Jó tudni

Energiaválság Európában?
K I T Ö R T  A  H A R M A D I K  V I L Á G H Á B O R Ú ?

A történelem legglobálisabb, legalattomosabb, legaljasabb, legpusztítóbb és legmegalázóbb háborúja zajlik körülötted. A földgolyó összes népe, tehát a teljes Emberiség ellen irányul. Nincs kihagyva egyetlen vallási felekezet, mind a két nem, az összes társadalmi réteg és valamennyi korosztálya. Az oltott anya tejével még a csecsemők is támadás alatt állnak!

 • Legglobálisabb, mert minden nemzetre kiterjedt, még a semleges államokra és a sosem háborúskodó Bhutani Királyságra is!
 • Legalattomosabb, mert egy ország sem kapott a megtámadása előtt hadüzenetet -ilyet még a nácik sem tettek a második világháború során!
 • Legaljasabb, mert ártatlanok a megtámadottak és a támadást a
  megtámadottnak pusztán a létezése "provokálta" ki, valamint az állatok is a megtámadottak között szerepelhetnek, egyelőre az élőlények közül csak a gombák és a növények nem kovidosak, de idő kérdése, hogy ők is azok legyenek!
 • Legpusztítóbb, mert több áldozata lesz e háborúnak, mint idáig az összes háborúnak együttvéve, a teljes emberi faj megsemmisítése a cél. A pusztítás az állatokat is érinti! Sci-fibe illő helyzet:
  Olyan, mintha idegen lények akarnák a Földet az Emberiség kipusztítása árán elfoglalni!
 • Legmegalázóbb, mert elvárják, hogy játszd el az ostoba színjátékát, maszkolj, oltakozz olyan dolog ellen,
  ami számodra ezredrangú valószínűségű bekövetkezéssel bír, áldozd fel szabadságodat, vagyonodat, munkahelyedet, szabad cselekvésedet és ha a helyzet úgy kívánja a családodat, szeretteid meglátogatását e színjáték oltárán! Ha nem tetteted elejétől a végéig hülyének magadat, aki mindenre bólogat, ki lehetsz téve annak, hogy bosszút állnak rajtad vagy a családodon!


Mi bizonyítja, hogy háború és háborús helyzet van?

A Föld bolygó dekarbonizációs terraformálása most zajlik. Már elindult egy új projekt, amelynek keretében megagépeket telepítenek öt amerikai államban, hogy "életmolekulákat" gyűjtsenek ki a légkörből a fotoszintézis leállítása és az emberi civilizációt elpusztító globális élelmiszer-kiesések felszabadítása érdekében.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework