VÁLASZTÁS ELÕTTI GONDOLATOK



Kik képviselnek magyar érdekeket?



Május 1-én volt 5 éve, hogy a törvény értelmében eredménytelen szavazással bekényszeríthették hazánkat az EU-ba. Akkor a törvény értelmében a választás eredményességéhez ill. érvényességéhez 50% + 1 fõ szavazata volt szükséges. Azonban csak 48 vagy 49 % volt a részvételi arány, ami egyértelmûen bizonyította az eredménytelenséget. Tény, hogy azok mentek el zömében szavazni, akik egyet értettek a csatlakozással. Bár nemmel is szavaztak szép számmal. E cikk írója is.


Ezért kitalálták, hogy egy más számítás értelmében: ha elment volna szavazni a jogosultak 50%-a + 1 fõ, akkor is elegendõ lenne a csatlakozáshoz, a 25% + 1 fõ igen szavazata. Így tehát ezt érvényes és eredményes szavazásnak tekintik. Magyarország népe csatlakozik az EU-hoz. Majd ezt a számítási módszert a késõbbiekre nézve is elfogadták. Egyetlen, a törvényt tisztelõként, Simicskó István képviselõ úr szavazott a Parlamentben nem-mel a csatlakozásra.


Azóta hazánk fölé borús és sötét felhõk gyülekeztek. Egyre jobban kiderült, hogy hazánknak milyen hátrányokat jelent, egy vízfejû, hatalmas adminisztratív hivatal távoli és nem szakszerû irányítása. Különösen akkor, ha az országot vezetõ kormány és apparátusa sem ért ahhoz, amit csinál. S amit véletlenül jól tesz, az kizárólag szûk udvartartási köréhez vándorol.


Hasznot ez elsõsorban a kikerült képviselõknek jelent, akik búsás fizetéssel, asszisztensekkel, utazásokkal kényelmesen elvannak, s igyekeznek megfelelni Brüsszel elvárásainak.


Az elmúlt 5 évben nem volt szerencsénk, hazánk ügyeivel kapcsolatban pozitív tevékenységükrõl hallani. Károkozásukról – különösen az mszp-sek és a liberálisok részérõl viszont annál többet. Gondoljunk csak a politikai érdekekbõl felkorbácsolt roma, a szélsõjobb és antiszemita kártyákra, amit folyamatosan felhasználnak.


Véleményem szerint egyetlen – szívvel-lélekkel magyar érdekeket képviselõ – magyar nemzeti érdekekért kiálló képviselõ van csak kint Brüsszelben: Tõkés László püspök úr. Igaz, õ román részrõl. S a 2004-s szégyenteljes népszavazás kapcsán õ sem kapott volna magyar állampolgárságot.



Letelt az EU-mandátumok ideje, s most újra választanunk kell. Olyan parlamenti pártok jelölnek képviselõket, akik gondolkodás nélkül, felelõtlenül, elsõként csatlakoznak mindenhez, ami EU elvárás. A dokumentumokat, olvasatlanul törvényesítették, fogadták el pl. a Lisszaboni szerzõdést is. Jobban akarnak megfelelni idegeneknek, mint választóik akaratának, akiknek adóforintjaiból ugyancsak magas fizetésüket és juttatásaikat kapják, s akiknek elszámolással tartoznának.


A Parlamentben kétségbe ejtõen kevés tisztességes, lelkiismeretes, magyar érdekeket képviselõ, képviselõ található.


A választások jegyében megindult a kampány. Zajlik a plakátháború. Eszméletlen pénzeket fordítva ízléstelen és hazug óriásplakátokra.


A nemzeti oldalt folyamatosan eláruló kalapos „hölgy” hozzá méltó társaságban, a magyarság számára két nem kívánatos „úrral” szerepel. Egyikük, Bokros, aki csomagjával mérhetetlen terheket zúdított a lakosságra. A másik, Habsburg György, aki - õseinek a magyar történelemben betöltött tettei alapján - igazán nem kívánatos.


Két másik óriásplakátjukon Bokros: Többet ésszel! Habsburg György: Új Kiegyezést! – felszólítással toboroz híveket. Nem árt tudni, hogy az 1867-es Kiegyezést követõen egyenes út vezetett Magyarország I. Világháborúba sodródásához, melynek tragikus végkifejlete: Trianon lett.


Ep-listájukon 66 név szerepel. Az elsõ 5 név a következõ:


Dr. Bokros Lajos András, Habsburg-Lotharingen Pál György, Kerék-Bárczy Szabolcs, Joó Szabolcs, Dr. Dávid Ibolya Márta



Az MSZP-sek, képviselõik arcképével kampányolnak. Például Göncz Kingáéval, ahol a plakátról csak a „miért” és a „mert” szavakat kellene letörölni, hogy igaz legyen. Mert Göncz Kinga külügyminisztersége idején egyáltalán, még véletlenül sem képviselt magyar érdekeket.


