Szeretnek Bennünket    

2010.06.25, 20:42
Nagyra ertekelem munkajukat, ezekben a nehez idokben, nagyon fontos, hogy tisztan lassunk.Onoke igazi Magyarok, akik meglatasom szerint nyiltan egyenesen, es csakis a realitast tartjak szem elott. Szivbol kivanom Isten segitseget a mindennapi felvilagosito munkajukhoz.
2010.05.11, 09:58
Tisztelt Nemzeti hírháló, Örülök, hogy hallok e honlapról, bevallom most először, de remélem ezek után még sokáig.

Magamról csak egy pár szót 52-éves leszek a közeljövőben. Kárpátalján egy kis szervez elnöke voltam sokáig a KMKSZ keretein belül, majd tőlem független okokból, elvesztetem a munkámat. Majd mikor jött a csúfos 2004 December 5.-ei szavazást követően, összetéptem a határátlépőmet, az útlevelemet, s azóta nem voltam az Anyaországban. Majd kiléptem a KMKSZ vezetőségből, és a további mindennemű magyar ügyel való foglalatoskodásom abbahagytam.

Nem oly rég bevezetettem a nettet, parabolám nincsen, az M1 és társai tv adókat elvből nem nézem már rég, szerintem az első mónika vagy gyözike só műsorok óta. Karácsony szentestéjén valami történt, mintha a lelkem vezette volna a kezem, s a nett bekapcsolása után rávezetett egy honlapra, majd mentem tovább és tovább éjfélig, szinte tátott szájjal olvastam. Megdöbbentő volt számomra, nem halt ki az Anyaországban a Magyarság, ámultam, könnyeztem, örültem, el sem tudom mondani menyire örültem. Mert itt minden médián amibe néha óhatatlanul is bele-bele kukkantottam az jött le, Magyarhonban csak eu van. Magyarhonban olyan sanszos Magyarnak lenni.

Most elnézést kérek minden Anyaországi Magyartól, hogy ilyen gondolataim voltak. Azóta rengeteget olvastam, a Magyarság őstörténetét, rengeteg videó anyagot néztem végig volt úgy, hogy napi 18-20 órát ültem a gépem előtt. Láttam előadásait Pap Gábornak, Szántai Lajosnak, Géczi Gábornak, Molnár V Józsefnek, és még sok más előadónak műsorait töltöttem le és néztem meg némelyeket többször is. Azóta szinte minden napomat ez teszi ki. Kora tavaszra Március 15-dikére készítettünk egy előadás sorozatot, az őstörténelműnkkel kapcsolatban, három estet rendeztünk a helyi református lelkész segítségével. Vetítettünk videó bejátszásokat, majd fórumszerűen megvitattuk, néha meglepődtünk a látottakon, igaz én nem túlzottan lepődtem meg, mert az anyagokat én válogattam össze.

Most ismét egy rendezvény, vagy rendezvény sorozattal készülünk, a Trianoni béke diktátum évfordulójára még megbeszélési szinten tart az ügy. A községi tanács elnöke rábólintott a Református egyház biztosítja a helységet és kellékeket, komputert, és kivetítőt. Az iskolaigazgatóval holnap lesz egy megbeszélésem így még ez a jövő titka, igaz padtársak voltunk hosszú éveken keresztül így reményeim vannak.

Ennyit egyszerre ha meglesz a rendezvényünk, írok róla mostani napjaim az előkészületeivel fog eltelni, szeretnék egy megdöbbentő, Magyarlelket melengető műsort összehozni.

Nemzet testvéri szeretettel Kárpátalja...
2010.04.22, 02:10
Tisztelt Nemzeti Hírháló!

Nagyon szépen köszönöm az intézkedésüket;végre,több mint fél év után,én is tudom olvasni újra a lapot!
Jó érzés,hogy Önökben nem kellett csalódnom!
Mégegyszer,nagyon köszönöm hathatós segítségüket!!!!

Őszinte tisztelettel:
2009.12.24, 18:46
Kedves János!

Kellemes ünnepeket, és boldog újévet kívánok neked és összes munkatársadnak, segítőidnek.

Köszönjük a rengeteg munkát és áldozatot amit értünk, vagyis a magyarságért, minden magyarért tettetek és tesztek.

A jó Isten áldása legyen munkátokon!

Szeretettel: F.G.
2009.12.05, 13:16
Kedves Kovács János, avagy Lelke A Nemzeti Hírhálónak!
Amióta (ímmár 90 éves) levelező barátomtól átvettem a Nemzeti Hírháló rendszeres olvasását, odaadó híve vagyok, mert ennél jobb rendezettségű, egyenletes, józan, (és még egy sereg dicsérő jelző) magyar hírszolgáltatást el sem tudok képzelni (ahol nincs trágárság, vitatkozó beírások,) igaz, koromnál fogva nem is vagyok járatos a NET mélyvizében. Legjobb, amit ebben elérek, ha linkeket megnyithatok, vagy drótpostán kapok.
Tájékozatlanságom folytán szíves válaszát kérem, küldhetné-e közvetlenül a NH-t NewYorkba egy e-mail címre, nagyon idős személy részére, aki csak a legfontosabb eseményeket szeretné olvasni, mert sok neki a teljes anyag. Bizonyára válogathatna klubtagság esetén, de jó volna, ha ezt is ő fizethetné közvetlenül, amennyiben erre mód van, és részletesen kapna felvilágosítást ezekről. (Magam sem tudom, mit tegyek ezügyben.)
Kedves Kovács János, kérem, értesítsen, ha megadhatom az említett érdeklődő idős magyar személy címét, a közvetlen kapcsolat felvétele érdekében. Azért kell erre így kérnem, mert öreg embereknek nagyon fontos az így kapott információ, azonban a számítógépes lebonyolításokhoz sajnos n e m é r t ü n k.
Utólag értesülve kitüntetéséről, ezúttal is szeretettel gratulálok, méltó helyre jutott az érem, s további szárnyalása úgyszintén biztosra vehető.
Reméljük korban is megérni a jövő tavaszt, hisz most az ÚRJÖVET idején már bizakodhatunk a FELTÁMADÁS igéretében is...
ÁLDÁS-BÉKESSÉGET kívánva, együttérző barátsággal üdvözli
Ó,BudaPest, 2009.dec. 5.
2009.11.26, 20:03
Kedves Kovács János !

Nagyon nagyra értékeljük az Ön munkáját, a legnagyobb elismerésünket szeretném tolmácsolni! (néhány barátunkkal megosztom a N.H.-t)
Nagy örömömre szolgált, hogy a tisztelt és általunk nagyra becsült Molnár V. József társaságában láthattam a Szilaj Csikó díjjal kitüntetve! Gratulálok, és minden jót kívánok !
2009.11.14, 19:10
Nagyon szepen koszonom a jokivansagukat, s a Jo Isten aldasat kerem nemzetmento, aldozatos munkajukra. A magyarok Istene legyen Onokkel. Szebb, boldogabb jovot! Halas szeretettel gondolok Onokre a sok hasznos informacioert, ami az álnemzeti, hivatalos mediabol kimarad. Tisztelettel:
2009.11.13, 19:48
Kedves János!
... Folytatni kell a felvilágosító munkát. Nem kell megijedni mert a szittya isteneink velünk vannak. Üdv:
2009.11.06, 15:55
A "Hogyan értesült..." választási listába foglalják bele az én esetemet is: Fizetös Hírháló olvasó vagyok 2008-ból, s "fertözöm" kellöképen baráti környezetemet. Köszönet munkájukért ...
2009.11.06, 12:52
T. Nemzeti Hírháló Egyesület
Ezúton köszönöm a névnapi köszöntőt és egyúttal gratulálok a színvonalas
hírekért és publicisztikákért, és más, egyéb érdekes olvasnivalóért.
Előfordul ugyan, hogy némely írással nem értek egyet, esetleg nem igazán idevalónak találom, de alapjában véve tetszik az, amit csinálnak.
Munkájukhoz további jó egészséget kívánok Üdvözlettel
2009.11.05, 20:08
Nagyon jók a híreik, az ember sok mindent megtud, amit eldugnának előle.
2009.11.05, 16:02
Jókivánságra köszönet!
A Nemzeti Hirhálótól érkezett jókivánságaikat köszönöm. Viszont kivánva szeretettel üdvözli az egész stábot munkatársi szeretettel: ... atya
2009.11.05, 15:46
Kedves János!
Köszönöm az értesítést!... Örömmel tapasztaltam, hogy a Hírháló hírei egyre lefinomodottabbak és célra törőbben kerülnek beválogatásra! Gratulálok!
Köszönettel:
2009.11.05, 08:31
Tisztelt Kovács János Úr!
Tisztelettel tájékoztatom Önt, hogy a .. E-mail címét a mai nappal megszüntetjük.
Volt tagjaink és a magam nevében köszönöm, hogy folyamatosan, napi rendszerességgel elküldte számunkra a Nemzeti Hírháló anyagait, amelyeket én továbbítottam tagjainknak. Mindig nagy érdeklődéssel olvastuk színvonalas és máshol nem olvasható információikat. ...a Nemzeti Hírháló napi anyagait, amit volt tagjainknak is ajánlottam. Még egyszer köszönöm hiánypótló tájékoztató anyagaik eddigi megküldését és ezen munkájukhoz további erőt, egészséget és kitartást kívánok! Tisztelettel és nagyrabecsüléssel:
2009.11.04, 07:54
Kedves János!
... Eggyúttal gratulálok a munkához amit végez a magyarság megmaradása érdekében és nagyon köszönöm a széleskörű tájékoztatást
Köszönöm a türelmét is!
/Bösztörpusztán a Hírháló reklámját kínáló kislánynak is teljes meggyőződéssel mondtam, hogy tag vagyok./
Üdvözlettel:
2009.11.03, 11:26

