Rovat: Brindza András
Cikkek száma: 6
 
Tartalom:
2012.03.09  Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.)
2012.02.28  A Civilek üzenete az ATV, RTL,TV2, MTV, Duna Tv, Hír Tv tulajdonosai, vezetői és szerkesztői részére ! ( 2012.I.4. -- II.28-án utóirattal lett bővítve!)
2012.02.28  Békésen meneteltek a gyarmatosítókkal a gyarmatosítottak..! (2012. I. 30.)
2012.02.28  BOJKOTT-FELHÍVÁS A BÉKE MELLETT, A HÁBORÚT KIROBBANTÓ ORSZÁG - VAGY ORSZÁGOK ELLEN !! (2011. dec. 14.)
2012.02.19  A RENDSZERVÁLTÁS ELKERÜLHETETLEN ! (Az írás 2012.I.31-én utóirattal lett bővítve!)
2012.02.19  MILYEN IS VALÓJÁBAN AZ EURÓPAI UNIÓ ? (AZ ÍRÁS 2012.II.17-ÉN UTÓIRATTAL LETT BŐVÍTVE!)

Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.)
2012.03.09, 15:51                    Tartalomjegyzékhez               Egyszerű


http://www.youtube.com/watch?v=hoVfG_UUKW4&feature=youtu.be

Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.) beszél a média terrorjáról, a pénzkibocsájtás jogáról, az EU-ról és a kiútról !!! Lásd
bővebben a facebookon, vagy a


Az írás teljes címe - A magánpénzrendszerre (kamatra-kizsákmányolásra), média- és párturalomra épülő neoliberális rendszer megbukott - a rendszerváltás elkerülhetetlen!

  • BRINDZA ANDRÁS A FENTI TV MŰSORRAL ÁTTÖRTÜK AZ ELHALLGATÁS VASTAG FALAIT -- NAGY KÖVET DOBTUNK BE A VÍZBE..! KIMONDTUK A LEGFONTOSABB DOLGOKAT -- A MAGYAR NEMZET ÉS A VELE EGYÜTT ÉLŐ 13 NEMZETISÉG ÉRDEKEIT -- AZÓTA NEM HÍVTAK MEG AZ ECHOTV-BE ! MANAPSÁG MÁR KISS-SZABÓ ERIKA ÉS HORVÁT KATALIN SZERKESZTŐK -- A KIBESZÉLŐ CÍMŰ BETELEFONÁLÓS MŰSORUKBA SEM KAPCSOLNAK BE -- ANNYIRA TARTANAK AZ URALMUKAT VESZÉLYEZTETŐ, AZ ORSZÁG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ, MAGAS MORÁLIS SZELLEMISÉGGEL BÍRÓ MAGYAR EMBEREKTŐL, MIKÖZBEN TELE VAN AZ ECHO ÉS A TÖBBI TV HITELTELEN, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYES "BAL- ÉS JOBBOLDALI" SEMMITMONDÓ HASBESZÉLŐKKEL..!
  • AZ ELMÚLT HETEKBEN IS TÖBB FONTOS TÉMÁVAL SZERETTÜNK VOLNA BEKERÜLNI AZ ECHOBA ÉS A TÖBBI TÉVÉBE PL. A BOJKOTT-FELHÍVÁS A BÉKE MELLETT, A HÁBORÚT KIROBBANTÓ ORSZÁG - VAGY ORSZÁGOK ELLEN, Dr.HALÁSZ JÓZSEF PÁRTFÜGGETLEN NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSE -- AZ EU-BÓL, AZ IMF-BŐL ÉS A NATO-BÓL VALÓ KILÉPÉSÜNKÉRT ( LÁSD -- MILYEN IS VALÓJÁBAN AZ EU CÍMŰ ÍRÁSOMBAN A WWW.NEMZETIHIRHALO.HU CÍMLAPJÁN, A PUBLICISZTIKAI ROVATOMBAN ), DE AZ ILLETÉKES VEZETŐK NEM TARTOTTÁK FONTOSNAK AZ EGÉSZ VILÁG ÉS MAGYARORSZÁG SORSÁT FORMÁLÓ ANYAGAINKAT..!
  • AZ ECHOTV-NÉL KIALAKULT, POLITIKAILAG, SZAKMAILAG ÉS ERKÖLCSILEG IS NAGYON PROBLÉMÁS, A VALÓDI CIVILEK SZÁMÁRA ELFOGADHATATLAN HELYZETET ( TISZTELET A KIVÉTELNEK PL. VILÁG-PANORÁMA, RÁKKÉRDÉS STB.) LEÍRTAM-ELMONDTAM SZÉLES GÁBORNAK, MIKI TÍMEA IGAZGATÓNAK, HUTH GERGELY SZERKESZTŐNEK ÉS VÁMOS GYÖRGYNEK, DE ŐK SEM TETTEK SEMMIT..! A TÖBBI BŰNÖS TÉVÉBE SEM HÍVJÁK MEG ( VAGY NAGYON RITKÁN ), A LÉNYEGES DOLGOKRÓL BESZÉLŐ, HITELES, A LEGKIVÁLÓBB MAGYAR EMBEREKET..!
  • EZÉRT IS MONDJUK, HOGY MAGYARORSZÁGON -- AZ MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ-KDNP, A NEMZETKÖZI PÉNZ- ÉS HÁTTÉRHATALOM, AZ EU, AZ ATV, RTL, TV2, MTV, DUNATV, HÍRTV, ( SAJNOS, MOST MÁR AZ ECHO Tv IS EZEK KÖZÉ SOROLHATÓ ) DIKTATÚRÁJA VOLT- ÉS VAN !!!
  • A TUDATI FORRADALOM VÉGET, LEGYENEK SZÍVESEK A FENTI TV MŰSOR LINKJÉT ÉS A CSATOLT SZÖVEGET AZ INTERNETEN ÉS A FACEBOOKON SOK EMBERREL MEGOSZTANI, ÉS CSATLAKOZNI A MAGYAR RENDSZERVÁLTÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉHEZ -- www.marevosz.gportal.hu , VAGY A FACEBOOKOS LAPOMRA !!
  • KÖSZÖNETTEL: BRINDZA ANDRÁS, ÖFEM

  KELT: 2012.III.9-ÉN, KIKELET HAVÁBAN

Most szólj hozzá!                    Válaszok itt


Rudi Tanya

StarBus 2000Mag-artMátyás VendégházHUN TV

Attila Hotel

Kézi Malom az otthonábanHargita PanzióFELIRATKOZÁS
Világ Királnyője Kápolna
HUN TV
Nomád Étel

Locations of visitors to this page
Országhódítók ellen 2.
Csillagösvényen 2. Magyar geszták, szkíták, vagy hun
Zenit TV élo adás
Legfrissebb írások:
"A magyaroknak nem kell saját Puskinjuk”
Ha marad a PAKTUM szerinti országlás
Nyílt levél az engem pártalapítással vádolóknak!
Önfényező polgármestert a XV. kerületnek!?
Bene Gábor: Az Ásotthalmi Zászlóbontáshoz…
2018-06-16 Lovas Pista magvetése sem múlik el nyom nélkül.
Hamisítóbajnokság? (Dian Csaba)
Tovább >>
Új hozzászólások:
Tovább >>
Társoldalak:
Égi Patróna
Magyarok Világszövetsége
Statisztika:

 
© Nemzeti Hírháló 2003-2014