HÍRHÁLÓ hírlevél

CIVILEK A BÉKÉÉRT - TÜNTETÉS BUDAPESTEN
A civilekhez egyik párt sem csatlakozik
2022.03.04 koronaigazsaga

Az elszántan tiltakozó nemzetiek újabb tüntetést tartanak, amihez érdekes módon egyik nagyhangú párt sem csatlakozik most sem!

Március 6. 17h-tól az Usa nagykövetség előtt, a Szabadság téren!

CIVILEK A BÉKÉÉRT -TÜNTETÉS BUDAPESTEN

Mindenkit várunk,aki ellenzi az Újvilágrend háborúját az önrendelkezési jog ellen!

Követeljük hogy az USA és az EU azonnal állítsa le a NATO fegyverszállítását Ukrajnába! Követeljük, hogy az ENSZ békefenntartókat küldjön, ne az agressziót támogassa, mert nem ez a dolga!

A megoldás Ukrajna semlegessége és a népek önrendelkezési jogának elismerése az ENSZ alapokmánya szerint, minden esetben és területen, ahol ez eddig felmerült!

Követeljük a szaknciók azonnali visszavonását is, mert arra senki sem hatalmazta fel az EU-t, hogy hatalmi érdekből gazdasági és pénzügyi válságba taszítsa az államokat!

Követeljük Kárpátalja semlegességét és autonómiáját, mert ez nem az ő háborújuk, de a miénk sem! A béke és semlegesség érdekében követeljük Magyarország azonnali kilépését a NATO és EU tagságból a további károkozás elkerülése érdekében, mert ez már az életünket veszélyezteti!

Nem akarunk háborút!

Az ENSZ feladata a békefenntartás, nem a háború,és az agresszió támogatása az önrendelkezési jog elnyomásával!


Az USA nak és az EU nak semmi köze Ukrajnához, a beavatkozásuk és a szankciók minden jogalapot nélkülöznek!

Azonnal állítsák le a fegyverek bejuttatását Ukrajnába, ha valóban békét akarnak! Az esztelen, őrült szankciókkal csődbe juttatják a gazdaságot, emberek millióit taszítanak az éhezésbe, kilátástalanságba az elszabaduló infláció miatt, amiért sem az EU, sem az USA nem vállal felelősséget! Ugyanazt teszik, mint a világjárvánnyal, semmibe vesznek mindent, ahogy egymásra licitálva vezették be az embertelen kényszert és szankciókat akkor még csak az oltatlanok ellen! Most ugyanez az őrület szabadult el Oroszországgal szemben!?

Az egyetlen megoldás a békés rendezésre Ukrajna semlegessége, szemben az azonnali EU és NATO felvételével, mert ha nem így lesz, abban a pillanatban háborúban állunk Oroszországgal! A lakosság nem akar háborút, nem akarunk inflációt, nyomort, munkanélküliséget!

Az önrendelkezési jogot ismerjék el, minden téren, - az ne csak papíron létezzen!

Helyre kell állítani a felbomlott jogrendet és emberi értékrendet! Nem kérünk az USA világhatalmából,sem az Egyvilágrend-ből! Elég volt abból, hogy a fejünk fölött döntenek a sorsunkról és sorra megszüntetik a jogainkat!

Emberi jogainkkal élve, emberként akarunk létezni, nem puszta "humán erőforrásként" egy Új Világrendben!

A fordulópont elérkezett, az ukrajnai háború megmutatta a Hatalom minden emberi jogot és értéket felülíró tervét az Emberiséggel! A világ népei, és mi, magyarok is, békében, és biztonságban akarunk élni,nem örökös veszélyben a hatalmat elbitorlók egymás közti harcaiban szenvedve tovább a megsemmisülésig!

ÁLLJUNK KI A BÉKÉÉRT ÉS AZ IGAZSÁGÉRT, A FÖLD NÉPEINEK, ÉS A SAJÁT ÖNRENDELKEZÉSÜNK JOGÁÉRT!

Csibi Barna népszavazási kezdeményezése a székely népirtásról

A népszavazási kezdeményezés kérdése így hangzik:

"Akarja-e Ön, hogy Magyarország jogszabályban ismerje el az 1764 január 7-én, Madéfalván a székely etnikumú civil lakosság ellen az osztrák császári hadsereg által elkövetett, több, mint 200 halálos áldozatot követelő tömeggyilkosságot, mint népirtást?"


Az Orosz Szövetség Nagykövetsége Kanadában
mail: info@rusembassy.cawww.canada.mid.ru
www.twitter.com/RussianEmbassyC
március 1., 2022

NAGYKÖVETSÉGI NYILATKOZAT

Oroszország folytatja különleges katonai műveletét Ukrajna demilitarizálása és denacifikálása érdekében. Az orosz hadsereg nem szállja meg az ukrán területet, és minden intézkedést megtesz a civilek életének és biztonságának megőrzése érdekében. A csapások kizárólag katonai létesítményeket érintenek, és kizárólag nagy pontosságú fegyverekkel hajtják végre.

Példátlan hullámnak vagyunk tanúi, amely a legyek, hamis hírek, elferdített és gyártott tények, amelyek célja, hogy hiteltelenné tegyék a cselekedeteinket. A Goebbels-féle nyugati propaganda kiszámítható. Ebben nem lehet bízni. A kanadai közvéleménynek ezt meg kell értenie.

Az igazság más. Az ukrán fegyveres erők és az olyan neonáci csoportok, mint az "Azov", a "Rightsector" és mások által elkövetett emberiség elleni bűncselekmények és a nemzetközi humanitárius jog megsértése. Erre számos bizonyíték áll rendelkezésre a forrásokban.

Az ukrán fél többszörös rakétarendszereket és tüzérséget telepít lakóépületek, kórházak, iskolák és óvodák udvarára. Az Ukrán Fegyveres Erők, a nacionalista és a náci-náci csoportok a polgári infrastruktúrát és a lakosságot használják pajzsként.

Az ukrán hatóságok és nyugati patrónusai brutális és emberi áldozatokat követnek el annak érdekében, hogy Oroszországra hárítsák a felelősséget. A teljes felelősséget a pusztításért és az ártatlan áldozatokért a kijevi rezsim viseli.

Az orosz hadsereg sem az ukránok, sem az ukránok ellen nem harcol. A feladat, hogy Ukrajnát megtisztítsák a nácizmustól és demilitarizálják, teljesülni fog. A népirtásért és a Kijev által a saját népe ellen indított 8 éves háborúért felelősek, akiket a Nyugat csendben figyel és gyakran bátorít, igazságszolgáltatás elé fognak kerülni. Oroszország nem háborút kezd, hanem háborút indít.


Videó: Ez mindent megmagyaráz az ukrajnai háborúról. BBC és CNN
Ezt nem teszik közzé a mainstreamben, mert nem tudják kezelni az igazságot.


Videó: Vlagyimir Putyin az új világrend ellen? Ez tényleg igaz lehet? Íme, a BIZONYÍTVÁNY, hogy így van
Érdekes videó, de Putyin nem egy ártatlan fehér galamb. Oroszország szövetségese a The CPR-nek, amely a társadalmi hitelpontszámok és a központosított digitális valuta révén a népességszabályozás legnagyobb támogatója.


