ÜZENET STRASBOURGBA



Szõnyi Bartalos Mária


Magyarország



Üzenet Strasbourgba


(Válasz az „Üzenet Strasbourgból: Orbán ne a tüntetõket, hanem a Parlamentet hívja össze” címû írásra.)



Békemenet lesz Magyarországért 2012. január 21-én Budapesten és nem tüntetés.


Ugye, milyen óriási a különbség?



A békemenetben résztvevõket nem a külföldi piacok érdeklik, hanem a saját országuk: Magyarország.


Ne keverjék össze a hazaszeretetet az árulással, mert a hazaszeretet nem áru; a hazaszeretet nem adható el. A hazaszeretet érzését aki ismeri, az nem ágál a „Békemenet Magyarországért” ellen, hanem magyarként imát is mond Magyarországért.


Sajnálok minden hazai és külföldi baloldali olyan embert, akibõl kiégett a hazaszeretet és azonnal Orbán Viktornak tulajdonítják a „Békemenet Magyarországért” szervezését. Vissza lehet nézni, hogy egy kis fórumról indult el a gondolat és a miniszterelnök nem is sejthette a szervezés elindítását.


Önök nem nézik ki a magyar emberekbõl, hogy önállóan képesek gondolkodni és dönteni? Pedig a magyar emberek okosabbak, rugalmasabbak, mint bárki hinné. Látszik, hogy nem ismerik az igazi magyar mentalitást azok, akik nem a magyar népért, nem Magyarországért akarnak tenni, hanem ellene.


Önök, mint az MSZP képviselõi, akik ráadásul a hazánkban élnek és európai parlamenti képviselõk, szégyellhetik magukat, hogy hazájuk és a népük ellen tesznek; a hazájuk és a népük árulóivá váltak.


Nagyon remélem, hogy a „Békemenetet Magyarországért” messzirõl elkerüli az MSZP és a Demokratikus Koalíció tagsága, mert a magyar nép elleni és Magyarország elleni külföldrõl irányított tevékenységük miatt méltatlanná váltak arra, hogy részt vegyenek e békemeneten. Ugyanis a Békemenethez Magyarországért csak azok csatlakozzanak, akik nem békétlenek; szeretik Magyar Hazájukat; békességben élnek e Magyar Hazában; nem szítanak ellenségeskedést külföldrõl és nem üzengetnek külföldrõl ellenséges hevülettel.


Ha önök ismernék saját honfitársaikat, akkor nem üzengetnének Strasbourgból az interneten


http://www.stop.hu/belfold/uzenet-strasbourgbol-orban-ne-a-tuntetoket-hanem-a-parlamentet-hivja-ossze/985077/


és nem tájékoztatnák direkt félre, nem vinnék hazugságba a külföldi sajtó munkatársait, nem indítanának saját hazájuk ellen külföldrõl támadást.


Önök, akik Magyar Hazámról hazugságaikkal teleszórják a külföldi médiát, arra is érdemtelenné váltak, hogy egyáltalán a Magyar Földre lépjenek. Ugye, nem önök akarják megmondani a jelenlegi miniszterelnöknek, hogy mit tehet és mit nem tehet? Miért nem mondták meg a saját miniszterelnöküknek, hogy „Feri! Ez a sok hazugság nem tesz jót sem az országnak, sem az MSZP-nek”?


Csodálkozom az EU vezetésén, hogy bedõlnek még mindig a „gyurcsányi hazugsággyárnak”.


Remélem, hogy a békemenetre eljövõ külföldi sajtó munkatársai hitelesen tájékoztatják lapjaikat a Magyarországon történõ eseményekrõl, és nem hisznek egy bukott, hazug, emeszpés volt kormányfõnek, hanem a saját szemüknek és a saját fülüknek.



Komárom-Szõny, 2012. január 10.