68. ÖNÖK EGYMÁST ZSAROLHATJÁK, DE A NÉPET NEM!


Kákosy Csaba, az új gazdasági és közlekedési miniszter ZSAROL.
Zsarolást alkalmaz azért, mert az a szándéka a kormánynak, hogy felszámoljanak vasútvonalakat. Felhasználja a vasutas szakszervezet sztrájkját a zsarolásra.
Ön, Kákosy Csaba, számomra eddig ismeretlen senki volt. Most pedig egy zsaroló senki, aki eljátsza azt az embert, aki képes megbénítani, mûködésképtelenné tenni egy országot; aki képes szabad mozgásukban korlátozni – elõdje mintájára – embereket; aki olajat locsol a tûzre csak azért, hogy minél hamarabb magánkézbe kerüljön Magyarország vasúthálózata.
Ön és társai – a miniszterelnökkel az élen - nincsenek tisztában azzal, hogy ezen a Földön nem bújhatnak ki a felelõsség alól. Önnek és társainak a magyar nép elõtt vállalniuk kell minden kimondott szavukért, minden tettükért a felelõsséget. Még a ki nem mondott szavaikért és az elmulasztott tetteikért is.
Önök egymást zsarolhatják, de a népet nem. Az is inkorrekt, erkölcstelen, inmorális! De lelkük rajta! A magyar nép morálisan magasan önök fölött van!

Kákosy Csaba! Ön eszköznek használja a szakszervezeti dolgozókat nemtelen céljai eléréséhez. Ön felhasználja a Liga Szakszervezet vezetõjét arra, hogy ami bûnt, társaival együtt, ön akar elkövetni a magyar nép ellen, azért a saját és társai büntudatát, felelõsségét áthárítsa a Liga Szakszervezet vezetõire és a most sztrájkoló vasutasokra.
Kákosi Csaba! Nekem elhiheti, hogy már nem mûködik a bûntudat és a felelõsség áthárítása Magyarországon. A magyar nép ellen elkövetett bûntetteik nem évülnek el, és a magyar nép nem vállalja fel a mai kormány bûneit, bûntetteit, de bûntudata sem lesz, amikor elszámolásban, elszámoltatásban részesülnek. Mert önök, mindannyian felelõsek minden egyes emberért, minden egyes gyermekért, minden egyes porszemért ebben az országban.
Ön pedig minden egyes vasutasért is felelõs!
S ha ez nem tetszik, akkor mondjon le!
Tehát, lassan a zsarolással!
VILÁGOS?!

Szõnyi Bartalos Mária
2008. február 5.