Koszonjuk az Onok aldozatos tevekenyseget a Magyar Nemzetert, a felvilagosito tevekenysegukert, a megmaradasunkert. A Magyarok Istene legyen Onokkel. Soha el nem mulo tisztelettel udvozliom Onoket: ... es az egesz csaladom az USA-bol
2009.11.02, 07:56
Adjon Isten!
Szeretném megtudni, hogy mért nem megy a Nemzeti Hírháló rádiója ? Mert szeretem amit sugároznak rajta,és nagyon tetszik az oldal is:)))) Űdv: Kárpátaljáról. Szebb Jövőt!
2009.10.29, 10:37
Tisztelt Szerkesztőség!
Egy nyugdíjas, szegedi, 5 unokás Nagyi ír Önöknek.Nincs egy órája, hogy erre az oldalra "irányítottak". (Biztos, hogy ez nem véletlen!) Amit eddig olvastam, szívem szerint való! Ha tehetek valamit mindnyájunk érdekében, akkor kérem, fogadják el egyik versemet! (Mellékelem.)
Köszönet a munkájukért!
Minden jót kívánva,üdvözlettel
2009.10.29, 03:38
Köszönöm !
Meglepett a figyelmességetek.
Jó érzés,hogy egy nehéz időket átélő vállalkozó egy ilyenen Nemes helyről gratulációt kap.
Baráti üdvözlettel
2009.10.26, 07:46
Hallottam, hogy milyen klassz ez az oldal, s azért regisztráltam a hírlevelükre.
Adjon Isten Szebb Jövőt! Üdvözlettel:
2009.10.26, 07:00
Tisztelt Cím!
Rendkívül örülök, hogy egy ilyen tartalmas, szívemhez közelálló tartalmas és nemzeti érzelmű honlap rendszeres olvasója lehettem.
Minden barátomnak és arra érdemes ismerősömnek ajánlani fogom. Tisztelettel
2009.10.25, 22:11
Kedves János!
Szeretettel gratulálok a "Nemzeti Újságírásért" díjhoz (a csatolt diával).
Eddigi életemben mindig arra gondoltam, ilyenkor amit Tolnay Klári mondott egyik alkalommal:
"A díjak csak arra valók, hogy fájjon a szíve annak, aki nem kapott."
Most is eszembe jutott, de nem fáj a szívem, mert Te úgy kaptad, mintha én is kaptam volna!!! Szeretettel ölellek,

Kedves János!
Most nem verset küldök, csupán gratulálni szeretnék a kapott díjadhoz,megérdemelted!
Isten segítsen, óvjon és vezéreljen további munkádban is! Szeretettel és barátsággal

Szeretnék gratulálni kitüntetéséhez, mert nagyon megérdemelte. További jó munkát részrehajlás nélküli tudósításokat kérünk. Ha egy nap nincs akkor már hiányzik. Kovács János-nak és munkatársainak további jó egészséget kívánok.
2009.10.25, 22:11
"Nemzeti Újságírásért" kitüntetés, 2009. október 24.
http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=9370

„Nemzeti Újságírásért” kitüntetés „ezüst” fokozatát adományozta:
KOVÁCS JÁNOS Úrnak,
(FÚSZ-tag), a Nemzeti Hírháló létrehozásáért,működtetéséért.
Kedves János!
A mellékelt levélből tudtam meg, hogy a FÚSZ-ban végzett munkájáért ezüst fokozatot kapott! Szeretettel gratulálok. Megjegyzem, hogy Hír Hálóban végző munkájáért mi mindnyájan ARANY-ÉREM"-mel jatulmazzuk. Jó egészséget kívánok

Tisztelt Kovács János Úr!
A Nemzeti Újságírásért kapott kitüntetéséhez őszinte tisztelettel gratulálok! Színvonalas munkájához további erőt és jó egészséget kívánok! Üdvözlettel

Szívbôl Gratulálok János! Megérdemled! Baráti Üdvözlettel: Sydney

Kedves János,
a "NEMZETI ÚJSÁGÍRÁSÉRT" Díj ezüst fokozatának elnyeréséért gratulálok! Köszönöm a munkádat, amellyel önzetlenül segíted az én közhasznú munkámat is. További sikeres munkát, ehhez pedig nagyon jó egészséget kívánok! Üdvözlettel:

Kedves Kovy!
Kitüntetésedhez szívből gratulálok, és további jó munkát, jó egészséget kívánok!! Szeretettel

Kedves János !
Örülök, hogy értékelték azt a sok munkát, amit az évek során elvégeztél és végzel nap mint nap. Gratulálok a kitüntetéshez ! Engedd meg, hogy egyúttal – kissé megkésve – mint egyszerű olvasód, magam is megköszönjem neked, hogy megkönnyíted mindennapi tájékozódásomat, annál is inkább, mert az emberek jelentős része, így magam is, egyre kevésbé - vagy egyáltalán – nem bízik az uralkodó, avagy fősodratú médiában. Baráti üdvözlettel,

Kedves János! Szívből gratulálunk! Sok szeretettel
2009.10.20, 11:30
Nagyon örülök,hogy a mai magyar valóságban, van egy kommunikációs csatorna, amely megbízható híreket és igazi értékeket közvetít a társadalom felé. Szeretem a hírhálót és kitartásra biztatok minden munkatársat!Isten áldja a hírhálót!
2009.10.19, 12:00
NEMZETI HÍRHÁLÓ-ért aggódók:

Tisztelt Kovács János!
Régóta napi olvasójuk vagyok és teljesen kétségbe estem a pár nap szünet miatt. Tehát nagyon hiányozna már, hogyha nem lenne a napi Hírháló. Gratulálok ehhez az oldalhoz, nagyon fontos szerepet tölt be a tájékoztatásban.

Kedves János!
Mi történt, hogy elakadtak a küldemények???
Leállították???
Üdv.: … (Vancouver, Canada)

Tisztelt Kovács Úr!
A honlapot böngészve tapasztaltam, hogy a karbantartás be lett fejezve. Tag vagyok de 10.09-től levelet nem kaptam. Bár lehet még különböző beállításokat végeznek. Továbbra is várom a leveleket, nagy érdeklődéssel olvasom.
Munkájához sok sikert kívánok! Üdvözlettel:

Egy-két napja nem kapom a leveleket, ezért ismét feliratkozom, mert hiányolom.

Eddig kaptam a híreket, de 10.09.óta egyet sem. Nem tudom mi az oka, de továbbra is szeretném, ha jönnének a hírek! Üdvözlettel:

Szia János!
Ez volt az utolsó NH amit kaptam. Nem jön a Hírháló.
Valami rendszerhiba van? Üdv.:

Már régen kapom Önöktől a hírleveleket, egy-két napja nem. Nagyon hiányolom, ezért ismét feliratkozom. Előre is köszönöm.

Tisztelt Szerkesztő Úr/Hölgy!
Mély tisztelettel köszönöm meg eddigi munkáját, nagyon hasznos és praktikus megoldás számomra a Hírháló e-mail-es hírblokja. Az utóbbi napokban azonban nem kaptam hírcsokrot. Szeretném megtudni ennek az okát, és amennyiben esetleg én mulasztottam volna valamit (ismételt bejelentkezés, vagy regisztrálás, stb.), akkor pótolnám azt.
Köszönöm a segítségét! Várom a következő hírcsokrot! További jó munkát kívánok!

Kedves János!
Köszönjük, hogy újra van "Nemzeti Hírháló"! Nagyon hiányzott!
Köszönjük a sok fáradozását is! Jó egészséget kívánunk! Üdvözlettel:

Tc!
Okt. 10.-e óta nem kapok hírlevelet. Ennek az okát nem tudom, de nagyon hiányzik.
Üdvözletem

Napok óta nem kapom a Hírleveleket, azt hiszem, van érvényes feliratkozás. Köszönöm szépen.
2009.10.17, 07:19
Kedves Kovács úr,
Már régóta olvasom a Nemzeti Hírhálót, feleségem jóvoltából. Engedje meg, hogy gratuláljak nemzetféltő munkájához. Mint...mozdonyvezető,fafaragó és tolmács szerény lehetőségeimhez képest én is, mi is megpróbáljuk ebben a mostoha országban ... felnevelni három gyermekünket,hirdetni környezetünkben kultúránkat, művészetünket( a feleségem már lánykora óta szépen sző, igazi szövőszéken) ... Már diákkorom óta írogatok. ... a Jó Isten mindig megsegített. Honvágyamat megpróbálom „kifaragni„ lelkemből, vagy versben vagy fában, több kevesebb sikerrel. A 2008-as anyák napjára írtam egy versfaragványt .Kérem fogadja szeretettel.
Jelentkeztem klubtagnak is.
Kívánok erőt , egészséget, kitartást és hitet, hogy sárba tiport , meggyalázott nemzetünk túléli ezt a tragédiát és egyszer majd újból ránk mosolyog a Nap, mely nekünk mindig Keleten kél fel.Isten áldja! Tisztelettel.

