Zaproszenie na nadzwyczajn± konferencję prasow± - III. Konferencja COVID w Budapeszcie
Zaproszenie na nadzwyczajn± konferencję prasow± - III.  Konferencja COVID w Budapeszcie

Zaproszenie na nadzwyczajn± konferencję prasow± - III. Konferencja COVID w Budapeszcie

Trzydniowa III edycja rozpocznie się konferencj± prasow± i demonstracj±. międzynarodowa konferencja COVID w pi±tek 12 sierpnia w Budapeszcie. Głównym organizatorem konferencji jest Fundacja CARAKA kierowana przez dr. Józsefa Tamasi. Rolę głównego patrona obj±ł ¦wiatowy Zwi±zek Węgrów. Konferencja, która odbywa się w kontek¶cie walki z faszyzmem COVID, odbędzie się w tym samym miejscu, co w 2020 i 2021 roku, w siedzibie MVSZ, Turul Ház.

Konferencja prasowa zapowiadaj±ca konferencję odbędzie się w pi±tek 12 sierpnia 2022 r. o godzinie 17:00 w miejscu wydarzenia, w sali Csontváry. Konferencję prasow± poprowadz± prof. dr Dolores Cahill (Irlandia), dr Heiko Schöning (Niemcy), dr József Tamasi oraz Miklós Patrubány, prezes ¦wiatowego Stowarzyszenia Węgrów.

Od godziny 18:00 na placu Erzsébet, przed diabelskim młynem, odbędzie się demonstracja uliczna z występami zagranicznych mówców na rzecz liczbowej deklaracji ofiar szczepień, zakazu szczepień dziecięcych oraz zaprzestania wprowadzaj±cych w bł±d i wywołuj±cych strach manipulowanie ¶wieckimi masami.

Serdecznie witamy przedstawicieli prasy i zainteresowanych.
MVSZ Serwis prasowy

TRANSMISJA NA ŻYWO TUTAJ



Dr Vernon Coleman: „Czy szaleństwo kiedy¶ się skończy?
13 sierpnia 2022 r. Exposé

  1. Lekarze-idioci s± teraz najwyraĽniej zdumieni faktem, że biegunka jest częstym objawem w¶ród zaszczepionych osób, które jeszcze nie umarły. Cieszę się, że mogę powiedzieć, że nie musisz się już mylić. Mamy odpowiedĽ. Smutne i żałosne dusze, które zgodziły się na wstrzyknięcie toksycznych ¶mieci covid-19, maj± biegunkę, ponieważ szczepionka zniszczyła ich układ odporno¶ciowy. Zim± szpitale będ± pełne zaszczepionych pacjentów umieraj±cych na infekcje, takie jak zapalenie płuc.
  2. Żal mi młodych ludzi, którzy nie ciesz± się kilkoma tygodniami letniego słońca w Europie, ale s± okłamywani i wmawiani, że słoneczne dni s± zwiastunami suszy i ¶mierci. Czasami latem mamy ładn± pogodę. Według oficjalnych statystyk lata były cieplejsze.
  3. Megvetésem a BBC gyávái és a megvásárolt és fizetett mainstream média többi része iránt egyre nő. Egyiküknek sincs mersze ahhoz, hogy hagyja, hogy vitatkozzam a hamis járványról, a hamis globális felmelegedési riadalomról vagy a többi szemétről az egyik szánalmas, engedelmes kis szakértőjükkel - szakértőkkel, akik azt mondanák, hogy a világ négyszögletes, ha 50 fontot és egy ingyenes taxit adnának nekik. Az újságok már nem tesznek fel kérdéseket. A BBC-hez hasonlóan csak a kormány által kiosztott alamizsnákat közlik. Aztán a kezüket nyújtják a pénzért. A BBC egyébként folyamatosan beszámol az átnevezett influenza által okozott tünetek folyamatosan változó listájáról. Majdnem minden elképzelhető tünet szerepel a listán. Az egyetlen kivételnek a fülből kinövő szőr és a kemény bőr a lábon tűnik. Gyanítom, hogy jövő héten ezek is felkerülnek a listára. Kétlem, hogy a BBC-nél bárki is tudná betűzni a "tünet" szót. Hogyan alszanak ezek a nyomorult, hazug, hazug, csalók éjjelente? Már nem hiszem, hogy mindannyian tudatlan együgyűek. Hiszem, hogy a BBC és a média többi részének 22 000 alkalmazottja tudja, hogy hazudnak és hazugságokat támogatnak - de a pénzért teszik, és mert túl gyávák ahhoz, hogy megkockáztassák, hogy felbosszantsák az összeesküvőket. A BBC, amely mindig szegénységre hivatkozik, és fenyegetőzéssel követel pénzt az idősektől (miután megígérte, hogy díjfizetés nélkül nézhetik a tévét), nagy fizetésemeléseket adott a személyzetének. A BBC-nél jelenleg 74 műsorvezető 150 000 fontnál nagyobb fizetést kap. Megjegyezhetik, hogy nem azt mondtam, hogy 150 000 fontnál többet keresnek. Egyikük sem keres többet évi 20 000 fontnál. Egyikük sem. Addig is, kérem, ne fizessenek BBC-illetéket (de persze ne szegjék meg a törvényt).
  4. A Guardian, amely most már bizonyára az összeesküvők kedvenc napi olvasmánya, lehozott egy cikket, amelyben arra figyelmeztet, hogy "az Egyesült Királyságban ismét elterjedt a kovász, és idén ősszel újabb hullám várható", és tanácsokat adott arra vonatkozóan, hogy kik lesznek jogosultak a kovászerősítők következő körére. Bónuszként a lap egy megjegyzést is mellékelt, amelyben rámutatott, hogy a kormány minden két- és hároméves gyermeknek, minden általános iskoláskorú gyermeknek, minden 65 év feletti személynek és így tovább, és így tovább. Természetesen az átkozott covid oltással együtt. Csinált már valaki olyan kutatást, amely kimutatta volna, hogy biztonságos-e MINDEN ilyen szar gyógyszert beadni ugyanannak az embernek? Természetesen nem. A terv most természetesen az, hogy ősszel az új influenza elleni oltást a covid-19 oltással együtt adják be - annak ellenére, hogy köztudott, hogy a mellékhatások száma megnő, ha együtt adják be őket. Az egyik új influenza elleni oltás, amelyet jelenleg tesztelnek, nem meglepő módon egy mRNS-alkotás. Olyan háborút vívunk, amelyről most már tudom, hogy soha nem fog véget érni. Ez egy olyan háború, amelyben azért harcolunk, hogy visszatartsuk a gonosz erőit. Ahogy Goethe mondta: vagy hódítani és uralkodni kell, vagy szolgálni és veszíteni.
  5. A tévéjátékok színészei már nem vesződnek azzal, hogy elrejtsék saját regionális akcentusukat - még akkor sem, ha például francia, német, olasz vagy holland állampolgárokat játszanak. Vajon azért, hogy megtanuljuk elfelejteni, hogy nem egy homogén (világkormányra kész) világban élünk?
  6. A háziorvosok királyi kollégiumának elnöke szerint már nem lehet teljes munkaidőben háziorvosnak lenni. Az átlagos háziorvos ma már csak 26 órát dolgozik hetente. Sokaknak van más munkájuk is (adminisztrátorként és magánmunkát végeznek). Eközben egy másik jelentés szerint a háziorvosok tömeges felmondással fenyegetőznek, mert hatalmas jövedelmük (az illegális és erkölcstelen covid-19 szúrás eredményeként) azt jelenti, hogy adószámláik gyorsan emelkednek. A háziorvosok még soha nem voltak lustábbak, kevésbé gondoskodóak vagy méltóbbak a közmegvetésre.
  7. Egy új jelentés szerint az 50 év feletti embereknek egy életen át tartó pénzügyi bizonytalansággal kell szembenézniük. Mindig is nyilvánvaló volt, hogy az idősek (és nem a fiatalok) azok, akik a leginkább megszenvedik az inflációt és a növekvő költségeket. Az idősebbeknek a csökkenő nyugdíjértékekkel, az elbocsátásokkal és az egészségügyi ellátás összeomlásával kell megküzdeniük. Kérem, ne halljunk több szemetet az éber és nyafogó 20 éves globális felmelegedés-kultistáktól. (Nagyrészt az ő hibájuk, hogy ilyen szarban vagyunk.)
  8. Először 2020 novemberében, majd 2021 novemberében tártam fel a covid-19 oltás beadásának konkrét szívkockázatát. És nem lehet olyan ember a földön, aki most már nem tudja, hogy a szívizomgyulladás nagyon is valós kockázatot jelent a mérgező covid-19 oltás esetében. Már nem tudom megszámolni, hány gyermek szenvedett már kárt - bár az ijesztő számok ezen a honlapon elérhetőek. Tragikus módon sokan közülük öt éven belül meg fognak halni. De van egy másik probléma is, amelyet eddig figyelmen kívül hagytak: azoknak az érintett gyerekeknek, akik felnőnek felnőttkorukra, komoly egészségügyi problémáról kell majd nyilatkozniuk, amikor munkát akarnak kapni vagy jelzáloghitelt akarnak felvenni. És attól tartok, hogy a szívizomgyulladásos kórtörténetük nagyon meg fogja nehezíteni az életüket.
  9. A régóta fennálló globális vízhiány (amelyet tovább súlyosbítottak az őrült újrahasznosítási szabályok, amelyek szerint az embereknek ki kell mosniuk a joghurtos dobozokat stb.) még rémisztőbbé vált, mivel az esővíz mindenhol ipari vegyi anyagokat tartalmaz, amelyeket nem lehet eltávolítani. A víz és az olaj a világ legszűkösebb és legértékesebb erőforrásai.
  10. Egy új jelentés azt szeretné, hogy az anakronisztikus BBC licencdíjat vizsgálják meg, és kössék a kommunális adókhoz. A lakosságnak akkor is fizetnie kell majd a díjat, ha van tévékészülékük, ha nincs. A BBC-vel kapcsolatos viták egyre obszcénebbek. A BBC-t be kellene zárni, az egész személyzetet ki kellene rúgni, és az épületeket valami hasznos dologgá kellene alakítani. Országszerte hiány van például nyilvános illemhelyekben. Alternatívaként a BBC épületeit hajléktalanszállókká lehetne alakítani. A BBC munkatársainak el kellene fogadniuk, hogy nincs jövőjük, és hogy a BBC-re már nincs szükség.



