Rovat: Brindza András
Cikkek száma: 6
 
Tartalom:
2012.03.09  Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.)
2012.02.28  A Civilek üzenete az ATV, RTL,TV2, MTV, Duna Tv, Hír Tv tulajdonosai, vezetői és szerkesztői részére ! ( 2012.I.4. -- II.28-án utóirattal lett bővítve!)
2012.02.28  Békésen meneteltek a gyarmatosítókkal a gyarmatosítottak..! (2012. I. 30.)
2012.02.28  BOJKOTT-FELHÍVÁS A BÉKE MELLETT, A HÁBORÚT KIROBBANTÓ ORSZÁG - VAGY ORSZÁGOK ELLEN !! (2011. dec. 14.)
2012.02.19  A RENDSZERVÁLTÁS ELKERÜLHETETLEN ! (Az írás 2012.I.31-én utóirattal lett bővítve!)
2012.02.19  MILYEN IS VALÓJÁBAN AZ EURÓPAI UNIÓ ? (AZ ÍRÁS 2012.II.17-ÉN UTÓIRATTAL LETT BŐVÍTVE!)

Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.)
2012.03.09, 15:51                    Tartalomjegyzékhez               Egyszerű


http://www.youtube.com/watch?v=hoVfG_UUKW4&feature=youtu.be

Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.) beszél a média terrorjáról, a pénzkibocsájtás jogáról, az EU-ról és a kiútról !!! Lásd
bővebben a facebookon, vagy a


Az írás teljes címe - A magánpénzrendszerre (kamatra-kizsákmányolásra), média- és párturalomra épülő neoliberális rendszer megbukott - a rendszerváltás elkerülhetetlen!

  • BRINDZA ANDRÁS A FENTI TV MŰSORRAL ÁTTÖRTÜK AZ ELHALLGATÁS VASTAG FALAIT -- NAGY KÖVET DOBTUNK BE A VÍZBE..! KIMONDTUK A LEGFONTOSABB DOLGOKAT -- A MAGYAR NEMZET ÉS A VELE EGYÜTT ÉLŐ 13 NEMZETISÉG ÉRDEKEIT -- AZÓTA NEM HÍVTAK MEG AZ ECHOTV-BE ! MANAPSÁG MÁR KISS-SZABÓ ERIKA ÉS HORVÁT KATALIN SZERKESZTŐK -- A KIBESZÉLŐ CÍMŰ BETELEFONÁLÓS MŰSORUKBA SEM KAPCSOLNAK BE -- ANNYIRA TARTANAK AZ URALMUKAT VESZÉLYEZTETŐ, AZ ORSZÁG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ, MAGAS MORÁLIS SZELLEMISÉGGEL BÍRÓ MAGYAR EMBEREKTŐL, MIKÖZBEN TELE VAN AZ ECHO ÉS A TÖBBI TV HITELTELEN, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYES "BAL- ÉS JOBBOLDALI" SEMMITMONDÓ HASBESZÉLŐKKEL..!
  • AZ ELMÚLT HETEKBEN IS TÖBB FONTOS TÉMÁVAL SZERETTÜNK VOLNA BEKERÜLNI AZ ECHOBA ÉS A TÖBBI TÉVÉBE PL. A BOJKOTT-FELHÍVÁS A BÉKE MELLETT, A HÁBORÚT KIROBBANTÓ ORSZÁG - VAGY ORSZÁGOK ELLEN, Dr.HALÁSZ JÓZSEF PÁRTFÜGGETLEN NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSE -- AZ EU-BÓL, AZ IMF-BŐL ÉS A NATO-BÓL VALÓ KILÉPÉSÜNKÉRT ( LÁSD -- MILYEN IS VALÓJÁBAN AZ EU CÍMŰ ÍRÁSOMBAN A WWW.NEMZETIHIRHALO.HU CÍMLAPJÁN, A PUBLICISZTIKAI ROVATOMBAN ), DE AZ ILLETÉKES VEZETŐK NEM TARTOTTÁK FONTOSNAK AZ EGÉSZ VILÁG ÉS MAGYARORSZÁG SORSÁT FORMÁLÓ ANYAGAINKAT..!
  • AZ ECHOTV-NÉL KIALAKULT, POLITIKAILAG, SZAKMAILAG ÉS ERKÖLCSILEG IS NAGYON PROBLÉMÁS, A VALÓDI CIVILEK SZÁMÁRA ELFOGADHATATLAN HELYZETET ( TISZTELET A KIVÉTELNEK PL. VILÁG-PANORÁMA, RÁKKÉRDÉS STB.) LEÍRTAM-ELMONDTAM SZÉLES GÁBORNAK, MIKI TÍMEA IGAZGATÓNAK, HUTH GERGELY SZERKESZTŐNEK ÉS VÁMOS GYÖRGYNEK, DE ŐK SEM TETTEK SEMMIT..! A TÖBBI BŰNÖS TÉVÉBE SEM HÍVJÁK MEG ( VAGY NAGYON RITKÁN ), A LÉNYEGES DOLGOKRÓL BESZÉLŐ, HITELES, A LEGKIVÁLÓBB MAGYAR EMBEREKET..!
  • EZÉRT IS MONDJUK, HOGY MAGYARORSZÁGON -- AZ MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ-KDNP, A NEMZETKÖZI PÉNZ- ÉS HÁTTÉRHATALOM, AZ EU, AZ ATV, RTL, TV2, MTV, DUNATV, HÍRTV, ( SAJNOS, MOST MÁR AZ ECHO Tv IS EZEK KÖZÉ SOROLHATÓ ) DIKTATÚRÁJA VOLT- ÉS VAN !!!
  • A TUDATI FORRADALOM VÉGET, LEGYENEK SZÍVESEK A FENTI TV MŰSOR LINKJÉT ÉS A CSATOLT SZÖVEGET AZ INTERNETEN ÉS A FACEBOOKON SOK EMBERREL MEGOSZTANI, ÉS CSATLAKOZNI A MAGYAR RENDSZERVÁLTÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉHEZ -- www.marevosz.gportal.hu , VAGY A FACEBOOKOS LAPOMRA !!
  • KÖSZÖNETTEL: BRINDZA ANDRÁS, ÖFEM

  KELT: 2012.III.9-ÉN, KIKELET HAVÁBAN

Most szólj hozzá!                    Válaszok itt


Rudi Tanya

StarBus 2000Mag-artMátyás VendégházHUN TV

Attila Hotel

Kézi Malom az otthonábanHargita PanzióFELIRATKOZÁS
Világ Királnyője Kápolna
HUN TV
Nomád Étel

Locations of visitors to this page
Egyiptom, a régiség mítosza (www.dobogommt.hu)
Bazsarózsa
Az Éjjeli menedék szeptember 12-i adása (tdyweb.wbteam.com)
Legfrissebb írások:
IDEGEN FORGATÓKÖNYV
Újabb gyalázat a magyarság ellen !
BG: Ki is a "fake news” propagandistája?
BG: Nagypéntek és a világ számára "minta nemzetünk”- összefüggései.
A TÖRÖK JÁR BUDÁN, vagy KUBINYI TAMÁS?
Bene Gábor: JÁVOR és a szarkenés....
Példák a múltból, okulásul
Tovább >>
Új hozzászólások:
Tovább >>
Társoldalak:
Égi Patróna
Magyarok Világszövetsége
Statisztika:

 
© Nemzeti Hírháló 2003-2014