Szeresd a szót, mit először hallottál,Mikor nyöszörögve anyatejet szoptál,Mikor édesanyád föléd hajolt este ,Megcsókolta arcod és szuszogásod leste.Ezen a nyelven szólt, énekelt és mesélt.Álomba ringató altatót is regélt.Veled sírt együtt, ha lázas lett homlokod, Melletted elaludt és melletted virrasztott.
Így lett ő anyanyelv és édesanya egyben.,Mindkettő édes és mindkettő egyetlen.
Őrízd meg mindkettőt, míg engedi az élet!Ha ő már nincs veled , add tovább e kincset !
Szeresd a szót, mit először hallottál!Énekeld dallamát, mit már megtanultál!
Fájjon ha gyalázzák, ha gúnyolják, ha verik !
Ne állj azok közé, kik szégyellni merik !
Mert akinek nincsen anyanyelve, szegény,
Nagy üresség tátong annak szíve helyén!Nem tud énekelni, beszélni, csak dadog !Szeresd a szót, mit édesanyád adott !!
Szentes, 2008 május 5


2009.10.16, 14:02
Kedves János,
-- örülök a hírnek és a Hírhálónak. A valamit érő kis TV adókat sorra eltüntették, maradnak az értelmes újságok, amikből lehet mazsolázni, -- de a Hírháló olyan mint a levegő. Gratulálok hozzá.

Üdvözlettel
2009.10.16, 11:42
KÖSZÖNET!!))
Kedves János!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan segített és .... !!!! Isten áldja meg érte!! Szeretettel:
2009.10.12. 01:51
Egy ismerősőm révén ma először láttam az önök híroldalát és örömmel venném a további híreket és információkat.
Munkájukhoz kívánok jó egészséget és Istenáldását.
Tisztelettel
Toronto
2009.09.20, 23:53
KEDVES KOVACS JANOS!

Koszonom faradsagos munkajat a Magyarok Istene aldja meg erte.
2009.09.08, 23:27
És el kell, hogy áruljam, nekem is kedvenc hírforrásom a Nemzeti Hírháló. Nagyon jók a hírlevelek, mindenféle témából mindenféle hírrel. Valóban a lényeget kiemelve.
A legjobb nemzeti honlap, az biztos!
2009.09.08, 20:32
A jó Isten adjon bölcsességet, erőt, hogy működésüket hivatással, szakértelemmel józan ítélettel tudják folytatni.
2009.09.08, 18:18
Köszönöm jó kívánságukat és áldozatos munkájukat. Kedvencem a Hírháló. Munkájukhoz kívánok jó egészséget, nagy-nagy kitartást és hátha egyszer megérkezik egy valóban jó hír is, hogy mégis csak jó MAGYARNAK lenni! Köszönöm.
2009.09.08, 08:15
Nagyon köszönöm kedves figyelmességüket, egyben köszönöm a lehetőséget, hogy olvasójuk lehetek, mert itt mindenről információt lehet kapni, ami csak fontos lehet ma!
2009.09.06. 09:52
örülök, hogy elfogadták feliratkozásomat.
Mint .....i plébános nagyon sok hasznát veszem hirhálójuknak.
Isten áldása legyen munkájukon,
2009.09.06, 11:52
A Nemzeti Hírháló szenvedélyes olvasója vagok jópar éve.Kitűnô hírei igazolja erôfeszítésüket a Magyar Nemzet fenmaradásáért, a Nemzetitudat életbentartását. Az aránytalan erôkkel szembeni küzdelme a magyarságért és Magyarország fennmaradásáért a szerkesztôség a legmagasabb elismeréseket érdemli. A lap kiválósága, ami Magyarországért való küzdelmén alapszik, ajánlatossá teszi olvasását minden tisztaszívből magyarnak. Kivánok a szerkesztôknek erőt és hosszú élet valamint lapjuknak sikert.
Egy másik magyar Venezuelából.
2009.09.04, 00:00
Szoktam olvasni a Nemzeti Hirhálót,és nagyon jó.Gratulálok,és egyben köszönöm is.Jó egészséget kivánva a munkához.
2009.09.02, 00:07
Köszönöm a kedvességüket, figyelmességüket, a "mai magyar valóság"-ban ez igen ritka és szokatlan! Munkájukhoz sok sikert, magánéletükhöz pedig minden szépet és jót kívánok
őszinte tisztelettel,
2009.09.01, 23:16
Nehany honapja a Nemzeti Hirhalo olvasoja vagyok. Mint a tavoli Delafrikaban elo magyar kulonosen ertekelem erdekes hireiket.... Tovabbi eredmenyes felvilagosito munkat kivanok!
Tisztelettel ....
Pretoria, Delafrika
2009.09.01, 23:14
Barataim ajanlasara .... kaptam a hireket,.... Megkerem tisztelettel kuldjek mert a kedvenc realis hirforrasom.
2009.08.31, 23:47
Ez egy Szuper Hírforrás!
2009.08.31, 00:08
KEDVES JÁNOS!! AZ ÁLDÁS Önnek is szól, tiszta szívvel - megdolgozik érte...

Őrizzen meg ez az áldás Fájdalomban,szenvedésben, Örömödben, bánatodban, Bűnök közti kísértésben!
Őrizze meg tisztaságod, Őrizze meg kedvességed! Őrizzen meg önmagadnak És a téged szeretőknek!
2009.08.27, 23:34
Az Isten áldja meg kendteket (Magukat), nehogy levegyenek a listáról! Ezzel – a hírháló üzeneteivel – kezdem a napot, mármint attól fogva, hogy bekapcsolom ezt az áldott – átkozott masinát.
Tehát mindegyik kategória: +
És köszönöm az eddigieket is.
További sikeres és örömteli munkát!
2009.08.27, 23:33
Egy lelkész kollegám írt fel a hírhálóra hetekkel ezelőtt. Nagyon örültem a napi friss tájékoztatásnak, az új híreknek, amelyeket elküldtek.
Szeretném, ha a továbbiakban is küldenének leveleket e-mail címemre, amelyeket előre is köszönök.
További munkájukra Isten áldását kérve maradok tisztelettel:
2009.08.27, 23:30
Tovabbra is koszonettel kerem a hivlevel kuldeset, Isten aldja meg Onoket hasznos munkajukert. Tisztelettel: ... az USA-bol
2009.08.27, 23:28
Köszönet eddigi munkájukért, kívánom, hogy a Jóisten segítse Önöket ezen az úton tovább!
Tisztelettel:
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!!!!!
2009.08.27, 23:27
Eddig is meg voltam elégedve a munkájukkal, ezért kérem tisztelettel, hogy küldjék továbbra is az információkat a forródrót vonalán! Köszönöm az eddig végzett nemzeterősítő szolgálatukat, kívánom, hogy megfáradhatatlanul tegyék tovább azt, ami mindannyiunk megmaradását munkálhatja.
Ha lesz olyan dolog, amit én is megoszthatok az olvasótáborral, akkor azt szívesen el fogom küldeni.
Isten áldását kérve életükre, üdvözlettel:
2009.08.27, 23:24
Jó lenne ha minél többen olvasnák és tudnák hogyan, miért is tartunk ott ahol vagyunk. Köszönettel Kanadából Isten segítse kedves mindnyájukat munkájukban!
2009.08.27, 22:47
A Nemzeti Hírháló rendkívül fontos feladatot teljesít azok körében, akiket
a nemzeti elkötelezettségük arra késztet, hogy a Világszőttesen naponta
keressék a magyarság számára fontos információkat. A NH az eddigiekben jól szelektált és szolgáltatásával jelentős tényezőjévé vált az ún. nemzeti
oldalnak, de biztosak lehetünk abban, hogy a másfelé elkötelezett
csoportok is figyelemmel kísérték tevékenységét. Isten áldását kívánjuk.
2009.08.27, 22:25
Tisztelt Szerkesztők!
Üdvözlöm kezdeményezésüket!
Egyre nagyobb szükségét látom a legkülönbözőbb forrásokból a hírek ismeretének.
Minél többet tudunk, annál többet adhatunk tovább!
Isten tartsa meg Önöket jó egészségben!
Tisztelettel és üdvözlettel:
2009.08.26, 23:29
nagyon jo az oldal gratulálok hozzá.ébredjen csak a magyar!!!
2009.08.26, 12:06
Tisztelt Nemzeti Hirháló!
Köszönöm a nemzetűnk felemeléséért folytatott munkájukat.
Isten áldja meg Önöket.
2009.08.25, 23:35
Örülök ezen szolgáltatásnak, mert általa olyan híranyaghoz jutok, amire magam sokszor csak részben találnék.
2009.08.25, 23:34
De jó, hogy megismertem ezt a lehetőséget!!!
2009.08.25, 23:32
Nagyszerűnek tűnik ez a Hírháló.
2009.08.25, 15:49
Reménykedéssel és örömmel várom a híranyagukat, melyek segítenek a tisztánlátásban, a hazugságok felismerésében. Köszönöm a szolgáltatást, az öntudatosodás segítését.

