HÍRHÁLÓ hírlevél


Annak a kétezernek az a filozófiája, hogy csalással viselj háborút!
A te elhitetéseddel, a te pénzedből, a te akaratodból téged likvidálnak
az ő hasznukra, az ő kedvük szerint! - KJ

Egy EU-s képviselő elmondja, mi a terv Európával
Egy EU-s képviselő elmondja, mi a terv Európával

Egy EU-s képviselő elmondja, mi a terv Európával
2022. február 10. mediaforras.com

Cristian Terhes román EP-képviselő friss nyilatkozata:

"Nézzék meg, hogy mi történt Kínában... és ez az oka amiért mi ezt Európa "kínaizálásának" nevezzük. De ez nem megy máról holnapra, mert ha ezt rögtön így csinálnák, hogy holnaptól mindenkinek van egy szociális hitelrendszere, mint Kínában, akkor egész Európa utcára menne. Ez egy lassú folyamat... és nemcsak ez, hanem mindezt még szakaszosan is csinálják.

Szóval ez a "zöld útlevél" vezet be ebbe a rendszerbe. Maga a rendszer a rendszer mögötti technológia és infrastruktúra. A cél az volt, hogy egy ilyen rendszer kereteit megteremtsék. Ez volt az első lépés. A második lépés a Wallet-ID, az európai Wallet-ID (kriptopénz-azonosító) és az E-ID. Én vagyok a főelőadó a LIBE-Bizottságban az E-ID-vel kapcsolatban. És ez nagyjából ugyanazon az úton halad, mint Kínában.

Minden EU-polgárhoz egy alfanumerikus azonosítót akarnak hozzárendelni, ami egész életén keresztül vele marad és ez lesz a személyes ID-azonosítója. Tehát ha online bejelentkezel, ha a bankszámládnál bejelentkezel, ha bárhová elmész, veled lesz ez az ID.

Aztán van még az úgynevezett Wallet-azonosítás...ennél aztán minden igazolványod, minden bankszámlád, minden hitelkártyád egy helyen van és össze van kötve ezzel az E-ID azonosítóval.

A harmadik téma a klímaváltozás elleni harc. 2030-ig a CO2-lábnyomot 55 százalékkal akarják csökkenteni. És hogy az egyetlen út, hogy ezt elérjük, ha mindent racionalizálunk. Sok nyugat-európai országban hamarosan már az élelmiszerek vásárlásakor fel lesz tüntetve a CO2-lábnyom. Mit gondol, miért csinálják ezt? Mert hamarosan ön ezzel az E-ID-vel megy, amin én dolgozom.

Teljes mértékben ellene vagyok és mindent írásba is fogok adni. Nem tudom, hogy többségben vagyunk-e a Parlamentben ahhoz, hogy ezt meg tudjuk állítani. De legalább én tenni fogom a kötelességem, és ön most az első olyan médium, akinek ezt elmondom. Teszem a dolgomat és dokumentálok mindent."



A népi konvoj Washingtonba tart, a szervezők nyilvánosságra hozzák terveiket
A népi konvoj Washingtonba tart, a szervezők nyilvánosságra hozzák terveiket

"A népi konvoj" Washingtonba tart, a szervezők nyilvánosságra hozzák terveiket
Enrico Trigoso 2022. február 17. theepochtimes.com

Egy kamionos vezette konvoj indul február 23-án a kaliforniai Barstow körzetből, és keleti irányba indul az alkotmányos köztársaság fővárosa, Washington DC felé, hogy békésen tiltakozzanak a szövetségi kormány 2020 márciusa óta kihirdetett szükséghelyzeti jogkörének (pdf) megszüntetése ellen. válaszul a COVID-19 világjárványra és helyreállítják az alkotmány által védett szabadságjogokat.

Barstow városa körülbelül 100 mérföldre van Los Angelestől, ahol a kamionosok gyakran találkoznak, mivel ez egy jelentős kereszteződés.

"A mozgalom másik célja, hogy felelősségre vonja a tisztségviselőket a járvány idején a közegészségügy érdekében tett tetteikért. Brase kifejtette, szeretnének kongresszusi meghallgatásokat látni több dologgal kapcsolatban: miért történtek azok a lépések, amelyeket meghoztak, milyen tudományt használtak tetteik alátámasztására. Brase azt mondta, hogy "a szenátusi meghallgatásokat és az olyan dolgokat, mint a bírósági meghallgatások a Szenátuson és a Házon keresztül, hogy megismerjék a COVID-19 világjárvány forrásának mélypontját, hogyan kezdődött, hol kezdődött pontosan, és ki a felelős a a megbízások lépései és az emberek bezárása, akik olyan tudományos tényekkel rendelkeznek, amelyek ellentmondanak a CDC vagy az Egészségügyi Világszervezet által elmondottaknak."

"Egy 17 000 fős orvoscsapat kiáll mellettünk. Izgatottan várjuk, hogy ezt látjuk - mondta Brase -, "a fehér kabát kékgallérosszal", utalva a COVID-19 narratíva felülvizsgálatára irányuló petícióra, amelyet több mint 17 000 orvos írt alá Dr. Robert Malone vezetésével."

"Vissza kell állítanunk a szabadságot és az elszámoltathatóságot minden olyan szereplő számára, aki nem viselkedett jól kormányzati szinten."


Kapcsolódó:
Alkotmányellenes a közterületi maszkviselési kötelezésAlkotmányellenes a közterületi maszkviselési kötelezés
Alaptörvénybe ütközőnek minősítette a román alkotmánybíróság azt a 2020 novemberében elfogadott sürgősségi kormányrendeletet, amely jogalapot teremtett a hatóságoknak a kültéri maszkviselés kötelezővé tételére. A bukaresti kormány 2020. november 5-én több jogszabályt is elfogadott a koronavírus-járvány akkori, második hullámának megfékezése érdekében: egyebek mellett éjszakai kijárási tilalmat rendelt el, korlátozta az üzletek nyitvatartását, a lépcsőzetes munkakezdés és a távmunka bevezetéséről döntött. Ahhoz azonban, hogy a védőmaszk viselését - a zárt tereken kívül - a szabadban is kötelezővé tehessék, a veszélyhelyzetről szóló törvény azonnali módosítására volt szükség, ezért annak előírásait sürgősségi kormányrendelettel egészítették ki. A jogszabály ellen egy megbírságolt egyetemi hallgató emelt alkotmányossági óvást. Egyhangúlag elfogadott határozatában az alkotmánybíróság nem valamely alapjog megsértésére, hanem egy procedurális mulasztásra hivatkozott: a kormány ugyanis elmulasztotta megküldeni a sürgősségi rendelet tervezetét a törvényhozási tanácsnak...

Úgy tűnik, hogy a kanadai bankroham már folyamatban van, mivel a Trudeau-rezsim hadat üzen a polgároknakÚgy tűnik, hogy a kanadai bankroham már folyamatban van, mivel a Trudeau-rezsim hadat üzen a polgároknak
zsarnoki intézkedéseinek köszönhetően a kanadai emberek most gyorsan kivonják pénzüket Kanada legnagyobb bankjaiból. Két nappal ezelőtt Freeland bejelentette, hogy a kanadai pénzügyi terrorizmusról szóló törvényeket kiterjesztik minden pénzeszköz lefoglalására -- bankszámlák, kriptók, crowdfunding központok, stb. -- amelyek olyan személyek tulajdonában vannak, akik támogatták a békés konvojos kamionos tiltakozást. És ezzel Chrystia Freeland felbontotta a banki lakossági ügyfelek és maguk a bankok közötti társadalmi szerződést. Freeland egy csapásra az egész nemzetet vörösre festette, hogy megértse, a pénzük nincs biztonságban egyetlen kanadai bankban sem, mivel a kormány mostantól minden magánpénzt lefoglalhat, tisztességes eljárás, bizonyítékok vagy bármilyen jogállamiság nélkül. A fenyegetést beváltva, nem csak a magánbankszámlákat foglalta le a kanadai kormányzati rezsim, Trudeau utasította a kriptotőzsdéket, hogy foglalják le 34 kriptotárca pénzeszközeit, amelyeket most maga a kormány nevezett meg.