Kapcsolódó:
Tovább a cikkhez
Oroszország négy új vakcinafejlesztő központot hoz létre
Oroszország négy új vakcinafejlesztő központot hoz létre
Oroszország idén négy technológiai platformot hoz létre az új fertőzések elleni biztonságos és hatékony vakcinák gyors kifejlesztésére - jelentette ki Tatjana Golikova miniszterelnök-helyettes keddi orosz kormányülésen. Golikova közölte, hogy a létesítményeket az Egészségügyi Pajzs szövetségi projekt keretében hozzák létre, amelynek célja az egészség megőrzése és a fertőzésvédelem. A tisztségviselő beszámolója szerint ennek jegyében hét gyorstesztet fejlesztettek ki ötféle fertőzés egy órán belüli diagnosztizálására, ezek közül négynek már gyártása is megkezdődött. A PCR-diagnosztikai központok kapacitását a miniszterelnök-helyettesek szerint megnövelték, aminek köszönhetően lecsökkent az új koronavírus kimutatásához szükséges idő. Kidolgozták az egyes iparágaknak a járványkörülmények közötti működésére vonatkozó szabályozását is.

Tovább a cikkhez
Egyre több ország engedélyezi vagy használja már sikerrel az orosz és a kínai vakcinát
Egyre több ország engedélyezi vagy használja már sikerrel az orosz és a kínai vakcinát
Az orosz Gamaleja Intézet vakcináját, a Szputnyik V-t eddig világszinten több mint 25 ország engedélyezte, ez a szám pedig folyamatosan nő. A kínai Sinopharm cég BBIBP-CorV nevű oltóanyagát 13 ország engedélyezte. A Szputnyik V vakcinát a legnagyobb számban eddig Indiának adta el, mintegy 100 milliós nagyságrendben. Új-Delhi ezenkívül az orosz vakcinaforgalmazóval már szerződést is kötött a védőoltás indiai gyártásáról. A tervek alapján 2021-ben 300 millió Szputnyik V vakcinát fognak gyártani Indiában. Mexikó az orosz gyártótól 7,4 millió adag vakcinát tervez vásárolni 2021 februárja és áprilisa között. Világszinten eddig több mint 25 országban hagyták jóvá a Szputnyik V alkalmazását, ezek Oroszország és Magyarország mellett a következők: Algéria, Argentína, Örményország, Bahrein, Fehéroroszország, Bolívia, Bosznia-Hercegovina, Kazahsztán, Észak-Macedónia, Guinea, Irán, Libanon, Mexikó, Mongólia, Mianmar, Nicaragua, Pakisztán, Paraguay, Szerbia, Törökország, Tunézia, Türkmenisztán, Egyesült Arab Emírségek és Venezuela. Továbbá a független államnak nem tekinthető Palesztina vezetése, az úgynevezett Palesztin Hatóság is jóváhagyta az orosz vakcinát.

Tovább a cikkhez
Nem javasolták az orosz vakcina engedélyeztetését az OGYÉI által felkért szakértők
Nem javasolták az orosz vakcina engedélyeztetését az OGYÉI által felkért szakértők
Az orosz vakcina a szakértők negatív véleménye ellenére kapta meg a magyar engedélyt. A szakértők nem javasolták a vakcina engedélyét, mert fontos adatok hiányoztak vagy ellentmondásosak voltak a dokumentumban. Ezek szerintük tisztázásra szorultak volna. "A kérdésében megfogalmazott állításokat nem tudjuk megerősíteni. Tájékoztatni szeretnénk, hogy az engedélyezési folyamat a nemzetközi normáknak megfelelően történt, hatóságunk ugyanakkor a szakértői bizottságokban folyó munka részleteit, a szigorú titoktartási előírások következtében nem oszthatja meg a nyilvánossággal. A Szputnyik V vakcinát jelenleg az NNK szakértői vizsgálják. Az OGYÉI - az NNK szakvéleményének függvényében - támogatja a Szputnyik V vakcina felhasználását." - válaszolta az intézet.

Tovább a cikkhez
Oroszországban még a boltba belépéshez is védettségi igazolványt kötnének
Oroszországban még a boltba belépéshez is védettségi igazolványt kötnének
Az orosz kormány törvénytervezetet terjesztett be a védettségi QR-kód használatáról
Az orosz kormány törvényjavaslatot terjesztett be a parlament alsóházához a koronavírus elleni védettséget igazoló QR-kód használatának bevezetéséről a távolsági közlekedésben és nyilvános rendezvényeken. A kabinet a QR-kód használatát 2022. február 1. és június 1. között kívánja jogszabályban előírni. A változás csak a felnőtt lakosságra vonatkozik majd, és a távolsági közlekedés mellett a gyógyszertárakra, valamint az élelmiszert és alapvető árucikkeket árusító üzletekre fog kiterjedni. A tervezet szerint "a polgárok nyilvános rendezvényekre, kulturális intézményekbe, közétkeztetési és kiskereskedelmi üzletekbe csak védőoltást igazoló QR-kód, gyógyultsági igazolvány vagy a védőoltás alóli orvosi felmentés felmutatásával léphetnek be". A február 1-jéig tartó átmeneti időszakban, amelyben a lakosok a kormány reményei szerint megkapják a védőoltást, és beszerzik a szükséges okmányokat, elegendő lesz a negatív PCR-teszt felmutatása is.

Tovább a cikkhez
Szakértő: Bekövetkezett, amit Vlagyimir Putyin a legkevésbé szeretett volna
Szakértő: Bekövetkezett, amit Vlagyimir Putyin a legkevésbé szeretett volna
A NATO-csapatok mozgósítása és az Ukrajnának küldött fegyverszállítmányok új fejezetet nyitottak az orosz-ukrán háborúban. Erről a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója, Wagner Péter nyilatkozott.
Wagner Péter felidézte: a NATO pénteki rendkívüli online csúcstalálkozójának legnagyobb eredménye az volt, hogy aktiválták az úgynevezett NATO Reagáló Erőket (NATO Response Force, rövidítve NRF), amit épp az ilyen helyzetekre találtak ki, de a 2002-es létrehozása óta erre még nem használták, csak kollektív védelem céljából, illetve humanitárius- és katasztrófahelyzetben, vagy épp egy olimpia biztosítására. Az NRF egy 40 ezer fős katonai erő, aminek az egységeit - melyek nincsenek állandóan együtt - a tagállamok ajánlják fel. A NATO döntése értelmében tehát most ennek egy - meg nem határozott - részét Kelet-Európába fogják küldeni.

