Energiaválság Európában?
K I T Ö R T  A  H A R M A D I K  V I L Á G H Á B O R Ú ?

A történelem legglobálisabb, legalattomosabb, legaljasabb, legpusztítóbb és legmegalázóbb háborúja zajlik körülötted. A földgolyó összes népe, tehát a teljes Emberiség ellen irányul. Nincs kihagyva egyetlen vallási felekezet, mind a két nem, az összes társadalmi réteg és valamennyi korosztálya. Az oltott anya tejével még a csecsemők is támadás alatt állnak!

  • Legglobálisabb, mert minden nemzetre kiterjedt, még a semleges államokra és a sosem háborúskodó Bhutani Királyságra is!
  • Legalattomosabb, mert egy ország sem kapott a megtámadása előtt hadüzenetet -ilyet még a nácik sem tettek a második világháború során!
  • Legaljasabb, mert ártatlanok a megtámadottak és a támadást a
    megtámadottnak pusztán a létezése "provokálta" ki, valamint az állatok is a megtámadottak között szerepelhetnek, egyelőre az élőlények közül csak a gombák és a növények nem kovidosak, de idő kérdése, hogy ők is azok legyenek!
  • Legpusztítóbb, mert több áldozata lesz e háborúnak, mint idáig az összes háborúnak együttvéve, a teljes emberi faj megsemmisítése a cél. A pusztítás az állatokat is érinti! Sci-fibe illő helyzet:
    Olyan, mintha idegen lények akarnák a Földet az Emberiség kipusztítása árán elfoglalni!
  • Legmegalázóbb, mert elvárják, hogy játszd el az ostoba színjátékát, maszkolj, oltakozz olyan dolog ellen,
    ami számodra ezredrangú valószínűségű bekövetkezéssel bír, áldozd fel szabadságodat, vagyonodat, munkahelyedet, szabad cselekvésedet és ha a helyzet úgy kívánja a családodat, szeretteid meglátogatását e színjáték oltárán! Ha nem tetteted elejétől a végéig hülyének magadat, aki mindenre bólogat, ki lehetsz téve annak, hogy bosszút állnak rajtad vagy a családodon!


Mi bizonyítja, hogy háború és háborús helyzet van?

  1. A nemzetgazdaság e háborúnak van alárendelve, mindenek feletti prioritást élvez a kovidolás.
  2. Kijárási tilalmakkal és más korlátozásokkal éreztetik, hogy többé nem vagy a magad ura! Ilyen csak egy háborúban megszállt ország esetében szokott megtörténni!
  3. Fegyveres katonaság van kivezényelve a stratégiai fontosságú objektumok biztosítására ellened, mert a gépfegyver ugye vírus ellen hatástalan, csak ellened lehet használni!


Most, hogy minden tisztázva és elmagyarázva lett a helyzet megértése és tudatod megvilágosítása érdekében fel szeretnénk hívni a figyelmedet az alábbi tényekre:

2021.11.09. déli 12 óra. Medveczki Zoltán - a Zöldek, a Normális Emberek Pártja és Gálfalvy Gallik Béla a Nemzetegyesítő Mozgalom /NEM/ részéről aláírásra kerül egy Együttműködési Szerződés, amelyhez ugyanazon napon más szervezetek is csatlakoztak.
Lásd: http://nemzetihirhalo.hu/2019/index.php/zold-temak/egyuttmukodesi-szerzodes


Ennek 6. pontja így szól: A lakosságot figyelmeztetni és felkészíteni a háttérhatalom utasítására a jövőben várható áram, üzemanyag, élelmiszer és közszükségleti cikkek hiányára.
7. pontja szerint: Az ország stratégiai élelmiszerkészletének a visszaállítása.

Erre mintegy válaszul 2021 november 10.-én reggel az M1-en "Energiaválság Nyugat Európában" címmel egy riport jelenik meg amely azzal is foglalkozik meg van a lehetősége annak, hogy hozzánk is begyűrűzzön, mert a rendszerek össze vannak kötve, de Mi azért biztosak lehetünk el fog kerülni bennünket.....
Úgy mint a járvány!