Klaus Schwab a világgazdasági fórumon megerősíti, hogy az oltási útlevél az első lépés a globális digitális személyazonosítás felé, amelyet minden embernek kötelezően magáénak kell majd viselnieKlaus Schwab a világgazdasági fórumon megerősíti, hogy az oltási útlevél az első lépés a globális digitális személyazonosítás felé, amelyet minden embernek kötelezően magáénak kell majd viselnie
A COVID 19 világjárvány hatására az orvosi adatok, különösen az úgynevezett oltási útlevelek ereje fokozottan előtérbe került. Ezek az útlevelek természetüknél fogva a digitális személyazonosság egy formájaként szolgálnak. A kereskedelmi szervezetek számos joghatóságban egyfajta központosított adatközvetítőként szolgálnak. Tekintettel az ilyen típusú egészségügyi adatok érzékenységére, a kormányok sok esetben harmadik fél vállalkozókat bíztak meg az ilyen rendszerek kezelésével és menedzselésével. Nem meglepő, hogy a legtöbb esetben szigorú biztonsági és adatvédelmi kritériumok állnak az ilyen rendszerek középpontjában, nem utolsósorban azért, mert a közegészségügy egyik közpolitikai érdeke a rendszerbe vetett bizalom növelése. A COVID 19 világjárvány miatt az orvosi adatok, különösen az úgynevezett oltási útlevelek ereje fokozottan előtérbe került. Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum munkatársa szerint ezek az útlevelek természetüknél fogva egyfajta digitális identitásként szolgálnak.

Schwab bevallotta, hogy ő irányítja Trudeau-t és a kanadai kabinetet - most a világotSchwab bevallotta, hogy ő irányítja Trudeau-t és a kanadai kabinetet - most a világot
Schwab nyilvánosan azzal hencegett, hogy világszerte "behatolt" a kabinetekbe, hogy az emberek minden szavazati jogát megkerülve ráerőltesse gazdasági filozófiáját az emberekre. Ez a Harvardon tartott előadásán hangzott el. Beszivárgott a Harvardra, és elhozta a napirendjét, hogy ott tanítsák. Ez az, amit csinál. Nemcsak a kormányokba próbál beszivárogni, hanem az összes egyetemre is, hogy a következő generációt az ő szemszögéből indoktrinálja. Létrehozta a Global Shapers programját is, hogy a világot is az ő marxista víziójához alakítsa át. A kanadaiaknak meg kell érteniük ezt a programot. Trudeau most még a rendőrséggel is letartóztatja azokat az embereket, akik üzemanyagot visznek a kamionosoknak. Ez egy totális háború a Schwab ellen a világunk, a családjaink és a gyermekeink jövőjéért. Az akadémikusok a kommunizmus támogatói voltak, mert soha nem éltek ilyen rendszerben, és mindig az anyagi egyenlőségről beszélnek, nem pedig a jogok egyenlőségéről. Nem lehet egyszerre szabadság (szabadság) és anyagi egyenlőség. Oroszország és Kína megpróbálta ezt, és elbukott.

A WEF korábbi fiatal globális vezetőinek rejtett szövetsége, akik a Nagy Újraindítás megvalósításán dolgoznak: Macron, Trudeau, Ardern és Boris JohnsonA WEF korábbi fiatal globális vezetőinek rejtett szövetsége, akik a Nagy Újraindítás megvalósításán dolgoznak: Macron, Trudeau, Ardern és Boris Johnson
Hogy lehet, hogy a világ több mint 190 kormánya a világ minden tájáról végül szinte pontosan ugyanúgy kezelte a Covid-járványt, a lezárások, a maszkmandátumok és az oltási kártyák mára mindenhol mindennapossá váltak? A válasz talán a Young Global Leaders iskolában rejlik, amelyet Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum ("WEF") vezetője alapított és vezetett, és amelyet a mai prominens politikai és üzleti vezetők közül sokan megjártak a csúcsra vezető úton. Az Exposét a Google, a Facebook, a Twitter és a PayPal mostanra erősen cenzúrázza. Politikai és vállalati vezetők rejtett szövetsége használja ki a járványt azzal a céllal, hogy összeomlasztja a nemzetgazdaságokat és bevezesse a globális digitális valutát, és ezek közé a vezetők közé tartozik Emmanuel Macron francia elnök, Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök és Boris Johnson brit miniszterelnök. Ez nem fikció, hanem tény. Hallgassuk csak meg a Világgazdasági Fórum elnökét, Klaus Schwabot, aki a következőket mondta...

A kanadai kamionosok az amerikai alapítás igazi örököseiA kanadai kamionosok az amerikai alapítás igazi örökösei
A COVID-korszak, amelyet átéltünk, egy újabb emlékeztető volt arra, hogy alapvetően kétféle egyén létezik a világon - azok, akik jobban szeretnek engedelmeskedni a tekintélynek, függetlenül annak diktátumától, és azok, akik inkább saját maguk gondolkodnak. Nyilvánvaló, hogy ez nem ilyen egyszerű - vannak fokozatok, és ez is egy csúszóskála, mint oly sok minden más. Sokan csak enyhén dőlnek el egyik vagy másik irányba. Mások viszont csak azért hoznak döntéseket, hogy növeljék a hatalmukat, és könnyedén megfordulnak. (Ezek azok a köztisztviselők, akiket hirtelen megváltoztatják a COVID-del kapcsolatos nézeteiket, mert a nyilvánosság már nem olyan engedelmes.) De alapvetően a legtöbb ember valahol ebbe a két nagy kategóriába tartozik. Nevezhetnénk őket kommunistáknak és szabadságszeretőknek. Az előbbi csoportból néhányan felháborodnak ezen a megnevezésen, mivel nem tartják magukat marxistának, és ezt rágalomnak tartják, de ez az alcsoport jobban felháborodna egy olyan elnevezésen, amely még pontosabban jellemzi őket - konformisták.

A kamionkonvoj-rajongó Musk lehitlerezte a kanadai miniszterelnököt, zsidó vezetők tiltakoznakA kamionkonvoj-rajongó Musk lehitlerezte a kanadai miniszterelnököt, zsidó vezetők tiltakoznak
Elon Musk a Covid-szabályok ellen tiltakozó kanadai kamionkonvoj lelkes híve, korábban is posztolt arról, hogy "ha a kanadai kormány leveri a békés tüntetéseket, az fasizmus". Most az verte ki nála a biztosítékot, hogy a kanadai rendőrség letiltotta, hogy kriptovalutákkal lehessen pénzadományokat küldeni az Ottawa belvárosát megbénító protestálóknak, ezt pedig Hitler és a liberális kanadai miniszterelnök Justin Trudeau közötti párhuzammal gondolta a legszerencsésebbnek kifejezni. A Twitterre kitett, később törölt posztjában Hitler szájába adja a kritikát: "Ne hasonlítgassatok Justin Trudeau-hoz Nekem volt költségvetésem" - Musk utólag törölt tweetje. Musk utólag törölte a képet, de így is sokan tiltakoztak ellene - írja a Guardian. Többek között az Auschwitz-Birkenau Múzeum is posztolt arról, hogy Musk ezzel megsérti a holokauszt áldozatainak emlékét. "Adolf Hitler képének és ezzel a náci Németország totalitárius rezsimje által megalázottak, megkínzottak és meggyilkoltak tragédiájának felhasználása szomorú és zavarba ejtő" - írták. A legnagyobb amerikai zsidó szervezet, az American Jewish Committee is elítélte Musk megnyilvánulását.

