69. ÖN HAZUDIK ÁGNES ASSZONY, DE NAGYOKAT !


ÁGNES ASSZONY!
MÉG EGYSZER NE MERÉSZELJE AZT MONDANI BÁRMELY IGAZ MAGYAR EMBERRE, HOGY HAZUDIK!
Ön hazudik Ágnes asszony, de nagyokat!
1. Amit a nyolcvanas évek végén eltüntettek társadalombiztosítási hatalmas összegeket, és amit a jövõben szándékoznak eltüntetni, azt nagyon gyorsan fizessék vissza egyösszegben a jogos tulajdonosainak!
Az alábbi pontokban megindokolom, hogy miért!
2. A társadalombiztosítást minden dolgozó ember úgy a kiencvenes évek elõtt, mint a kilencvenes évek után a munkabérébõl, személyes anyagi javaiból fizette járulékként azért, hogy tisztességes nyugdíja legyen öreg korára, s ha lebetegszik, az egészségének visszaállításáért tegyenek meg mindent az orvosok, minden egyéb külön díjazás nélkül.
3. A társadalombiztosítási befizetések EGYÉNI BEFIZETÉSEK és NEM AZ ÁLLAM PÉNZE, nem a társadalombiztosítási kassza pénze! A Táradalombiztosító csak KEZELÕJE ezeknek a pénzeknek és NEM TULAJDONOSA. A befizetett pénzek tulajdonosai a befizetõk, akiknek munkabérükbõl rendszeresen levonták úgy az egészségbiztosítási járulékot, mint a nyugdíjjárulékot.
4. Hogy világos legyen minden álreformernek: MAGÁNPÉNZEKRÕL VAN SZÓ! Amely magánpénzekrõl sem Gyurcsány, sem Ágnes asszony, sem a kormány nem dönthet, de még az országgyûlés sem, mert nincs rendelkezési joguk e pénzek felett! Nem kapták meg az állampolgároktól. Nem volt ezügyben még népszavazás.
ALKOTMÁNYELLENES.
Ezért azonnal vegyék le az országgyûlés napirendjérõl! Csak azok az emberek dönthetnek, azoknak van rendelkezési joga e befizetett pénzekrõl, akik befizették, akiknek a bérükbõl levonták és átutalták a társadalombiztosítás számlájára. Ezért fontos megvárni a NÉPSZAVAZÁST.
5. Ágnes asszony! A társadalombiztosítás (EGÉSZSÉGÜGYI-ÉS NYUGDÍJJÁRULÉK) NEM ADÓ, hanem JÁRULÉK és egyéni, az állampolgárok MAGÁNpénze!
VILÁGOS?
6. Nem rendelkezhet sem az állam, sem a kormány, sem a miniszterelnök, sem az egészségügyi miniszter, de az emeszpé, de az eszdéesz sem ezekrõl az egyének általi, járulékfizetési megtakarításokról.
Ön sem Ágnes Asszony!
Nem hatalmazták fel a járulékfizetõ emberek az államot, de senkit, önt sem Ágnes asszony, hogy a saját, egyéni pénzüket, járulékként befizetett társadalombiztosítási összegüket (egészségbiztosítási- és nyugdíj járulékukat) bármire is felhasználja a KORMÁNY, az országgyûlés.
NINCS EBBEN AZ ÜGYBEN DÖNTÉSI JOGA A KORMÁNYNAK ÉS AZ ORSZÁGGYÛLÉSNEK! LE KELL VENNI A NAPIRENDRÕL A TÉMÁT!
7. Ágness Asszony! AZ INGYENESSÉG ILLÚZIÓJA KIZÁRT. Pontosan azért, mert az emberek ELÕRE BEFIZETTÉK a bérükbõl és fizetésükbõl az egészségbiztosítási és nyugdíj járulékot, A JÖVÕBENI ELLÁTÁS DÍJÁT.