Kapcsolódó:
Tovább a cikkhez
Według rz±du Wielkiej Brytanii 1 na 482 zaszczepionych osób zmarła w ci±gu 1 miesi±ca od zaszczepienia się przeciwko Covid-19 w Anglii
Az Egyesült Királyság kormánya szerint minden 482 oltott emberből 1 halt meg a Covid-19 oltást követő 1 hónapon belül Angliában
Az Egyesült Királyság kormánya nyilvánosságra hozta, hogy Angliában a Covid-19 ellen beoltott 482 emberből 1 sajnos meghalt a Covid-19 injekció beadását követő egy hónapon belül. A kormányzati intézmények hónapok óta azt állítják, hogy nem rendelkeznek adatokkal az oltási státusz szerinti halálesetekről. De hazudtak nektek. Július 6-án az Egyesült Királyság egyik kormányzati intézménye, az Office for National Statistics (Nemzeti Statisztikai Hivatal) közzétette a 2021. január 1. és 2022. május 31. között Angliában bekövetkezett, oltási státusz szerinti halálesetekről szóló adatállományt, amely itt található, és borzalmas olvasmány. Az adatkészlet 9. táblázata a következő adatokat tartalmazza: "Az összes regisztrált haláleset teljes időszakra vonatkozó számai aszerint csoportosítva, hogy hány héttel az oltás után következett be a haláleset; a COVID-19-et érintő és a COVID-19-et nem érintő halálesetek esetében, 2021. január 1. és 2022. május 31. között bekövetkezett halálesetek, Anglia".

Tovább a cikkhez
Rz±d Wielkiej Brytanii potwierdza, że ​​szczepionki przeciw COVID s± ¶miertelne, ponieważ ujawnia, że ​​¶miertelno¶ć na 100 000 osób niezaszczepionych jest najniższa ze wszystkich grup wiekowych
Az Egyesült Királyság kormánya megerősíti, hogy a COVID vakcinák halálosak, mivel feltárják, hogy a 100 ezer főre jutó halálozási arányok a nem beoltottak körében a legalacsonyabbak minden korcsoportban
Végre vitathatatlan bizonyítékunk van arra, hogy a Covid-19 vakcinák halálosak és ezrével ölik az embereket, és ezt csendben tette közzé az Egyesült Királyság kormánya, miközben elvonta a figyelmét Boris Johnson lemondása az Egyesült Királyság miniszterelnökeként, és az ebből eredő vezetői verseny Liz Truss és Rishi Sunak között, hogy helyettesítse őt. Az Egyesült Királyság kormánya által közzétett hivatalos jelentés megerősíti, hogy a 100 000 főre jutó halálozási arányok Angliában minden egyes korcsoportban a nem beoltott lakosság körében a legalacsonyabbak. Az adatokból pedig kiderül, hogy a nem beoltott és a beoltott lakosság közötti különbség a halálozási arányok tekintetében hónapról hónapra nő. Ez azt eredményezte, hogy a részben, kétszer és háromszor beoltott, illetve beoltott népesség körében 2022 májusában - a brit kormány által rendelkezésre bocsátott legfrissebb adatokkal rendelkező hónapban - Anglia minden korcsoportjában nagyobb valószínűséggel haltak meg egyetlen okból, mint a be nem oltott népesség.

Tovább a cikkhez
Cecília Díler stoi obecnie w obliczu zagrożenia epidemi± zakaĽnego zapalenia w±troby
Most éppen fertőző májgyulladás-járvány veszélyével riogat Díler Cecília
Ócsai Lajos arra is figyelmeztetett, hogy ez a vírus kiterjedt járványokat tud okozni, amennyiben a fertőzés rossz szociális körülmények között élőket is érint. A megelőzésben nagyon fontos szerepe van az alapos kézmosásnak, illetve a zöldségek, gyümölcsök folyóvizes lemosásának. Ócsai Lajos megjegyezte azt is, hogy a fertőzés védőoltással is megelőzhető. A Hepatitis A kivédésére a patikákban kétféle vakcina is kapható. A készítményt csak receptre lehet kiváltani és kettő oltásra van szükség a védelemhez. Támogatás nem jár az oltások árához. Ha a járványügy regisztrálja a beteget, akkor az ő környezetét a tisztiorvosi szolgálatnak térítésmentesen be kell oltania. Aki pedig olyan országba utazna nyaralni, ahol nem biztosítottak a kellő higiénés körülmények, azoknak eleve ajánlott beoltatni magukat.

Tovább a cikkhez
Oficjalne raporty rz±dowe potwierdzaj±, że jeste¶my ¶wiadkami depopulacji przez szczepionkę COVID
A hivatalos kormányzati jelentések megerősítik, hogy a COVID oltás által történő elnéptelenedés tanúi vagyunk
A hivatalos statisztikák szerint a vártnál több százezerrel több ember hal meg minden egyes héten szerte a világon. Az ok? A hivatalos kormányzati adatok határozottan azt sugallják, hogy mindez a Covid-19 injekciók miatt van. A Covid-19 oltás okozta elnéptelenedésnek vagyunk tanúi.

Tovább a cikkhez
Niemieccy naukowcy badaj± Covid
Német kutatók megvizsgálják a Covid "oltóanyagokat" és a beoltott emberek vérét, és azt mondják, azonnal állítsák le az oltásokat
A Covid-oltást elemző német munkacsoport nyilvánosságra hozta "Előzetes megállapítások összefoglalóját". A július 6-i keltezésű, széleskörű jelentésben a csoport leírta az összes elemzett Covid "vakcina" mintában talált mérgező anyagokat, valamint a beoltott emberektől vett vérmintákban észlelt markáns változásokat. A csoport azt is megállapította, hogy minél stabilabb a lipid nanorészecskék burkának stabilitása, annál gyakoribbak a vakcina mellékhatásai. "Az emberi életet és a közbiztonságot fenyegető közvetlen és közvetlen veszély elhárítása érdekében kérjük, hogy a Covid-19 oltási programokat azonnal állítsák le" - áll a csoport jelentésében. A WG Vaccines Education szerint a jelentést elküldték a Bundestag (a németországi parlament alsóháza) összes képviselőjének, majd a hatóságoknak és a médiának - összesen több mint 4000 embernek.