Hongkong május 8-ra halasztja a kormányfő-választást a Covid-19 hullámára hivatkozvaHongkong május 8-ra halasztja a kormányfő-választást a Covid-19 hullámára hivatkozva
Ezért volt szükség a veszélyhelyzetre: Carrie Lam a sürgősségi rendelet alkalmazására hivatkozik a halasztás kiváltására, mondván, hogy most a világjárvány elleni küzdelemre kell összpontosítani. A bejelentés két nappal azután történt, hogy Hszi Csin-ping elnök arra figyelmeztetett, hogy a helyi tisztviselőknek a súlyosbodó járvány elleni küzdelemnek kell a "legfőbb prioritásuknak" lennie. Hongkong március 27-ről május 8-ra halasztja a várva várt kormányfő-választást - jelentette be pénteken Carrie Lam Cheng Yuet-ngor városvezető a közegészségügyi kockázatokra hivatkozva a koronavírus tomboló ötödik hulláma közepette. A halasztást a sürgősségi rendelet alkalmazásával indokolta, mondván, hogy most a világjárvány elleni küzdelemre kell összpontosítani. Bejelentésére két nappal azután került sor, hogy Hszi Csin-ping kínai elnök arra figyelmeztetett, hogy a helyi tisztviselők "legfőbb prioritása" a súlyosbodó koronavírusjárvány elleni küzdelem kell, hogy legyen.

Dr. Astrid Stuckelberger: A WHO titkos ellenőrzése az országok felettDr. Astrid Stuckelberger: A WHO titkos ellenőrzése az országok felett
Aki mindig is csodálkozott azon, hogy világszerte szinte egy és ugyanaz a tenor uralkodik a koronás p(l)andémiával és a koronás intézkedésekkel kapcsolatban, az a WHO informátorának, Dr. Astrid Stuckelbergernek az alábbi jelentésében kap egy hihető magyarázatot erre a jelenségre. A WHO határozza meg szinte minden ország kormányát! Így egyfajta de facto világkormány már régóta létezik. Hallgassa meg Dr. Astrid Stuckelberger, a WHO munkatársának izgalmas felfedezéseit. A WHO szakértője vagyok, sokszor voltam szakértő; különösen a 2009 és 2012 közötti járványok esetében, és még velük is dolgoztam. Gyakran dolgoztam együtt a WHO-val az etika, a világjárványok, az egészségre gyakorolt társadalmi ártalmak és az öregedés kérdéseiben. Mindenkit ki kell képezni a felkészültségre, hogy készen álljon a világjárványokra, a polgároktól kezdve az összes ágazatig. És ez az, amit megtanítottunk - hogy az egészség nem a WHO kezében van. Az egészség a kezében van... Nem csak az egészségügyi rendszerről van szó, hanem a gazdasági rendszerről, a közlekedési rendszerről, a mezőgazdasági rendszerről és az összes egészségügyi szakemberről, az egészségügyi alapellátásban dolgozókról, az anyákról.

A nácikat nem győzték le... a föld alá vonultak, és most Kanadát és a világot irányítjákA nácikat nem győzték le... a föld alá vonultak, és most Kanadát és a világot irányítják
A Harmadik Birodalomnak valójában sosem volt vége. Bár magát Hitlert elpusztították, az 1920-as / 30-as / 40-es évek náci rezsimje egyszerűen a föld alá került, és átalakult egy globális beszivárgási és befolyásolási mozgalommá, amely most "globalizmus" néven bukkan fel. Értsétek meg, hogy a "vakcina" mRNS elnéptelenedési terv, amit most a világra erőltetnek, nem újdonság. Ez csupán az 1930-as/40-es évek náci eugenikai programjának folytatása, amely az emberiség "haladásának" nevében bizonyos etnikai csoportok kiirtására törekedett. Amit sokan nem vesznek észre, hogy Adolf Hitlert az amerikai eugenikai mozgalom inspirálta, amely Kaliforniából indult, ahol az állami törvényhozók többek között olyan törvények élére álltak, amelyek jóváhagyták a szellemi fogyatékosok kormányzati kényszersterilizálását. A 20. század elején az eugenika amerikai megvalósítása érdekében az Egyesült Államok területén haláltáborokat építettek működőképes gázkamrákkal. Ezek majdnem pontosan olyanok, mint a jelenleg Washington államban és Amerika más régióiban indított kovászos koncentrációs táborok.

54 helyreigazítási pert vesztett tavaly a kormánymédia, a Magyar Nemzet a rekorder54 helyreigazítási pert vesztett tavaly a kormánymédia, a Magyar Nemzet a rekorder
Közadatigénylésben kértük ki a Fővárosi Törvényszéktől a 2021-es sajtóhelyreigazítási perek adatait. A Törvényszéktől kapott összesítés szerint a legnagyobb Fidesz-közeli médiatermékek 54 ilyen pert buktak tavaly - a rekorder a Magyar Nemzet 20 elmarasztaló ítélettel, a második az Origo 13-mal. Ezzel szemben az Átlátszó egyetlen sajtópert sem vesztett el tavaly. A Fidesz által leuralt médiatermékek jellegzetes módszere már évek óta, hogy az egyik leír valami negatívumot egy ellenzéki politikusról, aztán ezt átveszi és tovább habosítja a sajtóbirodalom többi tagja. A legképtelenebb lejárató vádakat is tényként közlik, mindenféle bizonyíték nélkül, és persze hangzatos címekkel terjesztik a dezinformációt - az érintett pedig hiába cáfol, az olvasók/nézők ugranak a botrányra és készpénznek veszik, hiszen "bemondta a tévé" és "megírta az újság".

Március 5-től szinte minden korlátozást eltörölnek Ausztriában
Március 5-től szinte minden korlátozást eltörölnek Ausztriában


Március 5-től szinte minden korlátozást eltörölnek Ausztriában
2022-02-16 ugytudjuk.hu

Az oltási kötelezettség megtartásáról vagy felfüggesztéséről később döntenek.

Ha a járványhelyzet nem rosszabbodik, márciustól minden jelenleg életben lévő járványügyi korlátozást eltörölnek, közölte Karl Nehammer (ÖVP) szövetségi kancellár. Megnyithatnak az éjszakai szórakozóhelyek és a rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat is teljesen eltörlik. Maszk viselése csak bizonyos területeken marad kötelező: élelmiszerboltokban, posta, bankok, idősotthonokban és kórházakban, tömegközlekedésben, gyógyszertárakban - írja a magyar.orf.at.

Beutazás szempontjából a 3G-szabály lesz érvényes minden országból. Teszttel is be lehet utazni, nem lesz szükséges a karantén. Változik a tesztstratégia, de március 31-ig még ingyenesek maradnak a tesztek. Az oltási kötelezettség megtartásáról vagy felfüggesztéséről később várható döntés.