Tovább a cikkhez
Az Egyesült Államoknak olyan nukleáris fenyegetésekkel kell szembenéznie Kína és Oroszország részéről, mint még soha
Az Egyesült Államoknak olyan nukleáris fenyegetésekkel kell szembenéznie Kína és Oroszország részéről, mint még soha
Charles Richard admirális, az amerikai stratégiai parancsnokság vezetője szerint az Egyesült Államok számára elengedhetetlenné vált, hogy egyszerre legyen képes védekezni Oroszország és Kína ellen. "Ma két olyan nukleáris képességekkel rendelkező közeli vetélytárssal állunk szemben, amelyek képesek arra, hogy egyoldalúan, a világ bármely területén, a nemzeti hatalom bármely eszközével bármilyen szintű konfliktust az erőszak bármely szintjére eszkaláljanak, és ez történelmileg jelentős" - mondta Richard március 1-jén a képviselőház fegyveres szolgálatok bizottsága előtt. Rámutatott, hogy míg tavaly áprilisban még csak a komoly aggodalom szintjén állt a Kína és Oroszország egyidejű elrettentésének szükségessége, addig ez az aggodalom "mostanra valósággá vált". "Ez az igény most már elengedhetetlenül szükséges".

Tovább a cikkhez
Amerikai B-52-es bombázók repülnek az Ukrajnával határos országban
Amerikai B-52-es bombázók repülnek az Ukrajnával határos országban
A B-52 Stratofortress repülőgépek nagy hatótávolságú "integrációs repülést" hajtottak végre - közölte az amerikai légierő Európában és Afrikában. A bombázók egy angliai bázisról szálltak fel, és Németország felé vették az irányt, hogy a közös terminális támadásirányítóként ismert amerikai és német csapatokkal együtt végezzenek gyakorlatot, akik a terepen lévő előretolt állásokból hívják le a csapásokat. A kiképzési küldetés keretében a NATO-szövetséges Romániával közösen tartották a gyakorlatot, amely Ukrajnával közös határon fekszik. A gyakorlatok "kritikus lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy integrálódjunk és gyakoroljunk szövetségeseinkkel és partnereinkkel, különösen ezekben a nehéz időkben" - mondta Jeff Harrigian tábornok, az amerikai légierő európai és afrikai parancsnoka és a NATO Szövetséges Légierő Parancsnokságának parancsnoka egy nyilatkozatban.

A SIRATÓFAL SIRATÓI..


Videó: Glenn Beck beszéde a konzervatív képviselőknek: Hogyan győzhetünk és állítsuk meg a nagy visszaállítást?

Konzervatív Partnerségi Intézet
Glenn Beck a House Freedom Caucus tagjaival és a konzervatív mozgalom vezetőivel beszélt a modern pénzelméletről, az inflációról, arról, hogy a vállalatok hogyan értékelnek téged ESG-pontszám alapján, hogyan lehet megállítani a Nagy Visszaállítást, mit szerettek az emberek Donald Trumpban, a kriptopénz és a Bitcoin fontosságáról. Glenn megoszt néhány történetet is a kommunizmusról, a szocializmusról, a kormányzati irányításról, és arról, hogyan tanulhatunk belőlük. Végül beszél Mitch McConnellről, Joe Bidenről, a mély államról, az oktatási minisztérium bezárásáról, a Fedről és a bankokról, a vagyon újraelosztásáról, valamint Oroszországról, Kínáról, Kanadáról és Németországról.


Videó: Vigano érsek szavai a kanadai kamionosokhoz

"...ez a disztópia az Új Világrend diktatúrájának létrehozását szolgálja és azt, hogy teljes mértékben kitörölje Urunk Jézus Krisztus minden nyomát a társadalomból, a történelemből és a népek hagyományaiból. [...] ne hagyjátok, hogy ezek a jogok arra az egyszerű követelésre korlátozódjanak, hogy szabadon beléphessetek a szupermarketekbe, vagy hogy ne kelljen beoltatnotok magatokat. Legyen ez egyben büszke és bátor követelés is a szabad emberekhez méltó elvitathatatlan jogaitokért."


Putyin azt mondja Trumpnak: "Elégetjük a szeme emetet". Biolaboratóriumok lerombolva

Vlagyimir Putyin gyakori kapcsolatot tartott Donald J. Trumppal, miközben orosz katonák, repülőgépek és hadihajók továbbra is bombázzák Kelet-Ukrajnát, és nem civileket, hanem a Nyugat által támogatott biofegyver-laboratóriumokat vesznek célba, amelyek úgy cikáznak a vidéken, mint egy gyerek összekötő puzzle - mondta egy Mar-a-Lago forrás a Real Raw Newsnak.

Forrásunk hangsúlyozza, hogy csak arról számol be, amit Putyin mondott Trumpnak; nem tanúsítja Putyin állításainak valóságtartalmát, és Trumpnak - mint mondta - még nem sikerült függetlenül ellenőriznie Putyin állításait.

Csütörtökön Trump állítólag egy harmadik telefonhívást is fogadott Putyintól, és azt mondták neki, hogy az orosz hadsereg 13 biofegyver-létesítményt semmisített meg Ukrajna-szerte. Némelyik földalatti volt, és többször is lecsaptak rájuk, hogy biztosítsák a megsemmisülésüket.

Putyin azt állította, hogy a Nyugat - az amerikai NIH, a francia Egészségügyi és Orvosi Kutatóintézet és a németországi Fertőzőkutató Központ - kutatási támogatások ürügyén dollármilliárdokat áramoltatott a laboratóriumokba. Azt állította, hogy bizonyítékokkal rendelkezik, amelyeket végül nyilvánosságra fog hozni, "amikor a világ hajlandó lesz meghallgatni".

Putyin szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tudott a laboratóriumokról, és kenőpénzeket kapott azért cserébe, hogy hagyta őket titokban és hivatalos felügyelet nélkül működni.

"Putyin elmondta Trumpnak, hogy többször figyelmeztette Zelenszkijt, hogy szerelje le a laboratóriumokat, még 2020 februárjában, és figyelmeztetett, hogy ő maga fogja ezt megtenni, ha Zelenszkij nem tesz eleget. Elismerte a kisebb járulékos károkat, de azt mondta Trumpnak, hogy Zelenszkij csak magát hibáztathatja, amiért veszélybe sodorta az ukrán népet" - mondta forrásunk.

Putyin Izraelt is megnevezte. Elmondta, hogy az izraeli egészségügyi minisztérium és a MOSSAD biolabort működtetett a Kígyó-szigeten, egy Ukrajnához tartozó földterületen, amely a Fekete-tengerben, a Duna-delta közelében található, és fontos szerepet játszik az ukrán felségvizek elhatárolásában.

Csütörtökön egy orosz Szláva-osztályú cirkáló megközelítette a Kígyószigetet, és figyelmeztette a lakosokat, hogy azonnal adják meg magukat, különben tüzet nyitnak rájuk. "Orosz hadihajó vagyunk, azt javasoljuk, hogy tegyék le a fegyvert, hogy elkerüljék a vérontást és az indokolatlan halálesetet. Legrosszabb esetben bombatalálatot kapnak" - folytatódott az oroszok figyelmeztetése öt percig. A megszállók válaszoltak: "Baszd meg, orosz hadihajó".

A Slava cirkáló tüzet nyitott, és addig püfölte és rombolta a sziget építményeit, amíg csak por és törmelék maradt a támadás nyomában. Túlélők nem voltak.