Tovább a cikkhez
Iwermektyna: Dlaczego państwo jest skłonne cię zabić?
Ivermectin: Miért hajlandó az adminisztratív állam megölni téged?
Az eretnek filmes Mikki Willis összeállított egy tizenhárom perces videót, amely nyersen és egyértelműen dokumentálja az amerikai egészségügyi és humánszolgáltatási elit, a vállalati média, az orvosi-farmáciai ipari komplexum és a nagy tech közötti összejátszás mélyen nyugtalanító modern példázatát, hogy megakadályozzák az Ivermectin használatát az USA-ban és a fejlett nyugati nemzetekben a COVID-19 betegség kezelésére. Bár jelenleg általános terjesztési tilalom van érvényben, mivel a montázsban különböző, az idő múlásával saját megjegyzéseimet tartalmazó klipek szerepelnek, ma kora reggel kaptam egy példányt, azzal a kéréssel együtt, hogy ne terjesszem, hanem gyorsan nézzem át a technikai pontosság érdekében. Mikki és csapata a COVID zsarnoksággal szembeni globális "ellenállás" legfontosabb médiavezetői és közreműködői közé tartozik, és amikor ő kér valamit, igyekszem mindent megtenni, hogy eleget tegyek a kérésének.

Tovább a cikkhez
Redefinicja statusu szczepień – DoH
Az oltási státusz újradefiniálása - DoH
AZ Egészségügyi Minisztérium (DoH) közölte, hogy kérni fogja az Elnöki Hivatalt, hogy a vakcinák státuszát két adagról háromra változtassák annak érdekében, hogy növeljék a Covid-19 elleni védőoltást kapó filippínók számát. Az országban eddig csak 16 millió filippínó kapott védőoltást. A kormány reméli, hogy a jelenleg is zajló "PinasLakas" emlékeztető oltási kampányban, amely októberig tart, további 23,8 millió embert tudnak beoltani. Az ABS-CBN hírcsatornának adott interjújában Maria Rosario Vergeire felelős egészségügyi államtitkár elmondta, hogy az előző kormányzat idején javasolták először a védőoltás státuszának megváltoztatását a feltörekvő fertőző betegségek kezelésével foglalkozó ügynökségközi munkacsoport előtt. "De a gazdaság akkoriban még csak kezdett megnyílni, és arra kértek minket, hogy előbb tartsuk meg, hogy ne befolyásolhassa a gazdaság megnyitását" - mondta.

Tovább a cikkhez
Itt az ideje, hogy bepereljük az oltási kötelezettségeket
Itt az ideje, hogy bepereljük az oltási kötelezettségeket
Az oltóanyagokra, maszkokra és zárlatokra vonatkozó sürgősségi mandátumokat, amelyek megfosztották az amerikaiakat alapvető jogaiktól, bíróság elé kell állítani Del Bigtree, a "The HighWire" műsorvezetője és az Informed Consent Action Network vezérigazgatója szerint. Szerinte itt az ideje, hogy jogi lépéseket tegyünk azokkal a vállalkozásokkal és ügynökségekkel szemben, amelyek ezeket a politikákat alkalmazták és érvényesítették. Megbeszéljük, hogyan jutott el Amerika idáig, mit lehet tenni, és milyen következő lépéseket kell tenni az alapvető jogok visszaszerzése és az állami és szövetségi törvények túlkapásainak visszaszorítása érdekében.

Tovább a cikkhez
Ha nem akarod, hogy a hazád sivataggá váljon és gmo rovarokon tengesd a hátralevő életedet
Ha nem akarod, hogy a hazád sivataggá váljon és gmo rovarokon tengesd a hátralevő életedet
Nézd ezt meg - mert a hollandok, a németek, a kanadaiak, a fél világ már érti. A "Fakivágós Kormányrendelet" és a vonatkozó szabályok értelmezése: A korm. rendelet alapján térbeli és időbeli korlátozás nélkül ki fogják vágni az alföldi erdők 7/8-át, a dombsági és hegységi erdők 3/4-ét, akkor is, ha természetvédelmi területről van szó, hacsak a Mindenható közbe nem lép. Egyébként pedig ez MINDENKINEK, LEGYEN BÁR NARANCSBÁRÓ, ha Magyarországon lakik, közlöm, az magának is oltári szopás lesz, hogy jövőre anélkül, hogy elköltözne, a Szaharai sivatagban fogja magát találni, víz nélkül. Mert hiába menti meg a saját kis erdőcskéjét 5-10 hektáron, sivatagban nem nőnek erdők. A tarvágás azt jelenti, hogy körben semmi nem lesz a kis erdőcskeje körül, csak homok, mivel az aljnövényzet, minden eltűnik, nem lesz eső, nem lesz talajvíz, a 10 hektáros őstölgyeséből a homoksivatagban eső nélkül 2 év múlva egy kiszáradt kórórengeteg lesz, átsüvítő forró széllel.

Tovább a cikkhez
A vakcina-járványnak a tőzsde fog véget vetni?
A vakcina-járványnak a tőzsde fog véget vetni?
Nálunk eltitkolják, de Angliában hetente közreadják az oltottak adatait, ami igazolja a csalást. Ezek a kísérleti génkezelési gyógyszerek se nem hatékonyak, se nem biztonságosak. Nemhogy megvédenének a fertőzéstől, de még fokozzák is azt, nem akadályozzák meg a súlyos megbetegedést és a halált sem, holott ezt állították róluk. Az egészséges emberekre és leginkább a gyermekekre pedig veszélyesebbek, mint hasznosak. Az orvosoknak, gyógyszerészeknek megtiltották a hiteles tájékoztatást, de a valós tényeket is eltitkolták előttük. Ez azonban nem kifogás arra amit tettek és tesznek a víruspánikba hajszolt emberekkel, ami mögött nem más áll, mint a puszta profitérdek. Az orvosok megtagadták azt, amit az egyetemen tanultak!? Meg sem fordult a fejükben, hogy utánanézzenek, mit adnak be egészséges emberekbe, akiket rendeletekkel kényszerítettek egy kísérletben való részvételre? Elfelejtették valamiért az alapfogalmakat és alapvetéseket, miszerint "járvány alatt nem szabad oltani", és mi a védőoltás fogalma, mik a követelményei, mit jelent a "hatékonyság" és "biztonságosság"? Eszükbe sem jutott, hogy létezik keresztimmunitás a koronavírusokra? Nem keresték a gyógyítás lehetőségét, ami kizárta volna az oltáskényszert?

Tovább a cikkhez
A WHO a támogatók nyomására vészhelyzetet hirdetett
A WHO a támogatók nyomására vészhelyzetet hirdetett
2022 tavaszán majomhimlő járvány tört ki Spanyolországban és Portugáliában. Később Európában, az USA-ban, Németországban és Ausztráliában regisztráltak fertőzéses eseteket. A betegség Afrikai eredetű, és állatról emberre is terjed. Közép Afrikában 1500 esetet és 70 halált jelentettek eddig, legtöbbet Kongóból. A WHO rendkívüli ülést hívott össze a helyzet megvitatására, majd rendkívüli helyzetet hirdetett be az 59 országban megjelent, kb 16 ezer eset miatt. Junius 23.- án Tedros külön közleményben közölte, hogy bár a bizottságon belül eltérnek a vélemények, végül konszenzussal egyetértettek abban, hogy a járvány jelenleg nem tekinthető nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetnek (PHEIC).Gregg Gonsalves, a Yale Egyetem járványügyi docense, aki tanácsokat ad a bizottságnak, de nem tagja a WHO-nak, a Reutersnek azt nyilatkozta, hogy szerinte a döntés "téves volt". Rá egy hónapra, juli23.-án Tedros az ellenszavazatok többsége ellenére egyszemélyben mégis úgy döntött hogy vészhelyzetet hirdet, ami aggályokat fel azzal kapcsolatban, hogy az egyoldalú intézkedésre a speciális érdekképviseleti csoportok nyomására válaszul kerülhetett sor. Nyilvánvaló, hogy a WHO bizottsága nem hozta meg a kívánt döntést a PHEIC kihirdetéséről, ezért valamilyen rendkívüli okból Tedros közbelépett.

