AMERIKA ELSÜLLYEDÉSE: 2012. DECEMBER 12.



Szõnyi Bartalos Mária


Magyarország



AMERIKA ELSÜLLYEDÉSE: 2012. DECEMBER 12.



A múlt évezred utolsó évtizedének közepén egy ember azt mondta nekem, hogy ne felejtsem el a 2012. december 12.-i dátumot, mert ez a dátum lesz Amerika elsüllyedésének napja.


Elég közel van ez a dátum napjainkhoz.


Azóta figyelem Amerikát, tetteit, „nemtetteit” és azt, hogyan viszonyul Európához, de hogyan viszonyul hazámhoz, Magyarországhoz, vagy éppen saját népéhez, illetve más-más nemzetekhez. Hosszú lenne megfigyeléseimet felsorolni. Nem is akarom megtenni, mert nem látom már értelmét. Biztos vagyok abban, hogy van mit féltenie és van miért félnie Amerikának. Egyre jobban elvadulnak vezérei, és egyre nyilvánvalóbb, hogy bennünket, magyarokat – azaz: Magyarországot és népét – enyhén szólva nem szeretnek; legszívesebben leradíroznának bennünket a Föld felszínérõl.


Barátainknak mondják magukat, de az ellenségeink.


Mindent meg akarnak határozni, még azt is, hogy mikor vegyünk levegõt.


Sajnálom elõre az amerikai vezérkart, de a megvezetett amerikai népet szívbõl sajnálom. A megvezetett és a még mindig megvezethetõ Európai Uniós vezetõket ma még nem sajnálom, de tetteikkel nem értek egyet. Miért is avatkoznak be hazám belügyeibe? Milyen nyomás az, amely megengedi a Szlovák Benes dekrétum örökérvényûvé tételét az Európai Unión belül? Milyen nyomásra hajlandók az EU-vezetõk teljes cenzúrát gyakorolni Magyarország és a magyar nép felett? Annyira eszementek, hogy saját vérüket szipolyozzák? Nem veszik észre, hogy a pénzhályog hasonlóan elvakítja õket is, mint Amerikát? Miért akarják, hogy Amerika magával rántsa Európát is? Közlöm velük, hogy nem minden a pénz.



Sokat töprengtem, hogy tulajdonképpen mit is jelenthet a kifejezés: „Amerika elsüllyedése”? Nos, megfejtettem. Mindhárom szinten megfejtettem. Sõt, a jelek egyre jobban élénkülnek. Hillary Rodham Clinton Orbán Viktorhoz írt levele tette fel az „i”-re a pontot.


Nagy bajban van Amerika!


Tetszenek tudni, az kiabál, akinek ég a háza.


Orbán Viktornak pedig csak annyit kell tennie, hogy egyszerre több vasat is tart a tûzben, de nyugodtan, mert nem fogja megégetni az izzó „vas”.


No, ezt pedig Orbán Viktor fejtse meg, s akkor megmenekül a magyar nép és Magyarország a Szent Korona égisze alatt.


Sõt, talán Amerika is észhez tér még idõben, ha lesz annyi esze a vezetõinek, s akkor õk is megmenekülhetnek Európával együtt. Egyébként nem.




Komárom-Szõny, 2012. január 10.