Munkájukhoz kívánok sok - sok olvasót! A munkatársaknak személy szerint, jó egészséget és eredményes munkát kívánok.
2009.08.24, 19:58
...... elköltözöm. Köszönöm eddigi színvonalas munkájukat!
2009.08.20, 13:07
SOK SZÜLETÉS NAPOKAT VÍGAN MEGÉLHESS, NAPJAIDAT SZÁMLÁLNI NE LÉGYEN TERHES. AZ ÉG HARMATJA SZÍVEDET ÚJÍTSA, ÁLDÁSOK ÁRJA HÁZADAT ELBORÍTSA. Kivánok minden jót Neked... A Teremtő áldása legyen rajtad!!!
2009.08.20, 13:06
Maradok kiváló tisztelettel és imádkozom Önökért, hogy nemes küldetésüket kitartóan teljesítsék, szolgálatukat szeretettel és kitartással végezzék MAGYAR NÉPÜNKért, testvéri szeretettel katolikus lelkipásztor a Szentkoronás templom falvából
2009.08.19, 09:40
Szuperek vagytok. Örülök nektek. Segítek nektek. Szeretlek benneteket.
2009.08.19, 09:08
Első levelem megírása / elküldése alkalmából őszinte örömmel és nagy megelégedéssel hozom szíves tudomására azt a tényt, hogy 2008. november 8-ától a Nemzeti Hírháló boldog olvasója vagyok.

Meggyőződéssel állítom: a Nemzeti Hírháló felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt ahhoz, hogy a közéleti események és problémák iránt érdeklődő honfitársak tárgyilagos és tettekre buzdító információkhoz jussanak.

Meglátásom szerint az eddigieknél sokkal többet kell tennünk a magyar nemzeti egység megteremtése érdekében.

Szíves intézkedéséért előre is hálás köszönetemet fejezem ki.

Jó egészséget és sok sikert kívánok!
2009.08.18, 06:59
Én pedig további jó munkát és elsöprő sikereket! kívánok Nemzetünk felemeléséhez a legkedvesebb hírszolgáltatómnak.
Isten áldásával.
2009.08.18, 06:44
Nagyon szépen köszönöm a kedvességük, és Isten áldását kérem a további munkájukhoz, nagy szükség van rá
Nagyvárad
2009.08.16, 20:31
Köszönöm a hírleveleket és a lelkiismeretes munkájukat amit a hazánkért végeznek!
2009.08.12, 08:37
Nagyon köszönöm figyelmességét,szavakban nem tudom kifejezni , milyen jól esett.Kárpátaljáról áttelepült , ízig-vérig Magyar vagyok.Édesapám nagyon sokat tett a kárpátaljai magyarság megmaradása érdekében.
Mégegyszer köszönöm .Munkájához erőt , egészséget ,kitartást és Isten áldását kívánom

Tisztelettel , szeretettel ,Magyar hittel
2009.08.09, 21:04
Tisztelettel és nagyon jó érzéssel olvastam köszöntő soraitokat.
Köszönöm szeretettel, és ugyanúgy a Hírháló minden sorát!

Kívánom tovább azt a kitartást és összefogást, amiért dolgoztok.
2009.08.08, 03:51
Gratulálok a bátor hangnemhez, a mondanivaló frissességéhez!

Jánoskám! Átvetted a Kossuth Rádió szerepét!
2009.08.05, 08:20
Köszönöm. A Nemzeti Hirháló a legjobb hiradó!
További szép munkát.
2009.07.31, 14:22
Az a lényeg, hogy a megcélzott irányvonal miatt már eleve nem lehet erről az oldalról rosszat mondani vagy gondolni....
2009.07.31, 14:16
A Háttérhatalom folyamatos kutatása mellett, elengedhetetlen egy igazi független hírközlő rendszer. Gratulálok a munkájukhoz !!
2009.07.31, 13:23
Nagyra értékelem a Nemzeti Hírháló tényfeltáró tevékenységét, ezért köszönettel veszem az információit.
2009.07.30, 18:12
Meghatódva köszönöm a gratulációt!
Isten áldja magukat,fáradságos munkájukat!
Reméljük, lesz még szebb jövő! Önök tesznek is érte!
2009.07.29, 21:08
Köszönöm a magam és mások nevében is a Nemzeti Hírháló tagsága nélküli leveleket amivel felhívják a figyelmemet a különböző cikkekre és eseményekre aminek aztán utána nézek. :)
2009.07.27, 17:35
Én terjeszteni fogom a magam részéről a barátaim körében és probálok előfizetőket toborozni innen Floridából és Otthonról is, mert nekünk idősebbeknek jobb mint bármelyik ujság.
Itt Floridában terjesztem a Magyar TV csatornát az Echo,Duna,Hir,M2 és az ATV műsoraival,de még a Hir és az Echo TV is csak keveset közöl a Hirháló hireiből.
2009.07.27, 11:34
Kedves Testvéreim!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat, és köszönöm a küldeményeiteket.
Az Atya áldása kísérje nagyon fontos munkátokat.

Sok szeretettel:
2009.07.27, 11:32
Köszönöm a visszajelzést, jó egészséget kívánok a gigászi
vállaláshoz.
2009.07.26, 16:49
Rendszeresen figyelem és örülök hogy reálisan tájékozódhatok, végre van egy független érdekek nélküli igazságot kereső hírlevél
2009.07.26, 16:19
Kedves Nemzeti Hírháló Egyesület !

Ritkán éri az embert ilyen kellemes meglepetés! Szívem egész szeretetével köszönöm kedves, köszöntő soraikat.
Isten Áldása kisérje Önöket a munkában , s a magánéletükben egyaránt.

Köszönettel : ... Anna
2009.07.25, 09:13
Kedves Barátok!

Gratulálok a Nemzeti Hírháló Születésnapjához.
Kívánom, munkátok eredményes legyen, sokakat eligazító, másokat leleplező, tartalmas írások megjelenítését biztosító, Nemzetünk megmaradását szolgáló lap maradjon.

"Mert aki mást felüdít, maga is felüdül."

Isten áldása kísérje szolgálatotokat.
2009.07.19, 20:19
Isten áldja gyönyörű Hazánkat, szebb jövőt szomjazó Nemzetünket! Isten áldjon Magyar Bajtársaim!
2009.06.28, 22:39
Ezúton igazolom, hogy jelentkeztem a Nemzeti Hírháló érdeklődői közé.
Köszönöm munkájukat,Isten áldását kívánva
2009.06.24, 18:15
Szuper az oldal!!Sajnos 100%-os rokkant vagyok és ezért nem tudom anyagilag támogatni.
Tudom,hogy csak dicséretből nem fog fent maradni, de reménykedem.
Tiszteletem a oldal és a hírlevél készítőjének.
És KÖSZÖNET érte!!2009.06.24, 18:15
2009.06.24, 13:46
Rengeteg az ismeretanyag, amihez hozzá lehet jutni, és a témák támogatják a magyarságot, hazánkat. Le a kalappal a szerkesztő(k) előtt, szép munka.
2009.06.23, 18:19
- néha szól a hírháló rádió, és nagyon szeretem
- hírháló tv nagyon jó
- népszerűsíti a Magyarok Szövetségét, és ezzel résztvesz a Nemzet feltámasztásában
2009.06.23, 00:00
Nagyon jók a versek!
A TV-khez képest ez az érem másik oldala.
Sokoldalú tájékoztatást nyújt.
2009.06.22, 20:56
Tárgyilagos hangvétel,a magyarság szeretete,a nemzeti önbecsülés erősitése!
2009.06.22, 18:35
Méltó helyét elfoglalta családunkban ez az oldal.
köszönjük
2009.06.22, 18:14
Kitunoek a filmek a magyarsagrol,a tortenelmunkrol szolo linkek, az eloadasok, a hiradas. a zene. Koszonom!!
2009.06.22, 14:09
tenyszeru,jovobemutat,jelenunk buktatoit bemutatjak es mindebbol a kiutat is.politikai nezettol fuggetlenul szol minden, magyar nepert agodo es tenni akaro magyar lelekhez.kitartast es jo munkat kivanunk onoknek
2009.06.22, 12:03
rengeteget tanulok a hírháló olvasása folyamán. Köszönöm!
Gratulálok! Jó egészséget, további sikeres munkát kívánok. Ismerőseimnek a figyelmébe ajánlom olvasását! 2009.06.22, 11:51
2009.06.22, 02:31
Nagyon jó dolog,hogy egyáltalán létezik egy ilyen -többé, kevésbé- nemzeti hírportálokat összegző hírháló.

+(elfogulatlanság...)
2009.06.21, 21:39
Szeretem a Nemzeti Hirhalot nezni a videokat es olvasni, mert a magyar nemzetpartoloja.
2009.06.21, 20:08
Szivet melengető versek, beszélgetések, levelek. Nagyon szeretem, hogy a régen elhallgatott történelmünkről ma nyiltan lehet beszélgetni,irni.Köszönöm,mert az én gyermekkorom csupa elhalgatás és hazugság volt.
2009.06.05, 21:22
Nagyon köszönöm a munkájukat,
Isten áldja meg magukat, sok
sok erőt kívánok a további, magyarságmentő munkájukhoz !
2009.05.26, 10:39
Kedves Kovács János a NHE, a magyarok napszámosa!

Érdeklődöm a tagság és a vele járó kötelezettségek/elvárások után.

Tisztelettel és barátsággal köszöntelek!
Nyugdíjas (77 éves) tudományos kutatóállomás vezető.
2009.05.09, 23:10
Munkáját nagyra becsülöm, a Hírháló nagyon fontos nekem, kiváló szűrőként szerepel a tisztánlátásban, főleg ebben a borsodi kisfaluban ahol élek.
2009.04.11, 19:44
KELLEMES ÉS LÉLEKEMELŐ MEGLEPETÉSSEL SZOLGÁLTATOK!!!!!!!!
ÁLDJON ISTEN!!!!!
2009.04.05, 12:53
Magyar miatyánk

Miatyánk Úristen, ki vagy a mennyekben,
Ne hagyjál bennünket pusztító könnyekben!
Fáradságos harcunk a szívednek tessék,
A Te áldott neved meg is szenteltessék!
Erős magyar hittel jöjjön el az ország,
Azaz ezeréves régi Magyarország!
Amiként a mennyben sírni sosem kellett,
Azonképpen ott, a Duna - Tisza mellett,
Égjenek az álmok, amik ránk omlanak,
És a kenyerünket add meg nekünk holnap!
Add meg a száraz barna kenyerünket,
Kergesd el innen gaz elleneinket.
Ellenség ne lépjen többé magyar rögre,
Ez a mi kérésünk most, és mindörökre.
Ámen.
2009.03.14, 20:31
"Az isteni szolgálatra bármilyen idő alkalmas, és mindaz, amit a haza érdekében tesz az ember nem más, mint Isten szolgálata."

Hunyadi Mátyás
2009.03.13, 15:57
Hontalan vagyok,
Mert vallom, hogy a gondolat szabad,
Mert hazám ott van a Kárpátok alatt
És népem a magyar.

Hontalan vagyok,
Mert hirdetem, hogy testvér minden ember,
S hogy egymásra kell, leljen végre egyszer
Mindenki, aki jót akar.

Hontalan vagyok,
Mert hiszek jóban , igazban, szépben.
Minden vallásban és minden népben
És Istenben, kié a diadal.

Hontalan vagyok,
De vallom rendületlenül, hogy Ő az út s az élet,
És maradok ez úton, míg csak élek
Töretlen hittel ember és magyar.
2009.03.07, 08:25
Örömömre szolgál hogy megkapom a hirleveleket Isten áldja őnőket sok sikert a munkájukhoz
2009.02.26, 14:08
Nagyon köszönöm, hogy a Hírháló ilyen részletesen, és tárgyilagosan közöl, sokunkat érintő fontos nemzetünket érintő nagyon fontos dolgokat.
Amennyire lehet, és lehetőségeim engedi továbbítom, és felhívom a figyelmet másoknak, hogy Ők is tudják, adják, tovább. Köszönet és Hála az eddigi munkájukért is!
Az emberek "tudatosan irányítva" egyre szegényebbek, de akiknek még megmaradt a lehetőségük, azok továbbviszik és segítik e nemes és nehéz küldetést.
Isten Áldja Önöket a továbbiakban is. Jó egészséget, Sok Erőt, Kitartást. A Haza fényre derül, bár még nem látjuk az alagút végét, de már megyünk az úton és tesszük amit a Haza, Nemzet, Csodálatos múltunk, Őseink mutatnak.
Nagyon nehéz ez az út, de érte meghalni is érdemes.

Mély tisztelettel és Hálával
2009.02.12, 14:57
Tisztelt Nemzeti Hírháló !

Örömmel és köszönettel fogadnám továbbra is az Önöktől kapott hasonló témájú írásokat.
Isten áldása legyen munkájukon
2009.02.12, 14:57
Kedves Barátaim !

Mindnyájatoknak jó egészséget és Istentől megáldott erőt, kitartást kívánok áldásos munkátokhoz !!

Szeretettel,
2009.01.18, 18:36
Nagyon köszönöm a megbízható, tényfeltáró hírközlést, melyre óriási szüksége van minden érző hazájáért tenni akaró embernek. Köszönöm.
2009.01.18, 05:36
Nagyon köszönöm a megbízható ,tényfeltáró hírközlést, melyre óriási szüksége van minden érző hazájáért tenni akaró embernek. Köszönöm.
2009.01.02, 11:53
Tisztelt Szerkesztőség!
Amint ön láthatja a nevem ... és az alapitója és elnöke vagyok A Magyar ... Az elsö Brisbane-ben Ausztráliában van a a második Torontóban Kanadában. Feliratkoztam a hirhálóra tegnap .. Nagyon fontos lenne ha szervezetünk rendszeresen kapná a híreket. Későbbiekben írni szeretnénk
a hírhálóra, kifejezve véleményünket a Magyar Emberi Jogok siralmas állasáról csonka Magyarországon és az egész Kárpát medencében. Tisztelettel,
2008.12.05, 16:55
Kedves János!
Isten éltesse az 5 éves Hírhálót és a sokat dolgozó karbantartóját!
Jó egészséget és hosszú életet kívánok sok szeretettel
2008.08.06, 17:28
Egy-két cikket elolvastam , nagyon értékes információkhoz jutottam . Úgy gondolom a szerkesztőség csak a híreket kommentálja , de nem készíti . Lényeges ,hogy az hiteles legyen , s értékét közvetítsen !
Jó munkát kívánok !
2008.03.16, 16:42
Isten aldja es tartsa a "Hirhalo"-t.
2008.03.08, 21:19
Örömömre szolgál a Nemzeti Hírháló tiszta, egyenes hangvétele.
2008.01.31, 16:08
Isten tartsa meg Magukat és a Hírhálót!
2008.01.30, 09:35
Tisztelt Cím!

Legyenek szivesek küldeni ezután is az általam nagyrabecsült híreiket, melyeket másh médiákban csak elvétve és torzítva adnak le!

Előre is köszönöm!

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"
2008.01.26, 23:20
A Nemzeti Hírháló honlapját gyakran szoktam nézegetni. Nagyon elégedett vagyok vele, ezért szeretném, ha továbbra is értesítenének a legújabb hírekről.
Köszönettel:...
Adjon Isten Mindnyájunknak!
Szebb Jövőt!
2007.10.07, 19:52
Tisztelt nemzetihirhalo.hu,

Mindig érdeklődéssel várom a híreket Önöktől.
2007.09.04, 11:37
Korrect.Segit tájékozni a világban,mert a MEDIA nagy része félretájékoztat Ma Magyarországon nem lehet az embernek hiteles világképe.
A bértollnokok mindent összezavarnak.Nem baj ! kapnak néhány szép fényes medált,amit mutogathatnak unokáiknak.A probléma ott fog
kezdődni,hogy az unokák nem fogják tudni,hogy mi az,ogy magyar és miért jó az?
2007.09.03, 14:45
tökeletes,infomativ örülök,hogy lehetösegem van itt nemetorszagban a
nemzeti hirhalot olvasni
2007.06.20, 07:53
Nagyon fontos, segít a zavaros közéleti mindennapokban eligazodni, hit-erősítő, nélkülözhetetlen fix pont,.... jó, hogy létezik, értelemes programokra hívja fel a figyelmemet, amelyekről másokat is igyekszem tájékoztatni
2007.06.14, 19:37
Kedves Magyar Testvereim!

Remenykedo szivvel olvasom a Hirhalot! Halla Istennek, vannak meg igazi, bator
magyarok! Dicsoseges oseink es aldott hoseink edes Hazankal eggyutt meger-
demlik hogy harcoljunk jovonkert, megmaradasunkert!!!
Magyaros szeretettel es tisztelettel:
2007.05.27, 01:29
Kedves Magyar Testvereim!

Szomoru szivvel olvastam e hireket, amit Radics Geza kuldott azaz tovabitott hozzam! Buszke vagyok Oseinkre, igaz-tortenelmunkre es teljesen eggyet ertek
Onokkel! Kerem, ne adjak fel a remenyt, maradjanak egymassal kapcsolatban
es fel kell vilagositani nepunket ( kulonosen a fiatalokat ) dicsoseges multunkrol
hogy ne vesszunk el! Rendkivuli es osi nep vagyunk, volt (rovas)irasunk mikor
mas nepek barlangokba karcolgattak! Egybe kellene tartanunk, megbecsulni a
hagyomanyt, hazat, szokast! Folseges Istenunk, segitsed Nemzetunk!