Putyin azt mondta Trumpnak, hogy a Kígyó-szigeten lévő biolaboratórium részt vett a levegőben terjedő veszettség egy olyan fegyveres típusának kutatásában, amely aeroszolizálva közel 100%-os halálozási aránnyal pusztíthatott volna a Földön.

"Biztosította Trumpot, hogy óvintézkedéseket tett annak érdekében, hogy garantálja, hogy minden kórokozót keményen és elég hatékonyan találjanak el ahhoz, hogy hatástalanná tegyék őket. Azt nem árulta el, hogy használt-e termobarikus lőszert, de ez valószínűsíthető lehetőségnek tűnik" - mondta forrásunk.

"Ne tévedjen, Trump elnök úr. Nem városokat támadunk. Ha így lenne, Kijevben több épületet is eltalálnánk, és nem lenne áram, víz, semmi. Felgyújtjuk a szemetet" - mondta állítólag Putyin Trumpnak.

Michael Baxter -
February 25, 2022
(Olvasónktól)



Zolo Petrovics: Ukrajna 1991 óta nem kért regisztrációt a határon, nehogy az ukrán állam létezzen

Az Egyesült Nemzetek Főtitkára azt mondta, Ukrajna 1991 óta nem kért regisztrációt a határon, nehogy az ukrán állam létezzen...
És semmit sem tudtunk róla!!!
04/07/2014

Meglepő nyilatkozatot tett Ban Ki-Moon ENSZ-főtitkár, amelynek közvetítését megtiltották az ukrán médiában és az interneten.
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén vitatták meg a két ország közötti konfliktust.
Onnan a következő következtetést vonták le:
Ukrajna 1991.12.25 óta nem jegyeztette be határait
Ukrajna határait az ENSZ nem jegyezte be szuverén államként.
Ezért feltételezhetjük, hogy Oroszország nem követ el jogsértést Ukrajna felett.
A CIS-szerződés szerint Ukrajna területe a Szovjetunió közigazgatási körzete.
Ezért senkit sem lehet hibáztatni Ukrajna határainak szeparatizmusáért és kényszer módosításáért.

A nemzetközi jog szerint az országnak egyszerűen nincsenek hivatalosan elismert határai.
E probléma megoldása érdekében Ukrajnának be kell fejeznie a szomszédos országokkal a határok lezárását, és a szomszédos országok, köztük Oroszország megállapodását kell megszereznie közös határukon.
Köteles mindent dokumentálni és szerződéseket aláírni az összes szomszédos állammal.
Az Európai Unió elkötelezte magát Ukrajna támogatása mellett ebben a fontos kérdésben, és minden technikai segítséget megad.
De vajon Oroszország aláír-e határszerződést Ukrajnával?
Nem, dehogy!
Mivel Oroszország a Szovjetunió jogutódja (ezt erősítik meg a nemzetközi törvényszékek határozatai a volt Szovjetunió és külföldi országok közötti ingatlanvitákról), azok a földek, amelyeken Ukrajna, Fehéroroszország található és Novorosszia belong Oroszországban vannak, és senkinek sincs joga hozzá!

Oroszország beleegyezése kell ahhoz, hogy ez külön terület legyen.
Alapjában véve Oroszországnak kellett kijelentenie, hogy ez a terület orosz, és hogy minden, ami ott történik, az Oroszország belügye.
Bármilyen beavatkozás Oroszország elleni intézkedésnek minősül.
Ezen az alapon törölhetik a 2014. május 25-i választásokat és a nép azt csinál, amit akar!
A Budapesti Memorandum és más megállapodások szerint Ukrajnának nincsenek határai.
Ukrán állam nem létezik (és nem is volt!)
Csak a háttérhatalom fő hadi-szálasa! Akkor milyen területen tartózkodik a NATO???
Hivatalosan Orosz területen!
(Olvasónktól)


Se nem oltunk, se nem tesztelünk, de lefele megy az ötödik hullám
Se nem oltunk, se nem tesztelünk, de lefele megy az ötödik hullám

Se nem oltunk, se nem tesztelünk, de lefele megy az ötödik hullám
2022. MÁRCIUS 2. mfor.hu grafikonokkal

Még mindig 33 százalékos a pozitivitási arány a teszteknél, így 3539 új fertőzöttet találtak, miközben összesen alig 300 oltást adtak be.

Tegnap óta 3539 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 793 120 nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. A tesztek pozitivitási aránya még mindig elég magas, 33 százalékos, tehát a fenti adatokat azért némi fenntartással illik kezelni.

A járvány áldozatainak száma újabb 83-mal emelkedve 44 134-nél jár, miközben 3313 beteget ápolnak kórházban, közülük 133-an vannak lélegeztetőgépen.

Miközben folyamatos a kampány az oltások felvétele mellett, alig adnak be oltásokat, tegnap óta mindössze 303 első, második, harmadik és negyedik oltást adtak be összesen.



Kapcsolódó:
Tovább a cikkhez
Megszűnik itthon a védettségi igazolvány
Megszűnik itthon a védettségi igazolvány
Ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be. A járvány ötödik hulláma a végéhez közeledik, ezért hétfőtől nem kell maszkot viselni, csak a szociális, egészségügyi intézményekben és idősotthonokban, közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón. Bejelentette azt is, hogy a védettségi igazolványt is kivezetik. Ennek értelmében a munkáltatóknak már nem kötelező ehhez kötni a foglalkoztatást. Kérdésre válaszolva elmondta: ez a pedagógusokra is vonatkozik, tehát esetükben sem lesz többé kötelező az oltás.

Tovább a cikkhez
Videó: Merkely:
Videó: Merkely: "nem lesz negyedik hullám"
Nem lesz negyedik hullám, sőt már a nyáron sem lesz koronavírus itthon, ezt mondta Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora. Nem lesz negyedik hullám, sőt már a nyáron sem lesz koronavírus itthon, ezt mondta Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora. Ez azért lehetséges, mert a lakosság fele megkapta a vakcinát, sokan pedig át is estek a fertőzésen. Egyre kevesebben kerülnek súlyos szövődményekkel kórházba, aki pedig beoltatja magát, szinte biztos, hogy nem hal bele a fertőzésbe.

Tovább a cikkhez
Index kacsa: Lassan kezdhetünk készülni a hatodik járványhullámra
Index kacsa: Lassan kezdhetünk készülni a hatodik járványhullámra
Hamarosan lecseng a járvány ötödik hulláma, abban azonban a szakértők között sincs teljes egyetértés, hogy ez pontosan mikor következhet be. Rusvai Miklós állatorvos szerint napokon belül elkezdhetnek csökkenni a számok, de nyárig még viszonylag magas marad a fertőzésszám. Jakab Ferenc pedig egy esetleges hatodik hullámról is beszélt az ATV híradójának, ami a virológusprofesszor szerint ősszel kezdődhet. A hétvégén 33 716 új fertőzöttet találtak és elhunyt 234 beteg. Rusvai Miklós elmondta: visszaszorulóban van a koronavírus-járvány, azonban fellélegezni csak akkor lehet, ha a kórházban ápoltak száma is csökkenni kezd. A virológus emlékeztetett: a járványgörbe laposodása után sem lehet hátradőlni, egészen nyárig magasabb járványügyi számok várhatók.

