A Szabad Magyarországért Mozgalom szégyenletesnek és hazafiatlannak tartja az országgyûlés ellenzéki pártjainak viselkedését az ország leminõsítésével kapcsolatosan folytatott kormányellenes kampányuk okán.



Magyarország Moody's által történõ igazságtalan és politikai célzatú leminõsítése nem csak az Orbán-kormány elleni támadás, hanem az egész magyar társadalom megfenyítése a kétharmados Fidesz gyõzelemért. De egyben felmérés is, hogy a magyar politikai „elit” mennyire képes egységesen fellépni egy ilyen vérlázító gazdasági, pénzügyi és politikai támadással szemben.



Az ellenzék képtelen önös politikai érdekein túllépni - ideértve még a Jobbikat is –, a pénzvilág hiénáival karöltve tépik, marcangolják a magyar kormány hitelét, és új választásokat vizionálnak. Holott itt volt a lehetõség, hogy a nemzetközi pénzhatalom igaztalan és méltatlan lépése okán összezárjanak, legalább ebben az ügyben. Nem, inkább átmentek ellenzékbõl a nemzet ellenségének oldalára.



Az ellenzék belegondolt abba, hogy milyen kép rögzõdik a magyar polgárok és a külföld fejében a mostani magyar politikai „elitrõl”?



Takács András


SZMM


Os közlemény