Magyaros szeretettel:
2007.04.05, 21:38
Tisztelt Hírháló!

Lassan egy éve olvasom rendszeresen a hírhálót, jelenleg Chilében tartózkodom immár 3 éve. Csak gratulálni tudok és köszönöm, hogy rendszeresen tudtam olvasni a híreket, kivéve mikor a citromail nem küldte. ( tudjuk miért...)
Szeretetben eltöltött, békés Húsvéti Ünnepeket kívánok a legnagyobb tisztelettel,

Erőt és sok-sok kitartást!! Ez talán majd meghozza az eredményt...
2007.03.26, 08:39
Nagyon halas vagyok a kuldemenyekkel mert igy legalabb tajekozva vagyok hogy MI tortenik Magyarorszagon. Nyerni kell a Magyar nepnek, de szerintem sokkal nagyobb ossze
Fogasra van szukseg. NEM SZABAD BELEFARADNI, kuzdeni kell csak igy lehet kivivni
A szabadsagot! ... LA CA USA
2007.03.16, 21:22
Nagyon köszönöm, hogy olvashatom a Nemzeti Hírhálót.Isten áldása legyen a munkájuk és figyelmes gondoskodásuk jutalma !

" Az Úr nem számokban méri az igazság győzelmét, hanem az igazak cselekedeteiben " ( Wass Albert )


Tisztelettel és hálával : Székelyföld
2007.02.06, 06:47
Nem tudok eleg halas lenni a Hirhallonak, mert amilyen informaciot kapok azt sehol nem talalnam meg, habar nezem a HirTV it is a computeren. Igazsagot mondo es AZ elkeserito cikkek a szivemig
Ernek. Tudom a Magyar nep nem erti meg, hogy elhagytam hazamat '56 ban, de akkor fiatalon is ugy ereztem, hogy ha atmegyek a hataron Jo, ha meg kell hallnom meghalok, de igy tovabb nem
Akarok elni. Mit lehet csinalni hogy AZ orszag rendbe jojjon? Sajnos ha a magyagyar nep
Osszefogna, de nagy a
Luk" akiknek Jo es nem torodnek AZ orszagukkal. Imamba foglalom szulohazamat, amit soha nem felejtek el.Hajra Magyarok, Isten legyen veletek.
2007.02.02, 16:29
Kedves Hírháló!
Nagyon örülök, hogy van egy ilyen szolgáltatás, mert itt, mindent egy helyen megtalálunk.
2007.01.12, 18:08
Köszönöm,hogy megtiszteltek bizalmukkal,melyet nem győzök megköszönni,nem az a lényeg,hogy jutottak el hozzám,az a lényeg,hogy itt vannak a postámon,és a bizalmukkal megtiszteltek.Mivel a mai helyzet az hazánban,hogy nem merünk magyarul gondolkodni,és félünk véleményt nyilvániatani,és a csalással hatalomban maradt idegenlelkű és szívű a magyarságot egyáltalán nem képviselő MSZP és csatlósa az SZDSZ mindent elkövet,hogy rettegésben tartson és arra ösztökéljen,hogy meg ne merjek szólalni,gondolkodni,irásban megjelenni,véleményt nyilvánitani magyarul Magyarországon.a számomra lehetséges fórumokon.
(...)
Köszönöm önöknek,hogy van még egy fórum,ahol hiteles tájékoztatást kapok,és velem együtt gondolkodnak.Maradok őszinte hivük
2006.12.30, 00:46
Kedves hírháló!
Én, amióta olvasom a hírhálót, azóta tájékozódom rendesen a jobboldali eseményekről. Remélem, hogy még sokáig fenn tud maradni ez a levelező lista, ez a hírháló szolgáltatás, mert ez sok embernek könnyebbség.
2006.11.30, 18:07
Szeretem a Hírhálót. Nagyon sok információ megjelenik ami sajnos még a Hír-Tv-ben sem.
Jó lenne, ha minél több polgártársunk számára elérhető lenne,mert ébredezik ugyan a Nemzet,
de még igen-igen álmos. Én főleg a magyarok őstörténetével kapcsolatos leveleket szeretem,
mert azt gondolom, aki nem ismeri a multját,annak a jövőjével is gondjani lesznek,
A Hirháló munkatársainak erőt, egészséget,és a közelgő ünnepekre minden szépet és
jót kívánok.
Egy egri nemzeti érzésü hirhálóolvasó
2006.11.26, 14:15
Köszönöm a folyamatos leveleket.
Különösen , a "nátriumhiányos...." levelet !
Letaglózott a benne olvasottak .
Be is léptem a honlapjukra .
Döbbenetes információkhoz jutottam , köszönöm , hogy védekezhetek az információ bírtokában .
Minden ismerősömnek továbbítottam .
További jó munkát ,egészséges ,nyugodt napokat kívánok ! !
2006.11.21, 18:41
Rendszeres olvasója vagyok a Hírhállónak!Gratulálok a munkájukhoz.és további sikereket kívánok

Kérem írják meg hogy a 2006 11.21.-ianyagnak a zenei aláfestése mi volt.
Ilyen gyönyörő,dallamokat a cikkek olvasása közben,-jó ötlet volt!
2006.11.03, 11:48
Adja a JÓ ISTEN, hogy Siker koronázza ténykedésüket!
2006.10.29, 05:21
Nagyon koszonom a Hirhalonak AZ ertesiteseket.Minden nap kovetem a tortenteket.
Nagyon szomoru vagyok, hogy a Magyar nep nem tud egysegessen felallni es kikergetni a
Regi kommunistakat, ez nem DEMOKRACIA amit a kormany csinal.
HAJRA MAGYAROK, HAJRA MAGYARORSZAG, AZ ISTEN SEGITSEN MEG BENNETEKET
ILONA Los Angeles
2006.10.28, 15:06
Egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, azóta külföldön élő
testvéremnek is írtam róla. Egyelőre "kóstolgatom".
Amennyiben megbízható, reális hírforrásnak bizonyul, nem uszító vagy
gyűlöletkeltő, akkor ezentúl szívesen olvasom.
2006.10.07, 08:43
Veletlenul kaptam meg ezt a hirforrast, de mint USA jobboldali szavazo szegyenlem a fidesz viselkedeset ami sarba tapossa a Magyar demokracia elveit. Ok nem jobboldaliak a nyugati mercehez hasonlitva, hanem mafia-politburo-mussulini kevereknek a megtestesulese.

A kommunistak miatt hagytam el Magyarorszagot 35 eve es a fidesz miatt nem fogok ohazam foldjere lepni soha!L. Kovacs

United States of America
2006.09.20, 15:42
Korrekt, bátorító és Hiteles munka.
Családom nevében köszönöm
2006.09.19, 20:03
Remek! Minden ismerősömnek ajánlom, van, aki nem is hallott róla,
pedig régi internetes. Rendszeresen felhasználok belőle anyagokat a
Magyar Katolikus Rádió Jóhír-világ c. műsorába. Most is éppen abba
gyűjtök.
2006.09.06, 19:24
Tetszik az újság! Sok olyat tudok meg belőle amiről még a médk sem szólnak.Különösen jó olvasni itt az északkeleti végeken a vörös Borsodban ahol cenzúrázzák még a postagalambot is.Üdv a szerkesztőknek
2006.08.16, 21:21
Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném kérni Önöket, hogy küldjék meg rendszeresen a Nemzeti Hírhálót,
hogy tájékozott legyek, és másokat is tudjak tájékoztatni, az igazat mondani
nem csak a valódit.
Munkájukra és népünk jövőjére Isten áldását kérem.
Tisztelettel és szeretettel
2006.08.15, 19:55
Tisztelt Hírháló!

Nagyon örülök,hogy egyszer véletlenül ráakadtam erre a csodálatos
oldalra.Minden nap elolvasom levelüket.Köszönöm,hogy naponta küldik
számomra a friss híreket,írásokat,lapok cikkeit.Nagyon a szívemből szól
a sok-sok írás.Köszönöm....köszönöm...
2006.08.05, 08:36
Kérem email címemre továbbra is küldjék az információs leveleket.
Fontos számunkra,hogy legyen egy tiszta forrás ahonnan híreket kapunk.
Nem hagyjuk magunkat!!!!!!
Köszönöm!
2006.08.04, 21:04
Örülök, hogy valaki próbálja tudatosítani: a magyarok csak tűrnek,nem szolganép.
2006.08.04, 00:50
Amiről nem jelenik meg hír, az nincs.Agyon hallgatnak mindent,ami nem
tetszik. Ha Budapesten valamilyen nemes célból összegyülik több ezer
ember az nem hír.Sehol meg sem emlitikHa nem emlegetik senki nem
tud róla. Akkor lennék elégedett ha azt olvasnám, hogy az itt megjelent
híreket két millióan olvassák.
2006.07.31, 11:45
Tisztelt Szerkesztő!

