudományom, mert nem is emlékszem ilyenre. (bár ettõl még létezhet!)


A felvételeket pedig az ún. Forradalmi Nemzeti Bizottmány vezetõsége bízta Balogh Bélára. Talán tõle kellene érdeklõdni, mert egy idõben mintha árusította volna a másolatokat. Ám hogy a feltett kérdésre is válaszoljak: (hova vezet Dr. Bene Gábor?)


Remélem a Nemzeti Hírháló, a harcter.hu vagy a www.kter2006.extra.hu internetes újságok jó irány és én másokat, de magamat is ez irányba vezetem! A kritika, amely a személyes képességeimre vonatkozik, az valószínûleg helytálló. Ám én soha nem voltam vezére a Kossuth térieknek, én csak szolgálatot láttam el alázattal és nemzeti elkötelezettséggel. A kedves szerzõ nem kimél az észosztástól sem amikor ezt írja: "Aki ellene van a pártoknak, bármilyen okból, az minek jön egy pártba, „osztani az észt"? Én nem mentem pártba, s ha ott voltam akkor hívtak! Észt osztani mások szoktak, s a tömegoszlatónak titulált gondolataimat pedig inkább el kellene olvasnia a kritikusomnak, mert én Kállay Bénivel együtt vallom:tiszteletben tartani egymás nézeteit, meghallgatni az ellenkezõ véleményt, arra, ha lehet okokkal felelni: ez az egyedüli mód. Nem elég az idegen, sõt ellenkezõ nézetek meghallgatása, szükséges még, hogy saját véleményünk felett is folyamatos ellenõrzést gyakoroljunk"


Éppen ez a nyitottság vezetett arra, hogy a Jobbiknak együttmûködést ajánlva segítsük a munkájukat, persze szigorú megállapodás keretében. Talán éppen a szerzõ hívta fel írásával a Közvagyon Résztulajdonosainak (köztük nekem is) a figyelmét arra, hogy a pártkatonák milyen elfogultak lehetnek minden gondolattal szemben, amely nem a saját pártjuktól ered. (köszönjük a figyelemfelhívást de a kritikát is, amely elõre visz)


Mindenesetre közzéteszem az észrevételeimet, mert én nem akarom senkinek megmagyarázni, hogy miért nem játszottam a a Kossuth téren porondmesteri szerepet, hiszen aki vak az nem észleli a színek varázsát …….


Szeged.2008.12.10. Dr. Bene Gábor S.