Mér ezen a héten is változnak egyes előírások. Minden olyan tevékenységre, melyre eddig a 2-G szabály vonatkozott, szombattól a 3-G szabály vonatkozik majd. Kivéltelt ezalól az idős- és szociális otthonok, valamint a kórházak képeznek. A vendéglátóegységek a korlátozások eltörléséig továbbra is csak 24:00 óráig tarthatnak nyitva.

Thomas Renz ügyvéd szerint büntetőeljárás indul az emberiség elleni bűncselekményeket elkövető kovásznai járvány kitervelői ellen
Thomas Renz ügyvéd szerint büntetőeljárás indul az emberiség elleni bűncselekményeket elkövető kovásznai járvány kitervelői ellen

Thomas Renz ügyvéd szerint büntetőeljárás indul az emberiség elleni bűncselekményeket elkövető kovásznai járvány kitervelői ellen
Ethan Huff 2022. február 17. naturalnews.com

Vajon lesz-e valaha igazságszolgáltatás az emberiség elleni bűnöket, köztük tömeggyilkosságokat elkövető plandémiai zsarnokok ellen? Thomas Renz ügyvéd szerint igen.

Thomas Renz ügyvéd a Brighteon Conversations című műsorában Mike Adams, az Egészségügyi Rangerrel nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy ő és sok más ügyvéd arra készül, hogy pörölycsapást mérjen azokra, akik a közel két éve tartó wuhani koronavírus (Covid-19) fasizmussal meggyalázták az élethez, szabadsághoz és a boldogságra való jogunkat.

A bezárásoktól kezdve a maszkmandátumokon át a mostani "oltóanyag" mandátumig minden olyan bűncselekmény, amely büntetést igényel. Az elkövetők között olyan nevek szerepelnek, mint Tony Fauci, Rochelle Walensky, Joe Biden és még sokan mások.

"A hatalom mindig nálunk, a népnél van" - jelentette ki Renz az interjú során. "Mindig is nálunk volt a hatalom. Mindig is nálunk lesz a hatalom. Egyetlen kormány sem kormányozhat azok beleegyezése nélkül, akiket kormányoz".

"Ahogy Mi, a Nép állunk, nem számít, mennyire korruptak, mert ... ha elég sokan kiállunk és azt mondjuk, hogy "Sajnálom, ezt nem fogadjuk el, ezt megváltoztatjuk", akkor változni fog"."


Ez a videó a Brighteon.com-on található Health Ranger Report nevű csatornáról származik.

Ez nem új információ

Renz hónapok óta kongatja a vészharangot, hogy a plandémia egy csalás a körülötte lévő félelem és manipuláció tekintetében.

Persze, az emberek megbetegednek. De vajon indokolt-e a kormány válasza? Aligha. A tudomány újra és újra kimutatta, hogy a kormány által a "görbe ellaposítása" érdekében előterjesztett "gyógymódok" középpontjában az ellenőrzés áll, nem pedig az egészség.

És még ha valóban az egészséget szolgálnák is, ezeket az alkotmányellenes intézkedéseket egyszerűen nem lehet az emberekre akaratuk ellenére rákényszeríteni, különösen, ha halálos mellékhatásokkal járnak, mint az oltások esetében.

Ebben a pillanatban mindenhol olyan emberek szenvednek, akiket beoltottak, mint például a VAIDS (vakcinák által kiváltott AIDS). Néhányuknál rák is kialakul a szervezetüket elárasztó halálos tüskés fehérjék miatt.

Ezek háborús bűnök, mert a "covid" kiirtásáért folytatott harcban a kormány arra kényszerítette az embereket, akiknek nem volt más lehetőségük, hogy beoltassák magukat, például azért, hogy megtarthassák a munkahelyüket.

"Tehát ez egy eltussolás, egy csalás, egy hazugság" - mondja Renz arról, hogy a kormány most megpróbálja eltitkolni az injekciók miatt bekövetkezett sérülések és halálesetek valódi számát.

Ez egy rendkívül szerencsétlen helyzet azok számára, akik áldozatul estek a programozásnak, vagy akik úgy érezték, hogy nincs más választásuk, mint beadni ezeket az injekciókat. Renz és támogatói éppen ezekért az emberekért harcolnak az igazságszolgáltatásért, és azért, hogy megakadályozzák, hogy ez a fajta paródia valaha is megismétlődjön.

"Úgy gondolom, hogy rengeteg ember van - és úgy gondolom, hogy bűnrészességről van szó - szerintem, ha valaki eltussolja, akkor felelősségre vonható" - mondja Renz arról, hogyan tovább.

"Szerintem a média, a Big Tech, igen, van felelősség, és képzeljétek, mi következik: elkapunk titeket. Lehet, hogy eltart egy darabig, de emberek milliói lesznek azok, akik élethosszig tartó egészségügyi problémáktól és korai haláltól fognak szenvedni, és azt hiszem, hogy ők és a családjaik nagyon várják majd, hogy ez megtörténjen, és nekünk csak arról kell gondoskodnunk, hogy tisztában legyenek vele."

Adams egyetért. Elképzeli azt az időt, amikor minden olyan vállalat vagyonát lefoglalják, amely hasznot húzott ebből a népirtásból, valamint minden igazgatót, minden vezetőt és minden vezérigazgatót, aki hasznot húzott ebből, szintén lefoglalják a vagyonát.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan segítheti Renz erőfeszítéseit, látogasson el a honlapjára.

A pandémiával kapcsolatos legfrissebb híreket a Pandemic.news oldalon találja.

A cikk forrásai a következők:
Brighteon.com
NaturalNews.com
Renz-Law.com



Kapcsolódó:
ENSZ-főtitkár: a világon mindenkit be kellene oltaniENSZ-főtitkár: a világon mindenkit be kellene oltani
António Guterres ENSZ-főtitkár úgy vélekedett hétfőn a virtuálisan megrendezett Világgazdasági Fórumon, hogy az egész világon mindenkit be kellene oltani a koronavírus ellen, máskülönben az emberiség soha nem tud megszabadulni a kórokozó és variánsai okozta világjárványtól. Az utóbbi két év egyszerű, ám brutális igazságra derített fényt: ha valakit kihagyunk, akkor mindenkit kihagyunk. Ha nem sikerül minden egyes embert beoltanunk, akkor folyton újabb variánsok kialakulásának adunk teret - jelentette ki az ENSZ-főtitkár, arra intve, hogy a Covid-19 betegséget előidéző koronavírus a határokat átlépve terjed, és kíméletlenül lebénítja a gazdaságokat és a mindennapi életet. Guterres felidézte, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) korábban azt a célt tűzte ki, hogy 2021 végéig minden ország népességének 40 százalékát be kellene oltani, az idei év közepére pedig 70 százalékig kellene eljutni. "Nagyon messze vagyunk e célkitűzésektől" - jegyezte meg a főtitkár. António Guterres szerint meg kellene újítani a globális pénzügyi rendszert. Ha nem sikerül enyhíteni az eladósodott országok terhein, illetve támogatni a fejlődő országokat, akkor olyan egyensúlytalanságot teremthetünk, amely bedöntheti a minden ponton összekapcsolódó világgazdasági rendszert - szögezte le.