Választási listájukon 66 név szerepel. Hazánkból összesen 22 személy kerülhet be.


EP-listájukról az elsõ 12 nevet közlöm:


Dr. Göncz Kinga Mária, Herczog Edit, Gulyásné Gurmai Zita, Dr. Tabajdi Csaba, Hegyi Gyula, Dr. Fazakas István Szabolcs, Dr Cserei Gyula, Dr. Kökény Mihály, Harangozó Gábor István, Dobolyi Alexandra Csilla, Dr. Lévai Katalin Virginia, Dr. Barát Etele




A Fidesz Elég volt plakátja átlagos, valójában nem bánt senkit. Annál inkább nagygyûléseken, sajtóban küzd, csúsztatásokkal és hazug állításokkal a radikális Jobbik ellen. Fritz Tamás elhatárolódik a nagygyûlésen, Kövér László, Navracsics Tibor folyamatosan, korábbi, választási valótlanságokkal operálnak. 2002-ben ugyanis nem a MIÉP vett el szavazatokat a Fidesztõl, hanem a számítógépes csalás miatt, a visszaélés az SzDSz és MIÉP között történt. Amikor újraszámlálást követeltek, 3 napon belül megsemmisítették a szavazócédulákat. Így nem maradt nyom. Ha újraszámolták volna a szavazó cédulákat vajon mi derült volna ki a bejutásokról?


A Fidesz-KDNP listán 66 név szerepel. Az elsõ 22 név a következõ:



1. Schmitt Pál, 2. Szájer József, 3. Gál Kinga, 4. Áder János, 5. Surján László, 6. Deutsch Tamás, 7. Járóka Lívia, 8. Schöpflin György, 9. Gyürk András, 10. Õry Csaba, 11. Glattfelder Béla, 12. Kósa Ádám, 13. Hankiss Ágnes, 14. Gyõry Enikõ, 15. Bagó Zoltán, 16. Hölvényi György, 17. Szemerkényi Réka, 18. Ékes József, 19. Frivaldszky Gáspár, 20. Hammerstein Judit, 21. Gulyás Gergely, 22. Tóth Edina



A MIÉP, azaz Csurka, szórólapján nemzeti érzelmû értelmiségiek (Wittner Mária, dr. prof. Pap Lajos, Kondor Katalin, Petrás János, és még sokan mások) arcképével kampányolt volna, mintha ezek a kiemelkedõ személyiségek õt támogatnák. Az igazság, hogy az érintettek nem is tudtak errõl, és részükrõl egymás után jelentek meg a tiltakozó közlemények. Végül a MIÉP nem indult a választáson. Majd indulatos, vádaskodó gyûlölet-kampányba kezdett a Jobbik ellen. Ehhez csatlakozott a napokban Bencsik András a Demokratával.



A liberálisok vetették el legjobban a sulykot. Óriásplakátjaik az ízléstelenségen túl nemzeti érzelmeket sértenek, és történelmi zászlót gyaláznak korábbi szokásaikhoz híven. Az üzenet, amit sugallnak, ellentétre épül. Az SzDSz lényegi kifejezésére, az izraeli zászló kék-fehér színeit csíkokra bontva, háttérként rajzolták meg. Elõtte a „szabad demokrata”-ként megjelölt arc. Már a szóhasználat sem igaz. Mivel az SzDSz valójában áldemokrata, mert se nem szabad, se nem demokrata, hanem gátlástalan, szabados, aki mindent megtesz, idegen érdekeket kiszolgálva Magyarország és népe ellen. Ennek az 1 % -ot kitevõ, csak önmagát tévedhetetlennek hívõ, minden nemzeti érzést, értéket kigúnyoló és támadó, a magyar genocídiumot tudatosan elõsegítõ agresszív törpepárt legyõzendõ, elrettentõ ellenfele a radikális Jobbik.


A történelmi Árpád-házi, - közbeszédben - „Árpád-sávos” zászló fogalomként rögzült piros-fehér csíkjai a Jobbikot jelképezik. A jelképes zászló elõtt ellenszenves arcokat igyekeznek ábrázolni a plakát jobb oldalán. Köztük a hatalmas botrányt kavart fotó:Tito Ortiz ketrecharc-világbajnok képe, aki mit sem tud arról, hogy képét mire használták fel.


Három kérdést tesznek fel. Ki döntsön a törvényekrõl? Ki döntsön Magyarország jövõjérõl? Ki döntsön a gazdaságról? Ezek a kérdések nagyon is lényegre törõek. Majd hamarosan megjelentek a 200001-s plakátok is, a dönts a kirekesztés ellen, a nem vagy egyedül stb. Rendkívül sok óriás és kisebb plakáttal árasztottak el bennünket, ki tudja honnan szerzett pénzbõl, hisz egy óriásplakát minimum egymillió forintba kerül.


