Siklósi András



Szittya eskü



Én ...X. Y...., Magyarország eltökélt fia, az egybegyûltek és honalapító Árpád vezér elõtt fogadom, hogy hazámhoz s népemhez mindenkor hû leszek. Szívembõl-lelkembõl és teljes erõmbõl a nemzetért küzdök, minden gondolatommal és tettemmel a magyarság ügyét szolgálom.


Nem hagyom, hogy hegyeinket s mezõinket ellenségeink bitorolják, javainkat rablók fosztogassák, s a Kárpát-medence õslakóit idegen betolakodók sanyargassák, vagy távoli égtájakra ûzzék. Bármi áron megvédelmezem és megtartom magyarnak Árpád apánk földjét.


Nem engedem, hogy dicsõ hõseinket, nemes hagyományainkat, gyönyörû nyelvünket becsméreljék, és sárba tapossák. Nem tûröm, hogy történelmünket hamisítsák, fajtánkat megrontsák, öntudatunkat hazugságokkal mételyezzék, majd életkedvünket is kioltsák.


Érzem és tudom, hogy nincs a világon nemzet, mely nálunk többet szenvedett, melyet a miénknél tervszerûbben és kegyetlenebbül próbáltak megsemmisíteni.


Hiszem és vallom, hogy jogunk van itt élni, s ezerszer kiérdemeltük már az igazságot, a függetlenséget és a szabadságot. Ezek megvalósulásáért és fölemelkedésünkért kész vagyok fegyelmezetten dolgozni, testvéreimmel összefogni, közös áldozatokat hozni, de harcolni is, ha kell.


Fogadom, hogy a lángot és a zászlót megõrzöm, s a magyarság érdekét mindennél fontosabbnak tartom. Legszentebb kincsünket, az értelmes életet megbecsülöm és továbbadom. Külsõ és belsõ árulóinkkal nem alkuszom, velük szövetséget, paktumot nem kötök, de minden lehetséges módon fellépek ellenük.


Ha eskümet megszegném, vagy fajtámat megtagadnám, sújtson a nemzet megvetése és a Magyarok Istenének átka! Vesszen Trianon, vesszen a tömeggyilkos kommunizmus, vesszen a népnyúzó liberális anarchia! Éljen a magyar szabadság, örökké éljen a haza!