Tovább a cikkhez
Coronavírus-hisztéria: Hogyan vette át a hatalmat kormányunk, jogaink és életünk felett?
Coronavírus-hisztéria: Hogyan vette át a hatalmat kormányunk, jogaink és életünk felett?
A 2020-ban a világot a feje tetejére állító koronavírus-járvány legfontosabb ténye az, hogy a rá adott válaszunk epikus túlreagálás volt, amelyet a köz- és magánérdekek katasztrofális összefolyása vezérelt - mindannyian azt állították, hogy "követik a tudományt". A zárlatok kezdete óta amerikaiak milliói támaszkodtak Alex Berenson tudósítására. Az első világháború óta legsúlyosabb politikai kudarc mögött meghúzódó hisztériát és manipulációt leleplezve ez a tisztán látó újságíró a józan ész és az igazság kritikus forrása volt. A könyörtelen nyomozás és kutatás eredménye, a Pandemia elmagyarázza, hogyan vált egy olyan betegség, amelyről sokan nem is tudják, hogy létezik, gazdaságilag tönkretevő zárlatok és a személyes szabadság korábban elképzelhetetlen mértékű elnyomása okává.

Tovább a cikkhez
Karl Lauterbach GONOSZ és NEM hülye
Karl Lauterbach GONOSZ és NEM hülye
Lauterbach tehát tudta, hogy nem kellene megkapnia a második emlékeztetőt, és nem is kapta meg. Nincs egyedül: sok más értelmes ember is ugyanerre a következtetésre jutott, és a "második emlékeztető oltások" felvétele nevetségesen alacsony. Egészségügyi tisztviselőként azonban nyilvánosan az ellenkezőjét állította: hogy a "második emlékeztető oltásra" szükség van, és ő mindenkinek ajánlja. Ez azt jelenti, hogy Lauterbach olyan ajánlásokat tett a németeknek, amelyekről tudta, hogy hamisak. Olyan második emlékeztető szedését sürgette a németeknél, amelyet ő maga elutasított. Ha Lauterbach tényleg hitt a második erősítők előnyeiben, akkor egyszerűen nemrégiben újra erősített volna. Ezt azonban nem tette meg. És mégis ő maga ajánlja a németeknek, hogy tegyék azt, amit ő maga is nagyon okosan károsnak talált saját magára nézve. Ez az első alkalom, amikor a gyanúnk, hogy egészségügyi vezetőink gonoszak, és azt tanácsolják nekünk, amit ők maguk nem hajlandók megtenni, minden kétséget kizáróan beigazolódott.

Tovább a cikkhez
Az
Az "éghajlatváltozás" narratíva lebontása, egy csapásra...
A felmérések elemzése azt bizonyítja, hogy a Nagy-korallzátony helyreáll, miközben kiderül, hogy egy "sztár tengeri ökológus" koholmányt és hamisítást követett el a halak viselkedéséről és a korallzátonyokról szóló tudományos munkájában. A Geoengineering Watch leleplezi az amerikai hadsereg részvételét az "erdőtüzek" fegyverként való felhasználásában. Egy hatalmas brit elektromosautó-akkumulátorgyárat "életfenntartó üzembe" helyeznek, és egy kaliforniai jelentésből kiderül, miért nem tervezik a klímavédelmi riogatók a "tiszta" energia tárolását - azt tervezik, hogy akkor kapcsolják ki az áramot, amikor kedvük tartja. Peter Ridd az Ausztrál Tengerészeti Tudományos Intézet ("AIMS") felméréseinek adatait használta fel az 1986 óta tartó korallborítás összeállításához (1. ábra), amelyből kiderül, hogy a Nagy-korallzátony ("GBR") korallborítása rekordmagas.

Tovább a cikkhez
Az EMF és az RF sugárzás növekvő egészségügyi kockázat, az 5G bevezetését meg kell állítani
Az 5G elsősorban a milliméteres hullám sávszélességére támaszkodik, amelyről ismert, hogy fájdalmas égő érzést okoz. Emellett szem- és szívproblémákkal, az immunrendszer elnyomott működésével, genetikai károsodással és termékenységi problémákkal is összefüggésbe hozták. A Szövetségi Hírközlési Bizottság ("FCC") elismeri, hogy a hivatal vagy a távközlési ipar nem végzett vagy finanszírozott 5G biztonsági vizsgálatokat, és hogy nem is terveznek ilyeneket. Az FCC-t a távközlési ipar foglyul ejtette, amely viszont tökéletesítette a dohányipar által korábban alkalmazott dezinformációs stratégiákat. A mikrohullámú frekvenciáknak való tartós kitettség, mint például a mobiltelefonok vagy a mobiltelefonoké, mitokondriális diszfunkciót és nukleáris DNS-károsodást okozhat a peroxinitritből keletkező szabad gyökök miatt.

Tovább a cikkhez
Nincs oltása Doctor Evilnek, Tedrosnak ...és van egy rendkívül béna kifogása
Minden nap megdöbbenek azon, hogy Tedrost, Gatest, Schwabbot, Faucit, Trudeau-t és a többi szuperkretént nem tartóztatják le vagy állítják meg valahogy. Itt van 35 émelyítő másodperc Tedrosról. De legalább őszinte, hogy az oltások gyerekeket ölnek Tedrosszal ellentétben az etiópok azért nem szedik be az oltást, mert okosak; a mérgezés és a visszaélések évei alatt bölcsebbek lettek Gatesnél és Tedrosnál. Ami Tedros állítását illeti, miszerint az etiópiaiak szenvedése ellen tiltakozik, ez egy farizeus. Etiópiai múltja egy terrorista és erőszakos kommunista rezsim tisztviselője.

Tovább a cikkhez
Fauci amerikai vezető virológus elismerte a Corona vakcina kudarcát:
Fauci amerikai vezető virológus elismerte a Corona vakcina kudarcát: "Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy vakcina kárt okoz"
Hirtelen az amerikai vezető virológus és Corona-propagandista Anthony Fauci is visszatáncolni látszik a Covid 19 vakcina hatékonyságát és korábban negligált mellékhatásait illetően. A Fox News amerikai televíziónak július 13-án, szerdán adott interjújában Fauci, aki jelenleg többek között a Fehér Ház egészségügyi tanácsadója, elismeri, hogy a vakcina nem "túlzottan véd" a koviális fertőzés ellen, sőt, káros. A vakcinák mindenütt kudarcot vallanak. Fauci azt mondta: "Az egyik dolog, amit az adatokból biztosan tudunk, az az, hogy a vakcina nem véd túlzottan jól a fertőzés ellen, mivel ez a vírus nagymértékben átvihető." Egy másik nyilatkozatában még odáig is elment, hogy párhuzamot vont a korábbi "sikertelen oltásokkal": "Nem ez lenne az első eset, hogy egy, a kezdeti biztonságosság szempontjából jónak tűnő vakcina valójában rosszabbul teszi az embereket.

Tovább a cikkhez
Laura Loomer meggyőzi az amerikaiakat, hogy fogadják el a Noahide törvényeket, amelyek értelmében az engedetlenségért kivégzik őket
Laura Loomer meggyőzi az amerikaiakat, hogy fogadják el a Noahide törvényeket, amelyek értelmében az engedetlenségért kivégzik őket
Az oltási kötelezettségeket és a tömeges bűnözési migrációt élesen ellenző, szélhámos politikus olyan "keresztény nacionalizmust" hirdet, amely sokakat a guillotine-ra fog vezetni - mondják a rabbik. Azt állítva, hogy "üldözött, mint a bibliai mese Jézus", Laura Loomer floridai kongresszusi képviselőjelölt azt ígéri, hogy megválasztása után a fő célja az lesz, hogy "a nagy technológiai cégek bojkottálásával" "harcoljon az antiszemitizmus ellen", és hogy "a zsidó amerikaiakat védett osztállyá" tegye, feltehetően úgy, hogy bármely zsidó személy vagy az általuk támogatott politika bírálatát "gyűlölet-bűncselekménynek" minősíti. Más szóval Loomer célja, hogy megsemmisítse az Első Alkotmánymódosítást, amelyet állítólag védeni akar. Ezután biztosan jön majd a zsidó Noémi törvények nyilvános támogatása, amelyek szerint a nem zsidó embereknek szolgákká kell válniuk, vagy - ha nem tartják be a szabályokat - a rabbik szerint le kell őket fejezni.

