VANNAK-E FÉKEK ÉS ELLENSÚLYOK...



Szõnyi Bartalos Mária


Magyarország


*


VANNAK-E FÉKEK ÉS ELLENSÚLYOK AZ EURÓPAI PARLAMENT ALAPJOGI BIZOTTSÁGÁBAN?


Avagy: Dúl a „demokrácia” Európában – kivéve Magyarországot?


*


*


Jól elhúzódott már ez a kampány Magyarország népe és kormánya ellen!


Igaz, hangsúlyozták többször, hogy csak Magyarország kormányával van bajuk és nem a magyar néppel.


Mégis tény az, hogy a magyarság gyarapodása ellen is óriási problémája van az egyik EU-s hölgy képviselõnek. Õ, az EU egyik „féke”? Ha igen, akkor mi, magyar nõk és magyar anyák, illetve nagymamák vagyunk és leszünk az „ellensúly”.


Nem írom le ennek a hölgynek a nevét, aki nem csak a saját országa szégyene, hanem az Európai Parlamenten túl szégyene e földkerekségnek – fõleg a nõk, az anyák és a nagymamák szemében.


Szerinte nem kerülhet bele Magyarország Alaptörvényébe egy férfi és egy nõ életközössége, de az sem, hogy a magzatnak joga van az élethez; mert esetleg az európai ellenin túl még univerzális értékek ellen hatónak lehet ezt is minõsíteni úgy, mint egyéb, más szöveget, ami bekerült Magyarország Alaptörvényébe.



Akkor, most, tisztázzunk néhány dolgot:



1. Tisztelettel tudatom, hogy örömömre már tartalmazza és kimondja az elfogadott Magyar Alaptörvény a következõket:



ALAPVETÉS: L ) cikk (1)


„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nõ között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját.”



SZABADSÁG ÉS FELELÕSSÉG


II. cikk


„Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”



Na, kedves EU-parlamenti képviselõ hölgy!


Mi köze van önnek az országom Alaptörvényéhez? Küldje már meg nekem az ön országának Alkotmányát magyar nyelvre fordítva! Nem csak belekukkantanék, hanem tövirõl-hegyire el is olvasnám, áttanulmányoznám. Ugyanis jogom van hozzá, mint Európa állampolgárának, hogy megismerjem az ön országának Alkotmányát magyar nyelven, ha már egyszer ön csak felületesen ismeri, vagy még úgy sem Magyarország Alaptörvényét és úgy mond róla véleményt, mintha még csak most készülne. Holott, már 2012. január elsejétõl érvénybe van.



2. Amennyiben az Európai Parlament Alapjogi Bizottságában nem Magyarország népe és népesedése elleni kampányról volt szó, akkor hogyan kaphatott szót egy magzatellenes felfogású EU-parlamenti képviselõ hölgy ebben a bizottságban?


Milyen jogon és milyen alapon akarja ez a hölgy utasítani a magyar nõket arra, hogyan döntsenek a házasságuk és gyermekvállalásuk ügyében?


Ön, kedves hölgyem még az európai értékekkel sincs tisztában – ezen belül a magyar értékeket, szokásokat, szokásjogokat sem ismeri -, ezért jogomban áll feltételezni, hogy önnek fogalma sincs az univerzális értékekrõl.



3. Megnéztem már két EU-s keresztre feszítésünket 2012-ben. Az jutott eszembe a második után, hogy végül a szív és az ész gyõzni fog – akár a magyar anyák magzatain keresztül is -, mert a Magyar Nõk-és Anyák meg fognak szólalni úgy, mint én, vagy másképpen ebben az európai demokráciának nevezett olyan vesszõfutásban, amely már a magyar anyaméhekben élõ magzatainkat is érinti. Most én voltam az „ellensúly”, mint anya és nagymama, de akár a fent említett hölgy számára „fék” is lehetek. Ahogy tetszik!


Mert a világon minden Anya, aki áldott állapotban van, annak nem teher méhében hordoznia a gyermekét. Csak a magzatgyûlölõ nõ terhes, mert számára teher a magzata.


Ezt üzenem az Európai Parlament képviselõ urainak és hölgyeinek.



4. Ön rasszista, hölgyem! Tud róla? Nem? Akkor felvilágosítom arról, hogy nem csupán az a rasszista, aki fajgyûlölõ. Az is rasszista, aki bármely nemzet anyáinak még a magzatait is gyûlöli. Ön, a Magyar Anyák magzatait gyûlöli, ezáltal a magyarságot is gyûlöli ma, Európában! Lehet ön bárhol, bármilyen képviselõ ma, Európában?



Összegzésül még annyit írok, hogy megállapítottam: az Európai Parlamentben és bizottságaiban azoknak a képviselõknek kb. 60 %-a abszolút tájékozatlan volt, akik a „Magyar üggyel” foglalkoztak. Ezért éreztem és érzem azt, hogy az Európai Unió sem engem, sem a népemet, de a hazámat sem képviseli megfelelõen. Önök nem ismernek bennünket, magyarokat, mert nem is kíváncsiak ránk. Önöket csak az érdekli, hogy befizessük az éves díjat, amelybõl pályázatok útján valamennyi csurran-csöppen az országunknak. És még ezért legyünk is hálásak önöknek?


Amit láttam és hallottam tévén keresztül, az azt bizonyítja, hogy a Magyar Országgyûlésben sokkal intelligensebb képviselõk vannak, mint az egyes EU országok képviselõi az Európai Unióban. Magyarország kormánya okos, felkészült, bölcs képviselõket küldött az Európai Parlamentbe, akik kiváló diplomáciai érzékkel rendelkeznek és képesek disztingválni. Ezzel elõre viszik az EU parlamenti munkáját. Szégyen, hogy csak néhány ország részérõl láttam és hallottam hasonlóan felkészült képviselõket!


Amennyiben rosszindulat és felkészületlenség jellemzi továbbra is az Európai Parlament képviselõinek munkáját, akkor nem fogok csodálkozni azon, ha széthullik az Európai Unió, darabjaira.


Tudják Hölgyeim és Uraim, önök le akarták járatni Magyarország kormányát és népét, és önmagukat járatták le, de nem csak a magyarság szemében.



Komárom-Szõny, 2012. február 11.