Januárban 495%-kal ugrott meg a háromszorosan beoltott halálesetek száma; az új koronás megbetegedések 80%-a teljesen beoltvaJanuárban 495%-kal ugrott meg a háromszorosan beoltott halálesetek száma; az új koronás megbetegedések 80%-a teljesen beoltva
A háromszoros oltással beoltott halálesetek száma 495%-kal ugrott meg januárban. A "teljesen beoltottak" járványa tovább tombol, mivel a legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a Wuhan coronavírus (Covid-19) okozta kórházi kezelések és halálesetek túlnyomó többsége olyan embereknél fordul elő, akik beoltották magukat. A skóciai közegészségügyi hivatal (PHS) jelentése szerint minden öt covid okozta kórházi kezelésből és halálesetből megdöbbentő négy oltott, ami azt jelenti, hogy a covidnak tulajdonított kórházi kezelések és halálesetek mindössze 20 százaléka történik a be nem oltottakban. Az adatok szerint februárban összességében csökkentek az esetek januárhoz képest. A többség azonban még mindig a teljesen beoltott személyekből áll, beleértve a háromszorosan beoltottakat is.

Élő adásban ájult el a riporterÉlő adásban ájult el a riporter
A német ntv hírcsatorna riportere 2022. február 15-én, miközben élő adásban interjúvolt a szakszervezeti frakció alelnökével, Sepp Müllerrel, hirtelen megtorpant, és már nem tudta befejezni a mondatát. Először nem találta a szavakat, majd másodpercek múlva elájult. Az interjú vendége, Müller azonnal odarohant, elkapta a nőt. Az irányító gyorsan reagált, és átváltott Pfeffer moderátor kollégájára. Sok kommentelő gondolt arra, hogy ez oltás-mellékhatás lehet. Clara Pfeffer 2021 novemberben ezt a kijelentést tette: "Az egyetlen kiút ebből a válságból az oltás. Mindenkinek. Ezért nincsen olyan, hogy elegendő nyomásgyakorlás az oltatlanokra, ha szükséges, kijárási tilalmakkal kell hatni rájuk." Később Sonja Schwetje, az ntv főszerkesztője Twitteren üzent. "Az ájulás után a riporterünk jobban van. Orvosi ellátásban részesül."

Az Európai Bizottság elnöke bejelentette a mikrochipekről szóló új törvénytAz Európai Bizottság elnöke bejelentette a mikrochipekről szóló új törvényt
Az Európai Bizottság elnöke bejelentette a mikrochipekről szóló új törvényt: "Chipek nélkül nincs digitalizáció. "Az Európai Bizottság mikrocippek fejlődéséről szóló híreinek befejezésével Elon Musk bejelenti, hogy a csipp beültetésének emberkísérletét folytatják. A február elején előterjesztett törvény célja, hogy a növekvő keresletre reagálva növelje a mikrochipek gyártását a kontinensen, és csökkentse az Európán kívüli beszállítóktól való függést. " Európa chipsigénye megduplázódik a következő évtizedben" - mondta von der Leyen. "Ezért kell masszívan növelnünk Európa részvételét ennek a kulcsfontosságú technológiának a fejlesztésében, gyártásában és felhasználásában" - tette hozzá az EB elnöke. 2030-ra a világ mikrochip-gyártásának 20%-a Európában lesz " - mondta von der Leyen. "Ne feledje, hogy maga a világ termelése megduplázódik. Ez azt jelenti, hogy a mai európai termelés megnégyszereződik" - magyarázta.

Újabb sokkoló eset Pekingben: keringési problémák miatt összeesett egy versenyzőÚjabb sokkoló eset Pekingben: keringési problémák miatt összeesett egy versenyző
Újabb ijesztő eset történt a pekingi olimpián, ezúttal a női sílövők 4×6 kilométeres váltóversenyében egy svájci versenyző esett össze. Kétszer is rosszul lett az olimpián, a szíve miatt hazaküldték a világbajnok sílövőt. Ingrid Landmark Tandrevold vasárnap elájult a célban, orvosa szerint ez már nem vicc. A 30 éves svájci Irene Cadurisch a váltó első embereként indult el, de úgy tűnik, nem birkózott meg azzal az igénybevétellel, amit a mínusz 20 fok körüli hőmérséklet jelentett. A sportoló az első váltásig sem ért el, amikor keringési problémák miatt összeesett és arccal a hóban mozdulatlan maradt a pályán. Szombaton elájult a célban, ezúttal csak olyan rosszul lett, hogy nem tudta egyedül elhagyni a pályát. Azonnali orvosi ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. Az orvosok szerint stabil az állapota. Cadurischnak ez volt az egyetlen fellépése Pekingben, csapattársai közül a 37 éves Selina Gasparin az utolsó olimpia versenyét futotta volna.


Videó: Tokyo jövője


Bhakdi: A bizonyíték megvan - az oltás tönkreteszi az immunrendszert
Bhakdi: A bizonyíték megvan - az oltás tönkreteszi az immunrendszert

Bhakdi: A bizonyíték megvan - az oltás tönkreteszi az immunrendszert
12.02.2022 kla.tv

Bhakdi ismét az oltási kampány azonnali leállítására szólít fel, attól tartva, hogy a halálos fertőzések, mint például a tuberkulózis, újból felbukkannak, ami a genetikai injekciók által az immunrendszerben okozott károk közvetlen következménye.

Dr. Sucharit Bhakdi, az orvosi mikrobiológia és immunológia professor emeritusa, a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének korábbi tanszékvezetője ismét az oltási kampány azonnali leállítására szólít fel, mivel attól tart, hogy a genetikai injekciók által az immunrendszerben okozott károsodás közvetlen következményeként újra felbukkannak a halálos fertőzések, például a tuberkulózis.

"Először is szeretném elmondani, hogy nem kell vitatkoznunk a részletekről. A tények az asztalon vannak, a tényeket Arne Burkhardt egy héttel ezelőtt ismertette, és ezek a tények elítélőek!

Minden génalapú vakcina, függetlenül a gyártótól, ugyanahhoz az eredményhez vezet a beoltottakban! Tizenötöt boncolt fel. Az elmúlt négy napban ez a szám 70-re emelkedett. Mindazok, akik az oltás után haltak meg, anélkül, hogy a hatóságok bármilyen összefüggést megállapítottak volna az oltással. Tehát ezek az emberek otthon, a munkahelyen, az autóban, sportolás közben és így tovább és így tovább haltak meg. Ez nagyon, nagyon fontos.
A rokonok ragaszkodása miatt boncolást végeztek, de nem találtak semmit. A szervek tehát normálisnak tűntek, de amikor Arne Burkhardt, a patológia professzora, Németország egyik legtapasztaltabb professzora, aki egyébként már nyugdíjas, akárcsak én, az elmúlt hat hónapban megvizsgálta ezeket a szerveket.

Nap mint nap azzal töltötte az idejét, hogy ezeket a szerveket nézegette. Felfedezett valami olyat, ami teljesen lesújtó. Most már nem kétséges, hogy mi folyik itt, és a válasz ezeknek az embereknek a szerveiben rejlik: 90%-ban egyértelmű bizonyítékot talált a szövetekben a gyilkos limfociták autoimmun öntámadására. Ezek közül a legfontosabbak a szív (!) és a tüdő voltak, aztán más szövetek, mint a máj, stb., stb. És ezt most közzétették az Orvosok a COVID etikáért szervezet honlapján, és jelenleg az egész világon terjed, mert ezek az adatok annyira elítélőek, hogy nem kell más adatokat keresni ahhoz, hogy tudjuk, ezek a vakcinák fiatalokat és időseket is megölnek. Megölik a fiatalokat és az öregeket! És megölik a gyermekeinket! És így nem tudom, miről beszélünk még.

