67. AJÁNLOM IDEGENEKNEK JÓSZÍVVEL, MEGFONTOLÁSRA


Idegenszívû, idegenlelkû és idegensszellemû Magyarországon mindenki, és mind az, aki és ami a magyar észjárást, a magyar lelket, és a magyar szívet nem tudja elfogadni; a magyar népet, mint „házigazdát” nem tiszteli kellõen, a szokásaihoz méltóan, de elvárja, hogy a magyar nép az õ eszmeiségét, szellemiségét, szokásait és hitét elõtérbe helyezze.
TISZTELT IDEGENEK!
Felhívom szíves figyelmüket arra, hogy önöknek kell alkalmazkodni hozzánk, a Magyar Néphez! Amennyiben azt akarják, hogy befogadjuk önöket, elõször önöknek kell elfogadni bennünket, magyarokat a szokásainkkal, észjárásunkkal, hitünkkel, törvényeinkkel együtt, a Szent Korona Országában.
Aki erre nem képes, annak „Le is út, fel is út”! Annak itt nem lesz szerencséje és nincs helye! Annak el lehet menni másik országba szerencsét próbálni.
Magyar embert, magyar családot, vagy bármely magyar csoportot magyar területrõl kitiltani nem lehet. Idegen embert, aki a magyartól eltérõen idegenszívû, idegenlelkû, idegenszellemû, vagy idegenhitû, ha nem alkalmazkodik a magyar néphez, akkor azonnal kitilthatja az országából a magyar nép.
Mivel több évtizede idegenszívûek, idegenlelkûek, idegenszellemûek, idegenhitûek kerültek a magyar törvényhozásba, ezért egyetlen törvény, jogszabály, vagy rendelet sem érvényes a magyar népre, amit ebben az idõszakban alkalmaztak, illetve hoztak az országgyûlések.
A magyar népre annak az eredeti ISTENI KORONÁNAK a törvényei mérvadók, amely koronát ma SZENT KORONÁNAK neveznek.
A magyar nép tiszteletben tartja és tartotta azoknak a népcsoportoknak a szokásait, hitét, eszmeiségét, lelkiségét, akik a Szent Korona Országának területén éltek, illetve élnek ma is.
A magyar nép elvárja az idegenektõl, hogy õk is tartsák tiszteletben mindazon népeknek a szokásait, lelkiségét, hitét, eszmeeiségét, amely népeket a magyar nép tisztel és amely népcsoportok a SZENT KORONA ORSZÁGÁNAK területén élnek.
A Szent Korona Országának területérõl egy idegenszívû, idegenlekû, idegenhitû és idegenszellemû ember senkit nem küldhet el, akit a magyar nép befogadott és elfogadott.
Amennyiben arra vetemedik egy idegenszívû, idegenlelkû, idegenhitû, vagy idegenszellemû ember, hogy a Szent Korona Országának valamely területérõl vagy településérõl ki akar tiltani bármely magyar embert, bármely magyar családot, vagy bármely magyar csoportot, annak – legyen az bárki – a legrövidebb idõn belül el kell hagynia a Szent Korona Országának az egész területét.
Ajánlom figyelmébe minden idegennek jószívvel, megfontolásra a fenti sorokat!

Szõnyi Bartalos Mária
2008. február 1.