Legújabb hiteleink ára


Legújabb hiteleink ára



Mármint a 25 milliárd dolláré amit gyorsan, nagylelkûen és skrupulózus nélkül bocsátottak a nyugat vezetõ pénzügyi körei szükségszerinti lehívásra kormányunk és pártunk részére. Ezzel megtetézõdik a jelenlegi szociál-liberális kormány regnálásának 6 éve alatt megdupázódott államkölcsön - s most már eléri csillagokat. Ismét elsõk lettünk Kelet-Európában, ugyan nem a fejlõdésben amiben hajdanánt voltunk, hanem az adósságban! A környékünkön nincs olyan állam amely gátlástalanul ennyi kölcsönt vett volna föl 6 év alatt - és pocsékolt el minden látszat nélkül. Ennek nagysága mellett a Kádár-éra 22 milliárdja megmosolyogni való gyermekcsiny volt - és mégis a rendszer akkor belebukott. De nem ezek! Azért nem mert õk „reformot" hajtanak végre amit az EU áttételével a Nyugat követel. E „reform" eredménye: bezárt gyárak, üzemek, orvosi rendelõk, kórházak, megszüntetett iskolák, óvodák, vasúti vonalak, eladott urán, olaj és földgázmezõk, s kiárusitásra szánt magyar föld - amirõl nem mernek nyiltan beszélni, de a sötét háttérben zavartalanul folyik a mutyizás. Az utolsó nemzeti vagyonától fosztják meg a magyarságot, s mindezt teszik látszólag derüsen, misszionáriusi hévvel, „minden ellent összetörve" forradalmi lelkületével amint azt a régi idõkben tanulták. És persze feldúzzasztott rendõri erõ, idegen biztonsági szervezetek és kommandós-droidok védelmére támaszkodva.
Csak a vak nem látja, hogy a magaszatosan hangzó „reform" alatt alapjában véve a történelmi ország lebontása folyik. Ennek egyik jellemzõje a privatizáció - ami nem más mint az „eladó az egész világ" fauszti elve a gyakorlatba átültetve. Minden eladó: az is ami még véletlenül megmaradt: a vízeink, az ásványi kincseink, a föld a talpunk alatt, s a levegõ a fejünk felett. A másik cél: a magyarság gyarmati sorba taszítása. Amit nem tudott a török, német és orosz elérni hadsereggel, repülõkkel és tankokkal - most a Nyugat fondorlatosan, észervételül bankjai révén valósitja meg a hatalmas és visszafizethetetlen kölcsönök nyujtásával. Olyan pénz nyujt aminek már régen nincs aranyfedezete: bankóik papirfecnik csupán melynek a valóságban nemlevõ csak névleges értékét a nyugati államok bankjai adják és tartják fent. További terv az elnemzetlenítés. Ezt különösen ránk magyarokra szabták. Más népek mint az amerikai, francia vagy kanadai lehet büszke patrióta, sõt a szomszédban levõ szlovákok, románok, szerbek vagy ukránok is - el egészen a radikális sovinizmusig és más népek - fõleg a magyarok - gyûlöletéig és diszkriminációjáig, sõt fizikai bántalmazásukig! Hogyan lehet az, hogy a nagy EU és az emberjogi bajnok Nyugat észre sem veszi ezt, sõt igazában véve természetesenek tartja, hiszen a magyarokkal a történelmi tapasztalatok szerint mindent meg lehet tenni: Trianonban és Párizsban szétdabolni, hogy a szomszédok majmot csináljanak belõle a saját szórakoztatásukra s felsõbbrendû mivoltuk újra és újra való bizonyitására. Nem feltûnõ, hogy az õshonos kisebbségek világszerte követelhetik autonómiájukat - de nem az elszakitott magyarok! Ehelyett egy titkos terv érvényesül: lecsökkeneteni a magyarság számát 4-5 millióra! - mert ennyitõl már igazán nem kell tartani! Nem ezt szolgálja-e a magyarság irgalmatlan és totális kifosztása, elszegényitése, gyarmatositása a globalizmus részérõl, s hittõl és erkölcsöl való könnyû megfosztása a liberális kozmopolitizmus sátáni elvei segitségével?


Még valamit ki lehet olvasni a a gyorsan felajánlott 25 milliárd $ kölcsönbõl. Mindenekelõtt azt, hogy ezzel a csõd szélére kormányzott országnak pénzügyi mentõövet dobnak. Ezáltal megmentik a kormányt a csõd miatti lebukástról. Ebbõl az is kiolvasható, hogy a Nyugat vezetõ körei igazán megvannak elégedve azzal amit ez a kormány 6 év alatt véghezvitt és teljesitett: az ország totális kifosztását, piaccá és gyarmattá süllyesztését. Ezt nem mondhatják ki expressis verbis - de a gyorsan odadobott mentõöv minden szónál ékesebben errõl beszél!
Látni kell azt is, hogy ez a kormányt-mentõ nyugati aktus a jövõre rossz óment vetít. Nevezetesen: ne reménykedjen senki abban, hogy a 2010-es választásokon majd egy másik, jobb, nemzetibb kormány fog hatalomra kerülni. A Nyugat ugyanis letette a garast e kormány mellett 2002-ben, 2006-ban, s most 2008-ban, és ne legyen kétsége senkinek afelõl, megfogja találni a módot arra, hogy újra letegye azt 2010-ben is!


Szebb jövõt magyarok!


Edmonton, 2008 õsz


Dr. Pungur József