Nézd meg ezeket a képeket. Nézze meg ezeket a golyókat, amelyeket a beoltott emberekre lőnek ki. A gyerekek, akik... Csináltuk ezt a videót, és azt mondtam, azt mondjuk:
"Rendben, gyerekek, álljatok a falhoz. Ez egy vízipisztoly, és ezzel a vízipisztollyal lőni fogsz, és nem fog fájni. A víz a szemébe kerülhet, és égetheti a szemét. Kati, lehet, hogy égni fog a szemed, de nem lesz semmi baj, és ezzel megvéded magadat, és megvéded a szüleidet és a nagyszüleidet is."
Ez mind badarság! A gyerekeket tényleg falhoz állítják, és lőnek! Ezek a kibaszott emberek lövöldöznek, és megölik a gyerekeinket! Nem bírom elviselni. Van egy négyéves fiunk, és el fogunk menekülni ebből az átkozott országból, mert nem hagyjuk, hogy lelőjék.

Ma már ismert, hogy ezek a vakcinák önpusztításhoz vezető autoimmun reakciókat váltanak ki. Arne Burkhardt azt találta, hogy a 28 és 90 év közötti elhunytak 90-90 százalékánál - nők és férfiak egytől egyig, akik állítólag nem a vakcina miatt haltak meg - mindannyiuknál ugyanazokat a kóros leleteket találta. Ez pedig azt bizonyítja, hogy a vakcina megölte őket. Nos, ha a vakcina megölte volna ezeknek az embereknek a 90 százalékát azáltal, hogy autoimmun reakciókon keresztül önpusztította volna a szívet, akkor ez....

Nem tudjuk bizonyítani, de az egyetlen közös nevező az oltás volt azzal az átkozott génalapú vakcinával, amely kiváltotta a szövetekben azokat az átkozott tüskéket. Nincs más oka a haláluknak. Nincs más ok!

Most mindenki jól figyeljen ide: az első 15-ből négyet csak egyszer oltottak be, és meghaltak. És ezt Arne Burkhardt is megállapította, és mondom, Arne Burkhardt az egyik legtapasztaltabb patológus Európában, és ha ő azt mondja, hogy így van, akkor így is van.

És vannak olyan képei, amelyek most már dokumentálva vannak, és soha nem fognak megsemmisülni. Ott vannak, hogy bárki a világon láthassa és tanulmányozhassa őket. Amikor azt mondja, hogy a gyilkos limfociták behatoltak a testbe, a szívbe, a tüdőbe és néha más szerveikbe is, akkor a kérdés az, hogy mi a fenének hatolnak be a gyilkos limfociták a szervekbe? Az egyetlen válasz pedig az, hogy ezek a szervek termelik azokat a célpontokat, amelyeket ezek a gyilkos limfociták látnak. És ez a célpont a vírusfehérje, mert az immunológia az emberiség hajnala óta így működik, és még most is így működik!

Most ti, politikusok és hatóságok, nézzétek meg ezeket a képeket, nézzétek meg ezeket az embereket, akik meghaltak, ezeket az embereket, akiket miattatok öltek meg! Nem bírom elviselni! Hogyan folytathatjuk ezt a vitát? A bizonyíték ott van, hogy az egész világ láthassa.

Most pedig hadd mondjam el a következő dolgot: teljesen világos, hogy az emberek többsége, akiket beoltottak, akár egyszer, akár kétszer oltották be őket, a kétszeri oltás után természetesen rosszabb lesz. A harmadik alkalom után egyre rosszabb és rosszabb lesz, mert az immunrendszer egyre agresszívebbé és agresszívabbá válik.

Nos, először is, az erek az első injekció miatt lyukasak lettek. Azért szivárognak, mert az edények bélése megkarcolódik és megsérül, amit már egy évvel ezelőtt is elmondtunk. Aztán az mRNS beszivárog a szervekbe, és a szívizom, a máj és a tüdő elkezdi termelni ezeket az átkozott fehérjéket, majd jönnek a gyilkos limfociták, amelyek mindenkinek vannak, minden embernek vannak ilyen gyilkos limfocitái, amelyek aztán elpusztítják a szerveket. Pusztítsd el a szívet, pusztítsd el a tüdőt, pusztítsd el a májat, pusztítsd el a bla-bla-bla-bla.

Miért nem hagyod abba? Miért nem kényszerítitek a politikusaitokat és a hatóságaitokat, hogy hagyják abba? Miért beszélünk még mindig erről? Miért beszélünk még mindig erről?

Nos, az utolsó dolog, és akkor végeztem, nagyon figyeljetek: ezt mondjuk hónapok óta, rámutatva arra, hogy természetesen ezek az átkozott vakcinák bejutnak a nyirokcsomókba. Természetesen azok a nyirokcsomósejtek elkezdik termelni azokat az átkozott tüskéket, és természetesen azokat a sejteket, amelyek a tüskéket termelik, elpusztítják a gyilkos limfociták, amelyek mindannyiunkban megvannak. Mi fog most történni? Kérdőjel?

A limfociták és a szervezet immunrendszerének szabályozásáért felelős sejtek elpusztulnak. Kihalnak! Ezek a szegény gyerekek akkor halnak meg, amikor már beoltották őket. Meghalnak ezek a szegény emberek, 20 és 90 év közötti felnőttek. Mi történik, amikor ezek az őrszem-limfociták elpusztulnak a nyirokcsomókban? Ők felelősek a már a szervezetben lévő vírusok, például az Epstein Barr vírus, a fertőző mononukleózis németül. Ami, ha nem ellenőrzik, felrobban. Oké!? A herpeszvírus, ha nem tartod kordában, kirobban, és övsömört kapsz. Istenem, ezt olyan nehéz megérteni? Ennyire nehéz?

De mondok még valamit: sokkal több átkozottul veszélyes fertőző ágens szunnyad a Földön élő emberek milliárdjainak testében. Mindenekelőtt természetesen,tuberkulózis! Tudtad, hogy én is hordozom magamban a tuberkulózis baktériumot? De a nyirokcsomóimban lévő limfocitáim révén kordában tartom! Ha megölöm ezeket a limfocitákat, mert megölik őket a testvéreik, mert meg merik termelni ezt az átkozott fehérjét, akkor a tuberkulózis elleni védelmem összeomlik!

Van egy másik betegség, a toxoplazmózis, amely az egész világon elterjedt. Különösen a Földközi-tengeren, és ez a toxoplazmózis kitör, Isten segítsen! De Isten segítsen akkor is, ha kitör a tuberkulózis! A tuberkulózis egykor az emberiség legnagyobb gyilkosa volt.

Hónapokkal ezelőtt mi, az Orvosok a COVID etikáért, közzétettünk egy tanulmányt, amelyet elolvashatnak. "Oltás és övsömör, mit mond ez nekünk?" Ebben a tanulmányban azt írtuk, hogy attól tartunk, hogy a vírusok és baktériumok, például a tuberkulózis szunnyadó fertőzései ki fognak robbanni. De hogy mikor fognak felrobbanni, azt senki sem tudja! A tuberkulózisnak időbe telik, amíg kirobban, ezek a baktériumok nagyon lassúak.

Csak két nappal ezelőtt kaptam egy e-mailt a németországi kollégáktól, és azt mondták: Furcsa, van egy betegünk, akinek a hasában olyan tünetek jelentkeztek, amelyeket nem tudtunk megmagyarázni. Soha nem láttunk még ilyet, és nem tudtuk, hogy mi van nála. Lázas volt, fájdalmai voltak, és szenvedett. Pont.