EP-választási listájukun 22 név szerepel, az elsõ öt név a következõ: Szent-Iványi István Csaba, Béki Gabriella, Dr. Demszky Gábor, Ignácz József, Konrád György, stb.


Amikor ezeket a gondolatokat papírra vetettem, csak a Jobbiknak nem voltak még plakátjai. Az interneten viszont megindult egy szellemes, és igazságra törõ plakát korrekció. Sokak derültek rajta. Azóta a Jobbik óriásplakátja is megjelent itt-ott. Töredéke az SzDSz plakáthalmának. Három arc néz vissza a plakátra tekintõre: dr.Morvai Krisztina, Vona Gábor és Balczó Zoltán, és egy rövid, tömör tõmondat, ami mindennél többet mond:


Magyarország a magyaroké! Ezzel a lényegre törõ mondanivalóval melyik más párt plakátja versenyezhet?



Választási listájukon 23 név szerepel, az elsõ öt személy a következõ:


Dr. Morvai Krisztina, Balczó Zoltán, Szegedi Csanád, Szima Judit, Vona Gábor



Honfitársaim! Ki döntsön? Válasszatok!



1 százaléknyi minden vonatkozásban - a nemzet szempontjából erkölcsi – oktatási – természeti – gazdasági - egészségügyi értékrendû, - a tisztességes emberi értékrend szerinti törpe, egyértelmûen csak az idegen érdekek képviseletében és a magyargyûlöletben kimagasló törpe pártcsoport



Vagy: Magyarországot és népe érdekeit képviselõk?



Akik folyamatosan gyalázzák a magyar nemzeti ereklyéket, a Szent Koronát, a Szent-jobbot, az Árpád-házi királyi család zászlaját, a Turult, és a magyar erkölcsi értékrendet, imádságot.



Vagy: akik méltón megbecsülik, tisztelik?



Akik 1997-ben Pongrátz Gergelyt, ’56 hõsét, megbilincselve vonszolták végig a Hõsök terén, majd a Kossuth téren a sortûzre emlékezõ idõs 56-osokat szétkergették, és bántalmazták. Akik az 1956-os forradalom 50. évfordulójára emlékezõket véres megtorlással büntették, ahol magyar és ismeretlen fegyveresek gátlástalanul vérengzést hajtottak végre



Vagy: akik méltó emléküket õrzik?



Akik adminisztratív eszközökkel tönkre tették az egészségügyet, lezüllesztették a magyar oktatást, a szociális rendszert, tudatos genocídiumot hajtva ezzel végre.



Vagy: akik ezeket a feladatokat kiemelten fontosnak tartják?



Akik pártolják, a drog liberalizációt, a másságot minden vonatkozásban. Antiszemitizmussal, fasizmussal, újnáci, stb. kifejezésekkel bélyegzik meg mindazokat, akik másképp gondolkodnak, mint ahogy az õ érdekeik megkívánják.



Vagy: akik ezekben a kérdésekben erkölcsi alapállásból és felelõsséggel gondolkodnak?




Akik tele vannak korrupciós ügyekkel.



Vagy: akik küzdenek a korrupció ellen?




Akik eladnának minden nemzeti vagyonunkat, amit még tudnak. Szülõföldünket és vízkészleteinket.


Akik fõpolgármesterének 4 és fél ciklusa, 5 tatárjárással felér.



Vagy: akik felül vizsgálnák a rabló privatizációt, és a felelõsöket felelõsségre vonnák?


Akik azt akarják, hogy Magyarország, a föld és kincsei a magyaroké maradjon?




El kell mennünk választani, mert kötelességünk. Akkor is, ha nem értünk egyet, hogy


EU-tagállamok vagyunk. Minden szavazat számít. Felelõsök vagyunk mi is az ország sorsáért. Szavazatainkkal azt kellene elérni, hogy a jobbak, a magyar érdekekért küzdõk gyõzzenek. S reménykednünk kell abban, hogy számítógépes programmal nem gyõzhetik le a magyar érdekeket felvállalókat. Hogy nem ismétlõdhet meg a 2002-s számítógépes csalás.


Ma már nincs jobb és baloldal hagyományos értelemben. Csak a hazánkért, a nemzet érdekeiért munkálkodók, és a haza elárulásán, a szülõföld és kincseinek eladásán, népének megnyomorításán, elpusztításán tevékenykedõk vannak.



Petõfi kérdése újra aktuális, s az országgyûlési választásokkor még aktuálisabb lesz.



Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, Válasszatok!



Hogy Magyarország a magyaroké, gyermekeinké, unokáinké maradhasson.





Orbán Éva




Szent László Király Alapítvány


A Szellemi és Erkölcsi Megújulásért


Az Alapítvány támogatható:


OTP 11701004-20221067