Ágnes Asszony! Mit szólna ahhoz, ha engem megbízna a magyar nép például azzal, hogy kezeljem külön bankban az országgyûlési képviselók, a miniszterek és a miniszterelnök megtakarított pénzét, és önöknek más választása nem lenne, mert az lenne az egyik feltétele a státuszuknak, hogy kötelesek lennémek az én bankomat megbízni a saját pénzük kezelésével. Majdan, egyszer azt mondanám, hogy az önök pénzét vegyük úgy, hogy NINCS! Mert olyan kedvem volt, hogy mindannyiuk pénzét átutaltam a saját számlámra azért, hogy néhány barátom között elosszam.
Aztán, mit érdekelne engem, hogyan ordítoznak, sipítoznak! Azt mondaanám, hogy „Na, jó! Kapnak egy széfet külön-külön mindannyian és kezdjenek NULLÁRÓL! Persze, a széfekhez is csak én férhetek majd hozzá és kötelezõ lenne továbbra is az én bankomnak – azaz: egy részét a barátaimnak – fizetni, de ne reménykedjenek abban, hogy abból bármikor kaphatnak éppen annyit, amennyi a szükségleteik kielégítésére lenne fontos."
Belegondolt?
Nahát errõl van szó Ágnes asszony!
Becsületes, nem hazug magyar nõként ilyen aljas dolgot soha nem tennék, nem tettem és nem teszek.
8. Ágnes Asszony! Nem Nagy-Britanniában és nem Amerikában élünk. Itt, magyar módszer van.
Ha nem tetszik, akkor „Tessék! El lehet menni!”
Mert, aki meghazudtolja a magyar embereket, el akarja tõlük csak úgy ukk-mukk-fukk venni azt a pénzüket, amit a magyar emberek befizettek elõre az egészségügyi ellátásukért, az öregkorukra megélhetést biztosító nyugdíjukért, és amit évtizedeken át kezelt az állam, s ha ezt Ágnes asszony letagadja, vagy bárki más tagadni merészeli, az nem csak hazudik, hanem lop is.
Ha a társadalombiztosítás rosszul gazdálkodott a magánszemélyek részérõl egyéni járulékként befizetett pénzekkel, akkor ennek az a tisztességes módja, hogy vonják felelõsségre akit kell, de az állam most fizesse vissza mindenkinek mind azt, visszamenõleg kamatostól, amit befizettek a magánszemélyek, mert használták idõközben a magánszemélyek pénzét.
Végezetül felhívom szíves figyelmét arra, hogy többet ne nevezzen senkit hazugnak! Nem jó ómen ez, egy akármilyen miniszternek sem. És éppen akkor nem, amikor ön hazudik.
Ugyanis a magyar emberek nem hülyék, nem buták, nem felejtenek! Átlátnak már elég régen a szitán és nem tûrik tovább, hogy ön Ágnes asszony, vagy bárki más becsapja õket. Már a szándékot is visszautasítják.
Hogy mindez, amit a fentiekben leírtam önnek, egyértelmûvé váljon az országgyûlés minden tagja számára, kérem gondolják át Varga Domokos György szavait:
„…mi soha, de soha nem üldözzük a zsidót, soha nem üldözzük a cigányt, soha nem üldözzük a baloldalt! De nem tûrjük többé a csalást! Nem tûrjük többé a hazudozást, az önzést, a kivételezést, a gyûlölködést, és nem tûrjük többé, hogy csak azért, mert valaki zsidó, mert valaki cigány, mert valaki baloldali, mert valaki ezért vagy azért másságnak, kisebbséginek, hátrányos helyzetûnek, régi elvtársnak, újgazdagnak, vagy bármi másnak számít, ezért önzõ módon másokat, akár egy egész nemzetet kifoszthasson; hogy egy egész nemzetet becsaphasson; hogy brutális népveréséért másokat börtönbe juttathasson, maga pedig minden csalást, minden önkényt büntetlen megúszhasson; s végül azt sem hagyjuk - bárki legyen is az -, hogy valaki a szóval, az igével hókuszpókuszoljon, a maga beteges, a nép gyûlöletétõl elboruló elmével bûntetlenül és igaztalanul másokat vádolhasson gyûlölettel, fasizmussal, szélsõségességgel.”
Szõnyi Bartalos Mária
2008. február 7.