Tovább a cikkhez
Őrült fanatizmus okozta a világtörténelem legnagyobb tömeges öngyilkosságát
Őrült fanatizmus okozta a világtörténelem legnagyobb tömeges öngyilkosságát
1978. november 18-án döbbenetes hír járta be a világsajtót. Az egykor brit fennhatóság alatt álló dél-amerikai ország, Guyana egyik szigetén berendezkedett Népek Temploma nevű vallási szekta 913 tagját halva találták a kommuna világtól elzárt, és a "vallásalapító", James Warren Jones után Jonestown-nak elnevezett telepén. A telepre kiszálló hatósági emberek közel ezer ember szanaszét fekvő holttestére bukkantak, köztük az "Atya", a magát új megváltónak hirdető szektavezér számszeríjjal átlőtt tetemére. Az első látásra tömeges öngyilkosságnak tűnő rettenetes eseményről a későbbiek során kiderült, hogy a szektatagok közül sokan nem is önként vállalták a halált. A latin sequi, azaz követni szóból származó szekta kifejezést általában azokra a nagy vallási irányzatoktól elszakadt illetve azokkal szembe forduló zárt közösségekre szokták alkalmazni, amelyeket destruktív kultuszokat követő csoportokként bélyegeznek meg. Az uralkodó irányzattal szembeforduló, és a bevett egyházak által többnyire eretneknek vagy destruktívnak minősített szekták szinte egyidősek az emberi kultúrtörténettel.

Tovább a cikkhez
Biden
Biden "új világrendje" az, amelyről a rabbik azt mondják, hogy leigázza a nemzeteket?
A vírusos biofegyverek ölnek és gyengítenek; maszkok, élelmiszer-útlevelek és oltási kötelezettség rabszolgává teszik a családodat. Biden kijelentése az alábbi videóban - "Lesz egy új világrend odakint, és nekünk kell vezetnünk" - kapcsolódik-e ahhoz a világkormányhoz, amelyet a rabbik szerint Jeruzsálemből fognak irányítani a Noémi törvények alapján, ahogyan azt az Egyesült Nemzetek Szervezetében propagálják? És mi a helyzet azokkal a kivégzésekkel, amelyek a rabbik szerint azokkal fognak történni, akik nem engedelmeskednek a Noémi törvényeknek, és amelyek a feltételek teljesülése után megkezdődhetnek? Az alábbi 2017-es videóban Yaakov Cohen rabbi, az Egyesült Nemzetek Szervezetének nem kormányzati szervezetének, a Noémi Kódex Intézetének igazgatója leírja, hogy minden nemzetnek el kell fogadnia a Noémi törvényeket.

Tovább a cikkhez
Dr. Zelenko azt állítja, hogy vagy a Kovid zsarnokságot vagy a Noémi törvényeket kell választani
Dr. Zelenko azt állítja, hogy vagy a Kovid zsarnokságot vagy a Noémi törvényeket kell választani
De a nem-zsidókat mindkét esetben megölik vagy rabszolgává teszik, mondják a rabbik. Dr. Vladimir "Zev" Zelenko arra bátorítja az embereket, hogy a hét Noémi törvényhez forduljanak, hogy megmeneküljenek a Covid maszk és a vakcinák rabszolgasága elől, mégis a rabbik azt mondják, hogy a nemzsidókat (nem zsidókat) megölik vagy szolgákká kényszerítik a Noémi törvények szerint, amint a nemzsidók olyan típusú ellenőrzés alá kerülnek, amilyet a kötelező vakcinák teremtenek. Dr. Zelenko a világ egyik vezető hangja, aki a korai Covid-kezelésért és az oltások ártalmai ellen küzd. Munkája életek millióit menthette meg. Mégis további milliók pusztulhatnak el a Noémi törvények alapján, amikor "eljön a messiási korszak" - magyarázzák a rabbik. Yitzhak Ginsburg rabbi azt mondta (Ma'ariv, 2004. október 6.): A mi kötelességünk, hogy az egész emberiséget rákényszerítsük a hét Noémi törvény elfogadására, és ha nem - megölik őket. Sok, a média reflektorfényébe szorult vezető, akik vagy a szivárgó Covid tüskés fehérje vakcinákat népszerűsítik a családja számára - mint Trump elnök - vagy óvnak tőlük - mint Dr. Zelenko, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Carrie Madej, Alex Jones, Stew Peters, Laura Loomer és Del Bigtree - a nem zsidó embereket, beleértve a keresztényeket is, a Noémi törvényeknek való alávetettség felé terelik "zsidó-keresztény" köntösben.

Tovább a cikkhez
Talán a legjobb kérdés, amit mindannyiunknak fel kell tennünk magunknak a mostani időkben, ez: 1 vagy 0 vagy?
Talán a legjobb kérdés, amit mindannyiunknak fel kell tennünk magunknak a mostani időkben, ez: 1 vagy 0 vagy?
Az "1-es" az én szememben annak felel meg, aki ismeri önmagát, vagy legalábbis törekszik rá, a tanulás és a tudás megszerzése révén. '1', aki ismeri a léthez és a lét szabadságához való elidegeníthetetlen jogokat. "1", aki ismeri a történelmet, különösen az emberiség történeteit. "1", aki kapcsolatot teremt a "valódi" világgal, benne és körülötte. A "0" az én szememben egyenlő az "1-essel", aki elfelejti, hogy ő egy "1", és ezzel "0"-ra váltott. Egyébként, az én szememben a "0" mindig vissza tud változni "1-essé". Nézd meg ezt az oldalt. Lehet, hogy még nem tudsz róla, de az Ismert Utazó Digitális Azonosság program, amely a Világgazdasági Fórummal (WEF) - egy nem kanadai magánfinanszírozású lobbiszervezettel1 - kötött partnerség, átalakul a Szövetségi Azonosság Program nevű programmá, hogy a következő stratégiát alkalmazza, amely 2022-2025-re terjed ki Kanadában: Stratégiánk: átállás egy digitálisabb kormányzatra az ügyfélszolgálat javítása érdekében. "A COVID-19 járvány rávilágított arra, hogy a kormányzati szolgáltatásoknak a digitális korban is elérhetőnek és rugalmasnak kell lenniük. A következő lépés a szolgáltatások kényelmesebbé tételében egy szövetségi digitális személyazonossági program, amely integrálódik a már meglévő tartományi platformokkal" - olvasható a kormány által közzétett jelentésben.2

Tovább a cikkhez
A világ kormányai egy kihalási szintű eseményre (ELE) készülnek; a CDC a COVID színház minden pillérét megfordítja
A világ kormányai egy kihalási szintű eseményre (ELE) készülnek; a CDC a COVID színház minden pillérét megfordítja
Az első történet a kereskedelmi beszállítóktól származó új információkra vonatkozik, amelyek azt jelzik, hogy a világ kormányai minden eddiginél nagyobb készleteket halmoznak fel, látszólag egy kihalási szintű eseményre (ELE) készülve, amely azzal fenyeget, hogy a ma élő emberi lények nagy többségét kiirtja. A második történet arról szól, hogy a CDC hirtelen megfordult a COVID színház minden kulcsfontosságú pillérével kapcsolatban: Maszkok, karantén, társadalmi távolságtartás, vakcinák, tünetmentes betegek tesztelése és így tovább. Hirtelen a CDC lényegében beismerte, hogy az egész a kezdetektől fogva színház volt, és soha nem állt mögötte tényleges "tudomány".


<a href="https://www.youtube.com/watch?v=5PFtwhWpFc0" target="_blank"><img src="https://i.ytimg.com/vi/5PFtwhWpFc0/hqdefault.jpg" width="100%" height="auto" alt="Kik Klaus Schwab Világgazdasági Fórumának tanítványai? - Szakács Árpád" title="Kik Klaus Schwab Világgazdasági Fórumának tanítványai? - Szakács Árpád" border="0" vspace="4" style="max-width:800px;"></a>
Videó: Kik Klaus Schwab Világgazdasági Fórumának tanítványai? - Szakács Árpád


Videó: Peter Andrew McCullough amerikai kardiológus. A Baylor Egyetemi Orvosi Központ belgyógyászati osztályának alelnöke és a Texas A&M Egyetem professzora volt. Robert Wallace Malone amerikai orvos és biokémikus, az mRNS technológia atyja. CPAC Texas 2022.

