Az ELSŐ TÉLI EHETŐ VADNÖVÉNY, GYÓGYNÖVÉNY ÉS GOMBA GYŰJTŐ TÚLÉLŐ TÁBOR 2021-ben!

Az ehető vadnövény, gyógynövény és gomba gyűjtő túlélő tábor első téli állomása 2021 december 1. és december 7. között kerül megrendezésre.
A tábor célja: Ehető vadnövények, gyógynövények és ehető gombák felismerése, gyűjtése, feldolgozása, elfogyasztása. Felkészülés az éghajlat változásra és egyéb más krízis helyzetekre, életvédelem, regionális túlélő csoportok kialakítása.

A táborban a lényeg a terepi munka, délelőtt, délután a szabad természet különböző pontjait keresi fel a résztvevő, így válik rutin feladattá számára a növény és gomba gyűjtés és meghatározás.
Jelszavunk: AMIT SZEDÜNK MEG IS ESSZÜK!

 Szegfűgomba pörkölt

Jelentős része a természetben gyűjtött ehető vadnövényeknek és ehető gombáknak a táborban résztvevők táplálékává válik, így betekintést nyerhetnek az elkészítési technikák elsajátítására.

E tábor lehetőséget ad arra is, hogy hazánkban a természetben előforduló fűszerféleségek ismertté váljanak azoknak, akiknek erre igényük van.

A tábor túlélési szakasza hasznos eligazítást ad azokról a természetes gyógymódokról, amelyek segítenek egészségünk megőrzésében, a civilizációs betegségek elkerülésében, a már meglévő betegségek tüneteinek enyhítésében, akár teljes megszüntetésében is. Sok krónikus beteg kereste már fel ilyen célzatú tanfolyamainkat és táborainkat, számolt be utána kellemes tapasztalatairól, ez főleg emésztő szervrendszeri betegségek esetében fordul elő leggyakrabban, de nem voltak ritkák a szív- és érrendszeri-, valamint mozgásszervi, idegrendszeri, kiválasztási problémákkal küzdők esetében sem a pozitív változások.

Bioépítészet, megújuló energiák, katasztrófa helyzetek idején történő helyes és célravezető viselkedés, konfliktus helyzetek kezelése, öndiagnosztika, anyagi és energetikai folyamatok összefüggésének felismerése, az előző kultúrák, civilizációk tanulságai, önellátás képezik még a kisegítő tananyagot.

Lényegében a résztvevő komplex felkészítést kap arra, hogy soha ne kelljen semmitől sem félnie az életben!

A résztvevők életkora és összetétele rendkívül változó: a 18 évestől a 82 évesig kereste már fel tanfolyamainkat,táborokat: orvos, katona, mesterszakács, kőműves, séf, természetgyógyász, kozmetikus, üzletember, tanár és hosszan sorolhatnám a választékot. Nem ritka az sem, hogy egy családból egyszerre többen is részt vesznek rajta - a gyermekek is.

Időpont: A tábor 2021.12.01-én 15 órától kezdődik-2021.12. 07. 15 óráig-ig tart.
Hely: 2628 Szob Malomvölgy Telep 1. – Malomvölgyi Tábor
Jelentkezni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen
Információ: 06(20)9402-699-es telefonszámon.

A jelentkezők email-ben részletes felvilágosítást kapnak minden fontos kérdésben a táboron való sikeres részvételt illetően!

A szálláshelyen történő tartózkodásra nem kell védettségi igazolvány a jelenleg hatályos jogszabályok szerint.
üdvözlettel:
Medveczki Zoltán
gombaszakellenőr