De körülbelül két hét múlva elvégeztünk egy offenzív diagnosztikát, és megállapítottuk, hogy a tuberkulózis reaktiválódott az egész hasüregében. És most is az életéért küzd, miközben beszélgetünk! Mivel a tuberkulózis nagyon nehezen kezelhető, különösen, ha multirezisztens, ami sok esetben előfordul. Megjósolom, megjósoltuk, hogy ennek az átkozott oltásnak köszönhetően világszerte növekedni fog a tuberkulózis, különösen azokban az országokban, ahol a tuberkulózis baktérium szunnyad az emberek szervezetében, és ez India, Afrika, egész Ázsia.

Sajnos nem az európai politikusok között, akiket beoltottak, mert akkor látnák, mit jelent tuberkulózisban meghalni.
Most nagyon elérzékenyülök, mert az én népem, a thaiföldiek a célpontok. És az indiai emberek, és nekem is vannak indiai gyökereim. Ők a célpont. És mondom nektek, ne kérdezzétek, hogy ez rövid, középtávú vagy hosszú távú. A tuberkulózis hosszú távon megöl, ahogy egyébként a daganatok is. És mindannyiuknak tudniuk kell, hogy a beoltottak körében robbanásszerűen nő a rák és a daganatok száma, amit senki sem ért. De ez ugyanaz az elv. Az Ön szervezetében lévő limfociták felelősek a daganatos sejtek kordában tartásáért. És ezek a daganatos sejtek minden nap, minden órában keletkeznek a szervezetben. És ha nem végzel velük korán, magadat is elintézed.

Tehát ne beszéljünk tovább a mellékhatásokról és a halálesetekről. Kezdje el keresni ezeket a jeleket. Kezdjék el keresni a vírusokat, herpesz, EBV, CMV, amelyek megölik a babákat az anyaméhben. Rendben? Tuberkulózis, toxoplazmózis, rák. És garantálom, hogy olyan dolgokat fogsz találni, amelyek elborzasztanak, ha nem állítod meg ezt az oltási őrületet! Ezt akartam ma elmondani."

Kapcsolódó:
Az orvosok figyelmeztetnek a gyermekek Corona elleni oltása ellen!Az orvosok figyelmeztetnek a gyermekek Corona elleni oltása ellen!
Január eleje óta a svájci szülők beoltathatják 5 éves és idősebb gyermekeiket COVID-19 ellen. Németországban december 14. óta már engedélyezték a gyermekek számára a Corona elleni védőoltást. Az olyan médiumok, mint az NZZ am Sonntag azt állítják, hogy a vakcina biztonságos. De mennyire biztonságos a vakcina a gyermekek számára? Mivel a mainstream média nem közöl kritikus hangokat a gyermekoltásokról, a Kla.TV ezzel a műsorral szeretne hozzájárulni a közbeszédhez! A szülők csak akkor tudják eldönteni a Corona elleni védőoltás előnyeit és hátrányait, ha meghallgatják az ellenérveket is. A Kla.TV összefoglalta Önnek a különböző orvosok véleményét, amelyek a gyermekek Corona elleni oltása ellen szólnak: Az ALETHEIA egy független svájci orvos- és egészségügyi hálózat, amelynek jelenleg 8000 támogatója van, akik közül több mint 600 orvos és természettudós. Honlapjukon részletes nyilatkozatot tettek közzé a gyermekek Corona elleni védőoltásáról. A részletes nyilatkozat az adás alatt található. Többek között azt írják: - A "COVID vakcinákra" vonatkozó közép- és hosszú távú biztonsági adatok még nem állnak rendelkezésre. A gyermekek és serdülők várható élettartama 55-80 év. Az ismeretlen káros hosszú távú hatások a fiatalok esetében sokkal súlyosabbak, mint az idősebbeknél.

Koronavírus hazugság: a kisgyermekek jobban ki vannak téve a Covid-19-nek, és mit tehetnek a szülők a védelmük érdekében Hongkongban?Koronavírus hazugság: a kisgyermekek jobban ki vannak téve a Covid-19-nek, és mit tehetnek a szülők a védelmük érdekében Hongkongban?
Orvosszakértők szerint a szülőknek nem kell pánikba esniük, annak ellenére, hogy a közelmúltban kisgyermekeknél Covid-19 fertőzéseket észleltek. A szülőknek a lehető leghamarabb be kell oltatniuk gyermekeiket - teszik hozzá. A hároméves és idősebb kisgyermekek ettől a héttől kezdve beoltathatják magukat Covid-19 ellen. A közelmúltban Hongkongban a kisgyermekeket érintő súlyos coronavírus-fertőzéses esetek aggodalmat keltettek a szülők körében. A kórházi kezelésre való hosszú várakozási idő miatt a szülők azon is elgondolkodtak, hogy a hároméves korú gyermekeket beoltassák-e. A szolgáltatás keddtől elérhető. A The Post megvizsgálja a városban a kisgyermekek körében előfordult fertőzéseket, és azt, hogy mit tehetnek a szülők gyermekeik védelme érdekében. Covid-19 injekciót foglalnak le már 3 éves korú gyermekeiknek. Családorvosok és gyermekgyógyászati szakértők a kisgyermekek oltási időpontjának ugrásszerű növekedéséről számolnak be, mivel a szülők "pánikba esnek" az előzetesen pozitív négyéves gyermek halála után. A hatóságok keddtől ötről hároméves korra csökkentik a Sinovac oltások korhatárát a kínai kontinentális kínai gyártmányú oltások esetében

Magyar orvosok sürgős üzenettel: Mentsük meg a gyerekeket!Magyar orvosok sürgős üzenettel: Mentsük meg a gyerekeket!
Úgy tűnik, hogy a világ egyre mélyebbre és mélyebbre megy a szélsőséges koronavírus elleni intézkedésekben, és már eljutottunk abba a szakaszba, hogy világszerte követelik és megkezdték a 12-15 évesek beoltását. Az "Orvosok a felvilágosodásért" magyarországi egyesület - az ország más oktatási mozgalmaival együtt - új filmet jelentetett meg erről. Szóvivői között biokémikusok és géntechnológiai szakértők is vannak. Ők - a nem ártás elve alapján - mindenben meg akarják vizsgálni az előnyöket és hátrányokat. Állításaik között szerepel például, hogy az úgynevezett Covid-19 vakcina pontosan nem vakcina, hanem egy kísérleti génterápiás eljárás, amelyet csak vészhelyzetben lehet alkalmazni. Ezek szerint a Covid vírus nem okoz súlyos betegséget a gyermekeknél, ugyanakkor a 12 és 15 év közötti gyermekek 86 százalékának, akiknél ezt a vakcinát tesztelték, mellékhatásai voltak. Hogy közülük hányan haltak meg, nem közölték. Mindenesetre a gyermekek életkilátásait sokkal jobban befolyásolja ez az oltás, mint a 40 vagy akár 70 évvel idősebb emberekét. A magyar felvilágosult emberek megkérdőjelezik, hogy bízhatunk-e még a politikusok, egyes prominens orvosok és a gyógyszeripar döntéseiben. Ezért példamutató módon mutatják meg: nekünk magunknak kell - és tudunk - tenni valamit. Szigorú figyelmeztetésük a következő, idézem: "A legújabb tanulmányok szerint az oltás nagyságrendekkel nagyobb kockázatot jelent a gyermekekre nézve, mint maga a betegség. Ne feledje: az oltás bármikor beadható - de ha egyszer beoltották, annak hatásai visszafordíthatatlanok (irreverzibilis = visszafordíthatatlan). A következő generációról van szó. Hozz bölcs döntést!"