India elhagyja a dollárt az Oroszországgal folytatott kereskedelemben
India elhagyja a dollárt az Oroszországgal folytatott kereskedelemben

India elhagyja a dollárt az Oroszországgal folytatott kereskedelemben
2022. AUGUSZTUS 11. Reuters - Vadhajtások - Orientalista

India orosz szénimportja drámaian megnőtt júliusban, mivel a dél-ázsiai ország az üzletkötések biztosítása érdekében leváltotta a dollár alapú elszámolást - írja a Reuters. Moszkva az amerikai szankciók közepette igyekszik elkerülni a dolláros tranzakciókat, a valutát "mérgezőnek" minősítve.

India elhagyja a dollárt az Oroszországgal folytatott kereskedelemben

Júliusban Oroszország India harmadik legnagyobb szénszállítójává vált, a behozatal több mint ötödével, 2,06 millió tonnára ugrott meg az előző hónaphoz képest.

Az orosz szénre vonatkozó nem dollárban lebonyolított tranzakciók aránya növekedni fog, mivel a bankok és más felek keresik a szankciók további szigorítása elleni védekezés lehetőségeit - mondta két kereskedő a Reutersnek.

Júniusban az indiai vásárlók legalább 742 ezer tonna orosz szénért fizettek az amerikai dollártól eltérő valutával, ami az abban a hónapban importált 1,7 millió tonna orosz szén 44%-ának felel meg - idézi az ügynökség az ügyletekről szóló összefoglalót, amelyet egy indiai székhelyű kereskedelmi forrás állított össze a vámdokumentumok alapján.

Az elmúlt hetekben az indiai acélgyártók és cementgyártók orosz szenet vásároltak az Egyesült Arab Emírségek dirhamja, a hongkongi dollár, a kínai jüan és az euró felhasználásával - derül ki az ügynökség által áttekintett vámdokumentumokból.

A múlt hónapban a kínai jüan az orosz szénre vonatkozó nem dollárban történő kifizetések 31%-át tette ki, míg a hongkongi dollár 28%-át. Az euró a kereskedelmi forrás adatai szerint kevesebb mint negyedét, az emirátusi dirham pedig körülbelül egyhatodát tette ki.

A múlt hónapban az Indiai Központi Bank jóváhagyta az indiai rúpiában történő árufizetéseket, és Újdelhi arra számít, hogy ez a lépés tovább élénkíti a kétoldalú kereskedelmet Oroszországgal.

Az orosz szénre vonatkozó nem dollárban lebonyolított tranzakciók aránya növekedni fog, mivel a bankok és más felek keresik a szankciók további szigorítása elleni védekezés lehetőségeit - mondta két kereskedő a Reutersnek.

USA: 0 szankció



ELHISZED, HOGY

...az orosz kormánynak vastagon megéri a háború a megemelkedett energiahordozó árak miatt? A bevétele már most több, mint amennyi tavaly egész évben volt.

...az ukrán kormánynak is, amelyik tízmilliárdokat kapott - csúsztatott saját elitjének.

...az amerikai bankároknak, spekulánsoknak, akik betegre keresték magukat a hullámzó árfolyamokon.

... az amerikai kormánynak, amely hatalmasat kaszál a sokszoros árakon?

.... Budapesten szoktak találkozni az orosz és az ukrán bankárok, hogy megbeszéljék a háború további lefolyását?

.... hogy Európa polgárai fogják csak megszívni, mindenki másnak megéri a háború.

MIÉRT IS?

MERT ELHITTED,

....hogy a világ gabonatermésének 2%-át kitevő ukrán export miatt világméretű éhínség kezdődött.

.... hogy az orosz olajembargó miatt világméretű energia árnövekedés jött létre

.... hogy az Ukrán válság miatt növekedtek meg az élelmiszerárak a duplájukra.

..... hogy a németek, olaszok, franciák stb. szeretnek télen fázni, és szívesen megvonják maguktól az áramszolgáltatás előnyeit is csakhogy jól kiszúrjanak az oroszokkal.

Hát csak legyintsél, gondold, hogy mindez csak összeesküvés elmélet, fizesd ki a sokszorosára növekedett gáz, villany, élelmiszer, benzinárakat. Szopjál majd még nagyobbat, mert a "durvábbja" még hátra van. Ja, és menj el a frontra megdögleni, majd ha pár év múlva hívni fog a sereg.
László Vezér-Szörényi - Facebook

Kapcsolódó:
Tovább a cikkhez
A felbátorodott IRS megköveteli, hogy az új alkalmazottak hajlandóak legyenek amerikaiakat ölni
A felbátorodott IRS megköveteli, hogy az új alkalmazottak hajlandóak legyenek amerikaiakat ölni
Mindössze két nappal azután, hogy az IRS egy olyan álláshirdetést adott fel, amelyben azt követelte, hogy az új alkalmazottak hajlandóak legyenek amerikaiakat ölni az adópénzek beszedésének részeként, a törvénytelenül hivatalba lépő Merrick Garland AG élő adásban kioktatja az amerikai népet, követelve, hogy hagyják abba az FBI és a DOJ terrorizálását. Garland megdöbbentő módon azt állítja, hogy a "jogállamiságot" tartja fenn, miközben fegyveres zsarnokok törvénytelen bandája végigszáguld Amerikán, terrorizálva mindenkit, aki kapcsolatban áll Trumppal vagy az America First mozgalommal. Miközben ez történik, az IRS egy masszív hadsereget állít fel, amely olyan súlyosan felfegyverzett hóhérokból áll, akiknek a munkaköri leírása megköveteli, hogy hajlandóak legyenek tüzelni - és megölni - amerikai magánembereket.

Tovább a cikkhez
A törvényhozók a korrupt szövetségi ügynökségek, mint az FBI, IRS, EPA, DOJ megszüntetésére szólítanak fel
A törvényhozók a korrupt szövetségi ügynökségek, mint az FBI, IRS, EPA, DOJ megszüntetésére szólítanak fel
Elég volt egyetlen FBI rajtaütés Trump elnök magánrezidenciáján ahhoz, hogy történelmi visszhangot váltson ki a korrupt, törvénytelen FBI, DOJ és Biden rezsimje ellen. Egészen a mai napig az IRS eltörléséről, az FBI feloszlatásáról vagy az ATF semmissé tételéről szóló bármilyen beszéd csak "szélsőséges" beszéd volt. De hála az FBI-nak, ez most már a konzervatívok főáramú beszédtémája. Az FBI Mar-A-Lago-ban végrehajtott rajtaütése mozgósította a konzervatív Amerikát, miközben széles körű felháborodást váltott ki a törvénytelen Biden-rezsim törvénytelensége és bűnözése miatt, egy ellenséges megszálló erő, amely azt állítja, hogy Amerika felett uralkodik, de valójában bűnöző zsarnokok és csalók irányítják, akik megbundázták a 2020-as évet, hogy ellopják a politikai hatalmat az emberektől. Amikor a kormány megszűnik "szolgálni" a népet, és a szabadság és az alkotmányos szabadságjogok ellenségévé válik, a nép visszavonja beleegyezését. És ez történik most mindenhol. Egyre több ember ismeri fel, hogy az FBI egy fegyveres terrorista kartell, amelynek semmilyen alkotmányos felhatalmazása nincs. A semmisségi és elszakadási folyamat most kezdődött el.

Tovább a cikkhez
A Biden-kormányzat kéri a bíróságtól a Trump házkutatási parancs anyagainak feloldását
A Biden-kormányzat kéri a bíróságtól a Trump házkutatási parancs anyagainak feloldását
Az amerikai igazságügyi minisztérium (DOJ) augusztus 11-én kérte egy szövetségi bíróságtól, hogy hozza nyilvánosságra az FBI ügynökei által Donald Trump volt elnök floridai rezidenciáján a héten megszerzett és végrehajtott házkutatási parancsra vonatkozó anyagokat. A kormány ügyvédei azt kérték Bruce Reinhart amerikai magisztrátusi bírótól, hogy hozza nyilvánosságra magát a házkutatási parancsot és néhány alátámasztó anyagot, valamint a Mar-a-Lago üdülőhelyről elvitt tárgyakat felsoroló elismervényt. "A minisztérium a házkutatási parancs és az átvételi elismervény nyilvánosságra hozatalára irányuló indítványt a volt elnöknek a házkutatást nyilvánosan megerősítő nyilatkozatára, a környező körülményekre és az ügyhöz fűződő jelentős közérdeklődésre tekintettel nyújtotta be" - mondta Merrick Garland igazságügyi miniszter, Biden kinevezettje csütörtökön Washingtonban elhangzott előkészített megjegyzéseiben.