A Zöldek már több, mint egy éve közzétették és terjesztik a jövőbeni válsághelyzetre felkészítő írásukat:
"A NORMÁLIS ÉLET ELLENI HÁBORÚ I.
A MEGOLDÁS: A CSALÁDI HADIGAZDASÁG!" címmel.

Az együttműködési szerződés okán most már a többi aláíró fél-így a Nemzetegyesítő Mozgalom /NEM/ is minden erejével részt vesz e létfontosságú figyelmeztetés és útmutatás terjesztésében, a jövő megpróbáltatásainak és lehetséges áldozatainak mérséklése érdekében.

A NORMÁLIS ÉLET ELLENI HÁBORÚ I.
A MEGOLDÁS: A CSALÁDI HADIGAZDASÁG!

Észre kellett, hogy vegyed ki vagy szolgáltatva a Téged megalázó, kizsákmányoló és tönkretevő hatalom kénye kedvének!
Minden bizonytalan körülötted és válsággal teli! Alapvető alkotmányos jogaid váltak semmissé....

Egy dolgot tehetsz: A rendelkezésedre álló eszközökkel csökkentsd a kiszolgáltatottságodat!

A Zöldek által ajánlott intézkedések:

  1. Világosítsd fel a családodat a szélrózsa irányba való szétszóródás helyett (ma ez a trendi) lakjatok együtt, költözzetek, egymás közvetlen közelébe!
  2. Minden alapbetegségre keress olyan orvost vagy természetgyógyászt, aki hajlandó Téged és a családodat ellátni, ha az őrület az egekbe csap!
  3. Legfontosabb a megelőzés! Folytass olyan életmódot, amely minimalizálja a betegség kialakulását, tanulj és gyakorolj méregtelenítési és gyógyítási technikákat, ismerd meg a gyógynövényeket és gyógyhatásaikat!
  4. Rendelkezz tartalék bázissal ahol meghúzhatod magad ha a jelenlegi lakhelyedről menekülni kényszerülsz!
  5. Ha városban élsz, költözz vidéki ingatlanba mely minél nagyobb kerttel rendelkezik - még pénzed is fog maradni, amelyet ésszerűen befektethetsz!
  6. Termelj meg családoddal minél több élelmiszert, ha elér a válság ne kelljen nélkülöznöd! Tanuld meg tárolásukat!
  7. A köznapi élethez halmozz fel mindenből optimális tartalékot!
  8. Tanulmányozd a tradicionális technológiákat, hogy akkor is legyen pl. hamulúgból mosószered, ha a világ összeomlik körülötted!
  9. Családoddal váljatok mikro gazdasággá mely az önellátás minél szélesebb skáláját megteremti!
  10. Válassz olyan lakóhelyet, amely természetes vízbázis közelében van, ugyanakkor kizárható az árvízveszély!
  11. Legyen saját kutad öntözésre és ivóvízre, dolgozd fel a saját szennyvizedet,szemetedet rendelkezz fafűtéssel, kenyérsütéshez kemencével és komposztálóval!
  12. Állatállományt csak akkor muszáj tartanod, ha húsevő vagy! Ebben az esetben igyekezz a tenyésztésük csínját-bínját elsajátítani!
  13. Biogazdaságot folytass! Ősi magyar fajtákat ültess a haszonnövények terén, tegyél el mindig vetőmagot!
  14. Készíts minden évben tervet szükségleteid kielégítésére!
  15. Barátkozz össze más hozzád hasonló értelmes egyénekkel és
    családokkal, alakítsd ki a védő holdudvarod! Éreztesd és bizonyítsd ők is számíthatnak rád!
  16. Rendelkezz pincével, gazdasági épülettel, tárolókkal!
  17. Tanulj meg metszeni, vadalanyra olts, hogy ne kelljen permetezéssel és metszéssel bajmolódnod!
