MIÉRT TESZI EZT VELÜNK, VIKTOR?



Szõnyi Bartalos Mária


Magyarország



MIÉRT TESZI EZT VELÜNK, VIKTOR?


Talán megzsarolták? Mondjon el õszintén mindent!



Kedves feleségének adok igazat, amikor megkérdezte ön tõle, hogy „Mit mondjak?” és azt válaszolta, hogy „Mondj el mindent”.


Emlékszik, Miniszterelnök Úr?


Az évértékelõ beszédében hangzott el az ön szájából.


Milyen igaza volt a feleségének!


Ön azt válaszolta, hogy „Azt nem lehet, mert abból baj lesz.”



Amennyiben nem mondja még mindig el az embereknek, hogy miért csökkentik a kórházi ágyakat, miért szüntetnek meg kórházakat, miért emelik a gyógyszerek árát, és miért emelik a cukorbetegek gyógyszereinek, inzulinjainak az árát, akkor lesz baj. De nagy baj lesz ám!


Ugyanis, amelyik kormány hozzányúl drasztikusan az egészségügyhöz, a gyógyszerekhez, annak a miniszterelnökének elõbb-utóbb le kell mondania, mert a beteg emberek életfeltételeit, életlehetõségeit korlátozza. Ezt viszont nem tûrik az emberek!


Szólok, mielõtt ezt a törvényt is elfogadják.



Miniszterelnök úr!


Kérem, a nyilvánosság elõtt válaszoljon a kérdésemre: Megzsarolták önt?


Ugyanis, nem tudom elképzelni, hogy ennyire érzéketlen legyen alapjellemében.


Azt sem tudom elképzelni, hogy nincs tisztában vele, mennyien nem tudják majd kiváltani a szívgyógyszereket, vagy például az inzulint, és mennyire meg fog növekedni a halálozási arány. Ugye, tisztában vele? Ezt nem teheti velünk! Nincs joga és nincs hatalma hozzá, hogy az életünket tegye kockára az EU vagy az IMF kölcsöne miatt.



Szólok: Amennyiben megteszi, hogy az emberek életét kockáztatja, akkor hamarosan le kell mondania, mert erre az útra nem léphet rá.


Nem fogják engedni az emberek.



Beszéljen nyíltan, õszintén a magyar emberekhez; és mesélje el azt is, hogy miért szavazott „NEM”-el az ügynöklistás szavazáson.



Várom nyilvánosság elõtti válaszát.



Köszönöm.



Komárom-Szõny, 2012. február 23.