Tovább a cikkhez
Kína szerint az USA miatt robbant ki az ukrajnai háború
Kína szerint az USA miatt robbant ki az ukrajnai háború
Kína moszkvai nagykövete úgy véli, az Egyesült Államok volt az ukrajnai háború fő okozója, mivel "sarokba szorították" Oroszországot a NATO folyamatos bővítésével. A kínai nagykövet az orosz TASZSZ hírügynökségnek adott interjút, melyet a Reuters közölt. Zsang Hanhuj, Kína moszkvai nagykövete úgy véli, az Egyesült Államok volt az ukrajnai háború fő okozója, mivel "sarokba szorították" Oroszországot a NATO folyamatos bővítésével. A nagykövet azt is elmondja, hogy az ukrajnai konfliktus "kezdeményezője és fő kiprovokálója" az Egyesült Államok volt, amely most is csak feszíti a helyzetet azzal, hogy fegyverekkel támogatja Ukrajnát és szankcionálja Oroszországot. "A végső céljuk az, hogy kimerítsék és összeroppantsák Oroszországot az elhúzódó háborúval és szankciók sorozatával" - vélekedett Zsang Hanhuj az orosz lapnak. Emellett úgy látja, hogy a kapcsolat Peking és Moszkva közt "a történelem legjobb szakaszában van", ezt követően Nancy Pelosi amerikai képviselőház-elnök tajvani látogatásával szemben is kivetni valókat fogalmazott meg.

Tovább a cikkhez
Minden orosz állampolgárnak meg kellene tiltani a kiutazást Oroszországból Zelenszkij szerint
Minden orosz állampolgárnak meg kellene tiltani a kiutazást Oroszországból Zelenszkij szerint
Az ukrán elnök meggyőződése, hogy a jelenlegi szankciók gyengék. A The Washington Postnak adott interjút Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki úgy vélekedett, hogy a legfontosabb szankció a határok lezárása volna az oroszok előtt, és szerinte minden orosz állampolgárnak meg kellene tiltani a kiutazást Oroszországból. Hétfőn orosz tisztviselők jelezték, hogy szeptember 11-én - a már korábban kitűzött regionális választások mellett - annexiós szavazásokat tarthatnak Ukrajna megszállt keleti és déli részein, Herszon és Zaporizzsja régióban. Antony Blinken amerikai külügyminiszter a hírre reagálva és a szankciókra utalva arra figyelmeztetett, hogy minden látszatnépszavazáson keresztüli területfoglalás további költségeket fog róni Oroszországra, Zelenszkij pedig azt mondta, ha álnépszavazások lesznek, a béketárgyalásoknak befellegzett.

Tovább a cikkhez
Rettegnek az orosz fiatalok elmondani, honnan jöttek
Rettegnek az orosz fiatalok elmondani, honnan jöttek
Nem biztos, hogy főnyeremény mostanság európai egyetemeken tanulni, ugyanis egyes beszámolók szerint egyre nyíltabbak az orosz hallgatókkal szembeni durva ellenérzések. A sikeres vizsgák után a nyár kiváló alkalom lehet azoknak az egyetemistáknak, akik külföldi felsőoktatási intézményekben szeretnének tapasztalatokat szerezni, kivéve, ha Oroszországból érkeztek. A február 24-e óta tartó orosz-ukrán háború miatt számos orosz fiatal döntött úgy, hogy európai egyetemeken folytatja tanulmányait, ám mint ahogyan a brüsszeli Politico riportja bemutatja egyre több orosz diák számol be oroszellenes atrocitásokról. Mindeközben Moszkva arra próbálja rávenni a külföldön tanulókat, hogy térjenek inkább haza, és otthon fejezzék be tanulmányaikat. A lapnak egy 20 éves fiatal úgy fogalmazott: Nem sokan tudják, hogy orosz vagyok, általában nem mondom meg, honnan származom.

Tovább a cikkhez
Ne fizess! - brit polgári engedtlenségi akció
Ne fizess! - brit polgári engedtlenségi akció
Elegük lett a briteknek: szervezetten megtagadják a számlák befizetését. Anglia nem tagja már az Eunak, ennek ellenére nemcsak fegyvereket ad Ukrajnának, hanem a szankciókba is beszállt, holott megtehette volna hogy kimarad ebből az öngyilkos őrületből. A lakosság viszont máshogy döntött. Még a tél beállta előtt az árak mérséklésére, vagy a támogatás jelentős növelésére akarják kényszeríteni a kormányt az energiacégeken keresztül. A módszer egyszerű: a nemfizetés miatt az energiacégek csődközelbe kerülnek és azok fogják a kormányt rávenni, hogy vagy adjon több támogatást, vagy fejezze be a szankcionálást. A helyzet hasonló a járványhisztihez: a kényszernek most is csak a lakosság tudna véget vetni ha megtagadná! A vakcinák esetében ez nem történt meg, a kérdés most az, meddig tűrik el az emberek hogy éheznek nem tudnak tisztálkodni, és ha jön a tél, dönteniük kell: vagy esznek, de megfagynak a fűtetlen lakásokban, vagy fizetnek, de akkor ennivalóra nem marad! A teszt most erről szól: hol van a rabszolgásított, kiszolgáltatott emberek tűrőképességi határa? A szankciók nem feltétlenül csak az oroszok ellen lettek bevezetve, hanem arra is kiválóan alkalmasak...

Tovább a cikkhez
Kijev hazudik, nem az éhező országoknak szállítják az ukrán gabonát
Kijev hazudik, nem az éhező országoknak szállítják az ukrán gabonát
Annak ellenére, hogy a kijevi hatóságok azt hangoztatták, hogy a segítség a "Közel-Kelet, Afrika és Ázsia" felé tart, a New York Times szerint az ukrán kikötőkből keddig elindult gabonahajók egyike sem az éhínség által leginkább fenyegetett afrikai országokba tartott - írja a lap. Eközben az első hajó rakományát, amely a "gabonafolyosó" megállapodáson keresztül indult útnak, a libanoni vevők visszautasították, a szállítási késedelemre hivatkozva. A megállapodás augusztus 1-jei életbe lépése óta tíz hajó hagyta el az ukrán kikötőket, főként állati takarmányt szállítva. Egy hajó Angliába, egy másik Írországba, míg több Törökországba, Olaszországba és Kínába tart. Egyik sem Jemenbe, Szomáliába vagy más, "katasztrofális mértékű éhezéssel" küzdő országokba tart - jelentette kedden a Times.

Tovább a cikkhez
Az Ukrajnának szánt katonai támogatás hetven százaléka soha nem érkezik meg
Az Ukrajnának szánt katonai támogatás hetven százaléka soha nem érkezik meg
Az amerikai CBS hírcsatorna egy hosszú cikkben járta körül a témát: mi a legnagyobb probléma a Nyugat által Ukrajnának nyújtott katonai segélyekkel - írja a BulgarianMilitary.com. Az egyik legnagyobb probléma kétségtelenül a korrupció. Az Ukrajnába indított fegyverszállítmányok mindössze harminc-negyven százaléka érkezik meg a végső célállomáshoz - közölte Jonas Ohman, egy Ukrajnát segítő litván nonprofit szervezet vezetője. Az elemzés arra is kitért, hogy az Egyesült Államok korábban külön személyeket jelölt ki és küldött az országba a fegyverszállítmányok felügyelésére, ami annak az egyértelmű jele, hogy a nyugati nagyhatalmakat is aggasztotta a sokat emlegetett ukrán korrupció. Szinte lehetetlen pontosan lekövetni a fegyverszállítmányok útját, aminek többek között az az oka, hogy a frontvonalak és a háború általános környezete is egyfolytában változik. Ezen csak tovább ront az, hogy nagyon sokan vannak az önkéntes és a különböző félkatonai szervezetek harcosai.


Tüntetés az erdők miatt az Agrárminisztériumnál
Tüntetés az erdők miatt az Agrárminisztériumnál


Tüntetés az erdők miatt az Agrárminisztériumnál

Az Agrárminisztérium épületénél tüntetett pénteken este az LMP, erdeink tarvágását lehetővé tevő kormányrendelet ellen tiltakozva.