A Covid vakcinában használt mRNS-technológia feltalálója mindent elmond a podcastban
A Covid vakcinában használt mRNS-technológia feltalálója mindent elmond a podcastban

A Covid vakcinában használt mRNS-technológia feltalálója mindent elmond a podcastban

Joseph Mercola Március 2, 2022 theepochtimes.com

Nemcsak a COVID oltás okozta súlyos mellékhatások nagy kockázatának vannak kitéve a gyermekek, de a lakosság egészséges, nem oltott gyermekei is kulcsfontosságúak a csordai immunitás eléréséhez.


2021. december 30. Joe Rogan interjút készített Dr. Robert Malone-nal, az mRNS géntranszfer technológia feltalálójával. A YouTube és a Twitter azonnal törölte az interjút, a mainstream média pedig cikkek tömkelegét tette közzé, amelyek a lehető leggyalázatosabb kifejezésekkel támadták Malone-t és Rogant.

Malone cenzúrázása mellett a Google-t is rajtakapták, hogy a keresési eredményeket úgy manipulálja, hogy Malone Rogan interjúja nem jelenik meg, ha a "tömeges képződési pszichózis" kifejezésre keresnek. Ez a keresőszó nem adja meg a Mattias Desmet pszichológus által adott interjúkat sem, aki elsőként használta ezt a kifejezést diagnózisként arra, hogy miért veszik be oly sokan a nyilvánvalóan hibás, ha nem nevetséges COVID-narratívát.

A nyilvánvaló Big Tech-cenzúrára válaszul Troy Nehls, R-Texas képviselője a podcast (a Joe Rogan Experience #1757) átiratát a következő nyilatkozattal tette be a Kongresszusi jegyzőkönyvbe:

"Azzal, hogy Dr. Robert Malone-t deplatformálták, mert ellenzéki hangot ütött meg, és eltávolították az interjút, a Twitter és a YouTube ismét bebizonyítja, hogy nem a felhasználóikért, hanem a nagy gyógyszergyárakért, a nagy médiáért és az elitekért dolgoznak.

Amikor eltávolodunk a szólásszabadság, a véleménynyilvánítás szabadsága és a vita szabadsága alapelveinktől, a demokrácia elveszik. Ma beírtam a Joe Rogan Experience #1757 átiratát a kongresszusi jegyzőkönyvbe, hogy a podcast örökre megmaradjon. A Big Tech talán cenzúrázhatja az információkat a saját platformjaikon, de a Kongresszusi Jegyzőkönyvet nem cenzúrázhatják."


Malone-t végleg kitiltották a Twitterről

Malone-t egy nappal korábban, 2021. december 29-én tiltották ki véglegesen a Twitterről. Gyanúja szerint a kitiltását a két utolsó posztja közül az egyik váltotta ki. Az egyik egy link volt a kanadai COVID Care Alliance honlapjára, azzal a megjegyzéssel:

"Pfizer 6 hónapos adat, amely azt mutatja, hogy a Pfizer Covid-19 oltásai több betegséget okoznak, mint amennyit megelőznek. Plusz egy áttekintés a Pfizer kísérlet hibáiról mind a tervezés, mind a kivitelezés terén".

A kanadai COVID Care Alliance honlapján található videó áttekinti ezt a Pfizer-adatot. Később bemutatjuk ezt a kiváló videót, és sokkal részletesebben bemutatjuk, hogyan leplezték le a Pfizer klinikai COVID oltási kísérletének csalását.

A másik tweet, amely kiválthatta a tiltást, egy bejegyzés volt arról, hogy a Világgazdasági Fórum hogyan kezeli a globális médiát zártkörűen. Akárhogy is, Malone-t véglegesen kitiltották a közösségi médiaplatformról, vagy azért, mert rávilágított a Pfizer saját tudományára - arra a tudományra, amelyben azt mondják nekünk, hogy "bízzunk" -, vagy azért, mert rávilágított a WEF központi szerepére a globális cenzúra kampányban.

A mainstream média elveszíti az információs háborút

Érdekes módon Rogan valamiféle kulcsmunkaeszközzé vált az egyetemes mainstream média cenzúrája ellen. Míg Malone 512 000 követőt vesztett a Twitteren, amikor felfüggesztették a fiókját, a Rogannal készített interjúja állítólag mintegy 50 MILLIÓ megtekintést ért el az alternatív szólásszabadság platformokon. Amint azt a ZeroHedge 2022. január 3-i cikke megjegyzi:

"... manapság, ha valaki a JRE-n szerepel, akkor hivatalosan is "befutott". Félretéve azt a nyilvánvaló iróniát, hogy a Twitter megpróbál kitiltani valakit, és a kérdéses személy ennek következtében vírusszerűen terjed, arra is gondoltam, hogy annak ellenére, hogy Malone véleményével ellentétbe került a mainstream médiával ... Joe Rogan elindította őt a szokásos média gyanúsítottjain túl az igazi "mainstream"-be...

[2022-ben] a mainstream média, ahogyan ma ismerjük (CNN, MSNBC, ABC, CBS stb.) kénytelen lesz megváltoztatni a COVID-ról szóló narratíváját. Az ötletet, hogy a média kénytelen lesz megváltoztatni a Coviddal kapcsolatos dallamát, néhány nappal ezelőtt érintettem, amikor az Omicron változatról írtam, és arról, hogy a média hogyan csinál tömeghisztériát a vakondtúrásból.

De miután végighallgattam Dr. Robert Malone jól megalapozott érveit, amelyeket három órán keresztül, tömören és higgadtan adott elő, világossá vált számomra, hogy az egész mainstream médiagépezet a Joe Roganhoz hasonló tartalomkészítők keze által bukhat el.

Rogan olyan sok nézettséget generál és olyan gyorsan növekedett - szigorúan azért, mert nyílt párbeszédet, civil diskurzust tesz lehetővé, és őszinte szándékkal közelíti meg a dolgokat... A média és a politikai elit számára az egyik kérdés, amit figyelembe kell vennie, az a tény, hogy Rogannak a választóvonal mindkét oldalán vannak támogatói.

Ezek a támogatók azért nézik őt, mert rendszeresen olyan témákat érint, amelyeket faux pasnak vagy tiszteletlenül tartanak... Rogan a kezdetektől fogva - akár szándékosan (kifejezetten azért hozva be embereket, mert cenzúrázzák őket), akár akaratlanul (lövöldözve a szart az általa érdekesnek tartott emberekkel) - azzal gyarapodott, hogy fényt derített azokra a sötét területekre, amelyeket a mainstream média nem hajlandó megvitatni."


Bár Malone Twitter-csatornája törlődött, továbbra is követheted őt a Gab, a GETTR és a Substack oldalakon. Egy Gab-tükör is elérhető, amely Malone utolsó 400 tweetjét tartalmazza a Twitter-csatornáról. 2022. január 2-án, amikor Rogan csatlakozott a GETTR-hez, felszólította 7,8 millió Twitter-követőjét, hogy csatlakozzanak hozzá ott, "arra az esetre, ha a s**t a Twitteren még hülyébb lenne".

Cliff Notes a Rogan-interjúból

Sok Rogan-rajongó egyetért abban, hogy Malone interjúja Rogan eddigi legjobb interjúi közé tartozik. Tudom, sokan azt mondják magukban, hogy nincs három órám arra, hogy megnézzem ezt az interjút. Nos, hadd bátorítsalak titeket, hogy szánjatok rá időt. Ha 50 millió ember nézte meg ezt a videót, akkor valószínűleg ön is talál rá időt.

Bízzanak bennem. Nem fogja megbánni. Olyan tiszta öröm és élvezet hallgatni Malone nyugodt, ékesszóló, mesterien precíz nyelvezetét, ahogy lerombolja a mainstream COVID narratívát. Meg lehet nézni részletekben, de ez egyértelműen a legjobb interjú, amit Malone valaha készített, és egy szinten van a Rogannal néhány hete készült Peter McCullough-interjúval.

"Ha nekem nem szabad részt vennem a beszélgetésben... akkor kinek lehet megengedni?" ~ Dr. Robert Malone

Mint Malone kifejtette, több mint három évtizede vesz részt a vakcinák fejlesztésében és forgalmazásában, és döntő szerepet játszott annak a technológiának a kifejlesztésében, amelyen a Pfizer és a Moderna COVID oltások alapulnak, így "Ha nekem nem oké, hogy a beszélgetés részese legyek ... kinek lehet megengedni?". kérdezte Malone.

Valóban, ahogy Rogan megjegyezte, Malone kitiltásával a Twitter lényegében kitiltotta "a világ egyik legképzettebb emberét, aki a vakcinákról beszélhet". Malone elmondta, hogy az ügyvédei vizsgálják a tiltás miatti esetleges pert.

Természetesen a mainstream média és a "tényellenőrzők" (akiket a Facebook legutóbbi peres ügye miatt most már jogilag is véleményformálóként definiálnak) hazugnak nevezik őt, amiért azt állítja, hogy ő találta fel a jelenleg használt mRNS technológiát, de a neve 10 szabadalomban bizonyítja ennek ellenkezőjét.

"Senki sem vitathatja, hogy jelentős szerepet játszottam ebben a technológiában" - mondta Malone. "És gyakorlatilag az összes többi ilyen háttérrel rendelkező hangnak pénzügyi összeférhetetlensége van. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen, akinek nincs. Én nem kapok ebből pénzt."

Malone interjújának néhány szűkszavú megjegyzése a következő:

  • Kormányzati válaszok - Malone úgy véli, hogy az amerikai kormány "elszabadult" és "törvénytelen" a COVID-re adott válaszaival kapcsolatban, és hogy az intézkedéseik valószínűleg félmillió ember többlethalálozáshoz vezettek. A COVID-oltási megbízások "kifejezetten törvénytelenek", mivel az oltások kísérleti jellegűek. Ráadásul az emberek nem kapják meg a szükséges információkat ahhoz, hogy tájékozott döntést tudjanak hozni arról, hogy milyen kockázatot vállalnak, ha részt vesznek ebben a kísérletben.

  • Az idők szociálpszichológiája - Malone úgy véli, hogy az irracionális viselkedés, amelynek tanúi vagyunk, a "tömeges formálódó pszichózis" eredménye, egy társadalmi diagnózist, amelyet először Desmet mutatott be 2021 végén.

  • Természetes immunitás - A természetes immunitás erősebb, mint a "vakcinával" kiváltott immunitás, és a természetes immunitással rendelkező embereknél a COVID oltásból eredő mellékhatások kockázata is nagyobb.

  • A COVID-oltás kockázatai - Malone valóban beadatta a Moderna-oltást, mert azt gondolta, hogy az segíthet néhány hosszú ideig tartó COVID-tünetén, amelyeket azután tapasztalt, hogy 2020 februárjában súlyosan megbetegedett a COVID-19-től. Azt mondja, hogy az oltás következtében bizonyos mellékhatások jelentkeztek nála, de ezek a hatások azóta megszűntek." Malone aggodalmát fejezi ki az oltás utáni szívizomgyulladás aránya és a termékenységi problémák lehetősége miatt. Ami a reproduktív egészséget illeti, figyelmeztet, hogy a COVID-oltásban lévő lipid nanorészecskék káros hatással lehetnek a petefészkekre. Azt is áttekinti, hogy a SARS-CoV-2 tüskés fehérje vérrögöket okozhat, függetlenül attól, hogy azok természetes fertőzésből vagy a COVID-oltásból származnak, és hogy a tüskés fehérje megzavarhatja a vér-agy-gátat.Malone úgy véli, hogy a COVID-oltás egyeseknél nem vagy csak kevés mellékhatást okoz, ami fenotípusos vagy genetikai különbségekkel függ össze. Rámutat arra, hogy a cukorbetegeket és a magas vércukorszintűeket például jobban érintik a spike fehérje hatásai.

  • A korai kezelés elnyomása - A korai kezelés olyan gyógyszerekkel, mint a hidroxiklorokvin vagy az ivermektin, nagyon hatékony, és mindkét gyógyszer több évtizede biztonságosan alkalmazható. A Malone által 2020 februárjában megszerzett kínai COVID-ellenes protokoll valójában hidroxiklorokint tartalmazott. Amikor megkapta a COVID-19-et, Malone femotadinnal (Pepsid) is önkezelte magát. Most egy klinikai vizsgálatot vezet, hogy felmérje annak hasznosságát a COVID kezelésében.

  • Narratív menedzsment és a cenzúra globális koordinációja - Malone szerint a BBC által vezetett Trusted News Initiative központi szerepet játszik a cenzúra kampányban. Mindenkit, aki nem ért egyet az oltásokkal kapcsolatos hivatalos narratívával, "oltóanyag-ellenesnek" bélyegez, és elnyom mindent, ami szembemegy az "elfogadott" forrásokkal, például Dr. Anthony Faucival és az Egészségügyi Világszervezettel." Rámutat arra is, hogy a Pfizerhez kötődő Thomson-Reuters a Twitter elsődleges tényellenőrzője. Mivel részben ők döntik el, hogy mit szabad megvitatni a Twitteren, a Pfizer is rendelkezik ezzel a rejtett befolyással (arról nem is beszélve, hogy James C. Smith, a Thomson Reuters Alapítvány elnöke egyben a Pfizer igazgatója és 2014 óta a kompenzációs bizottságuk elnöke).

  • A COVID oltás hatékonysága - Malone megjegyzi, hogy a hatékonysági ablak egyre szűkül, és egyes tanulmányok, például egy dániai, negatív hatékonyságot mutatnak az Omicron ellen." Malone szerint egy "nem megfelelő vakcinát" adunk be, és a B és T memória sejteket egy olyan vírus felé tereljük, amely már nincs forgalomban. Hipotézise szerint ez az eredeti antigénbűn az oka annak, hogy az oltások miért nem hatnak olyan gyorsan. Elmagyarázza:
    "Van egy új kórokozónk [Omicron], de van egy sor átfedés a régiekkel, amelyekkel már találkoztunk korábban, és az immunrendszerünk elfogultan úgy reagál, mintha ez a régi lenne.

