Reiner Füllmich tájékoztatást ad a "Nürnberg 2.0"-ről: 
a nemzetközi büntetőeljárás "néhány héten belül" kezdődik 
 

(Reiner Füllmich informiert über „Nürnberg 2.0“: Internationaler Strafprozess soll „in wenigen Wochen“ beginnen)

image.png
 
 
 
Reiner Füllmich német-amerikai ügyvéd Maria Zeee-nek elmondta, hogy néhány héten belül megkezdődik a régóta várt nemzetközi büntetőper, amelyet sokan "Nürnberg 2.0-nak" is neveznek.

Minden valószínűség szerint egy vizsgálóbizottság foglalkozik majd az üggyel. Vádat emelnek négy vezető személyiség ellen: Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci és Tedros, a WHO vezetője – mondta Füllmich. "Nagyon magas árat fognak fizetni. Börtönbe kerülnek."

Mindenféle szakértő fog tanúskodni arról, hogy mi is történik valójában, arról a napirendről, amely egyrészt a népességcsökkentésről, másrészt a népességszabályozásról akarja elterelni a figyelmet – mondta az ügyvéd.

Hozzátette: új igazságszolgáltatáson dolgoznak, mivel a rendszer "annyira korrupt, hogy már nem számíthatunk rá". "Saját rendszert kell kialakítanunk"– mondta.

Az ügy kulcsfontosságú része a „vakcinagyártókkal” kapcsolatos vizsgálat, amelyet Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke folytatott. Ez a vizsgálat megállapította, hogy egyes vakcinatételek egyáltalán nem okoztak problémát, míg mások rendkívül veszélyesek voltak, és több ezer halálesetet okoztak.

"Megpróbálják kitalálni, hogyan öljenek meg minél több embert anélkül, hogy megkongatnák a vészharangot" - mondta Fulmich. "Ez ördögi. Hogy lehetnek az emberek ilyen gonoszok?"

Az ügyvéd kitért arra, hogy ezt az egész, évtizedekig tartó műveletet néhány száz, legfeljebb néhány ezer ember végzi majd el. Vesztegetésekkel és zsarolással igyekeznek minél több orvost és politikust a maguk oldalára állítani. Gondoljon például a rituális gyermekbántalmazásra – mondta.

"Ne add fel. Harcolj tovább!"
 
/Forrás: https://uncutnews.ch/reiner-fuellmich-informiert-ueber-nuernberg-2-0-internationaler-strafprozess-soll-in-wenigen-wochen-beginnen/ 2022.01.10.
*
Kapcsolódó:
 
image.png Videó:
https://rumble.com/vs0lkj-dr.-reiner-fuellmich-update-on-nuremberg-2.0.html
Közzé tette: Maria Zeee 2022.01.05.
*
 
*B.Kiss-Tóth László 2022.01.13.