Azt üzenjük a kormánynak, hogy el a kezekkel az erdőktől! - kezdte beszédét Schmuck Erzsébet, az ellenzéki párt társelnöke, azt követelve, vonják vissza az "őrült rendeletet", amely erdők tarvágását, elpusztítását teszi lehetővé.

Arról beszélt, hogy napjainkban egyre súlyosabbak a klímaválság következményei, az ország közepe és keleti része már félsivatagossá vált, ezt a folyamatot súlyosbítja tovább ez a kormánydöntés.

Hangsúlyozta: a jelenlegi kétmillió hektárnyi hazai erdő hatszorosára volna szükség a klímasemlegesség eléréséhez. Ha nem lesz erdő, előbb-utóbb mi sem leszünk - fogalmazott, megjegyezve, a kormány által tett lépések miatt "biztos, hogy semmilyen klímacélt nem fogunk elérni".

Keresztes L. Lóránt (LMP), az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának elnöke azt mondta, hogy gyermekeink és az unokáink jövője a tét az általa sok ezresnek nevezett, a szervezők által ötezresnél nagyobbnak becsült tömeg előtt.

Hangoztatta: szembesíteni kell a kormányt cselekedeteinek következményeivel, hiszen a "gyalázatos erdőirtó rendelet egyenértékű a természetpusztítással". A válságok már egymásba érnek, a bőrünkön érezzük a klímaváltozást - jelentette ki a politikus, aki szerint a kormány "kiiktatta a természetvédelmet Magyarországon".

Megjegyezte, tudósok és környezetvédők mellett polgármesterek, köztük kormánypártiak is felszólaltak már a kormányrendelet ellen.

Ha a kormány nem látja, miként kell cselekedni, akkor nekünk kell kikényszerítenünk ezeket a lépéseket - fogalmazott, felvetve, hogy megtehetik ezt akár egy, minden pártpolitikai különbséget félretevő nemzeti mozgalom révén is. Arra szólította fel Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy álljon ki a nemzeti értékek elpusztítása ellen

Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője a megmozduláson arról beszélt, klímaváltozás a világon mindenhol van, az nem Orbán Viktor hibája, "az viszont Orbán Viktor hibája, hogy olyan kormányunk van, amelyik nem készít föl a klímaváltozás hatásaira, és ami miatt semmit nem teszünk a klímaváltozás hatásainak mérsékléséért".

Hangsúlyozta: a kormányzat nem cselekedett időben az energiahatékonyság fokozására, "most pedig ki akarják vágni a védett erdeinket".

Ungár Péter kiemelte: a tiltakozók meg fogják akadályozni a százezreket felháborító természetrombolást, fizikai jelenléttel, kordonokkal, országszerte létrehozott helyi csoportok révén.

Baranyi Krisztina, Ferencváros ellenzéki polgármestere a rendezvényen arról beszélt: a jövőről szól ez a megmozdulás, hiszen egyszerre természetvédelmi, egészségügyi és gazdasági érdekünk az erdők megóvása.

A tüntetés befejezéseként a résztvevők átvonultak a közeli Kossuth térre, hogy ott néma demonstrációval juttassák kifejezésre tiltakozásukat.



Kapcsolódó:
Tovább a cikkhez
Kapható a boltban, csökkenti a rezsit, de nem használhatod: káosz van az erkélynapelemek körül
Kapható a boltban, csökkenti a rezsit, de nem használhatod: káosz van az erkélynapelemek körül
Az erkélynapelemről először itt írtunk, majd második cikkünkben bemutattuk, hogy a magyarországi áramszolgáltatók az általános szerződési feltételeik (ászf) szerint nem engedik meg a használatát. Röviden összefoglalva az alaphelyzet a következő: A kis teljesítményű, erkélyre házilag felszerelhető napelemes rendszerek olyan termékek, amelyek a konnektorba dughatók, és amennyiben süt a nap, egy saját átalakítón (mikroinverteren) keresztül áramot táplálnak a lakás hálózatába. A termék egyszerű modulokból áll, megvásárolható a műszaki boltokban, és nem kell a telepítéséhez szakember. A termék használata az európai országokban általában csak bejelentéshez kötött. Magyarországon viszont az áramszolgáltatók álláspontja szerint a használata tilos, biztonsági és technológiai okokból, ennek elég bonyolult részleteit korábbi cikkünkben mutattuk be. A lényeg, hogy aki áramtermelő készüléket dug a konnektorba, azt figyelmeztetés után akár le is kapcsolhatják a közműhálózatról.

Tovább a cikkhez
A természetvédelmi területeken is felpörgeti a tarvágásokat a kormány
A természetvédelmi területeken is felpörgeti a tarvágásokat a kormány
Orbán Viktor már a múlt pénteki rádióbeszédében megpendítette, hogy az állami erdőgazdaságoknak terveket kell készíteniük a tűzifa-kitermelés növelésére. A kormány azt akarja, hogy ahol lehet kályha- és kazánprogrammal váltsák ki a gázfűtést. Van, ahol már szóltak az iskolának, hogy jön a fatüzelés. Csütörtök este már meg is jelent az a kormányrendelet, ami a gyorsabb fakitermelés érdekében felfüggeszti az eddigi természetvédelmi szabályokat.A rendelet szerint már nem kell alkalmazni a fakitermelés tilalmi időszakára vonatkozóan jogszabályban vagy hatósági döntésben megállapított korlátozást. Elvileg ez a madarak fészkelésének és utódnevelésének zavartalanságát biztosította eddig. Felfüggesztik a természetvédelmi törvénynek azt a részét is, ami eddig biztosította volna, hogy a védett természeti területeken zajló fakitermelésnél olyan természetkímélőbb kitermelési módokat kell alkalmazni, mint a fokozatosan felújító vágás vagy a szálalás, vagyis csak kisebb foltokban vágnak ki fákat. Mostantól viszont ezekben az erdőkben is mehet a tarvágás. Mivel a tarvágás a megmaradó erdők mikroklímáját is megborítja, azok még kevésbé tudnak majd ellenállni az olyan hőhullámoknak, amiket idén is láttunk.

Tovább a cikkhez
Drónfotók: letarolták a fákat a Velencei-tónál épülő kajak-kenu akadémia telkén
Drónfotók: letarolták a fákat a Velencei-tónál épülő kajak-kenu akadémia telkén
A Velencei-tó partján épül fel a 43 milliárd forintos Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia. A kiszáradófélben lévő tó megmentése szintén 40 milliárd forintból lenne megoldható. A kormányhivatal szerint a kajakközpontnak nincs jelentős környezeti hatása, a Google Earth archív felvételein azonban látszódik, hogy a területen lévő fákat egy tóparti erdősáv kivételével teljesen letarolták. A parkolók, foci-, és kosárpályák helyén is dőltek a fák. A telken túlzásba estek a beépítéssel, ami a civileket egy wellnessközpontra emlékezteti. Drónfotókat kaptunk a kivitelezés alatt lévő gigantikus projektről - a légifelvételeken egy éktelen tájseb látható. Olvasónk szerint a beruházás már az M7-es autópályáról is jól látszódik: hatalmas daruk magasodnak a kiszáradófélben félben tó előterében, aminek a közvélemény szerint vízutánpótlás biztosításra, és nem egy vasbetonból álló sportparadicsomra lenne éppen leginkább szüksége.

Tovább a cikkhez
Itt a válasz a repülőjegyadóra: 8 budapesti útvonalát bezárja a Ryanair
Itt a válasz a repülőjegyadóra: 8 budapesti útvonalát bezárja a Ryanair
Megszünteti nyolc budapesti útvonalát a Ryanair, amely már a repülőjegyadó bevezetése után jelezte, hogy a plusz költségnek járatrikítások és -leállítások lehetnek a következményei. Megérkezett a Ryanair reakciója a vezérigazgató által idiótának nevezett utasadóra: a fapados légitársaság megszünteti 8 budapesti útvonalát - vette észre az okosutas.hu. Szerdán ezek a célpontok kerültek ki a menetrendből, tehát állnak le a téli menetrendváltástól: Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga, Torino. Azok az útvonalak ebben nincsenek benne, amelyek az eredeti terv szerint is leálltak volna télre, mint például a nagyon népszerűvé vált nyári utazási célpont, Rimini.

W budowie! Wypisz się Leiratkozás Wszelkie prawa zastrzeżone! © 2022 Map

Eredeti nyelvű szöveg