Fogadja elismerésem a Hírháló tárgyilagos és igazságot
tükröző írásaiért.
Remélem a jövőben sem fog változni ez a tendencia, mivel
rendszeres olvasójuk vagyok.
2006.07.30, 21:14
Nagyon tetszik, végre igaz szavakat is lehet hallani ebben a hazug, álságos világban.Minden számukat többször is végigolvassuk, bár csak július 15.-től sikerül megkapnom.
2006.07.30, 08:10
Igen tisztelt Nemzeti Hírháló Szerkesztősége!

Nagyon értékeljük, örömmel, figyelemmel és köszönettel olvassuk
levélküldeményeiket /némelyiket kinyomtatva eljuttatjuk barátainkhoz/

Köszönjük szépen intézkedésüket, Isten áldja meg Önöket, adjon jó
erőt, egészséget munkájuk elvégzéséhez!
2006.07.28, 20:51
Köszönöm szépen a küldött híreket Ezután is szívesen olvasom az
Önök által közölteket Kárpátaljáról áttelepült csonka család lettünk a
2004. december 5 i gyalázatos népszavazás után A fiam azt
mondta :Anya itt nincs szükség ránk és visszament Beregszászba
Azóta nagyon szomorú vagyok és amiben tudok , segítek ennek a
galád , rabló népnyomorító nemzetgyalázó kormánynak a
megbuktatásában Köszönöm ,hogy elolvasták Isten adjon minden
derék magyarnak erőt , egészséget , kitartást , összefogást az
ördögűzéshez
2006.07.28, 10:49
„Legyen előtted mindig út,
Arcodat melegen süsse a nap,
Hátad mögül fújjon a szél,
Az eső puhán érjen földedre,
S amíg újra találkozunk,
Addig is hordozzon tenyerén az Isten!”
Kézszorítással
2006.07.28, 07:56
üdvözlöm a Nemzeti Hírhálót

Már attól a szótól, hogy nemzeti - meghatódom, mert nap, mint nap csak "nemzet ellenivel" találkozom.

üdvözletképpen két versemmel köszöntöm önöket.

Magyar Ari

Sokszor rossz lóra tettünk…
Annyiszor kellett már döntenünk
és sokszor rossz lóra tettünk!
Ezért vagyunk most ilyenek,
mert kényszerválasztott
sorsunktól sújtva,
ilyenek lettünk!

Akarsz e maradni retardált,
Nyomorult, lepusztult lélek…
Vagy lenni, - mint voltak őseink,
európai léptékű anyagi-lelki
kinccsel megáldott
kulturált, büszke lények!

Kezedbe most talán
- utoljára helyeztetett
a jövöd kulcsa!
Tudd, hogy mit nyitsz ki véle!
Azt-e, melyen Hazád jövője múlna,
vagy azt, mely biztosan
felőrli nemzetünk,
és zászlónkat tiporja…
porba hullva!

Gondolkozz! Légy erős, ,
Bátor és kitartó, úgy isten-igazán!
Tudom - a harc nehéz!
Mert a gyűlölet és hazugság
most még erősebb talán!
De sorsod, családod,
HAZÁD - ér annyit neked,
hogy voksodat add
a jobbik oldalán!

Pesthidegkút, 2006.04.05.

Magyar Ari

Talpalatnyi föld…

Talpalatnyi föld…ez a hazád,
napnyi járással átszelhető…
horizont tágas…
napsütött táj…
rajta gulya,
szívet melengető…

A fecskék mindig visszatérnek,
a vadvirágos réten
vidáman játszanak…
fészkük bizton várja őket,
az öreg tanyán,
a nádfedél alatt…

A gólya és a sok vadmadár,
tavaszt köszöntve
otthonába
visszajár!
De ad-e otthont
a magyarnak
ez a véráztatta
honi táj?

Nem otthona, csak rejt helye,
ha dúlt a tatár,
s jött a török serege…
menedéke lett
a pusztaság
szikvirágos
tengere..

S az ellenség végtelen sora..
mely átgázolt rajta,
mint Attila,
az Isten ostora…
a német, az orosz,
a szerb, a román…
Hogy túl élte?
Az egy isteni csoda!

Ma mind szövetségre lépnek
Jó magyar nép – ellened…
Néped irtva, lelked nyúzva,
lábad alól
kihúzzák a
talpalatnyi földedet.

Látod fecske, látod gólya,
sorsod milyen jó neked…
Rablók bűnszövetkezése,
téged tönkre nem tehet…
nem vehetik tőled el,
a honi tájat,
s a napfényes
kék eget…

Jó lenne, ha szárnya nölne,
a magyarnak,
mint neked…
Békés tájra
tovaszállna,
s teremtene
egy élhetőbb életet..

Hol magyarnak lenni
nem bűn,
s szabaddá nevelni
gyermeket…
hol tud dolgozni, alkotni
tenni,
a hazában otthon lenni,
s élni egy békésebb életet!

Budapest, 2006.03.09.

Üdvözlettel: Magyar Ari
2006.07.26, 04:20
Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Örömmel olvastam levelüket. Történelem tanárként külön gyönyörűség
volt a magyarság tudásáról, hitéről szóló összeállításuk.
Adjon Önöknek sok erőt a magyarok Istene.
Tisztelettel és köszönettel
2006.07.25, 21:55
nagyon jo csak most bukkantam erre az oldalra.MAGYARNAK
LENNI JO,DE NÉHA TÉNYLEG NEHÉZ
2006.07.21, 12:36
Isten áld meg a magyart! igen,legyen ugy mint regen volt!
ehez szukseg hogy egy legyen a nemzet es oszthatatlan! ,mert
aki csak politikailag vagy gazdasagilag akar magyar lenni es
nem sziv ugye az csak ideig-oraig magyar de nem lehet ra
szamitani( lasd DEC.5-KE).Isten aldja munkajukat!
2006.07.18, 20:39
Tisztelt Szolgáltató.
Én is hiszek Magyarország Feltámadásában, mert ez így nem mehet
sokáig.
A baj, illetve a gondom, hogy hogyan lehetne ezeket a híreket, miket
Önöktől kapok, olyan emberekkel is megismertetni, kik nem azon az
oldalon állnak, hol mi.
Engem, illetve úgy szűk, mint kiterjedt családom nem kell sem
felvilágosítani, sem meggyőzni: mi ott vagyunk a nemzeti oldalon, csak
félek, hogy egy napon, egy önkormányzati választás előtti körlevélben,
hogy melyik kisebbséghez tartozunk, a mi is fel leszünk tüntetve, mint
NEMZETI POLGÁRI JOBB.
Várom napi híradásukat köszönettel, és annyit megtehetek, hogy egy
jó pár címre továbbítom is.
..., egy volt 56-os leánya, kinek apukája
azért kapott másfél évet, és jó pár verést, mert vállalta elveit, mit hála
Istennek 89 évig nem adott fel. És mi sem fogjuk:SOHA!
2006.07.18, 08:20
Tisztelt HÍRHÁLÓ!
Sokra tartom hírközlésüket. Jó lenne, ha oldalaikat minél több magyar ember olvashatná.
Sajnos sokan vannak azok, akik teljesen sikeres agymosottak, így még csak el sem jutnak oda, hogy a magyar önbecsülést megerősítő témákat észrevegyék, pláne, hogy el is olvassák azokat.
Erre kellene kitalálni valamit, hogyan lehetne világosságot vinni ezekhez az elbutítottakhoz!
2006.07.09, 17:19
Tisztelt Nemzeti Hírháló !

A Van-e kiút ? című írás, Magyarország utolsó 1000-évének és
napjainkban megélt "rendszerváltásnak" mondott eseményeknek
kiváló elemzése és igaz története.

Még nem írtam Önöknek , igaz régi olvasójuk vagyok, de ez a kiváló
munka klaviatúrához parancsolt és egy 2002-ben írt versemmel
nyilvánítok véleményt.
2006.06.26, 02:20
Kedves Hírháló, nagyon örülök, hogy olvasójuk lehetek. A napot a Hírhálóval kezdem és végzem. Közben is megnézem, jött-e valami új.
2006.06.15, 11:56
Szeretnék levelet/üzenetet kapni önöktől, mert számomra is fontosak az erkölcsi, nemzeti értékeink, az Isten és Haza méltóságának helyreállítása.
2006.06.07, 11:01
Köszöntök mindenkit, aki ezt a honlapot olvassa!

Kevés idom van, de amit láttam, olvastam érzékenyen érintett. A lelkemben dúló igazságérzet újra felszínre tört. Mivé lettünk MI MAGYAROK? Mikor eszmél a NEMZET? Hát eltűnt minden jó érzés az emberekből? Csak a pénz és a hatalom számít?

