62. ÉRINTHETETLEN TÖRVÉNYEK


A Benes dekrétumainak érinthetetlenségével és a Szent Korona tulajdonának érinthetetlenségével kapcsolatos összefüggésekrõl
Ne érintsük!
Ne érintsük Benes dekrétumainak érinthetetlenségét!
Hát, akkor ne érintsük, benne vagyok, mert ami érinthetetlen, az nem érinthetõ.
Marxista felfogás szerint, ami nem érinthetõ, az nem kézzel fogható; és ami nem kézzel fogható, az nincs. Tehát, nyugodtan vehetjük úgy, hogy a Benes dekrétumai megszüntek létezni, nincsenek. Akár a szõnyeg alá is söpörhetjük a témát, mert tudomásul kell vennie a szlovák kormánynak, hogy a magyar nép éppen olyan érinthetetlen, mint a szlovák nép, vagy a Benes dekrétumok. Amennyiben ez a felismerés tudatosul a szlovák kormány valamennyi képviselõjében, akkor minden elismerésemet fejezem ki nem csak Ficónak és Slotának, hanem a magyar kormánynak is.
A szlovák népnek van mindenki részérõl érinthetetlen Benes dekrétuma, a magyar nemzetnek pedig van mindenki számára érinthetetlen Szent Koronája. Egyébként is a Benes dekrétumok alkotója már nem él. Viszont a Szent Korona alkotója maga az örök élet.
Máris földi létünk poláris valósága tárul elénk azáltal, hogy összehasonlítjuk az összehasonlíthatatlant. Ami olyan paradoxont képvisel, amelynek felfogásához kevés egy vagy kettõ – ember által alkotott – ideológia. Különbözõ országok kormányainak ideológiái is kevésnek bizonyultak eddig a Szent Korona nemzetének teljes megsemmisítéséhez. Ráadásul napjainkban a Szent Korona nemzete egyre erõsödni látszik, ami a negatív és pozitív energiák harcában a Szent Korona pozitívuma felé billenti ezidõ szerint a mérleget.
Miért fontos ezzel tisztában lenni nem csupán a magyar vezérkarnak, hanem a környezõ országok vezetõinek is?
Azért, mert a Szent Korona tulajdona egységes, és kizárólag, csak a magyaroknak van a Szent Korona tulajdonához birtoklási joga. Más nép nem birtokolhatja. Ha megteszi, meglakol érte. Továbbá a Szent Korona érinthetetlensége egyben a Szent Korona birtokában levõ tulajdon érinthetetlenségét biztosítja a magyar nemzet számára. Amely nép ezt figyelmen kívül hagyja, az elõbb-utóbb „Isten Ostorával” találja szemben magát. És bizony, „Isten Ostorcsapása” fájni fog legalább annyira, mint például a tõzsdék összeomlásának következménye.
A Benes dekrétumainak érinthetetlenségével és a Szent Korona tulajdonának érinthetetlenségével kapcsolatos összefüggésekrõl érdemes tovább gondolkodnia mindenkinek. Európának fõleg!

Szõnyi Bartalos Mária
Komárom-Szõny, 2008. január 22.