    Most, hogy a helyzetet tovább rontjuk, vesszük a spike fehérjét - csak az egyik fehérje a domináns immunológiailag domináns fehérje -, és mindenkit többször is megdöfünk, és a memória sejteket és effektor sejteket egy olyan vírusra tereljük, amely nem az, amivel találkozunk.

    Tehát könnyen lehet, hogy ahogy egyre több oltást kapunk, tovább torzítjuk az immunválaszunkat olyan módon, hogy az Omicron fertőzéssel szemben diszfunkcionális ... Ha ilyen erős jelet látunk, az azt mondja, hogy valami történik, amire véleményem szerint oda kell figyelnünk."




Ha már a fősodratú média híre is hozza, nagy baj van a Pfizer meg az FDA, de még a Biden kormány háza táján is!

A CHD szerint a Pfizer és az FDA adatbombát dobott a COVID-oltásfogyasztókra
Gyermekek Egészségvédelme
2022. március 4. finance.yahoo.com

A klinikai vizsgálatok adatai ellentmondanak a "biztonságos és hatékony" kormányzati/ipari mantrának

Washington, 2022. március 3. (GLOBE NEWSWIRE) - Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) Biológiai Értékelési és Kutatási Központja (CBER) egy kedden nyilvánosságra hozott 55 000 oldalas dokumentumcsomagban először engedélyezi, hogy a nyilvánosság hozzáférhet a Pfizer által az FDA-hoz benyújtott adatokhoz, a klinikai vizsgálataiból a COVID-19 vakcina engedélyének alátámasztására. Ez Mark T. Pittman amerikai körzeti bíró január 6- i döntését követi, amely elutasította az FDA kérését, hogy a következő 75 évre töröljék az adatokat, amelyre az ügynökség állítása szerint részben "korlátozott erőforrásai" miatt volt szükség.

A dokumentumokban található 38 oldalas jelentés egy függeléket tartalmaz: "A KÁROS MELLÉKHATÁSOK KÜLÖNLEGES ÉRDEKŰ LISTÁJA", amely 1291 különböző nemkívánatos eseményt sorol fel az oltást követően. A lista tartalmazza az akut vesekárosodást, akut petyhüdt myelitist, spermiumellenes antitest pozitív, agytörzsi embóliát, agytörzsi trombózist, szívmegállást, szívelégtelenséget, szívkamrai trombózist, kardiogén sokkot, központi idegrendszeri vasculitist, újszülött halálát, mélyvénás trombózist, agytörzsi encephalitist, vérzéses encephalitist, homloklebeny epilepsziát, szájhabzást, epilepsziás pszichózist, arcbénulást, magzati distressz szindrómát, gastrointestinalis amyloidosist, generalizált tónusos-klónusos rohamot, Hashimoto-encephalopathiát, hepatikus encephalopathiát, hepatikus hepatitis immunos-zothrombosist, vascularis zothrombosis intersticiális tüdőbetegséget, jugularis véna embóliát, juvenilis myoclonus epilepsziát, májkárosodást, alacsony születési súlyt, multiszisztémás gyulladásos szindrómát gyermekeknél, szívizomgyulladást, újszülöttkori rohamokat, hasnyálmirigy-gyulladást,

"Ez egy bomba" - mondta Mary Holland, a Gyermekek Egészségvédelme (CHD) elnöke és általános jogtanácsosa. "Most már legalább tudjuk, hogy az FDA és a Pfizer miért akarta 75 évig titokban tartani ezeket az adatokat. Ezeknek az eredményeknek azonnal véget kell vetniük a Pfizer COVID-oltásainak. A súlyos károk lehetősége nagyon egyértelmű, és az oltások által sérülteknek tilos kártérítésért perelni a Pfizert."
Az Egyesült Államok kormánya már megvásárolt 50 millió adag, öt év alatti gyermekeknek szánt Pfizer vakcinát, 2022. április 30-ig történő beadásáukra, bár az FDA még nem adott ki sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) erre a korcsoportra. A súlyos sérülés vagy halál veszélye a COVID-tól az egészséges gyermekek esetében gyakorlatilag nulla és eddig az oltás nem hatékony a kisgyermekeknél alkalmazva.

A Guardian szerint, a Pfizer tavaly közel 37 milliárd dollár (27 milliárd GBP) értékesítést realizált a Covid-19 vakcinájából - ezzel a történelem egyik legjövedelmezőbb termékévé téve azt -, és 2022-re egy újabb kiugró évet jósolt, nagy fellendüléssel a "Paxlovid" nevű Covid-19 tablettája által. Biden elnök kedden hirdette a Paxlovidot az Unió Helyzete beszédében, ugyanazon a napon, amikor a Pfizer adatait nyilvánosságra hozták. "Elindítjuk a "Test to Treat" kezdeményezést, hogy az emberek gyógyszertári vizsgálatot végezhessenek, és ha pozitív eredményt adnak, a helyszínen ingyenesen kaphassanak vírusellenes tablettákat.- mondta Biden beszéde közben.

2020. december közepétől 2022. február 18-ig az Egyesült Államok kormányának adatbázisa, a Vakcinák Káros Mellékhatásainak Jelentési Rendszere (VAERS) 1 134 984 jelentést kapott nemkívánatos eseményekről, beleértve 24 402 haláleset a COVID oltást követően. Ezen kívül volt 4021 eset szívizomgyulladással és szívburokgyulladással az Egyesült Államokban. 2475 eset kapcsolatban áll a Pfizerrel,1364 eset a Modernával és 171 eset a J&J COVID vakcinájával. Ezek tartalmaznak 643 jelentést szívizomgyulladással és szívburokgyulladással 12-17 éves gyermekeknél.

"Bűnözés lenne csecsemőket és kisgyermekeket kitenni ennek a rendkívül kockázatos terméknek" - mondta Holland. "A VAERS adatai azt mutatják, hogy az oltóanyag milyen katasztrofális egészségügyi hatásokat gyakorol emberek millióira, ennek ellenére a Pfizer és más vakcinagyártók dollármilliárdokat halmoznak fel, és nem tartanak attól, hogy felelősségre vonják őket az oltásuk okozta sérülésekért és halálesetekért."

Az FDA arra törekszik, hogy elfojtsa ezeket az adatokat, ezzel alátámasztva a gyógyszeripar lényegét, ami nem új jelenség az ország közegészségügyi rendszerében. További információért a gyógyszerészeti korrupcióról és az iparág szoros kapcsolatáról a kormányzati szabályozó ügynökségekkel, olvassa el Ifj. Robert F. Kennedy, CHD elnök és vezető jogtanácsos: Az igazi Anthony Fauci: Bill Gates, a Big Pharma és a demokrácia és a közegészségügy elleni globális háború c. könyvét.

A Gyermekek Egészségvédelme (CHD) 501(c)(3) non-profit szervezet. Küldetése, hogy véget vessen a gyermekkori egészségügyi járványoknak azáltal, hogy agresszíven dolgozik a káros expozíciók kiküszöbölése, a felelősök felelősségre vonása és a jövőbeli károk megelőzésére szolgáló biztosítékok létrehozása révén. További információért látogasson el a ChildrensHealthDefense.org oldalra.