Köszönöm mindenkinek, aki ezt a honlapot létrehozta, működteti, életben tartja.
2006.06.05, 18:38
Nagyon jó a Hírháló, adjon az Isten sok sikert Önöknek, Hölgyeim és Uraim!
2006.05.14, 22:02
Tisztelt Szerkesztőség, Köszöntöm szeretettel Szászrégenből
Őnöket kérvén Isten áldását munkájukra a továbbiak során. Ha
lehetséges és megtehetik akkor szivesen venném ha engem is
bejegyeznének cimzettjei közé. A jó munka reményében
üdvözlettel: ... ref. lp.
2006.04.14, 12:24
GOLGOTA

Sok országot bejártam vándor kedvvel tele,
sok sziklacsúcson álltam, nézvén a völgybe le.
Bejártam már e földet, van ott ezer csoda,
nem láttam én dicsőbbet, minő a GOLGOTA.

Hófödte homlokával felhők közé se néz,
magasba nem világol a napsütötte bérc.
De földtől még oly messze nem voltam én soha,
s az éghez oly közel se, mint rajtad Golgota.

Nem díszlik annak csúcsán az örökzöld fenyő,
sem ékes pálmafáktól nem díszlik a tető.
Nincs rajta cédruserdő, sem mirtuszok sora,
de egy kereszt áll fából, s rajt az Isten Fia!

Nem látható ott semmi, kiváló pompa, dísz,
virágos, tarka pázsit, hullámos tiszta víz.
De van egy kedves orca, melynél dicsőbb soha
nem tűnt fel semmi tájon, csak rajtad, Golgota!

Nem csörgedez ott csermely, forrásvíz sem ömöl,
de van egy másik forrás, amelytől felüdül
a lélek, bármily fáradt, ó áldott szent csoda,
örök élet forrása zúg rajtad, Golgota!

A halmot nem borítja aranyos napsugár,
sőt inkább ott ül rajta évszázados homály.
De nékem olyan fényes e halom homloka,
a legderűsebb ég van feletted Golgota!

Ottan mellére üt a kemény szívű pogány,
égi örömre lelt ott lator a szégyenfán.
Ott zengnek aranyhárfák és cseng halleluja,
örök karok harsognak felőled Golgota!

Te fáradt földi vándor, pihenned ott lehet.
Ott vár reád Megváltód, ott rakd le terhedet.
Mond el, ha égi béke gyógyírja száll reád,
egy út vezet csak az égbe, s az Golgotán visz át!
2006.04.02, 19:30
Tisztelt Szerkesztöség ! Ez nem csak megszólitás de elismerése is munkájuknak! Végre világgá lehet kiáltani tiltakozásainkat ! Talán nem ártana néhány
világnyelven is megszólalni és a környezö országok kisebbségi elnyomásáról szólni. A legtöbb europai nemzetnek vannak kisebbségi problémái igy ez a téma
sokfelé igen érzékeny, de néhány positiv példát érdemes összehasonlitásul felhozni. ( Finn-svéd, Dél Tirol, Svájc, Dán-Német viszony)
Èrdemes volna idönkint egy két politikai viccel, humorral is böviteni az olvasottságot.Külön elismerést érdemel hogy friss, aktuális hirekkel jönnek!
Bizzunk együtt hogy sikerül felrázni Magyarországot a szellemi ájulásból és jön az új polgári kormány.
Kint élve de magyarul gondolkodva várom a jobb jövöt ! üdvözlettel Ny. Cs. / Göteborg- Svédország
2006.03.31, 17:41
Kedves Szerkesztőség!
Szívesen olvasgatom írásaikat, annál is inkább, mert a FigyelőNet-et töröltem a számítógépemről.
Úgy látom, hogy tárgyilagos és nem baloldali, inkább jobbra húzó lap az önöké. Ezért szeretem.
A mai politikai körülmények között nagy szükség van egy olyan újságra, ami nem a fennálló hatalom kiszolgálója, hanem a tények tükrözője, a napi események kendőzés és elferdítés nélküli bemutatója. Köszönet érte.
Isten áldja meg munkájukat!
2006.03.22, 13:25
Üdvözlöm a Nemzeti Hírháló Szerkesztőit!
Továbbra is ígényt tartok információjukra!
Engedjenek meg egy mai világunkban is érvényes mondásra:
"MINDENKIT MEGTÉVESZTHETSZ EGY IDEIG,MÉG NÉHÁNY EMBERT IS MEGTÉVESZTHETSZ MINDIG,DE NEM TÉVESZTHETSZ MEG MINDIG MINDEN EMBERT!
/A.Lincoln,az USA 16. elnöke/
Még egy idézet,ami a most URALKODÓ kormánynak tudnia kellene:"A KORMÁNY AZ ORSZÁGÉRT VAN,FÖLÖTTE RENDELKEZIK A NEMZET!!!"/Táncsics Mihály/
Köszönöm megtisztelő figyelmüket

"HA ISTEN VELÜNK,KI ELLENÜNK!"
2005.12.04, 15:04
Az Isten tartsa meg a "NEMZETI HÍRHÁLÓT"
Aki olvassa annak nincs is szüksége, újságra, TV-re, Rádióra, itt
mindent elsöre megtudni, söt még annál is többet!

Sok szeretettel gratulálok, a sok munkához eröt, egészséget és minen
elképzelhetöt kívánok
2005.11.30, 07:23
Hiszek egy Istenben,
Hiszek egy Hazában,
Hiszek egy Isteni örök igazságban,
Hiszek Magyaország feltámadásában!
2005.11.03, 15:43
Tisztelt Kovács János és valamennyi munkatársa!

Ezúton szeretném regisztrálni magam a Nemzeti Hírháló-n.
Meggyőződésem, hogy munkájukra ma, ebben a hazában igen nagy szükség van.
Ebben a morál, erkölcs, értékrend nélküli, nihilis, beteg Magyarországban nagyon fontos, hogy valaki(k) kiutat mutassanak és segítsenek elviselni a hétköznapokat.
A Magyar Nemzet újraélesztéséhez is minden jót, erőt, egészséget, sikeres munkát kívánok önöknek.
Remélem fent Isten is segít bennünket!
2005.04.27, 09:11
Jóságos Isten, NapIsten!
Kinek léte fény ,szeretet és béke,
segíts elvezetni az örök életre gyermekeidet, a magyar népedet!
2005.04.12, 06:27
Drága Magyar Testvéreim! Buenos Aires, 2005. április 11.

Isten kegyelméböl végre ilyen megszólitással is küldhetek haza üzenetet. Magyar szivem minden örömével és boldogan jelentkezek valóban Magyar Feltámadást jelentö kezdeményezésetek minden erömböl támogató tagjának és hireitek terjesztöjének.
A Magyarok Világszövetségének hireit eddig is mindig reménykedve és örömmel olvastam.
Adja a Mindenható, hogy ugy a saját, mint a Nemzetünk sorsával és jövöjével bünösen közömbös és nemtörödö sziveket és elméket megnyithassátok. Ha népünk választóinak csak 80 %-politikailag aktiv szavazó lesz, hiszem, hogy Hazánk és Nemzetünk meg lesz mentve.
Isten áldjon meg Mindannyiatokat, segitsen, adjon eröt, egészséget és kitartást Hazánk és Nemzetünk megmentésének a megvalósitását.
Magyartestvéri szeretettel
2005.03.03, 06:59
Kovács János úrnak
rendszerfelelős
Nemzeti Hírháló

Kedves Kovács Úr!

Szeretném a hírháló híreit a továbbiakban is megkapni valamennyi kategóriában. Sok ismerősömnek továbbítom a cikkeket, akik szintén szeretik és kérik továbbra is. Egyben szeretném megköszönni mindannyiunk nevében áldozatos munkáját.

Köszönettel és üdvözlettel:
2005.02.21, 02:01
Kedves Barátaim!

Munkátokat nagyra értékelem és köszönöm. Várom a rádióadás beindítását is.

Kérlek Benneteket, értesítsetek az időpontról
2005.01.15, 12:52
Otthoni barátomtól tudok e cimröl, szeretnék az olvasójuk lenni!
Köszönettel: ..., Stockholm
2004.10.11, 11:42
Tisztelt Nemzeti Hírháló Szerkesztőség !

Ha van rá mód szivesen fogadnám az üzeneteiket.
Amiket természetesen szeretnék tovább küldeni az általam vezetett polgári körnek,
ismerőseimnek, barátaimnak.

Megtisztelő segítségüket előre is megköszönöm!
Munkájukhoz sok sikert kívánok,

Rudi Tanya

StarBus 2000Mag-artMátyás VendégházHUN TV

Attila Hotel

Kézi Malom az otthonábanHargita PanzióFELIRATKOZÁS
Világ Királnyője Kápolna
HUN TV
Nomád Étel

Locations of visitors to this page
Békás - szoros
Magyarország, én így szeretlek!
Külföldi vélemények a magyarságról 2. rész
Legfrissebb írások:
PÁRIZS UTCÁI
Az utolsó bástya: a kultúra
EGY TÜNTETÉSRŐL - a tervezett Hunyadi-filmnek hazudott förmedvény kapcsán
PROVOKÁCIÓ?
Az utolsó-e a Hunyadi film (forgatókönyv) bástyája?
ADVENT
SÁRGA MELLÉNY
Tovább >>
Új hozzászólások:
Tovább >>
Társoldalak:
Égi Patróna
Magyarok Világszövetsége
Statisztika:

 
© Nemzeti Hírháló 2003-2014