  18. Ingatlanodnak legalább egy része alkalmas legyen 40 fok feletti meleg és 25 fok alatti hideg, nagy erejű szélviharok átvészelésére! Ez utóbbit szelet emelő védőfásítással is elérheted gyorsan növő fafajokból!
  19. Rendelkezzél minden családtagod számára vegyvédelmi ruhával, gázálarccal sugármentesítő oldattal, jódtablettával esetleg jódinjekcióval! Geiger-Müller számláló birtoklása sem hátrány!
  20. A családodban legyen egy személynek gépjárműve és jogosítványa, ha netalán gyorsan kellene elmenekülni! Nagyobb gépjármű ajánlott, amibe a legszükségesebbeket bepakolhatod!
  21. Megtakarításaidat ne tartsd pénzintézetekben, magyar forint helyett jobb a többféle valuta, még jobb az ékszer, nemesfém! Fektethetsz termőföldekbe, erdőkbe és lakóingatlanokba is!
  22. Nem engedélyköteles fegyvert célszerű beszerezned és sportcélra gyakorolj vele!
  23. Építs ki cserekereskedelmet egyénekkel és
    közösségekkel, mert ez a pénzrendszer totális összeomlása esetén is működik!
  24. Készülj fel és ne érjen sokkhatásként, ha nem lesz áram, üzemanyag, internet és telefon! Tárolj benzint, gázolajat legalább 1 évi szükséglet mennyiségében, legyen aggregátorod és akkumulátorod.
  25. Támogasd azokat a politikai erőket mely nem kötődnek a jelenlegi parlamenti pártokhoz és nemzetközi szervezetekhez, a normális életért küzdenek!
  26. Ha megteheted, lakj a település szélén, mindig a központot szokták először kifosztani!
  27. Kapcsolódj be önszerveződő településvédő tevékenységbe
    (pl.polgárőrség)! Vedd fel a kapcsolatot túlélő csoportokkal!
  28. Szánj időt vadon termő ehető növények és ehető vadon termő gombák felismerésére, gyűjtésére és elkészítésére. Termesszél Te is gombát!
  29. Gyakorold a minél kevesebb szemét termelését eredményező életmódot! Gondolj arra mi lesz veled, ha összeomlik a szemétszállítás!
  30. Legyél nagy türelemmel a többi családtagod iránt akik még nem állnak a tudatosság terén azon a szinten mint Te és hisznek még a délibábokban és a királyfi eljövetelében!
  31. Beláthatod egyedül nem tudsz a fentiek nagy részének eleget tenni! Ha nincs, vagy alkalmatlan a családod vedd fel a kapcsolatot túlélési programmal rendelkező családokkal és közösségekkel!
  32. Ne lepődj meg semmin a jövőben! Ne engedd magad megfélemlíteni és kizökkenteni! Nyújts támaszt ehhez családod többi tagjának is!
  33. A kommunikáció érdekében tarts postagalambokat, legyen drónod, légy rádióamatőr!
  34. Ne ess kétségbe a feladat súlya és sokrétűsége miatt! Nincs rossz helyzet csak rossz stratégia!


Bármit teszel ez ügyben növelni fogja te és a családod túlélési esélyeit és fölényt biztosít a nem ebbe az irányba fejlődő embertársaiddal szemben!
Ne feledd: már nem vagy annyira kiszolgáltatott mint amilyen voltál mielőtt ezt elolvastad!
Tudod mire számíts és mit kell tenned! Van támogatód is akivel bármikor felveheted a kapcsolatot: Zöldek, a Normális Emberek Pártja, a Nemzetegyesítő Mozgalom /NEM/ és a Csatlakozók!

AZ IGAZI NEMZETI ELLENÁLLÁS!
Elérhetőség: Tel: 06209402699
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Áldás a Magyarra!