KAPCSOLAT: Rita Shreffler Children's Health Defense 202-599-1461 rita.shreffler@childrenshealthdefense.org

Kapcsolódó:
Tovább a cikkhez
Miközben az orosz invázió elterelte a figyelmüket, az Egyesült Királyság kormánya kiadott egy jelentést, amely megerősíti, hogy a teljesen beoltottak most minden 10 Covid-19 halálesetből 9-et Angliában okoznak
Miközben az orosz invázió elterelte a figyelmüket, az Egyesült Királyság kormánya kiadott egy jelentést, amely megerősíti, hogy a teljesen beoltottak most minden 10 Covid-19 halálesetből 9-et Angliában okoznak
Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége által közzétett legfrissebb adatok megerősítik, hogy a halálesetek száma drámaian emelkedik a háromszorosan beoltott lakosság körében, míg a nem beoltott lakosság körében folyamatosan csökken Angliában. A legfrissebb adatok szerint az elmúlt hónapban minden 10 Covid-19 halálesetből 9-et a teljesen beoltottak, 5-ből 4-et pedig a háromszorosan beoltottak okoztak. Sötét napok ezek Ukrajna polgárai számára, de ha a mainstream híreket néznénk vagy egy mainstream újságot olvasnánk, azt hihetnénk, hogy az ukránok helyzete az egyetlen esemény, ami jelenleg a világon történik.

Tovább a cikkhez
Ellophatták a Pfizer féltve őrzött, milliárdokat érő titkos vakcinareceptjét
Ellophatták a Pfizer féltve őrzött, milliárdokat érő titkos vakcinareceptjét
A Pfizer azzal vádolja az egyik volt alkalmazottját, hogy bizalmas adatokat mentett a saját szerverére. A fájlok a koronavírus elleni vakcina összetevőiről is tartalmaznak titkos információkat. Összesen 12 ezer dokumentumról van szó. Az anyagok között szerepel egy szeptember 24-ei jegyzőkönyv, amely belső ajánlásokat fogalmaz meg a vakcina fejlesztéséről, továbbá az mrns technológiának a rákkutatásban való lehetséges alkalmazásáról. A vállalat szerint Li viselkedésével megtévesztette őket, és megpróbálta eltüntetni a tolvajlása nyomait is. Videó: A Pfizer vakcina adatai, különösen érdekes a 30. oldal.

Tovább a cikkhez
Megdöbbentő tanulmány szerint a kovid vakcinák átírják a DNS-t... véglegesen
Megdöbbentő tanulmány szerint a kovid vakcinák átírják a DNS-t... véglegesen
A svédországi Lund Egyetemen végzett új, megdöbbentő tanulmány megerősítette, hogy a Pfizer covid-19 vakcinájából származó mRNS nanorészecskék bejutnak az emberi sejtekbe, és visszaíródnak a DNS-be, ami az ember genetikai kódjának tartós megváltoztatását eredményezi. Ez olyasmi, amiről a CDC az elmúlt években azt hazudta, hogy lehetetlen. Ez azt jelenti, hogy a vakcina az injekció beadása után néhány órával megváltoztatja a genetikai kódot. Ez segíthet megmagyarázni, hogy miért robbanásszerűen nő a rákos megbetegedések aránya azoknál az embereknél, akik a kovidózis elleni vakcinát szedik. A DNS-ük integritása megsemmisül.

Tovább a cikkhez
mRNS tüskés fehérje + alacsony szintű nukleáris sugárzás globális rákos halálozást fog eredményezni
mRNS tüskés fehérje + alacsony szintű nukleáris sugárzás globális rákos halálozást fog eredményezni
Most válik teljesen nyilvánvalóvá, hogy mi lesz a következő fázis a globális elnéptelenedés eléréséhez. A spike protein mRNS injekciók körülbelül 90 százalékban elnyomják a DNS javító mechanizmust, amelyet NHEJ-nek (Non-Homologous End-Joining) neveznek. Ez egy olyan sejtszintű mechanizmus, amely az emberek, állatok és növények sejtjeiben létezik a genetikai integritás fenntartására - ez az élet szükséges feltétele. Ha az NHEJ elnyomva van, a szervezet nem tudja kijavítani a DNS-károsodást, és mikrodaganatok növekedésébe kezd. Ahhoz, hogy a globalisták megölhessék ezt az ötmilliárd embert, mindössze annyi szükséges, hogy egy új, alacsony szintű ionizáló sugárzást szabadítsanak fel, amely az egész világon kering... a többit pedig hagyják, hogy a fizika elvégezze.

Tovább a cikkhez
A Bayer vezetője szerint az mRNS vakcinák génterápiának minősülnek
A Bayer vezetője szerint az mRNS vakcinák génterápiának minősülnek
Stefan Oelrich, a Bayer igazgatótanácsának tagja és a gyógyszeripari részleg vezetője a World Health Summiton tartott beszédet, amelynek középpontjában a biotechnológiai innováció állt. Elmondta, hogy cége "valóban megteszi ezt az ugrást... a sejt- és génterápia területén. Végső soron az mRNS-vakcinák példát mutatnak erre a sejt- és génterápiára. Mindig szeretem azt mondani, hogy ha két évvel ezelőtt felmérést végeztünk volna a nyilvánosság körében - "hajlandó lenne-e gén- vagy sejtterápiát alkalmazni és beadni a szervezetébe?" -, valószínűleg 95 százalékos elutasító arányt kaptunk volna" - tette hozzá. Oelrich szerint a világjárvány olyan innovációs lehetőségeket adott a gyógyszeriparnak, amelyek korábban nem biztos, hogy lehetségesek lettek volna.

Tovább a cikkhez
Rendkívüli sajtótájékoztató: Ki kell lépni a WHO-ból!
Rendkívüli sajtótájékoztató: Ki kell lépni a WHO-ból!
Rendkívüli sajtótájékoztatóra került sor 2022. március 1-én a Magyarok Világszövetsége és az Orvosok a tisztánlátásért szervezet közreműködésével. Az eseményen felszólalt: dr. Papp Éva egyetemi kutató, dr. Papp Lehel György, orvos, volt országgyűlési képviselő, Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke, dr. Pócs Alfréd orvos, az Orvosok a tisztánlátásért csoport alapítója, a Magyarok Világszövetségének alelnöke, dr. Tamasi József orvos, az Orvosok a tisztánlátásért csoport alapítója. A sajtótájékoztató aktualitását az adta, hogy 2022. március 1-én tartja alakuló ülését az a bizottság, ami a WHO égisze alatt végrehajtandó globális pandémiakezelés program kidolgozásáért felelős. A program neve: ITPPP - International Treaty on Pandemic Prevention and Preparedness - vagyis Nemzetközi Egyezmény a Pandémia Megelőzésről és a Felkészülésről.


Videó: JÖN A WHO VAXPASS

Fejlesztés alatt! Leiratkozás Leiratkozás Minden jog fenntartva! © 2022 Map