Putyin: Kijevnek meg kell állapodnia a Donyec-medencével
Putyin: Kijevnek meg kell állapodnia a Donyec-medencével

Putyin: Kijevnek meg kell állapodnia a Donyec-medencével
2022-02-18 MTI - orientalista.hu

Megállapodást sürgetett az ukrán vezetés és a délkelet-ukrajnai szakadárok között pénteken Vlagyimir Putyin orosz elnök.

"Fehéroroszország elnökével megállapítottuk, hogy az ukrajnai polgári béke helyreállításának és az ország körüli feszültségek enyhítésének záloga a minszki megállapodások végrehajtása" - jelentette ki az Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel folytatott tárgyalások után megtartott közös sajtótájékoztatón.

"Kijevnek mindössze annyit kell tennie, hogy tárgyalóasztalhoz ül a Donyec-medence képviselőivel, és megállapodik a konfliktus lezárását célzó politikai, katonai, gazdasági és humanitárius intézkedésekről" - tette hozzá.

Sajnálkozását fejezte ki, hogy ezzel szemben éppen kiéleződik a helyzet, amiért az ukrán vezetést hibáztatta, amely szerinte elszabotálja a minszki megállapodások végrehajtását, elutasítja a közvetlen tárgyalást Donyeckel és Luhanszkkal, lényegében szabotálja az alkotmánymódosításról, a Donyec-medence különleges státuszáról, a helyi választásokról szóló megállapodások végrehajtását.

Putyin szerint Ukrajnában tömegesen és szisztematikusan megsértik az emberi jogokat, az orosz ajkú lakossággal szembeni diszkriminációt pedig törvénybe iktatták.

Kérdésre válaszolva azt mondta, hogy nem fordított figyelmet az Ukrajna elleni orosz támadásokról szóló jelentésekre. Közölte, hogy mindig az orosz nemzeti érdekeknek megfelelően fog eljárni.

Kapcsolódó:
Kreml: Példátlan propagandakampány az állítólagos orosz támadás dátumának bejelentéseKreml: Példátlan propagandakampány az állítólagos orosz támadás dátumának bejelentése
Az európai feszültség fokozását célzó példátlan propagandakampány részének nevezte kedden a Kreml szóvivője, hogy Joe Biden amerikai elnök január 16-át nevezte meg az Ukrajna elleni állítólagos orosz támadás időpontjaként. Valóban, ez (Biden bejelentése) az egész világot lázba hozta. Ez nem más, mint teljesen példátlan információs kampány az európai feszültségek provokálására és szítására - mondta Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő, az amerikai államfő nyilatkozatát újságíróknak kommentálva. Az Orosz Védelmi Minisztérium felvétele, amint katonai egységek indulnak haza február 15-én. Peszkov megerősítette, hogy megkezdődött az orosz területen, az ukrán határ közelében megtartott orosz hadgyakorlaton részt vevő orosz erők tervszerű visszavonása. Nem zárta ki, hogy Ukrajna újabb kísérletet tesz a Donyec-medencei válság erővel történő megoldására.

Aggódik a török elnök az ukrán háborús fejlemények miatt és kész segíteni az országnakAggódik a török elnök az ukrán háborús fejlemények miatt és kész segíteni az országnak
Recep Tayyip Erdogan török elnök aggodalmát fejezte ki a kelet-ukrajnai fejlemények miatt szombaton az ukrán kollégájával, Volodimir Zelenszkijjel közös isztambuli sajtótájékoztatóján. Erdogan hangsúlyozta: véget kell vetni a feszültség fokozódásának a Donyec-medencében. Hozzátette: reméli, hogy a konfliktust sikerül békésen, párbeszéddel és diplomáciai úton megoldani, a nemzetközi jog és Ukrajna területi integritásának megsértése nélkül. Elmondta: Ankara kész bármiben segítséget nyújtani Kijevnek. Zelenszkij kiemelte: Törökország és Ukrajna álláspontja egybeesik a fekete-tengeri térséget érintő fenyegetések és az arra adandó válaszok vonatkozásában. Törökország szoros együttműködést alakított ki Oroszországgal a szíriai, a líbiai és a hegyi-karabahi konfliktusban, illetve a védelem és az energetika terén. Ugyanakkor Ankara támogatja Ukrajna területi integritását, és bírálta, hogy Oroszország annektálta a Krím félszigetet 2014-ben. Törökország 2019-ben drónokat adott el Kijevnek.

Zelenszkij: Az orosz invázió veszélye miatt nem tudjuk megemelni az állami alkalmazottak fizetésétZelenszkij: Az orosz invázió veszélye miatt nem tudjuk megemelni az állami alkalmazottak fizetését
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a médiának adott interjújában kifejtette, miért nem valósulhat meg a katonák, tanárok és egészségügyi dolgozók beígért fizetésemelése. Zelenszkij elmondta, hogy ezzel kapcsolatban még nem lehet pontos garanciákat adni, mert Ukrajna nagyon nehéz helyzetben van az orosz invázió veszélye miatt - közli a Fbc.ua hírportál. Az elnök hangsúlyozta, hogy egyes sajtóorgánumok most szó szerint pánikot keltenek a társadalomban a Moszkvával vívott háború esetleges megkezdése miatt, ami természetesen magának Ukrajnának is "minden fronton veszteséget" okoz. "A társadalomban uralkodó állandó pánik mellett a fizetésemeléseket fizikailag lehetetlen megtenni. Egyszerűen nincs pénz rá, senki nem ad semmit, nincs hitel, ésszerűtlenek a kamatok. Ezért mindezek a dátumok, amelyek az orosz inváziót vetítik előre és a pánik, ami jelen van, hazánk ellen hat" - mondta Zelenszkij.

Putyin: Kijevnek meg kell állapodnia a Donyec-medencévelPutyin: Kijevnek meg kell állapodnia a Donyec-medencével
"Fehéroroszország elnökével megállapítottuk, hogy az ukrajnai polgári béke helyreállításának és az ország körüli feszültségek enyhítésének záloga a minszki megállapodások végrehajtása" - jelentette ki az Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel folytatott tárgyalások után megtartott közös sajtótájékoztatón. "Kijevnek mindössze annyit kell tennie, hogy tárgyalóasztalhoz ül a Donyec-medence képviselőivel, és megállapodik a konfliktus lezárását célzó politikai, katonai, gazdasági és humanitárius intézkedésekről" - tette hozzá. Sajnálkozását fejezte ki, hogy ezzel szemben éppen kiéleződik a helyzet, amiért az ukrán vezetést hibáztatta, amely szerinte elszabotálja a minszki megállapodások végrehajtását, elutasítja a közvetlen tárgyalást Donyeckel és Luhanszkkal, lényegében szabotálja az alkotmánymódosításról, a Donyec-medence különleges státuszáról, a helyi választásokról szóló megállapodások végrehajtását. Putyin szerint Ukrajnában tömegesen és szisztematikusan megsértik az emberi jogokat, az orosz ajkú lakossággal szembeni diszkriminációt pedig törvénybe iktatták.

Fejlesztés alatt! Leiratkozás Leiratkozás Minden jog fenntartva! © 2022 Map