80. MELEG HELYZET BUDAPESTEN


Arcokat figyelek a tévében. Azoknak arcait, akiket a magyar családtisztelõ és családszeretõ rendõrség tagjai védenek az egészséges ösztönû, és családszeretõ magyar emberek megnyilvánulásai ellen ma, Budapesten. Elõször nem engedélyezte a rendõrség a melegek felvonulását Budapesten. Jól gondolta a rendõrség vezetése, hogy egyrészt: a magyar morál szempontjából sem illendõ; másrészt: az ellentüntetés miatti melegvédelem biztosítása sokba kerülhet a rendõrségnek, amit az egészséges ösztönû magyar adófizetõk pénze bánja. Majd valaki, a magaslatból szót emelt a melegek felvonulása érdekében. Hogy ki volt az, csak sejteni lehet, de tudni nem.
Bizony, nem nevezhetõk szélsõségeseknek az egészséges ösztönû, családszeretõ, családfenntartó emberek csoportjai, akik kivonultak az utcára és megdobálták a melegeket felvonulásuk közben. Ezzel értésükre adták a melegeknek, és a rendõrség vezetésének, hogy az õ adóforintjaikból nem érdemlik meg a melegek a rendõri védelmet; az õ fõvárosukban semmi helye és szerepe nem lehet a melegfelvonulásnak Továbbá értésére adták a melegeken kívül az ORFK-nak, a parlamenti pártok képviselõinek, de a mindenkori kormányoknak – a mainak és az eljövendõknek – is, hogy a magyar, egészséges ösztönû, családszeretõ választók, ha másképpen nem megy, akkor kiverik Magyarországról az ilyen és hasonló melegdemonstrációkat, és azokat az országgyûlési képviselõket is „helyben hagyják rendesen”, akik nem képesek az egészséges ösztönû, családszeretõ magyar emberek mellett kiállni, és azokat képviselni az országgyûlésben, hanem kiállnak a melegek mellett, felvonulnak velük együtt.
Ma, egyértelmûvé tették az egészséges ösztönû, családszeretõ magyar emberek Budapesten – ország és világ elõtt -, hogy a magyar ember nem fogad el ferdehajlamú országgyûlési képviselõt, de olyan országgyûlési képviselõt sem, aki kiáll a melegek mellett és kötelezi a magyar rendõrséget arra, hogy megvédje õket az egészséges ösztönû, családszeretõ magyar emberekkel szemben.
Nincs rend. Nem is lesz.
Addig nem lesz rend, amíg Magyarországon a rendõrség idegenszívûeket és melegeket védelmez az egészséges ösztönú, magyar adófizetõk pénzén.
Addig lesz tojászápor, kõzápor, és ki tudja még milyen zápor a miniszterelnök számára is. Lesz molotov-koktél a melegek, és az idegenszívúek gyülekezetein az egészséges életösztönû magyar emberek részérõl, akiket nem nevezhet senki szélsõségeseknek. Már csak azért sem, mert az ösztön szempontjából a melegek tekinthetõk szélsõségeseknek, és azok, akik õket védelmükbe veszik az egészséges ösztönû, családcentrikus magyar emberekkel szemben.
Agresszó?
Kérem szépen! Az, nem agresszió, hogy „csakazértis” felvonulnak a melegek Budapesten? Morális szempontból a magyarság elleni egyik legagresszívebb fizikai, lelki és szellemi bûnnek tartja az egészséges ösztönû, családszeretõ magyar ember az ilyen provokatív megnyilvánulásra kiadott engedélyt a rendõrség részérõl, még akkor is, ha az engedély kiadása az országunk egyes vezetõinek nyomására történt. Ehhez képest csupán tüneti kezelésnek nevezhetõ az olyan agresszív tett, mint a tojás-és kõzápor, vagy néhány molotovkoktél és elcsattanó pofon. A morál szempontjából: csupán az ellenvélemény idõszerû kinyilvánítása a magyarság egészséges ösztönû mai nemzedéke érdekében, de az egészséges ösztönû jövó nemzedékének érdekében szintén.
A legnagyobb lelki és szellemi agressziót pedig azok követik el az egészséges ösztönû, családcentrikus magyarság ellen, akik az országgyûlésben védelmezik a melegeket az egészséges ösztönû, magyar adõfizetõk pénzén, országgyûlési képviselõként.
A melegek is érzõ és érzékeny emberek.
Racionálisan átgondolva a helyzetüket, felhívom a figyelmüket: Tudomásul fontos venniük azt, hogy nekik kell alkalmazkodni ebben a hazában az egészséges ösztönû, családcentrikus magyar emberekhez, mert ez a folyamat nem fordul visszájára. A melegek éljenek saját köreikben, és ne akarják ráerõltetni magukat az egészséges ösztönû, családszeretõ magyar emberekre nyilvános felvonulásokkal. Ugyanis, egyre fokozottabb ellenállásba fognak ütközni Magyarországon, bármely kormány lesz hatalmon.

Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2008. július 5.

Utóirat: A melegeknek maradjon a magánügye a szexuális hovatartozásuk és ne menjenek felvonulni Budapest utcáira.
Milyen dolog az, hogy a melegek védelmében az egészséges ösztönû, családszeretõ, magyar emberek ellen könnygázt és vízágyút vet be a rendõrség? Felháborító! Undorító, és az egész földön élõ, egészséges ösztönû emberek természetes emberi jogait sárba tipró, a magyarságot megalázó gaztett a magyar országvezetés részérõl. Különösen azok részérõl, akik nyomást gyakorolva a magyar rendõrségre kiadatták az aljas parancsaikat. Szégyelljék magukat! Nem érdemlik meg azt sem, hogy egy pohár vizet kapjanak a magyar néptõl.
Fizettessék meg a melegekkel éppen úgy a rendõri védelem és a mentõk összes költségét, mint ahogyan megfizettették anno’ a hídra mászó fiúval! A melegek ne szórakozzanak a magyar adófizetõk pénzén! Ez a véleménye az egészséges ösztönû, adófizetõ magyar embereknek.
Ha az egészséges ösztönû magyar választópolgárok vélemény nyilvánítása nem tetszik az országgyûlési képviselõknek, és az ország vezetésének "meleg-ügyben", akkor az egész országgyûlés vegye a sátorfáját és nagyon gyorsan takarodjon ki még Magyarországról is; mert akkor mindannyian morális analfabéták, akikre nincs szüksége az egészséges ösztönû, családcentrikus magyar népnek! (-szbm-)